Sari la conținut

Postări Recomandate

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/nicoleta-tineretului/7b0f607f78616553.html

 

Am sunat astazi la domnisoara din topic. Mi-a raspuns o voce placuta. Oferta 100ron/finalizarea sau 150/h. Finalizare orala si sex normal. Am sunat la orele 12 si mi-a raspuns o voce placuta care mi-a confirmat ca sunt pozele ei din anunt. Am sunat si in jurul orelor 16 alta voce care a confirmat acelasi lucru.

Nu stiu ce sa zic e posibil sa fie cuib fast fuck ! Ceva m-a facut sa nu imi doresc sa merg !

post-4236-0-75714600-1470517647_thumb.jpg

post-4236-0-39764500-1470517669_thumb.jpg

post-4236-0-24879700-1470517674_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Salutare!

 

Am fost eu acum 2 zile aici. In primul rand sper sa nu fiu off-topic, dar nu am gasit topic pentru colega fetei cu anuntul de fata. Sunt 2 fete in locatie, una blonda si una bruneta. Voi scrie si cate ceva despre bruneta, dar recenzia este pentru colega ei... Am facut si cunostiinta, dar, sincer, nu am retinut numele de scena nici uneia dintre ele.

 

Cand am ajuns aproape de locatie (langa Banca Transilvania de la Sincai), bruneta tocmai se ocupase (ceea ce este adevarat ca nu am avut programare, ci am mers pe direct).

 

In orice caz am avut "placerea" de a ma vedea la ochi cu amandoua. Cand am ajuns in zona am sunat din nou. Mi-a raspuns blonda care mi-a spus ca s-a ocupat colega ei intre timp. Am intrebat, a zis ca lucreaza si ea, dar ca e blonda. Am zis ca daca tot am ajuns aici sa vad despre ce este vorba. Urc, intru, ma primeste blonda. In timpul celor cateva discutii despre "meniu", intr-o bucatarie mare si curata, apare si bruneata topless si imi spune ca daca vreau doar o finalizare ma ia ea, altfel, la ora, nu are timp. Fata (bruneta) este draguta la chip, voce placuta, sani deosebiti, naturali, fermi, corp frumos. Cu toate acestea nu pot spune sigur daca are treaba cu pozele. Deci pozele nu par reale, sau cel putin nu din locatia aceasta.

Fetele sunt, fizic vorbind, de vizitat. Doar fizic. Foarte amabile amandoua, dar, cel putin in cazul blondei, cu amabilitatea ramai.

 

Revenind, aleg sa raman cu blonda, gandindu-ma ca cealalta ma va grabi. Intru la dus, apoi bag un cap pe usa la bucatarie sa anunt ca sunt gata. Mergem in dormitor, decartez banii la cerere, si ne apucam de treaba. Si blonda arata bine, e proportionata si draguta la chip, sanii tari si fermi. Cu toate acestea, meserie mai putina, spre deloc. Un silent total, maini multe, mecanica din plin.

 

Note:

Locatia: 5 spre 6 (apartament 3 camere ok, pozitie buna, curat, dar mobilat saracacios, am vazut intr-un dormitor un pat de campanie, pliabil, baia curata, dar veche)

Aspect fizic: 7-8 (blonda), 8-9 colega (bruneta)

Oral: 4 spre 5 (maini multe, fara urme de deep, fara atentie la vecinatati, mecanic)

Normal: 5 (nota de trecere este doar pentru ca o ajuta corpul, in rest e mecanica in stare pura)

GFE: 2, doar pentru amabilitate, in rest... tacere (nu FK, nu mangaieri, nu gemete, nu nimic)

Anal: NA

 

Halatul: 150 lei/h. Am plecat dupa prima tragere, deoarece sa mai fi ramas insemna pierdere de timp. 

 

Overall experience: Pacat de fete (fizic vorbind)... La asa fizic te astetpti la mai mult.... Acum nu stiu cum e bruneta "la treaba", dar cu blonda a fost ceva de genul: "Am S8 in garaj, dar nu pot sa merg decat 50 km/h".

 

De revenit? Sigur, dar in nici un caz cu blonda. O voi incerca pe bruneta data viitoare. Dupa fizic si zona de provenienta, sper sa fie ceea ce ma astept...

 

Vrej intins... 

  • Like 7
Link spre comentariu

Salutare si bine v-am regasit !

 

Urmeaza sa fac recenzia pentru domnisoara al carui topic l-am si deschis.

 

Sun si mi se pune pe tava meniul ce continea: sex oral neprotejat+finalizare orala+sex normal protejat la 100 ron / finalizarea ori 150 de lei ora.

Incantat de pozele de mai sus si mergand pe mana colegului de mai sus care a si notat-o ca fiind de nota 8-9 ma apuc sa fac programarea pentru azi dupa amiaza la domnisoara din anunt cu specificatia ca doresc fata din pozele de mai sus !

 

Locatia Gh. Sincai langa Banca Transilvania. Urc sus, apartamentul destul de petarda, cred ca nu a mai fost renovat de pe vremea lui Petre Roman. Imi raspunde de dupa usa o domnisoara, in chiloti si sutien, destul de draguta, bruneta cu ochi albastrii, undeva pe la 1.75m inaltime, slaba. Ma pofteste in dormitor unde ma intreaba daca vreau sa raman. Ii spun ca am venit pentru oral cu finalizare si primesc raspunsul "ah, pai eu nu fac ! face colega dar este ocupata !" . Cum tzeapa incepuse sa primeasca contur Ii zic ca raman la o finalizare si daca simt ca mai pot continua raman si la a doua finalizare. "Bine, 100 de lei acum, si daca nu iei la ora si mai vrei sa continuam inca 100 de lei". WTF?!? chiar in halul asta de tzepare? Neavand chef sa fac circ si scandal zic ok si raman la o finalizare. Ma duc la dush, nu exista papuci, iar pe gresia din baie risti sa ramai paralizat de coloana daca aluneci. Tin sa precizez ca domnisoara nu a facut dush nici inainte nici dupa. In fine, incepe cu un fel de preludiu de 10 secunde dupa care intreb de sex oral neprotejat "ah, pai nu ti-am zis ca eu nu fac neprotejat?" N-am mai zis nimic, a montat prezervativul, am schimbat 2 pozitii am finalizat si dus am fost. Este un fast fuck unde se prosteste lumea pe fatza cu tupeu si nesimtire ! Da, stiu trebuia sa plec, dar asta e ! Macar evitati voi sa aruncati efectiv cu 100 de lei pe geam ! Mai bine ii pariati diseara la Pandurii - Steaua :)

 

Concluzii si propuneri:

 

Locatie: 5

Aspect domnisoara: 8 la per total

Normal:6

Oral: nu pot da nota avand in vedere ca l-a facut cu prezervativul - 0 ( zero )

GFE: 1

FK: nu se pune problema !

 

Daca recomand?!? Pffff...No fucking waaay !

  • Like 8
Link spre comentariu

POZE FALSE

 

Am sunat mi-a azi de 2 ori o voce placuta si politicoasa mi-a raspuns,

Am ajuns undeva pe la Palatul copiilor, am intrat, nu era ea, dar era o "doamna" pe la 40 ani cu tatuaje pe mana care mi-a spus ca nu se vad in poze tatuajele :))

Nu am ramas, dar merita 50-70lei, oricum cere 100f

Daca aveti fetishuri si curiozitatea puteti da o tura, dar eu nu as merge la ea, de aceea nici nu am ramas

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...