Sari la conținut

Buna dragilor.....am revenit!!! 0743305325


adina95

Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Acum trei zile (vineri) suparat fiind pentu ca Andreea "new entry" la top m-a tot amanat am luat decizia de a o inlocui.... Dupa un search nu mi-a fost greu sa ma decid la Adina, am sunat, si am fost programat imediat.

NU sunt tocmai adeptul genului skinny, insa in momentul in care am vazut-o am zis: "O, da" merita, e bunaciune. Tipa e foarte tanara, are un corp superb si o pasarica dulce, dulce, va spun pentu ca am gustat-o, are labiile superbe.

S-a oferit sa ma serveasca cu suc, banana, si nu mai stiu ce, insa eu eram setat sa gust altceva. Actiunea a fost super, e foarte deschisa, volubila, si plina de sarm.

Eu ii dau note maxime la toate capitolele, la sfarsit i-am lasat 100 lei pentru un numar.

Cred ca Adina are o prestatie excelenta.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor

     Salutari domnilor.

     Dupa o perioada de pauza narativa si cu speranta ca inca nu mi-am iesit din mana, ( la scris ma refer  :rax2 ) o sa va povestesc intalnirea avuta cu donsoara Adina.

     Acu' 2 saptamani, ma manaca in cur sa incerc ceva nou dupa ceva timp si, avand in vedere lipsa de alternative combinata cu recenziile pozitive, ma hotarasc sa apelez la Adina. Deoarece cineva sus tine cu mine, in prima seara iau o preafrumoasa teapa, in sensul ca dupa ce am stabilit intalnirea fata nu a mai raspuns la telefon. Trag doi dumnezei sa nu raman dator la cel de sus dar imi trece repede, fiindca am mai trait de astea si pana la urma urmei nu e iubita mea, asa ca am trecut peste iute ( si furios ).

     A doua zi am incercat din nou, i-am spus ca nu e frumos ce a facut ( sa ii observ reactia ), fata si-a cerut scuze ( + ) si, am stabilit intalnirea pe la ora 22:00. As fi dorit o ora dar s-a putut doar o finalizare. Ma infatisez in zona restaurant Cotnari, formez cifrul la interfon si intru in apartament. Ca si aspect apartamentul e mediu: baia are o cabina de dus claustrofoba, dar macar curgea apa ( calda ), deci tot e ok. Ce m-a deranjat a fost ca erau doar doua prosoape, si alea ude. Da-o-n sange Adina, nu e o investitie asa mare 15 prosoape si, crede-ma ca ti-ar aduce un mare plus. Mi-a placut in schimb livingul tapitat foarte interesant, asemanator cu un studio foto. Dezordine pe masa, dar la varsta ei e pardonabil. Am facut cunostinta cu fata dar nu am fost servit cu nimic :cry2. "Ghinion" vorba presedintelui. Dormitorul este ok, pat mare, lumina vine din living. La televizor manelele cantau de zor :slap2 , mai incet dupa ce am rugat-o sa scada volumul.

     Fata arata ca o adolescenta normala, sani medii, fund ok, putin cam mic pentru gustul meu, par carliontat, imbracata in tricou alb si chilotei rosii. E slabuta, imi aduce aminte de foste colege de liceu futute sau nu de subsemantul,  dar singurul cuvant care imi vine in minte e " average-mediu". Personal nu mi s-a parut ca ar fi avut nimic ce ar scoate-o in evidenta sau sa ii dea o nota unica. O alta faza care m-a deranjat a fost ca in timp ce ma dezbracam fata stabilea intalnirea cu urmatorul futador in 20 de minute. A fost un mod putin mai subtil de a-mi spune sa ma car in 20 de minute ... oricum nu as fi stat mai mult, totusi nu se fac de astea draga Adina.

     Ajungem in dormitor unde fata incepe un oral in viteza, daca stau sa ma gandesc cred ca cel mai in viteza de pana acum. Admirabil zelul cu care o sugea, dar deloc senzual. Avea totusi o rasucire interesanta din cap in timpul oralului ... sper ca nu a ametit, sau ca nu a dezvoltat vreun tic. :blushing2  Am lasat-o sa vad daca schimba intr-o treapta inferioara, dar nu. Fara DP ( oricum nu ma omor dupa el ) sau atentie la meteoriti. Faza era ca nu imi iesea din cap cele 20 de minute stabilite de ea cu colegu' la telefon si, atunci am inteles de unde vine velocitatea suctiunii :laugh2 .

     Ajungem la normal, unde o rog sa stea deasupra. Se conformeaza si incepe sa topaie tot in viteza. Pe la inceputurile mele in mersul la fetite eram adeptul acestui stil de a face sex. Acum, sport fac la sala sau la stadion si imi ajunge, in pat imi place sa savurez femeia intocmai ca pe un pahar de vin, chiar daca e escorta. Nu sunt adeptul sexului ce se aseamana cu bautul unui shot de tarie ( inchidem ochii, ne incordam, suportam arderea, ne strambam din cauza gustului si gata ). O mai las sa isi faca mendrele cu mine si o intorc pe spate in misionar. Ce-i drept fata e stramta si calda in pasarica, dar e ceva normal la varsta ei. Incepe sa geama frumos in timp ce se lubrifiaza, dar dupa un timp gemetele devin repetitive chiar si pentru urechea unui neofit ca mine ( desi gemetele sunt false, existenta lor tot e un plus ). Fara FK - nu am initiat, nu a initiat. Dupa cateva minute finalizez.

     Ma spal, ma imbrac si dispar cu un pupic plus un gust amar. Sper ca nu l-am facut pe colegu' de dupa mine sa astepte  :innocent . Nu i-am Adinei spus de existenta forumului, nici de faptul ca sunt membru. Oricum prefer sa nu le fie influentat comportamentul de apartenenta mea la forum sau de "puterea" unei recenzii.

 

     Notele:

Locatie - 7 draguta, dar trasa in jos de lipsa prosoapelor din baie;

Aspect - 7 frumusica, liceeanca tipica, cam slim pt gustul meu ( prefer ca atunci cand iau un fund de femeie in palma sa simt ceva carnita );

Oral - 6 speed does kill the pleasure;

Normal - 7 se misca prea repede deasupra, pasarica e normal sa fie stramta si calduta la anii ei;

GFE - 7 cu indulgenta avand in vedere convocarea colegului in 20 de minute ( era mai ok daca il programa dupa ce ne terminam treaba si nu inainte, desi ... );

Halat - 80 RON, lasat 100;

 

     De recomandat ? Da, dar nu pentru mine. Expresia care imi vine in minte dupa experienta este painfully average - dureros de mediu. Nu a existat click intre noi, ( nu dau vina pe nimeni - asta ori e, ori nu e ) si nu m-a impresionat cu nimic. Pentru mine raportul calitate pret este neutru, am primit exact pentru cat am platit, bonus fiind poate tineretea ei. 

     Sa mi fut una ce foame si chef de un nou episod din " House of Cards " mi s-a facut de cand scriu, asa ca domnisoarei ii doresc spor la clienti si voua domnilor, o seara frumoasa !

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Cuculetzul Mare
  • Oras:Cuculetzul Mare

sunat. imi zice sa vin in 30min. ma prezint in zona. sun. nu raspunde. stau asa vreo 10min. imi raspunde intr-un final. zice sa mai astept vreo 10min si sa revin cu un telefon. sun peste 10min de cateva ori si nu raspunde. asa ca am plecat. 

 

SUPER experienta. de revenit. abia astept sa mai stau vreo juma de ora in frig ca boul.

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

  • Telefon: johny.iasi
  • Oras:iasi
  • Telefon: johny.iasi
  • Oras:iasi

Buna ziua dragi colegi,

Sunat astazi fata, amabila la telefon, oferit detalii, stabilit intalnire in 10 minute....ajung la locul mentionat si de alti vizitatori, sunat si...reject, insistat si dupa cateva minute primesc mesaj sa mai astept 10 minute...nu am asteptat...putea sa-mi spuna ca e ocupata, nu era problema, doar ca nu mai bateam drumul degeaba....

Concluziile le trageti voi dar eu cred ca e doar pe principiul primul venit, primul servit...inteleg foamea de bani dar parca...

Sa aveti spor in ceea ce faceti !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Creează nouă...