Sari la conținut

Adina: 0751354435 fost 0757590751


Vizitator mocu

Postări Recomandate

Vizitator mocu
Reputație: 0

Incep prin a va (re)saluta, urmare a pauzei "competitionale", pauza luata de mine in ultima perioada (dar doar in ale scrisului, nu si in ceea ce ar fi afectat "activitatea de teren", activitate care si-a urmat cursul normal).

Motivul pauzei, nu cred ca e greu de deslusit. Urmarind ce se posteaza pe aici, raportul ar fi cam asta:

-65% discutii si dezbateri, ca la TV inainte si dupa referendum, sterile, fara obiect, doar sa ne aflam in treaba, si sa ne umflam muschii unii in fata altora;

-20% recenzii mai mult sau mai putin sumare, parte dintre ele intrand cu greu, dupa litera si spiritul regulamentului, in ceea ce ar trebui sa fie un review al vizitei efectuate in budoarul domnitelor;

-restul de 15% sunt batalii intestine, lupte "fratricide", etc.

Dar asta e alta poveste. Nota: procentele nu sunt rezultatul unei analize temeinice, stiintifice, sunt urmare a unui "feeling". Sigur se vor gasi comentatori care sa se agate de acele cifre. Treaba lor. Ca si asta e alta poveste (sau aceeasi?).

 

Revenind "la chiftea", deschid topicul duducii Adina, prestatoare cu sanse de top, care, cel putin eu, pana acum nu am avut ocazia sa o intalnesc si sa "sifonam" impreuna asternuturile patului. Poate altii, da, dar au fost parcimoniosi in a ne impartasi si noua experienta lor cu bruneta Adina.

 

Anuntul, luat din Piata AZ (online) suna astfel:

 

Dama de companie

Bruneta senzuala, inalta, slabuta si foarte draguta ofer domnilor pretentiosi servicii de escorta. Daca esti interesat sa ma cunosti ma poti gasi zilnic intre orele 12-24, compania mea e de neuitat!

Judet: Cluj

Oras: Cluj-Napoca

Email:

Telefon: 0757590751

Modificat: 0

Comentarii: 0

Data: 30-07-2012, 16:24

 

Conversatia telefonica a decurs normal si placut. A recitat, ce-i drept, mercurialul, dar cu o voce placuta, cu inflexiuni, clar, articulat, fara nici o urma de plictiseala sau sictir in glas. Astfel am aflat ca o finalizare ma costa 150 lei. A raspuns apoi, la fel de coerent, ca se face si oral neprotejat, si ca accepta sarut (FK). Dupa un mic intermezzo condimentat cu glumite nevinovate si insotit de rasete zlobii ale ei, am localizat si zona in care se va desfasura actiunea, respectiv, cartierul Ghiorghieni (dupa zisele ei), mai degraba zona Pata (dupa ale mele invechite cunostinte de clujean get-beget), strada fiind Aurel Suciu. Impreuna am convenit, ulterior, ca ipotetica intalnire, ipotetica in momentul convorbirii telefonice initiale, sa fie concretizata printr-un nou apel, ce va trebui sa aiba loc cu o jumatate de ora inainte de a uni trupurile in patimase imbratisari.

 

Locatia: un apartament de o camera (plus bucatarie si baie) intr-unul din blocurile vechi de pe amintita, mai sus, strada (str. Aurel Suciu). Nu e chiar la strada principala, e pe o alee usor laturalnica, dar, bine indrumat, telefonic, de Adina, se poate ajunge fara probleme. Singura problema, ar putea fi locurile de parcare, zona parand destul de aglomerata din acest punct de vedere. Eu am avut noroc (cu locul de parcare), dar sunt convins ca e o chestiune de "loz in plic".

Apartamentul, luat in chirie de catre Adina, doar pentru astfel de activitati, este curat, si chiar daca nu este mobilat modern nu are aerul de batranesc. Este singura in apartament, lucru evident si din numarul periutelor de dinti de la baie: una. Si ca tot veni vorba de baie, este OK, curata, nu exceleaza in dotari, dar e OK. Am gasit acolo doua geluri de dus, dintre care unul sigur barbatesc. Pentru deplasarea pana la baie am primit papucei de casa (nu slapi), si mi s-a inmanat un propsop alb, curat, proaspat (avea parca sigla unui hotel?).

 

Domnita: cum am mai spus, se prezinta cu numele de scena Adina. Este inalta, undeva la 172, fara tocuri, cu tocuri (asa cum m-a intampinat) ajunge lejer la altitudinea de la care privesc eu lumea. Apreciez ca are undeva pe la 52 kg. Varsta, declarata de ea, este de 24 ani, si nu am o contrazice. Carnea este placuta, fara a fi excesiv musculoasa, lucrata la sali de fitnes. Pielea fina, placuta, usor bronzata, la soare as zice eu, avand in vedere urmele discrete ale unui costum de baie. Pe fundic am observat usoare, vagi urme de celulita. Ovalul fetei este placut si armonios construit. Are ochi ageri, frumosi, buze senzuale, fara a fi excesiv de iesite in evidenta. Parul este brunet, natural, lung peste umeri. Sanii sunt unul dintre punctele forte. Mari, frumos construiti, naturali. Avand in vedere dimensiunea lor, faptul ca sunt usor lasati e de inteles. Oricum, din punctul meu de vedere pot fi notati, fara retinere cu o nota de 9,50. Pusilica este curata, complet epilata, primitoare si foarte umeda chiar dupa primele imbratisari.

Din cate spune ea, este in activitate de o luna de zile. Nu pot sa o contrazic, nu pot sustine afirmatia ei, doar am transmis-o mai departe. Ca si parere personala, totusi, cred ca de o luna de zile este in "circuitul public". Oricum, si asta m-a determinat cel mai mult sa fac supozitia anterioara, are o prietena (nu are rost sa-i dau numele), prestatoare cu mai vechi stagii pe piata.

 

Prestatia: a inceput cu un melanj intre ceva care ar putea fi denumit ca partea erotica, body masaj, a unui masaj de relaxare, combinat cu imbratisari reciproce, dar usor timide in acea faza. Pentru o astfel de actiune stie sa-si foloseasca la maximum atuurile date de natura, pe locul intai fiind sanii impunatori, dar si muntele lui Venus. Usor incalziti amandoi, ne-am bucurat, ulterior,de saruturi, nu foarte patimase ce-i drept, dar nici "de opereta". Natural, a trecut la un oral bine executat, cu usoare tendinte de deep, cu intensa umectare cu saliva, folosind "obiectul muncii" si pe post de ruj, si post de "scula de masat obrajii". Alterneaza momentele de suctiune cu un lins pe intreaga lungime, si apoi circumferinta, faza in care privirea ei cauta ochii partenerului. Odata aplicat prezervativul am optat pentru un "lady on top", pozitie care face prielnica continua "manipulare" de catre partener a frumosilor ei sani. Stie sa schimbe ritmul, stie sa se unduiasca, sa faca opturi, stie sa simta ce ii este pe plac partenerului. Totul este insotit de placute si excitante gemete, fara a fi penibile, chiar daca nu au fost 100% reale.

Nu accepta CIM. Nu face anal (deocamdata, conform spuselor ei. Oricum, penetrarea, la un moment dat, cu degetul in respectiva zona, nu o repugna, ba chiar o agreaza usor, accelerandu-i brusc, si placut, respiratia, precum si punand ceva "gaz pe foc" pe prestatia ei).

 

Concluzie: din punctul meu de vedere are toate atuu-rile pentru top. Atat aspecult fizic, comporamentul, prestatia, atitudinea.

 

Later edit:

-Nu are poze. Din spusele ei, pe moment nu-si doreste sa puna poze nici macar dintre acelea in care sa-si prezinte doar trupul (si credeti-ma, are ce arata).

-Nu are nici un "semn distinctiv", de genul tatuaje, pierce-uri. Tot asa, din spusele ei, asta e una din intrebarile frecvente ale clientilor: "cum de nu ai un pierce, un tatto?".

-are o manichiura si o pedichiura foarte frumos ingrijita, dar fara a iesi cu ceva in evidenta. Adica, ingrijita, lucrata la salon, dar nu sare in ochi prin dimensiuni si culori deosebite.

  • Like 5
Link spre comentariu

Bine ai revenit , printre noi Mocule !

Personal , mi-au lipsit recenzile tale......obiective .......spumoase .........si pline de amanunte.

Am vazut si eu anuntul Adinei , si pot spune ca mi-a facut cu ochiul.....

Cum nu sunt insa din Cluj , asteptam o recenzie facuta , dupa vizita la aceasta....

Acum ca gheata a fost " sparta " , o sa-i fac si eu o vizita saptamana viitoare , dupa care voi venii cu detalii asupra desfasurarii actiunii.

 

Toate cele bune !

  • Minus 2
Link spre comentariu

Da asa e, Prof.Dr.Pizdarus Mocu ştie să facă recenzii savuroase, cu tentă literară şi erotică de abia aştepţi ca dameza să îţi răspundă la telefon când o apelezi. RESPECT! Acum însă, cum demult nu ne-a mai copleşit cu talentul lui erotico-literara, a omis un mic amănunt, zic eu "murdar" sau "profan" din recenzia sa, adică cât a costat acel "How much is the fisch!" :laugh2

So, brother! How much te-a costat distracţia în lei grei? (oricum foarte "grei" nu pot fii pt. că sunt din plastic :laugh2 , aşa ceva se foloseşte în west doar în jocuri gen "Monopoly")

  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Da asa e, Prof.Dr.Pizdarus Mocu ştie să facă recenzii savuroase, cu tentă literară şi erotică de abia aştepţi ca dameza să îţi răspundă la telefon când o apelezi. RESPECT! Acum însă, cum demult nu ne-a mai copleşit cu talentul lui erotico-literara, a omis un mic amănunt, zic eu "murdar" sau "profan" din recenzia sa, adică cât a costat acel "How much is the fisch!" :laugh2

So, brother! How much te-a costat distracţia în lei grei? (oricum foarte "grei" nu pot fii pt. că sunt din plastic :laugh2 , aşa ceva se foloseşte în west doar în jocuri gen "Monopoly")

Domnule @turbo lover se pare ca tu nu futi doar turbo...ci si si citesti turbo.Daca citeai fiecare propozitie ai fi aflat , citez "Astfel am aflat ca o finalizare ma costa 150 lei."

Astfel daca la futai esti turbo , la citit ar trebui sa fi mai linistit , nu de alta dar pe langa savurarea anumitor recenzii a anumitor "confutaciosi" , ai afla si mai multe detalii .

Scuze pentru off-topic , dar nu m-am putut abtine . :shocked

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salut, Turbo Lover, indraznesc sa iti raspund eu, daca citesti mai atent apare in text lui Mocu propozitia "A recitat, ce-i drept, mercurialul, dar cu o voce placuta, cu inflexiuni, clar, articulat, fara nici o urma de plictiseala sau sictir in glas. Astfel am aflat ca o finalizare ma costa 150 lei.". Banuiesc ca asta o fi fost costul distractiei, :slap2

  • Minus 1
Link spre comentariu

Pentru amatorii de detalii. Am scanat si eu piata si am aflat ca ora costa 300 lei, si o finalizare(max jumatate de ora) ar costa 150 de lei.

Un mod interesant de a pune problema, deoarece literatura economica spune ca doar in cazul bunurilor de o foarte bune calitate, pretul nu depinde de cantitatea cumparata. Mai rar o escorta la care pretul/ora = 2 * pretul pe finalizare. De obicei la 150 lei/ora, te astepti la 200 lei/ora. Din discutia purtata cu fata, chiar si ea e convinsa ca e foarte frumoasa. Am incercat o oarecare tentativa de negociere, si mi-a zis ca "sunt foarte frumoasa .... nu las la pret". In rest, o voce usor robotica... dar "dar cu o voce placuta, cu inflexiuni, clar, articulat, fara nici o urma de plictiseala sau sictir in glas." (Mocu) [sper ca am respectat normele de citare, sa nu fiu acuzat de plagiat]

Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Am sunat si eu dar n-am ajuns la "frumusete", ne-am impotmolit la pret. Mi-a spus exact acelasi lucru (150 o finalizare, max 1/2 h) la care am intrebat-o ce se intampla daca nu ma termin intr-o juma' de ora ci intr-o ora, de exemplu :) S-a fastacit, s-a scuzat si mi-a inchis.

Link spre comentariu

am sunat si eu ca tot omul sa aflu mai multe detalii

dupa mai multe incercari raspunde cu mare greutate si aflum si eu ca 1 fin 200,2 fin 300

la care o intreb daca merge oral neprotejat la care imi inchide telefon fara sa mai zica nimic

parerea mea este ca ii o mare teapa

Link spre comentariu

Sorry, aveţi dreptate scria Mocu de preţ, eu fiind îmbătat de detalii şi de nişte beri reci ce aveam la bord, am trecut "turbo" peste frază.

Şi văd că întrebatul preţului telefonic nu duce către bine. Dacă la fiecare întrebare ridică preţul cu 50 RON, unde ajungem. Vă sfătuiesc să sunaţi numai dacă chiar vreţi să vizitaţi dameza. O să se încreadă de la atâtea apuleri şi va ridica preţul. Asta e părerea mea!

  • Minus 1
Link spre comentariu

fratilor...tipa este mai mult decat neserioasa...dar varianta scurta ar fi cam asa: am sunat-o de mi-or iesit ochi din cap raspunde intr-un final zice sa o sun la o anumita ora, o sun la ora respectiva nimic....dupa vo 2 ore imi raspunde si ma plimba aiurea pe la interservisan ca intr-un final sa-mi zica unde sa vin...toate bune si frumoase ajung la locatie bat la usa si ghici cine imi deschide usa?! angela http://angela-angela69.blogspot.ro/ care repet este o fata super draguta si amabila dar eu nu cu ea am vorbit si nu cu ea am stabilit intalnirea.

eu inteleg multe putea sa-mi zica ca nu poate sau ca nu ii place fata mea orice dar nimic fratilor ea mi-o baga pe gat pe angela si cand o intreb ca unde este domnisoara cu care am vorbit la tel imi spune ca nu mai presteaza :no2 chiar si la oarecum insistentele angelei care ia spus ca daca nu vrea ea eu plec, domnita tot nimica....eu nu stiu ce sa mai inteleg....poate o fi avut ceva probleme poate chiar nu ia placut mufa mea...nu am idee dar ar fi fost corect sa-mi zica ceva nu sa o bage la inaintare pe colega.....

 

poate aveti voi mai mult noroc sau daca nu ziceti-mi si mie care ii faza ca eu inca nu gasit logica

 

mult noroc si spor la treaba

  • Like 1
Link spre comentariu

Avand in vedere ca in aceasta perioada se desfasoarele preliminariile Champions League, Adina a luat-o inaintea CFR-ului si a Vasluiului si s-a calificat direct in grupe, unde cel mai probabil din cauza coeficientului va fi cap de serie. Sa speram ca ajunge direct in primavara europeana.

 

Recenzia lui mocu e prea completa si reala, asa ca imi permit doar sa o comentez pe ici pe colo ....

 

si mi s-a inmanat un propsop alb, curat, proaspat (avea parca sigla unui hotel?).

 

Bag de seama ca am avut onoarea sa ne igienizam cu acelasi prosop. Ii drept ca si eu l-am primit alb, curat si proaspat, deci a trecut printr-un proces de spalare.

 

Varsta, declarata de ea, este de 24 ani, si nu am o contrazice.

Mie mi-a declarat 28 de ani si ceva, respectiv face 29 la toamna. Oricum si daca imi zicea 24, tot o credeam pe cuvant, ca de 24 pare. In schimb, cei 5 ani diferenta (pana la 29) se vad in experienta.

 

Din cate spune ea, este in activitate de o luna de zile. Nu pot sa o contrazic, nu pot sustine afirmatia ei, doar am transmis-o mai departe. Ca si parere personala, totusi, cred ca de o luna de zile este in "circuitul public". Oricum, si asta m-a determinat cel mai mult sa fac supozitia anterioara, are o prietena (nu are rost sa-i dau numele), prestatoare cu mai vechi stagii pe piata.

 

Doua remarci:

1)Tu nu i-ai dat numele, insa incidentul prezentat mai sus (cineva s-a programat la Adina si a ajuns la Oana Baciu (sau Angela) desconspira presupunerea ta. In plus, preturile comunicate de barroco (200 fin - 300 ora) sunt ale Oanei. Adina merge tot pe 150/300.

 

2) E absolut evident ca nu e noua in job. Are o prestatie de clasa, deci sigur nu presteaza de ieri si nici de azi. Si in plus are o varsta.

 

Sa trec la subiect. Locatia aceeasi, discreta, aerisita, curata. Fata ma asteapta in tinuta super sexy, nu prea ma pricep la descrieri, ideea e ca nu era in blugi si-n slapi, ba din contra.

 

Prestatie: de obicei citesc review-urile lui mocu, insa sar peste etapa in care descrie prestatia, fiindca in caz ca merg sa nu stiu la ce sa ma astept, sa fie un element surpriza. Ideea e ca recitind la rece descrierea lui privind prestatia, aceasta a decurs exact la fel. Repunctez, fara a aduce nici o noutate insa ...

 

->inceput print-un masaj cu sanii si corpul, excelent executat, in maxim 60 de secunde organul era la post

-> FK acceptat si intretinut, foloseste bine limba

-> oral nepro ... nu cu foarte DT, in schimb nota maxima pentru atentia acordata zonelor adiacente si tehnica deosebita

-> normal ... fata se uda perfect, accepta orice pozitie, am schimbat vreo 4 pozitii

 

Concluzie...

 

1) Cei mai bine investiti 150 de lei

2) Cea mai buna prestatie din 2012, peste stranierele Alexandra a lu Roxy (locul #3) si bucuresteanca Catalina (zona Bloom Bank France, locul #2, ambele taxate cu 200 de lei ... e drept pt 1 ora)

3) Comparand cu VIP-urile locale, respectiv Tania si Blonda cu buze de dulci, desi ca nota globala nu le depaseste, este mai profesionista ca acestea (sau ... per total m-am simtit mai bine ...)

 

Salut asadar (pe langa reintoarcerea lui mocu'), intrarea acestei escorte in circuitul public si ...ceva ma face sa cred ca vor mai urma si altele...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Bine ai revenit Mocule, uite ca de cand nu ai mai postat, m-am albastrit si eu :D, am mai crescut, nu sunt asa de mititel ca la primele incursiuni in lumea nimfomane.com/forum. Salut revenirea ta, iar in ceea ce priveste fata, sa mai speram si la noi aparitii. Eu deocamdata am sa o iau incet, si dupa Gina urmatoarea tinta e Tania. Sa speram ca imi reuseste desi nu am varsta pretinsa de ea in anuntul din piata, ar trebui sa o pacalesc usor cu fizicul :D, avand destui peri albi in cap :)). Salutari si respecte !

Link spre comentariu

Am fost zilele astea si cred ca m-am ales cu numita "Angela" in loc de Adina. In fine, a fost ok si asa ca eram cam pe fuga.

Locatia: asa cum au prezentat-o cei de mai sus

Pretul: 150ron/finalizare, fara sa stea cu ochii pe ceas

Domnita: in lenjerie alba, tocuri si jartiera. Sanii medii spre mici, intaltime cam 1.75 cu tocuri, corp frumos cu vagi urme de celulita. As zice ca nu e 100% perfecta dar sare de 90%. Curata, epilata, frumos mirositoare. Tatuaje: cel de pe spate ca in vechile poze ale Angelei, ceva flacari pe fesa stanga, ceva alb/negru complex pe coaste si inca vreo 2 mici pe ici pe colo. Oricum, mi se pare ca e cazul sa se opreasca daca nu vrea in cativa ani sa fie plina. Pierce in buric.

Actiunea: preludiu 0. A trecut direct la un oral neprotejat ajutat putin cu mana. I-am dat de inteles ca nu-mi place sa o frece si s-a conformat. Incercari de deep reusite dar pentru o fractiune de secunda. Dupa aprox. 10 minute am trecut la normal. Intai lady on top iar dupa 5 minute s-a cerut la doggy. De la o vreme am pompat destul de tare si mi-a dat semne ca e un pic cam prea tare pt. ea. Umezire naturala...decenta. Privelistea e faina la doggy.

 

Concluzie: parca 100ron/finalizare ar fi mai aproape de adevar avand in vedere preludiul scurt si implicarea medie. Totusi, arata bine si cred ca merita rasfatul. Sper sa o "prind" si pe Adina. As zice sa specificati la telefon cu cine doriti.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

Am fost zilele astea si cred ca m-am ales cu numita "Angela" in loc de Adina.

...

Domnita: in lenjerie alba, tocuri si jartiera. Sanii medii spre mici, intaltime cam 1.75 cu tocuri, corp frumos cu vagi urme de celulita. As zice ca nu e 100% perfecta dar sare de 90%. Curata, epilata, frumos mirositoare. Tatuaje: cel de pe spate ca in vechile poze ale Angelei, ceva flacari pe fesa stanga, ceva alb/negru complex pe coaste si inca vreo 2 mici pe ici pe colo. Oricum, mi se pare ca e cazul sa se opreasca daca nu vrea in cativa ani sa fie plina. Pierce in buric.

Actiunea: preludiu 0.

....

Sper sa o "prind" si pe Adina. As zice sa specificati la telefon cu cine doriti.

 

Colegu @ardeleanmihai, scuze ca ti-am "maltratat postul (citate partiale, underline+bold), dar asa am considerat ca e mai facil a transforma presupunerea ta in certitudine.

DA, cea cu care ai fost e Angela, aka Oana, aka etc., whatever.

100%.

Da, colegial iti recomand, sa continui perseverent tentativele de a stabili o intalnire cu Adina. Vei avea de castigat. Nu doar in termeni relativi (comparatie Adina vs. Angela), ci la modul absolut.

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

Info proaspata: Angela, aka Oana, aka etc., s-a decis sa mearga in vacanta. Adina, maI mai putin "ostenita", a ramas pe metereze si activeaza (inca) in Cluj.

Asa deci, cel putin o perioada, posibilitatea ca sa-ti programezi intalnirea cu Adina si la fatza locului sa te trezesti in pat cu Angela, ei bine, aceasta posibilitate, momentat, este inlaturata.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

salut tuturor!

de cand a aparut prima recenzie a lui Mocu referitor la Adina,am incercat sa o sun aproape zilnic,dar nu am reusit sa dau de ea nici cum.

Azi ,surpriza,imi raspunde! Mocule,zici ca ai fost la ea,nu? vreau sa te intreb daca in trecut nu ai fost si la Dalia,colega lui Christine,de pe Buna Ziua?

Stii de ce te intreb? Pentru ca domnisoara Adina este una si aceeasi persoana cu Dalia....:D! NU inteleg cum este posibil sa nu o recunosti? Desigur,poate fi si varianta mai multor fete care folosesc acelasi numar de teleofn,dar nu concomitent! Eu am fost la ea in urma cu vreo 2 saptamani,(recenzia urmeaza)! Iti spun 100 la suta ca este ea! singura diferenta fata de cum arata acum 1-2 ani este ca acum a slabit foarte mult si sanii ii ies mai tare in evidenta!

Am cautat postul despre Dalia,dar se poate sa fie prea tarziu si sa nu fi fost destul de atent cand l-am cautat deoarece nu la-m gasit!

Astept cu nerabdare feedback-ul!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

... Mocule,zici ca ai fost la ea,nu? vreau sa te intreb daca in trecut nu ai fost si la Dalia,colega lui Christine,de pe Buna Ziua?

Stii de ce te intreb? Pentru ca domnisoara Adina este una si aceeasi persoana cu Dalia.... :D! NU inteleg cum este posibil sa nu o recunosti?

....

Astept cu nerabdare feedback-ul!

 

@huhulea, nu stiu cu cine te-ai intalnit tu. Eu, in schimb, acu' doua saptamani cand am fost pe A. Suciu, apartamentul de la parter, pe dreapta, am intalnit-o pe Adina. Intalnire despre care am si scris.

Pe Dalia aka Cezara aka ... etc. (avea si un nume de unguroaica, parca) am intalnit-o cand presta impreuna (o scurta perioada de timp) cu Blondi Billa (doar vizualizare in peisaj) si m-am "impulicat" cu ea cu ceva vreme in urma (3 ani?) cand avea un apartament, singura, la parterul unui bloc din cartierul Europa (imi scapa numele strazii). Tariful damezei era la acea vreme 300 lei/fin., cu negociere, grea, ajungeai undeva la 250. Daca stau bine si ma gandesc, parca am vazut-o si in "salonul" de pe Martin Opitz, salon pastorit de binecunoscuta Maia (a nu se confunda cu Maya cea care a prestat pe Dorobantilor, Interservisan, etc.), salon unde m-am bucurat de imbratisarile unguroaicei Cristina (avea nick-ul pe escortecluj, parca, french_kiss). Am facut completarea asta pentru a se evita confuzia cu actuala Chistine ce activeaza in Zorilor, unguroaica si ea, dar asta este singura legatura intre cele doua "Cristine". Halatul costa, la acea vreme 400 lei, pentru o ora de masaj si sex normal. Cristina avea un mic "defect" la unul dintre sfarcuri (de fapt un cunoscut "inverted nipple").

Adina aduce un pic ca si configuratie a sanilor cu Dalia, dar doar atat. Tin minte ca Dalia/Cezara avea un puternic accent unguresc, la vremea respectiva spunandu-mi, cred eu sincera, si orasul unde isi are radacinile.

Din punctul meu de vedere sunt doua persoane diferite. Singurul lucru care le "leaga" este Blondi Billa si Oana/Adela. Dar s-ar putea sa ma insel.

  • Like 1
Link spre comentariu

Exista in mod indiscutabil o legatura intre Adina si Blondi Bila si Oana/Angela. Respectiv se cunosc. Si probabil nu numai atat... ma gandesc ca exista o categorie de futalai din high-class-ul Clujului care le-au abordat pe toate 3 sau au ajuns de la una la alta prin recomandare. Aproximativ asta am dedus eu din partea de socializare de la una dintre viztele facute Adinei.

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

Exista in mod indiscutabil o legatura intre Adina si Blondi Bila si Oana/Angela. Respectiv se cunosc. Si probabil nu numai atat... ma gandesc ca exista o categorie de futalai din high-class-ul Clujului care le-au abordat pe toate 3 sau au ajuns de la una la alta prin recomandare. Aproximativ asta am dedus eu din partea de socializare de la una dintre viztele facute Adinei.

...

 

Confirm intr-u totul cele spuse (scrise) de colegu' cristiborcea. Aproape identic mi s-a confesat si mie duduca Adina, spunandu-mi ca isi "paseaza", cu Oana/Angela, una alteia clientii, recomandandu-le acestora "o prietena buna cu care te poti simti foarte bine" (citat) in acele momente cand ea nu poate presta, sau e ocupata, plictisita sau mai stiu eu ce. Din zisele ei "sistemul" functioneaza bidirectional, evident. Chiar inaintea intalnirii avuta cu mine, ea a "multumit" un client venit pe filiera Oana, "intamplare" comentata, destul de amplu, ulterior la telefon cu Oana/Angela, cea prin a carei recomandare respectivul a ajuns in budoarul Adinei.

Despre un sistem de recomandari reciproce Adina - Blondi Billa nu am cunostinta (in sensul ca nu mi-a dezvaluit asa ceva), dar asta nu inseamna ca nu exista. Foarte posibil sa functioneze si acesta.

Link spre comentariu

Nu stiu exact conditiile de promovare a unei tipe la categoria Escorte de Top, dar dintre toate cele recenzate pe aici, Adina ar trebuie mutata in acea categorie!

 

Nu de alta dar sectiunea Cluj are fix 4 (Tania, Gina, BBD si Blondy) plus stranierele Roxy si Alexandra.

 

Ca o parere personala, chiar daca Raiza are mai mult recenzii favorabile, Adina - cea dezbatuta aici e mai de top decat Rayza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...