Sari la conținut

Ceva foarte deosebit! 0728064507


Postări Recomandate

Reputație: 5455
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Nu am fost la ea , dar nu o confund am recunoscut-o dupa poze ca am studiat-o bine , voiam sa ii fac o vizita si  spre norocul meu nu am ajuns la ea ,nu imi place chestia aia de pe fata ce o are (buba, alunita sau ce mama ei o fi) ,care in poze nu se vede deloc,si e si scunda rau , eu sunt inalt nici nu pot sa o iau pe la spate calumea.Oricum piata e praf pe Timisoara , m-am uitat putin pe Constanta si am ramas prost ce bunaciuni erau acolo.

Daaa Ct rulz , cele mai faine si mai ieftine , Andreea ce s-a intors anu trecut e in vizor cu proxima ocazie as vrea sa ajung la ea.

Acum cu Miha depinde si de conjunctura f mult de starea ce o ai cind care o privesti.

Tu ai vazut-o la rece imbracata si cu prietenu , somonu , ce o fi fost .

Eu am ajuns la ea cu "cartus pe teava" deci deja incalzit cu gandul la fundul bun din poze , m-a primit pe semiintuneric si dupa ce am aprins eu lumina m-am aruncat cu nasul intre bucile care erau superbe tari catifelate bronzate curate mari rotunde aromate gustoase si nu-i vedeam fata din pozitia aia . Drept ca a trebui sa o pun in picioare in pat ca e cam scunda cum zici nici eu nu-s mic 180.Nu a comentat ca o gadila ca hai lasa astea ca nu suntem iubiti spanace cum fac jartelele ci a apreciat saruturile si linguselile. Apoi am intors-o pentru un cuni si am vazut doar o pusy f faina mica curata gustoasa cu zone adiacente si detalii apetisante care au primit toata atentia care o meritau si eu am primit un feedback desemenea pe masura cu tremurat si "yoy" ca doar ma pricep la treburi din astea. La oral s-a descurcat decent are buze carnoase dar avand in vedere grosimea de 5 cm cat after shave ul Gillete  am cam simtit dintii,  dar nu e vina ei. In fine dadea si ea vina pe marine ca nu a mai vazut asa mare in viata ei , dar cred ca exagereaza , eu ca nu ma vad asa ci doar mai grosut oleaka  ce-i drept ;) Facand eye contact i-am vazut fata dar cu spray-ul in gura si ii statea extraordinar de bine  i-am si spus. La normal privelistea fundului pe la spate e terminatoare taria carnii e super si iar nu am prea vazut fata chiar si in misionar ma uitam mai ales la zona bazinului . Cand in sfarsit ne-am intalnit fata catre fata in misionar dupa toate etapele petrecute cu cu mare placere reciproca si fiind foarte stramta iti dai seama ca eram ametit de placere putea sa fie si urata cum zici tu tot drgauta mi se parea , mie insa mi s-a parut de-a dreptul frumoasa atunci :). Dupa ce m-am racorit am vazut-o doar draguta ;) dar urata nu pot , poate daca mergea treaba prost dar poate si din cauza ca e o femeie matura si cele cu 30+ sunt departe cele mai tari ca e varsta de lor aur,  ne-am inteles super bine si asta a subiectivizat mult perceptia mea.

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Desi unii i-au criticat fata si au zis chiar ca-i urata e insa e f buna cu un cur in ciuda pulii brand unguresc si f stramta. E una din cele la care as reveni. Oricum milfurile sunt clar cele mai bune femei per total.

  • Like 1
Link spre comentariu

Mai stie.cineva ceva?

Zilele trecute am vorbit cu ea , lucrează dar mi-a spus că are programări si isi închide telefonul...sau nu răspunde( adică este ocupată)

tot incerca ca reusesti!

e super fata , te cucereste cu vocea si veselia ei😅

Link spre comentariu

In cele din urmă am reusit sa ajung si eu la Mihaela ( BRASILIAN BIG ASS)😂😂

Programare facuta prin sms, foarte serioasa si punctuala, nu ma facut sa astept sau alte probleme .

Locație usor de gasit pe torontalului ,un apartament curat si frumoas!

Am stat putin la o vorba , am ales un numar ...si mi-e ciuda ca nu am stat mai mult,face un oral foarte bun cu ceva tente de deep si nu foloseste mana.La normal am reusit sa. schimbam cateva pozitii printre care capra este cel mai tare 😂vorbeste si vulgar, este super fata 😂

Ca si aspect fata este mai micuță de statura , frumușică la fata , sani maricei si un cur bestial ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜

O recomand celor care le place genul asta de fete cu tenta LATINA!

Cu siguranta voi mai reveni !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...