Sari la conținut

Alexa - 0743973819


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

salutare.am fost la domnisoara. este o tipa foarte ok. te intampina cu zambetul pe buze.este cea din poze. locuieste intre dacia si city dar a zis ca se va muta intr`o locatie mai luxoasa.

are cam 1.60-1.70, in jur la 55kg 

Igiena. 8

Oral 9

Normal 9 (nu sufera ca nu`mi place pozitia asta ca nu stiuce )

GFE 7

are sanii foarte misto

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Telefon: 0726946946
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 0726946946
  • Oras:Constanta

Aveti dreptate!! Chiar sunt stangaci

"Buna,pai vino la mine sa-ti satisfac toate plăcerile  "

Dv ce intelegeti de aici ?

Am sunato pe fatuca si am primit raspuns din partea :ei nu fac aia nu fac aia

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salut ! Am facut si eu o vizita domnisoarei in aceasta seara ! 

Locatia este imediat dupa city park, aproape de un peco mai vechi . Apartament 2 camere , in mare parte mobila veche dar aerisit si foarte calduros . Bloc cu interfon . Ajuns la domnisoara m-a intampinat intr-un prosop pe care il avea prins pe corp , doar ce terminase dusul . Mi-a specificat ca sunt primul client, fapt care m-a incantat . Am optat pentru o ora , oral + normal . Actiunea a inceput cu un oral foarte bine executat, deep cu tendinte de facefuck . La solicitarea mea mi-a pus balonasul si a trecut peste mine  . Priveliste foarte frumoasa . Are niste sani foarte frumosi , geme incitant , am pompat pana la finalizare in aceasta pozitie . Dupa finalizare a "facut curat " si a mers pe rand la baie pentru igienizare . Pauza de o tigara si a urmat runda 2 . A inceput la fel , cu un oral foarte bine executat dupa care am pus-o capra . Desi in recenzia precedenta colegul a specificat ca nu este o pozitie pe care o agreeaza cu mine a fost total opus . Avantajul ei  este ca este foarte flexibila si o poti pune cum doresti . Fata se implica , te trage in ea , contre . Priveliste frumoasa , un curulet care cere pula ! Geme frumos si se implica in actiune . Este prima mea recenzie si sper sa fie ok si de ajutor . 

Dupa am solicitat un masaj , pe care l-am primit si de care sunt foarte multumit . A folosit ulei si are o tehnica buna . Mi-a spus ca inainte a fost la un salon de masaj erotic . Dupa masaj, imbracat si o seara buna ! 

Acum notele : 

Aspect fizic : 9 - are o culoare frumoasa a pielii , sani foarte frumosi , 1.60 apx inaltime , flexibila 

Oral : 9.5 - foarte bine executat

Normal : 9.5 - mi-a placut foarte tare atitudinea la pozitia capra , priviri porno , se implica , priveliste frumoasa

Igiena : 9 - nu dau 10 deoarece apartamentul este putin de moda veche , insa fata foarte curata , miros placut , piele fina

GFE - 10 - foarte sociabila , amuzanta si zambitoare 

Locatie - 7.5 - usor de ajuns , insa asa cum am zis apartament vechi ( mi-a specificat ca in curand se va muta la un apartament de lux ) 

Halat : 200 lei achitat pentru o ora+masaj 

Personal recomand ! Am sa revin , mai ales pentru un masaj ! 

 

  • Like 8
Link spre comentariu

Alexuta Draga,

 

Începi sa ai recenzii interesante.

Pentru a trece la un nivel superior ar fi bine sa ne comunici mai multe detalii despre serviciile tale, orele la care ești găsită.

 

Astfel oferta ta ar fi mai transparentă, discuțiile telefonice mai scurte, clienții ar sti la ce sa se aștepte când vin la tine, si dacă faci cu profesionalism ce spui numărul recenziilor favorabile vor creste foarte repede si poate te vedem in top, ca a cam sărăcit oferta de acolo.

  • Minus 2
Link spre comentariu

Fata lucreaza seara de pe la 7-8 pana tarziu, de cate mi-a spus! Am mai vizitat-o si eu odata, aseara! Cu o seara inainte ne chemase, din greseala pe vreo 3 deodata si am renuntat la actiune! de remarcat ca si-a cerut scuze pentru asta!

este o tigankusha brunetika delicioasa!

Locatia-7(Apartament cam vechi si nu foarte ordonat, in spate la Benzinaria Sud-Petrol in TomisIII)

Atitudine-9(Vorbeste frumos si respectuos, vesela-zambitoare, nu m-a grabit deloc, specificand ca face asta pentru clientii cunoscuti: am stat din usa-n usa peste 35 de minute pentru o finalizare la 100lei, ora fiind 200lei)

Igiena-9(Fata e curata, s-a mai dusat odata inainte de a incepe; se poate sa ii si cereti asta in mod expres si nu cred ca se va supara)

Corp-9 (piele fina si matasoasa, sani medii, fermi, frumosi si armoniosi, dar ar mai avea unele probleme cu dantura)

Oral-8.5(Prestat cu simt de raspundere, destul de bine executat, la cererea mea cu "oole incluse", un bun revigorant al" bastonului"!)

Normal-9(Buna de pula, m-am simtit in elementul meu in ea, eu pe ea si ea pe mine, cu un mic minus ca nu prea vroia sa-si ridice picioarele dupa placul meu, pe moticv de durere in ovare!)

Gfe-7.5(nu-i rau, dar se poate si mai bine de atat, fata de majoritatea unde acesta este inexistent, e bine de tot la Citzulika noastra!)

Pret-8(Cam la limita 100/200, dar merge si asa,avand in vedere ca nu a stat cu okii pe ceas!)

De revenit, dupa neexperimentata mea parere subiectiva! SPOR LA CIOCANIT!

  • Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...