Sari la conținut

VANESSA 0746858354


Postări Recomandate

In seara aceasta am avut și eu norocul sa prind o programare la Vanessa. A răspuns din prima și după o ora și jumătate era la hotel. Am stabilit inițial tariful(400) . Venise mai repede decât ma așteptăm și m-a prins in prosop, tocmaiieșisem de sub dus. Aspectul ei m-a surprins plăcut , sigur văzusem pozele, fata ei nu apărea in ele. ÃŽmi spusese ca făcuse dus acasa dar, dacă doresc poate sa facă și la mine. Am crezut-o pe cuvânt , dar ea a insistat facă dus și la mine. Când intrase am dezbrăcat -o cu privirea, dar pozele nu ii fac dreptate. Sâni frumoși , catifelați , cu mameloanele închise la culoare, fund bombat și ferm, cu greu m-am abținut sa nu mușc .( 😋) Per total un corp care îți provoacă gânduri necurate. A ieșit de sub dus înfășurată intr-un prosop , S-a Așezat lângă mine și am început sa vorbim, încet începuse ma ma mângâie , sa ma sărute și nici nu m-am dezmeticit bine, ca buzele ei moi au cuprins organul. A urmat un oral adânc și facut la perfectiune dar eu, fiind obosit, nu am avut reacția la care speram. Am rugat-o sa îmi facă un masaj, poate , poate ma ajuta. Sub mâinile ei pricepute m-am mai relaxat, după care m-am oferit și eu sa returnez favorul. Tot acest timp am povestit despre una, alta și M-am bucurat ca am ce povesti cu ea. Are o gândire mult mai matura decât alte fete de vârsta ei. După masaj a început din nou același oral făcut cu mare atenție dar mortu-i mort așa ca am renunțat , și oricum expirase ora.

Lăsând la o parte corpul splendid, atitudinea ei ma face sa ii acord nota 10 pt GFE.

Aspect ( din punctul meu de vedere ) 10

Locație : hotel

Prestație : 10 pt efort, dar sunt sigur ca dacă mititelul era apt , merita 10 din toate punctele de vedere la aceasta categorie.

Concluzie: chiar dacă scopul acestei seri nu a fost atins( din cauza mea) M-am simțit bine, și as fi ținut -o peste noapte , dacă mi-as fi permis , doar sa pot admira acest corp frumos.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

buna, tarifele sunt scrise , dar mai sunt si bagatori in seama d asta nu raspund chiar la toata lumea, am inceput sa i invat pe baieti seriosi

Am vazut tarifele dar as fii curios de masaj erotic / relaxare? Cat dureaza si care este tariful? Faci masaj pe bune? sau doar o usoara mangaiere?

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am vazut tarifele dar as fii curios de masaj erotic / relaxare? Cat dureaza si care este tariful? Faci masaj pe bune? sau doar o usoara mangaiere?

Salutare! Mai lucreaza Vanessa? Am sunato de cateva zile dar are telfonul inchis.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...