Sari la conținut

0745885136 Erica ID mess: ispita_ta198943


Vizitator apuci

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut.

In primul rand cer scuze ca din lipsa de timp o sa fiu succint.

Am luat legatura cu Erika in urma anuntului ei de pe Oradea online: http://www.oradea-on...profil&pg=26369 Am primit numar de telefon (numar pe care o sa primiti si voi dupa ce ati vorbit cu ea pe mess) dar nu a fost de acord ca sa-l fac public numarul respectiv. Mi-a promis ca in cateva zile o sa aibe un numar tel pe care o pot face public.

Dupa ce mi-a dat detalii despre pret,varsta, corp... am stabilit o intalnire. Vreu sa precizez ca NU ARE locatie , punctul de ridicare e pe Decebal , parcarea mare de langa OMW vizavi cu scoala.

Preturile sunt: 120 ron/fin , 150ron/ ora cu masaj inclus ora e 200 ron. ON+NP , Fk, 69. Nu face: anal , finalizare orala (cica ii greata  )

Erika (nume de scena) are 23 ani , 158cm , 52kg , bruneta , ochi verzi , e draguta la fata , fund frumos , pussylica epilata complet fara orice urma de miros suspect. Dar ca sa nu numai partile ei forte sa evidentiez are ceva minus de la mine pentru dinti putin cariate si pentru sanii ei marisori dar putin lasati (are un copil. a spus ca urmeaza sa faca operatie estetica).

Dupa stabilirea ca aleg varianta de o ora cu masaj inclus la pret de 200 ron , ne-am pornit spre o pensiune mai retrasa (deja binecunoscuta ) Am mai platit pentru camera 60 ron. Urcat in camera am stat de vorba cateva minute , si am constatat ca ai ce discuta cu ea. Eram (si ea) proaspat dusat asa ca repede m-am dezechipat. Cat de repede mam dezbracat eu asa de incet ea , e foarte timida (inca) Odata dezbracata deja ,a disparut timiditatea ei. A urcat peste mine si am inceput sa ne sarutam (Fk deep) din ce in ce a devenit mai focoasa. Ma sarutat pe tot corpul si incet a ajuns si la soldatel. A inceput cu un oral foarte bun (fara deep, spunea ca pentru marimea) cu multa saliva , schimbari de ritm , (fara atentionarea mea) a acordat mare atentie si la zonele adiacente. Pus in pozitia 69 , pozitie care simtitor ia fost mult pe placul ei , cu umectare automata. Pus caciulita si am trecut la normal , inceput (si terminat) cu pozitia lady on top , se misca foarte bine (chiar foarte bine) si n u se oboseste usor. Cum am fost foarte infometat , nu am rezistat mult si am finalizat. Am mers si am facut un dus amandoi. Dupa dus am stat de vorba , mi-a spus ca e la inceput de meserie si eu sunt al saselea client al ei (inca le numara  ). Am fumat impreuna cateva tigari vorbind despre una alta , eu am intrebat ca mai avem timp pentru un numar , raspuns nu plecam de aici pana cand nu te termin si a doua oara, timpul nu conteaza  A inceput iar cu saruturi urmat de oral si continuat cu normal. La al doilea numar am schimbat mai multe pozitii , nu a comentat nimic (pozitia missionarului ii place foarte mult) lady on top , lingurita , missionar , dogy , finalizat in pozitia pe la spate in picioare.
Dupa actiune am mai stat cateva minute la vorbe , si la iesire din camera mi-a dat inapoi 50 ron (asa inca nu am patit  si credetima ca am fost la cateva fete) spunand ca era vorba initial si de masaj dar defapt nu a facut.


Note:
Corp = 8 minus pentru sani cam lasati
Oral = 8,5 fara deep dar cu multa pasiune.
Normal = 9 misca foarte bine si se vede ca ii face si ei foarte mare placere.
Igiena = 9,5 un mic minus pentru dinti, e foarte curata, pussy epilata fara miros sau gust suspect.
GFE = 9 sau chiar 9,5 Am avut parte de clicc-ul respectiv intre noi.
Raport/pret/calitate = comparativ ca m-a costat cu camera cu tot toate distractia 210 ron si am petrecut cu ea aproximativ 1 ora 40 minute , pot sa spun ca e bun.(R/P/C)

Concluzie finala: Eu sigur o sa mai revizitez

  • Like 2
Link spre comentariu

Am contactat-o si eu pe Erika , in urma cu cateva zile , cand tocmai aparuse pe site-ul citat de Apuci , anuntul ei. Am primit id-ul ei de mess , dupa care am trecut la a ne cunoaste ....online , mai bine. Spre surprinderea mea , am primit numarul ei de telefon , destul de repede , astfel ca am contactat-o in cel mai scurt timp.

Astfel , am aflat cam aceleasi lucruri , mentionate de Apuci , mai sus. Are 23 de ani , bruneta , 158 cm , 52 kg , tunsa scurt , ochii verzi.

In discutia avuta cu ea , mi-a placut modul cum abordeaza problema.... Pentru ea , sexul nu e un sport , dar face totul ca acel client sa plece multumit.

Intrebata ( aiurea ) de ce o face , mi-a raspuns ca si pentru bani , dar in mod sigur si din placere. Oferta comunicata , consta in sex oral+ normal la 120 lei numarul sau 160 ora . Are si optiunea cu masaj la 200 ( intrebata ce fel de masaj face si cum , mi-a raspuns ca ,face cum vrea clientul - personal nu cred ca are habar de masaj erotic ).

Anal , nu face. La oral , finalizarea poate fi pe corpul ei ( am intrebat-o daca se poate pe fata si fie ca nu m-a inteles , fie ca s-a grabit sa raspunda , dar raspunsul primit a fost ...DA ). Surpriza a venit , cand mi-a vorbit de normal. Se poate , oricum mi-a spus ea , ( initial am crezut ca se refera la pozitii ) , dar am constatat ca se referea de fapt la protectie. Fiind surprins , mi-a explicat ca si-a pus " fire " ( banuiesc ca vorbea de sterilet ) si ca poate face sex oricum, chiar cu finalizare vaginala.

Prefera totusi sa faca cu prezervativ , deoarece inca nu-si cunoaste clientii....... ( ??? )

Pentru a ma convinge de spusele ei , mi-a trimis cateva fotografii cu ea ( nu se vede fata ) in lenjerie . Am remarcat acea burtica lasata , care dupa parerea mea , parea a unei femei care tocmai ce a nascut. Intrebata daca are copii , mi-a raspuns ca nu. ( curios ). Pozele sunt facute intr-o camera dintr-o casa mai veche ( clar nu e apartament ), destul de neingrijita , iar dupa parerea mea , pozele au fost facute clar cu un scop ( promovare ) si cu ajutorul ....." cuiva"..

Dupa toate aceste informatii , am primit si vestea ca nu are locatie si ca nici nu vrea sa-si caute ( cica e mai sigur asa ) si prin urmare se deplaseaza doar la domiciliu clientului. Am convenit sa mergem la o pensiune unde stia ea ca se poate , urmand sa vin si sa o ridic din zona bisericii Emanuel.

am stabilit ca o voi suna dupa masa , la o anumita ora. Din pacate , la ora indicata , am sunat-o de cateva ori , si nu mi-a raspuns , iar ulterior cand am mai incercat , isi inchisese telefonul......., prin urmare , intalnirea .......a picat.

Intrigat , am dat o cautare pe net , dupa nr de telefon si.............surpriza. Am gasit numele damezei , si un anunt prin care isi cauta un loc de munca , dupa perioada de .....postnatal ( si parca spunea ca nu are copii.....)

 

Concluzie : Inca ma incearca gandul , sa o vizitez , cu atat mai mult , cu cat recenzia lui Apuci , a fost una favorabila ( presimt ca va urca incet dar sigur , in top )

  • Like 2
Link spre comentariu

STIMATI USERI:

 

In decursul acestei nopti, MrTKO sa decis impreuna cu al 3-lea picior al sau sa faca o noua victima!

 

Contactata pe YM , i-am oferit o locatie, a venit cu intarziere mentionand ca tel meu nu-mi functioneaza etc.

DESCRIERE:

 

PRET : 160LEI ORA - AM ALES

 

DESCRIERE FIZICA : MICA, UMFLATA, ASPECT SARACACIOS.

DESCRIERE PSIHICA: PRECAUTA, RELATIV TIMIDA, RETINUTA, - DAR PE ANSAMBUL FOARTE OK. (GENUL SINCER SI CONFORTABIL)

DESCRIERE GOALA : BURTA, SI SANI CU VERGETURI, UNCHII NE INGRIJITE.

 

DAR NU E CHEAR ASA DE REA, ARE CEVAUL ACEL CARE I DA UN PLUS PE LANGA TOATE ACESTE MINUSURI.

 

CARACTERUL E FOARTE OK, NU TE GRABESTE SI ISI DA SILINTA!

 

PRESTATIE : NU FACE DEEP, ANAL NU A INCERCAT NICIODATA, SI CONFIRM CA MA TESTAT. PIZDA E OK.

 

 

 

NOTE DE LA 1 LA 10 :

 

FIZIC : 3

COMPORTAMENT : 9

PRET : 7

 

 

Merita INCERCATA odata!

  • Like 1
Link spre comentariu

STIMAIT USERI:

 

Imi cer scuze, dar e necesar sa revizionez recensia, deoarece nu am fost sincer pana la capat, si precis!

Nu ma pot ascunde dupa deget, chear am incercat sa fim domn, dar mai domn as fi daca va relatez adevarat, DECI:

 

INTALNIRE:

 

Am pris-o pe YM , am chemato la o locatie unknown, unde a venit cu intarziere, exact cum am mentionat in prima faza.

In cele din urma a ajuns, mi-a spus ca a lipsit 1/2 saptamani si sunt primul de atunci.

 

A MINTIT CA E FOTOMODEL, LA 150 SI 70 DE KG, degete mici si ne ingrijite, care se confunda cu niste carnaciori rotisati.

aspect saracacios, remarcand acelasi haine : blugi, incaltaminte, ca si in poza de la avatar. (si pentru ca ar fi una recenta, dar pentru ca nu cred ca are altele)

 

PLINA DE VERDETURI, FORME PONDERALE, DINTII NU I-AM VAZUT TINAND BECU INCHIS, DI DOAR O LUMINA VAGA DE TV-ul.

Si-a aruncat pe degete si urechi, ceva material cositor , probabil ca are vre-un client sudor ce o plateste in cositor. (ATENTIE SA NU-VA ZGARIATI) , e belea fara antitetanus!

 

EU I-AM BAGAT BANII IN TRAISTA, SI PUSO IN GENUNCHI, UNDE AM TINUTO 99% DIN TIMP.

AM INCERCAT SA I PLANTEZ CEVA IN EA, DAR MI-A VENIT SCARBA.

 

E CURATA, MIROASE DECENT, = ASTEA SUNT SINGURELE NORMALITATE, CA DOAR NU LE TREC LA CALITATI, IN ANUL 2012, TOTI AVE SAPUN SI APA.

ADREVARU E CA NU SA GRABIT, SI NU MA MIRA LA CUM ARATA.. DAR M-AM GRABIT EU.

 

NU AM REUSIT SA-MA FINALIZEZ, AM STAU CU EA BLEAGA 80% DIN TIMP.

 

M-AM TERMIAT FORTAT MANUAL, PE GATU EI. (AM VRUT SA O BAG IN GATU M***)

 

Cred ca sunt cei mai prost 160lei cheltuiti din viata mea. Mai bine i donam!

 

DE EVITAT, EVENTUAL DOAR CU SANIPIDU CAUTATI-O SAU CU DERATIZAREA.

 

 

APROPO, E BRUNETA NU ROSCATA ACUM, SI NU UITATI CA E FOTOMODEL, SI MAI NOU A PROMIS CA TINE DIETE SI NU STIU CE PROGRAME CU ANTRENORI, DECI PUTETI INCERCA , HAHAHA

 

 

adios!

 

nota, 0% , cel mai praf corp care exista in judetul Bihor!

 

MULTUMITI-MI CA VA SCUTESC DE TIMP PIERDUT SI DE EVENTUALE SECHELE, NU VA SUPARATI PENTRU SINCERITATE!

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Imi cer scuze, dar e necesar sa revizionez recensia, deoarece nu am fost sincer pana la capat, si precis!

Omul sincer e sincer la prima recenzie , el nu trebuie sa revizioneze recenzia!

Eu nu ma supar pentru sinceritatea ta , dar cred ca nu am fost noi la aceeasi fata! Si eu si kevin33 am scris in recenzia noastra ca e bruneta (nu a scris nimeni ca era roscata) are 158 cm si 52 kg, nicidecum 150cm si 70 kg! Sau a ingrasat voare 18 kg si a pierdut din inaltime aproximativ 8-10cm?

 

PS: TE ROG SA NU MAI URLII in fiecare recenzie pe care o mai scrii.

Multumesc.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am citit si eu cu atentie comentariile lui MrTKO , interesante....

Spun asta deoarece , din toate escortele pe la care a trecut el , nu am gasit macar una care sa-l fi multumit/satisfacut....

Dar sa revin la Erika , pentru ea am decis sa scriu acest post nu pt .....cel demai sus.

Imediat dupa ce aceasta si-a anuntat reintoarcerea in domeniu , am contactat-o pentru o intalnire.

Daca ar fi sa o descriu , nu cred ca as mai putea adauga ceva , fata de cele descrise de Apuci.

Un lucru e cert. E o persoana draguta , dupa care , probabil ca multi barbati intorc capul pe strada.

E adevarat , e miniona si un pic mai plinuta.

Actiunea s-a petrecut intr-o camera de pensiune , si pot spune ca a fost ceva foarte ok. Saruturi , imbratisari , etc.

Oral bun , nu face CIM , dar acorda atentie tuturor zonelor.

Prima finalizare , s-a incheiat pe corpul ei , dupa un numar intens de oral , alternat cu saruturi pe gura.

Cel de-al doilea numar , doggy , a fost unul foarte bun , Eroka se implica , si din spusele ei , e pozitia in care se simte cel mai confortabil.

De apreciat ca nu se uita la ceas.

 

Nu voi da note , din motive personale , insa pot spune cu tarie , ca este cu mult peste multe din escortele din oras ( si ca atitudine si ca prestatie )

 

Sa aveti bafta !

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

buna .am vb cu fata pe mess ,mi-a dat acest nr Editat,tarife un nr 130 ron ,o ora 160 ,,m-am programat pe azi ,,comfirm ca numarul 0745885136 nu-l mai are ,bafta

pai si atunci de ce nu modifica postul daca il tot plateste ?bunicica tanti

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

da asa e ,rog admini sa stearga nr postat de mine si poza ,,nu inteleg ce o deranjeaza asa tare pe tanti ,,,nu se vede fatza ,,iar cu nr de tel ar avea clienti ,,scz ,eu incercam doar sa va ajut comfrati ,,,la multi ani tuturor romanilor !

Link spre comentariu

Salutare, m-am intalnit si eu cu domnisoara Erica undeva prin august sau septembrie. Fata nu e nici fotomodela dar nici urata nu poti sa zici ca e, mica de statura cu forme rotunde, dar n-as zice ca e grasa.

 Ne-am inteles la 1 mil jumate din cate imi aduc aminte, 2 nr.

Fata s-a comportat foarte ok, nu se grabea deloc, si a fost ca sum ne-am fi cunoscut de ceva timp. A facut un oral np destul de banal dar placut. La normal 2 pozitii am facut numai eu deasupra si doggy.

Ntele mele:

locatie:la mine deci 0

fizic: 7

oral: 7.5

normal: 7

gfe: 9.5

pret/calitate : eu zic ca e ok, de incercat, mai ales daca vrei o companie placuta, fara sa fii presat de timp.

  • Like 1
Link spre comentariu
Am citit si eu cu atentie comentariile lui MrTKO , interesante....

Spun asta deoarece , din toate escortele pe la care a trecut el , nu am gasit macar una care sa-l fi multumit/satisfacut....

Dar sa revin la Erika , pentru ea am decis sa scriu acest post nu pt .....cel demai sus.

Imediat dupa ce aceasta si-a anuntat reintoarcerea in domeniu , am contactat-o pentru o intalnire.

Daca ar fi sa o descriu , nu cred ca as mai putea adauga ceva , fata de cele descrise de Apuci.

Un lucru e cert. E o persoana draguta , dupa care , probabil ca multi barbati intorc capul pe strada.

E adevarat , e miniona si un pic mai plinuta.

Actiunea s-a petrecut intr-o camera de pensiune , si pot spune ca a fost ceva foarte ok. Saruturi , imbratisari , etc.

Oral bun , nu face CIM , dar acorda atentie tuturor zonelor.

Prima finalizare , s-a incheiat pe corpul ei , dupa un numar intens de oral , alternat cu saruturi pe gura.

Cel de-al doilea numar , doggy , a fost unul foarte bun , Eroka se implica , si din spusele ei , e pozitia in care se simte cel mai confortabil.

De apreciat ca nu se uita la ceas.

 

Nu voi da note , din motive personale , insa pot spune cu tarie , ca este cu mult peste multe din escortele din oras ( si ca atitudine si ca prestatie )

 

Sa aveti bafta !

Deci mie pentru sinceritate nu mi-a oferit nici un punct, dar la alti care induc opinia publica in eroare, (cu saruturi pe gura), gen, sa isi faca lumea impresia ca ar merge asa ceva, primesc 4.

 

Pai cum sa sarut o persoana cu dinti .... in fine gusturile nu se discuta, si acest coment e strict facut la profesionalismu site-ului.

Chear nu mai dau recensi pentru ca se pare ca aici sunt multe, doar adevarate nu.

 

Majritatea persoanelor care le fac, sunt marginalizate si pentru ei probabil ca femeile sunt bune, dar pentru oameni normali nu sunt.

 

In fine, deja stiu. 

Pentru sinceritate imi sade puncte etc.. adica, tot eu care sunt sincer nu primesc eputatie, dar prieste unul care zice la o dama de 150 si 70 de kg, ca e buna si intorci capu dupa ea..

 

vergeturi si tot ce e mai scarbos, iar dantira foarte eteliorata, pai daca tu o sarutui pe gura bravo tie, dar acum nu induce lumea in eroare, si mai ales sa comentezi sinceritatea mea.

 

Deja incepe sa imi fie sila, si poate ma supar si fac eu un forum daca nu incetezi italiene cu figurile tale, ca si stiu cine esti mai nou..

 

Nu are rost, acepta ca esti gresit si ca majoritatea care scriu aici sunt niste oameni marginalizati, fizic sau psihic. Complexati etc..

 

Chear ar fi bine sa te porti ca un domn, sau ramai cu fanteziile unor visatori.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Deci mie pentru sinceritate nu mi-a oferit nici un punct, dar la alti care induc opinia publica in eroare, (cu saruturi pe gura), gen, sa isi faca lumea impresia ca ar merge asa ceva, primesc 4.

 

Pai cum sa sarut o persoana cu dinti .... in fine gusturile nu se discuta, si acest coment e strict facut la profesionalismu site-ului.

Chear nu mai dau recensi pentru ca se pare ca aici sunt multe, doar adevarate nu.

 

Majritatea persoanelor care le fac, sunt marginalizate si pentru ei probabil ca femeile sunt bune, dar pentru oameni normali nu sunt.

 

In fine, deja stiu. 

Pentru sinceritate imi sade puncte etc.. adica, tot eu care sunt sincer nu primesc eputatie, dar prieste unul care zice la o dama de 150 si 70 de kg, ca e buna si intorci capu dupa ea..

 

vergeturi si tot ce e mai scarbos, iar dantira foarte eteliorata, pai daca tu o sarutui pe gura bravo tie, dar acum nu induce lumea in eroare, si mai ales sa comentezi sinceritatea mea.

 

Deja incepe sa imi fie sila, si poate ma supar si fac eu un forum daca nu incetezi italiene cu figurile tale, ca si stiu cine esti mai nou..

 

Nu are rost, acepta ca esti gresit si ca majoritatea care scriu aici sunt niste oameni marginalizati, fizic sau psihic. Complexati etc..

 

Chear ar fi bine sa te porti ca un domn, sau ramai cu fanteziile unor visatori.

Eu cred ca aceasta comunitate nu e intemeiata pt si etala fitele si figurile tot felul de cocalarii. recenziile sunt strict personale ...si exprima parerea subiectiva a fiecarui curvar in parte . Desi nu am nici o legatura cu conducerea sau moderarea acestui forum cred ca ar putea supravietui comunitatea si fara tine D-le MrTKO :) urmarindu-ti postarile anterioare mereu ai avut ceva nemultumire ..mereu ai tinut sa etalezi ceva , iti doresti tu sa fii platit ? sa te caute pe tine confrati curvari la cat de bine arati si etc etc ce mai scrii tu prin posturi. Una peste alta ...cel mai mult ti-ar fi de folos sa inveti sa scrii corect in limba romana altfel , nu ai nici o sansa sa puna gura pe buzele tale nici o tipa ce se respecta si ajungi exact cea ce sunt ele...damezele noastre pe care le comentam. P.S Un confrate pe care deja il ustura ochii de aroganta ta.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0
Pai cum sa sarut o persoana cu dinti .... in fine gusturile nu se discuta

 

Pentru sinceritate imi sade puncte etc.. adica, tot eu care sunt sincer nu primesc eputatie, dar prieste unul care zice la o dama de 150 si 70 de kg, ca e buna si intorci capu dupa ea..

Daca stii ca aici pe site gusturile nu se discuta , cu un rand mai jos de ce o faci?  Daca la cineva ii plac femeile de 150 si 70 kg si intoarce capul dupa ele , e traba lui! Nu?

si acest coment e strict facut la profesionalismu site-ului.

Chear nu mai dau recensi pentru ca se pare ca aici sunt multe, doar adevarate nu.

Ahaa! Acu mi-a cazut jos fisa. Deci noi toti mintim si numai tu spui adevarul?!

Imi pare rau , si imi cer scuze , ca inca nu toti am reusit sa schimbam gustul dupa STAS-ul tau (deja e in plan).

 

Ps: Mai bine sa punem punct si sa revenim la recenzii!!

PPS: Observ ca iti arde dupa puncte. Poftim una mare de craciun . (langa aceasta din gluma ti-am dat una si la postarea ta , ca sa te linistesti)

Link spre comentariu
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

Anunț găsit aici : http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/new-fata-noua-non-stop/7b0e6d777d6a665e.html

 

Numele meu este Hannah,brunetă cu ochii verzi,1.60,56kg,26ani,sânii mari,fund bombat.Ofer domnilor generosi servicii de calitate,oral si normal protejat(oralul se poate si neprotejat,depinde de igiena)..NU detin locative,fac deplasări la hotel ,pensiuni sau la client acasa.Mai multe detalii la telefon.NU raspund la numar privat si sms.Cer si ofer seriozitate,igiena si discretie maxima.Astept sa ma suni pentru a ne simti bine impreuna.pupici...:-*:-*:-*

Judet:  Bihor
Localitate:  Oradea

post-15015-0-53800100-1443545127_thumb.jpg

post-15015-0-33931500-1443545135_thumb.jpg

post-15015-0-59051400-1443545138_thumb.jpg

post-15015-0-95952400-1443545140_thumb.jpg

post-15015-0-12536500-1443545145_thumb.jpg

post-15015-0-60508900-1443545150_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...