Sari la conținut

Camille ; 0740439489


Postări Recomandate

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Camille-ceva-aparte-pentu-tine-in-orasul-tau-80-ron/7b0f62707d6b6356.html

 CAmille ceva aparte pentu tine in orasul tau 80 ron

Bruneta 27 ani,te astept la mine la clipe de neuitat (normal protejat,oral neprotejat(daca doresti cu finalizare in gurita),incearca si nu vei regreta. mai multe detalii la tel 0740439489 intre orele 10-19

post-46074-0-61304000-1471100758_thumb.jpgpost-46074-0-13828800-1471100759_thumb.jpgpost-46074-0-78731000-1471100759_thumb.jpgpost-46074-0-10076700-1471100760_thumb.jpgpost-46074-0-67973400-1471100760_thumb.jpg

 

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

post-100900-0-64274100-1474924546_thumb.jpg
Salutare fratilor!!!!!!
Astazi cum eram mai liber am zis hai sa fac o vizita la o mandra ca in ultima vreme nu prea am fost activ,asa ca am ales sa ma duc la camille.........am sunato,a raspuns din prima,ma comunicat tarifele,80 ron OP,NP sau 100 ron ON,NP,cum era libera am si pornit spre ea,in nufaru abia cand am ajuns in zona mia dat adresa corecta,asa ca ajuns o data la destinatie am urcat la ea,tare curios eram de mandra asta sa vad cum arata in realitate si mai ales ca mi sa parut un pic ciudata(faza cu adresa)cand am intrat ea ma asteptat dupa usa in chiloti si sutien,sincer nu arata de 27 de ani....dupa mine ii trecuta bn de 30,nu ii nu stiu ce da merge,mie unu mia placut ce am vazut si deasta si am ramas,am fost poftit in camera unde ma pus sa ma dezbrac(mam simtit un pic ca si in armata si ca nu am facuto :laugh2  :laugh2  :laugh2 ) mam intins pe pat unde a venit si ea langa mine,a inceput sa ma sarute pe corp si incet a mers catre junior,ajuns la el a inceput sa se joace cu limba pe cap mai mult cu incercari de deep timide dar fara atentie la zone,dupa care a montat costumu si am inceput cu misionar,unde mam apropiat un pic cu gura de urechea ei,bn ca nu mo aruncat din pat,mai ales ca io is mai slabut de felu meu :laugh2  :laugh2  :laugh2 nu de alta da la mandra nu ii place sa se sarute sau sa o atingi pe fata sau pe langa ureche  :laugh2  :laugh2  :laugh2 am continuat cu :doggystyle pe urma am puso pe burta  iar la final mia mai facut un pic de oral si am finalizat la ea in gura,mam imbracat am mai stat 2 min cu ea de vorba,tot imi repeta ca vrea discretie maxima,deasta nici nu am pomenit de forum :laugh2 si dus am fost,asa ca notele mele is:
ON-9(fara atentie la zone dar faza ii ca nici eu nu iam zis)
NP-8.5(nu comenteaza si incearca sa se impice)
Locatie-8(garsoniera,curata)
Amenda-100 ron
Per total o fost o experienta placuta pt mine
Vam salutat cu stima si respect,spor sa aveti

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

Si mie mi-a tot repetat ca nu vrea sa se scrie despre ea, despre locatie, despre prestatie, pentru ca tine sa fie discreta. Eu cred ca incearca sa se ascunda de cineva.

E adevarat ca discretia trebuie sa fie pe primul loc, dar niste informatii tot scriu, daca >>rechinii77<< a spart gheata.

Nu are 27 ani, cu siguranta e peste 30. Corp neingrijit, asimetric, pentru ochii mei nu a fost placut. La față nu remarci nimic, banală, si completat de atitudinea gen "asta nu, aia mai putin, nu pot asa, noah bine hai da' vezi ca nu prea pot asa..." te face sa te simti ca platesti pentru a-ti face un favor, si nu pentru a beneficia de un serviciu ca atare.

Oral slab, normal fara implicare, locatie sub mediocru, per total 5.

 

LaMaiMare

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Grosswarden
  • Oras:Grosswarden

Găsindu-mă cu un plus de 80 lei in casă, la recomandarea unui prieten care a vizitat-o pe acestă dameză și a fost foarte mulțumit, am purces și eu mânat de demonul alcovului și al dezmierdărilor la plăceri carnale.

După o perioadă de studiu amănunțit în ale ofertelor care mai de care din urbea noastră, cred ca am facut cea mai proastă alegere.

Fata avea un anunț în Jurnalul Bihorean, ceva de genul ,,caut prietenie,, ,chestie care mi s-a parut interesantă, doar de câtva timp și-a pus anunț pe publi24, mai bine zis i-a pus un ,,prieten de încredere,,. Deși răsfoiesc zilnic site-ul acesta , nu am băgat de seamă postarea cu ,,Camille,, am aflat doar de la ea. Dar a fost prea târziu.

Mă pregătisem dis de dimineață să ajung pe la ea, dar datorită solicitărilor din timpul zilei, am ajuns doar după masă, înainte de tragerea cortinei. Îmi repetase că nu lucrează după ora 17, sau nu ia comenzi, poate n-am înțeles eu bine.

După ce am parcat în zona cu pricina, Nufărul, lăngă bisericuță, vezi ce reper, m-a îndrumat cca 10 minute spre alcovul ei , rugându-mă să las telefonul deschis să audă interfonul, la etaj persoane de la asociație, în fine cu greu și obosit și cu cheful pierit de bușeală ajung la ea, deschizându-mi ușa, întămpinăndu-mă în costumația Evei.

De data aceasta nu telefonul ei ci al meu suna încontinuu, am răspuns, la 2 apeluri după care am pus tlefonul pe silențios.

M-am cerut la baie, doar să mă cosmetizez un pic, eram transpirat, am dorit să închid ușa, la care foarte isterică a venit după mine și a zis să nu închid ușa, că i s-a furat un ceas, sau ce mai stiu eu ce i s-a furat, capacul de la WC era inchis cu un bilețel de hărtie pe care scria ,,DEFECT,,. Baie, de fapt toată garsoniera spartană, comunistă rău de tot, făra prosop, doar un sul de hărtie profesională, fără duș gel sau săpun, deci nici o posibiitate de igienizare, nici înainte, nici după.

M-am spălat un pic sub braț, mi-am spălat organul un pic, m-am șters cu ce am putut.

Am intrat în camera și am conversat un pic, dar nu s-a uitat deloc în ochii mei, cred că era concentrată doar cum să mă rezolve cât mai repede. M-a poftit în alcovul ei spartan cu o pătură ca la armată , fără cearceaf, cu o perință de 20x20 cm.

Multe pretenții pot avea și eu la scorul acesta, nu ?

Fata nu arăta chiar rău, dar nici un caz pe gustul meu, ceva țărăncuță drăguță la față, cu sâni mari, dar lăsați, epilată și un fund mai plat decât îmi place mie, dar fină la piele.

Am executat ordinul, m-am întins pe spate, ea s-a așezat oarecum în T față de organ, început cu un oral ca în filme, dar nu în orice filme ci în cele de groază, nimic spectaculos, nu că nu am simțit dinții, ci n-am simțit nimic.

După căteva minute, mă intreabă că așa nu se poate, că nu am erecție și că trebuie să facem ceva, că nu e OK. Am cerut să stea în 69, a executat dar nu complet, oricum m-a imobilizat în așa fel incăt nu puteam nici să ma mișc.

Totuși am ajuns cu degetele în păsărică , dar tot nimic, eram obosit, stresat, fără nici un semn de erecție.

Cică să mai scot 20 lei, bineînțeles banii mi i-a cerut înainte, am decartat 80 lei, i-am spus că am venit cu banii ,,ficsi,,

Oricum trebuia să plătesc deranjul încă de la începutul întălnirii și să fac stânga-mprejur , dar așa e când dai sfaturi altora ,dar tu nu te ții de ele, o fi blestemul Luciei.

Mi-a propus să facem un misionar, ea cu picioarele în tavan, dar eu sincer doream să ma văd cât mai repede după ușă.

Am rugat-o să stea capră, poate-poate, soldatul tot nu a sta drepți, a vrut să-mi facă o labă, la care i-am răspuns cu un nu hotârăt, am întrebat-o daca pot finaliza pe spatele ei , răspuns negativ, și mi-am făcut-o singur, că doar pe mine mă cunoaște cel mai bine, nu ?

Imbrăcat frumos și tunde-o...la intrarea în bloc aceeași bunicuță care a fost și la sosirea mea.

Ce note mai pot acorda eu , chiar nu are sens, una dintre cele mai nereușite ședințe, prestație slabă, GFE 0, igienă necorespunzătoare, pusă pe fast-fuck, unde o fi ,,prietenia,, din anunț , nu știu...dar după părerea mea subiectivă e de ,,evitat,,.

Asemenea peronaje ar trebui scoase de pe piața orădeană, de centură, dar cu locație, servicii ,,nesimțite,,... ce faceam dacă m-ar fi apucat o diaree, mă băgam in vană și îmi dădeam drumul, doar nu credeți cumva că acel WC ar fi fost chiar ,,DEFECT,,. A fost pentru fraieri, ca mine. Va tuc. Trageti concluziile.

  • Like 15
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:ENISALA
  • Oras:ENISALA

>>gionito<< a patit-o grav...

Nici in cazul meu nu a fost cu mult mai bine.

Eu am optat pentru oral stand pe fotoliu, si ea in genunchi. Am putut admira prestatia si in oglinda.

LOT tot pe acelasi fotoliu, aceeasi priveliste cu coaiele sub bucile ei, in oglinda.

Doggy, tot acolo, pe fotoliu, ce sa vezi? Privelistea burtii mele ondulandu-se gratios peste buci... yaaachh! Tre sa slabesc.

Per total nota 4. Am dat din gresala 5 in postarea anterioara.

De revenit, NU

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Grosswarden
  • Oras:Grosswarden

Asa iti trebuie ,,prietene'' daca nu m-ai ascultat, ai crezut ca intre timp si-a revizuit comportamentul si serviciile ? Spune-mi te rog WC-ul tot ''defect ''?, sul de servetele in loc de prosop, geluri de dus ? E clar de evitat, nu e pro-client deloc, mare lucru daca nu e fortata sa practice aceasta meserie, in nici un caz nu o face din placere. ''Piata'' e mare nu trebuie sa va opriti la ea, pe mine m-a dezgustat de tot ''investitia'' si pierderea de timp inutila cu ea. Problema e ce ar putea face altceva daca s-ar lasa de meserie, hahhahaaah ? :)

  • Like 5
  • Minus 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...