Sari la conținut

Roxana - 0749899429


Postări Recomandate

  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Acum vreo trei saptamani am avut placerea sa o intalnesc pe Roxana, dupa ce mai incercasem si in trecut fara succes. Despre existenta ei am aflat ca si colegul John Smith de pe publi24. Dupa un telefon la care am solicitat expunerea paletei de servicii si tarife (imi place sa stabilesc din capul locului ce avem si ce nu avem voie sa facem) am fost indrumat catre o locatie de la vestitele A-uri din tiglina - locatie curata cu aer conditionat, cabina de dus, prosop uscat, locuri de parcare ferite de vazul agitatie orasului - nota 9. Acolo am descoperit o domnisoara micuta, undeva la 1,60 - 1,65 apreciez eu, bine proportionata,sani micuti si atintiti catre orizont, fund tare,ridicat si bombat (are un fund demential) - nota 8,5. Prima finalizare a fost corporala cu ajutorul domnisoarei dupa ceva minute de "joaca" (foarte receptiva la doleantele clientului, cel putin ale mele si se vede experienta acumulata peste hotare - lucru precizat de ea in pauza dintre ostilitati). Precizez ca nu face finalizare orala. Runda a doua nu o fost deloc mai prejos, finalizare prin contact normal in diferite pozitii - nota 9,5. Am avut parte si de ceva adrenalina in cadrul intalnirii, la un moment dat in pauza, bate cineva la usa, dar ce fel de bataie??? ziceai ca e Stefan cel Mare inconjurat de turci, dar nu, era doamna cu internetul. Tarif 100 nr/200 h. In concluzie recomand o intalnire cu Roxana si cred ca daca gaseste drumul corect are stofa de top. Spor...

  • Like 6
  • Minus 12
Link spre comentariu

Salutari. Avand in vedere ca nu e o recenzie am sa fiu foarte scurt.

Acum vreo 2 zile am zis sa incerc si eu ceva nou de pe aici avand in vedere ca era cam tarzior nu ma incadram decat la ceva fetite cu program non stop ca titulara acestui topic.

Am sunat pe la 02.00 noaptea si raspunde dameza zicandu-mi ca gata se inchide la non-stop nu mai e posibila o italnire cand am sunat-o eu si va fi disponibila mai tarziu tot in ziua aia.

Civilizat ma retrag multumesc pentru detalii si raspund ca mai tarziu nu mai pot si vine un raspuns din ala invatat cred in experienta vasta din afara citez: "DA MAI DUTE DRACU CU MISTOURILE TALE..." si mi-a inchis in nas.

Aveti cuvantul meu ca am ramas tablou ma uitam la telefon ca prostu si nu stiam ce plm am facut. Oricum nare rost pentru mine e o cauza pierduta.

Apai cu o asa atitudine tot sa ai clienti.

Concluzia o las la voi. Eu doar v-am zis despre experienta mea sa nu fiti surprinsi daca va trimite la dracu sa futeti ceva.

Anexez anuntul din publi24 cu alte poze si programul non-stop despre care zic.

http://m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/nu-mai-cauta-sunt-aici-aer-conditionat/7b0f63737d6d6651.html#

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

   Cu ceva timp in urma, negasind nimic de la varf disponibil, am facut o incercare la Roxana. Pozele sunt ale ei, (o avantajeaza, dar nu exagerat) facute probabil intr-un cuib mai vechi. Acu' lucreaza tot prin Tiglina, dar pe la I-uri, Brailei, garsoniera, destul de OK, cu AC, baie micuta, prosoape de hartie, nimic deosebit, in afara faptului ca a mai cazat la ea o bombonica de ciocolata, careia ii voi deschide un topic, Ada din Galati.
   Roxana...dupa cum am spus, pozele o cam avantajeaza, creeaza senzatia ca e una d'aia de-ti pica fatza, dar nu e cazul. E micutza, subtirica, placuta la chip, sani frumusei, tari, dar e cam dreapta, fara talie, cu burtica cam proeminenta, nici un pic lucrata. Nici la capitolul flexibilitate nu sta grozav. Ca atitudine e placuta, zambeste, incearca sa faca conversatie, dar n-are clasa, e cam din toporash, asha, vorbeste cu ton de conversatie de strada in timp ce dai din limba sau buci, nu le are cu arta. Parca accepta FK...
Actiunea a inceput cu cadorisirea, 100, 30', ON+NP, 1 nr (venisem pregatit, in baza impresiei creata de poze, pt. 1 h-200), apoi un refresh la gog pe baza de servetel umed (a vazut ca e igienizat anterior :)), ea era deja pregatita, un oral soft-eanu', un cunni acceptat cu "gemete", dar intrerupt de remarci "moartea pasiunii", am trecut destul de repejor la normal, in cateva pozitii, acceptate fara nazuri, dar aceleasi remarci care ma innebunesc de mi se culca poola. Datorita faptului ca nu s-a excitat, am fotooot o pizdulice extrem de stramta, nici n-am putut s-o intromisionez toata, credeam ca e chinezaoica d-aia cu pzda scurta :laugh2  . Am iertat-o de impluleala si, cum sunt cam nesatul, dar si tare curios, am intrebat-o care-i treaba cu colega, prezentata Ada, (a stat pe hol/bucatarie, saracutza, cat a durat nomero uno), si uite asa am aflat ca presteaza aceleasi servicii, la aceleasi tarife, dar nu se baga la trio.
Dar sa incerc ceva note pt Roxana:
Loc: 7-8
Fata: 7-8
Igiena: 8 (tunsa, prefer chelia)
Atitudine: 8
Oral: 6
Normal: 6
Merge o tranta, dar daca vrei clasa, feeling de amanta, romance...nu aici.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...