Sari la conținut

Rebeca Noua in Domeniu 0737797535


Postări Recomandate

  • Oras:.
  • Oras:.

Sa ma lamureasca si pe mine cineva ca m-au lasat dioptriile . In ultima poza, de ce are sanii in colturi ? Nu i-a reusit implantul cu servetele/cartoane , sosetele erau prea  "apretate" ,sau care-i treaba acolo ca nu-mi dau seama ?!?!

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa ma lamureasca si pe mine cineva ca m-au lasat dioptriile . In ultima poza, de ce are sanii in colturi ? Nu i-a reusit implantul cu servetele/cartoane , sosetele erau prea "apretate" ,sau care-i treaba acolo ca nu-mi dau seama ?!?!

Asta-i una din dubiosenii...dar uita-te si la poza deasupra aleia...plm, atata par pe picioarele alea. Wtf?!!?

 

Later edit: acum am vazut ca ai remarcat deja si vegetatia de pe ea. Sorry.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Asta-i una din dubiosenii...dar uita-te si la poza deasupra aleia...plm, atata par pe picioarele alea. Wtf?!!?

 

L-am admirat indelung ( :laugh2 ) , parerea mea este ca-i statea mai bine cu el dat pe spate

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:pa
  • Oras:pa

inapoi la recenzii, zic! voi continua eu:

vazut pozele foarte tentante, am facut programare, pe care am respectat-o amandoi, ajuns in zona, locul de parcare a fost un cosmar sa il gasesc, in zona sala palatului.

Dupa ce am gasit un loc pitit, am descoperit garsoniera, renovata destul de ok, baia putin lasa de dorit, dar are apa calda oameni buni!, am fost intampinat dupa usa, ma asteptam la cum se ascundea sa fie imbracata super sexy, dar nu, m-a intampinat lejer in niste blugi scurti rau, si in bluza alba, mi-a dat apa, de parca stia ca o sa ma astept la asta! mare nota ce voi da la locatie pentru toate astea.. dar stati dragii mei, ca papucii nu existau! eh data viitoare o sa vin eu cu papuci de acasa!

revenim la fata, care e frumoasa, este mica de statura, sani medii de marime, cu sfarcuri frumoase, fund frumos, nu bombat, dar e acolo, fata are cateva kg in plus, dar in orice caz nu e balena, este o femeie frumoasa si comuna, cu o mare surpiza ce o voi spune mai tarziu...

din curiozitate, am intrebat de dus impreuna si spre surprinderea mea, a acceptat, ne-am dezbracat amandoi si ne-am bagat la un dus foarte erotic, dupa aceea am trecut in pat, un mic preludiu, putin FK din partea mea care a devenit sustinut din partea ei... apoi oralul care a fost bun, a supt si lins capul cucului o gramada in timp ce ma masturba, a incercat mai adanc dar ea fiind micuta si eu fiind... mediu, nu prea a putut pe toata.

Aici intervine si surpriza de care ziceam, cand s-a pus deasupra mea cu spatele... nu intra fratiilor! ea era uda, si natural si cu lubrificant, dar nu intra... nu am mai vazut nici la andreea29 o pasarica asa stramba cum am vazut la rebeca! Era calda si stramba rau! A durat mai mult pana am bagat-o decat primul numar, ma strangea pasarica asa de tare si era asa de misto senzatia incat am explodat instant...

Al doilea numar, dupa al doilea dus asistat nu a avut loc instant, in schimb am primit un masaj facut foarte profesional, cred ca este maseoza si stie meseria asta foarte bine dupa ce mi-am revenit am continuat doggie, eu in picioare ea la marginea patului cu fundul spre mine, pompat foarte mult timp, o zic sincer, pana acuma cu o escorta am durat cel mai mult la nr doi, inainte fie sa imi dau drumul, fie sa imi moara, asa ca am mai incercat pozitia de deasupra si am mai pompat ceva timp pana mi-am dat drumul.

Fata chiar e noua in domeniu, pune intrebari, cere feedback, trebuie sa ii spuneti voi exact ce pretentii aveti si ce dorinte, ea nu poate ghici inca nebunia fiecaruia, trebuie multa comunicare la inceput cu ea pana "intra in paine"

 

Locatia: 7 - garsoniera renovata, mai putin baia care cred ca a ramas in urma, dar a fost ok ca ambient, si ca ospitalitate, nasol cu parcarea, apa e destula si la baie calda si in frigider rece!

Fata: 8 - mica de inaltime, cu putina sunculita pe ea, dar la modul sexy, sani medii, sfarcuri pufoase, cur ok, dar pasarica aia parca a ramas in urma adica ca varsta ... zici ca faceam sex cu o femeie cu pasarica de fetita

 

Igiena: 9 - dus.. asistat, nimic de reprosat, foarte curata oricum, si fara mirosuri dubioase la pasarica in timpul actului prelungit

Oral NP: 7 - ii placea sa se joace cu capul pulii, cu limba, cu buzele, o mai freaca lateral cu gurita, facea si laba in timp ce mi-o sugea, nu a oferit atentie la oo dar nici eu nu am mentionat asta,

GFE: 8 - foarte comunicativa, am fost eu mai timid ca ea la inceput, desi ea e noua si eu.... am fost la multe, trebuie sa fie si un click, pe care l-am avut. FK intens adanc, raspunde pozitiv la mangaieri, desi ea nu ofera multe, dar din nou, asta trebuie discutat in prealabil

Normal: 7 - extrem de strambta, unora nu o sa le convina asta, asa ca aviz celor cu pule de cal, mai bine o evitati! abia a putut sa o ia pe toata a mea, si asta in pozitia capra, nu sunt cine stie ce pularau, nici nu o sa dau numere, sa zicem ca ma incadrez putin peste media mondiala... oricum se excita, pana si-a dat cu lubrifiant, pentru motive evidente, era umeda, si calda, mi-a placut mult, am dat incontinuu, foarte mult am durat datorita ei, nu face teatru, e naturala, daca ii place iti va arata asta

 

Halatul: 150 ron / 1 ora

  • Like 6
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale

Interesant.

 

Eu, nu ea. Interesant este cum ma las manat de necunoscutul cunoscut de voi (si relatat), spunandu-mi ca poate sunteti voi carcotasi.

 

Ideea este ca am vizitat-o si eu pe domnisoara, ziga-se Rebeca.

Locatia de vis-a-vis de Biserica Lutherana, o garsoniera ok, cu de toate si un pat interesant cu ”fier forjat” la capete, care imbie spre Fifty Shades of Grey style.

Pustoaica a deschis usa si a stat pitita acolo total, pana am intrat.

Contactul vizual a spus din prima, cam totul: Inaltime medie, grasuta spre grasa (burtica aproape cat a mea, dar eu as putea sa-i fiu tata), o fata care chiar nu imbie la sex si un zambet care dezvaluie o dantura cu reale probleme inca din varsta frageda (no french kiss with you my dear). Dupa parerea mea de nespecialist fata a avut probleme mari cu calciul in copilarie, care i-au afectat rau dantura. Se vede si la degetele de la picioare - sunt labartate rau - semne evidente de rahitism.

Atitudinea insa ok, Nu are fumuri, dar este foarte vehementa. Stabileste reguli de la inceput, insa fara a fi deranjant.

 

”Rebeca” este de undeva dintr-un satuc, unde nu a vazut cam multe, folosind termeni de-a dreptul simpatici gen: sunt la et. x, la camera y (intr-un bloc de locuinte), sau, intreband ce mijloace de transport sunt prin zona Lutherana, imi spune: nu stiu ce rată trece pe aci :)

 

In fine, era tarziu, eu cu nevoile mele si constient ca la ora aia imi era greu sa mai gasesc pe altcineva, decid sa raman, desi rubensienele sunt departe de a fi genul meu.

 

Stabilim pentru o singura finalizare, intram la dus, fata atenta sa ma spele pe toate partile. Se spala si ea si mergem in camera.

Imi face putin masaj si o invit sa se apuce de ala micu.

Incepe un oral unde din cand in cand mai simteam coltii a ceea ce trebuiau sa fie dinti. Oralul nu il face cu pasiune, o ia in gura pana la jumate, dar suge cu sârg.

Normalul, fara prea multa implicare, stramta (se si plange de asta).

Este evident ca nu are experienta, insa tot evident este ca, desi fara pic de pasiune, isi da silinta sa iti faca pe plac si sa te simti bine. Chiar intreaba ce si cum vrei, in mai multe randuri.

 

Sfaturi:

Pentru ”Rebeca”:

- cura de slabire si mers la sala. In meseria asta vinzi in primul rand imagine.

- vezi ce faci cu dantura. Este pacat din orice perspectiva ai privi. Oricat de bine vei arata la corp, dantura este prima poarta spre interiorul tau. Atat ca prostituata, dar si ca femeie in afara ”profesiei” dantura este cea care te descrie celorlalti. Nu fac filozofie acum. Crede-ma pe cuvant si mai tarziu vei intelege si singura.

- obisnuieste-te cu gustul de sperma. Cred ca refuzi finalizarea orala, pe motiv ca iti este greata. Nu omoara pe nimeni, nu face rau si, mai important, aduce bani. Sunt fete care pentru finalizare orala cer bani in plus.

- accepta finalizarea faciala. Sunt multi barbati care pun accent mare pe asta si ti-i castigi de clienti.

- invata sa te porti ca o amanta. Nu esti un corp care doar face sex. Ai inteligenta, asa ca trebuie sa o folosesti. Fa-l pe client sa aiba impresia ca il placi, ca il doresti. Fa-i complimente, dar sincere. Nu ii spune ce muschi frumosi are, cand el este piele si os. Alinta-l, mangaie-l, mai ales daca este ceva mai in varsta sau fi mai directa si mai perversa daca este mai tanar.

- oralul nu mai este de peste 30 de ani doar o simpla luare a penisiului in gura, pana la jumatate si supt din el. Alinta-l, saruta-l, mangaie-l, joaca-te cu ouăle (linge-le, saruta-le, suge-le etc.) sunt parte dintr-un tot.

- Invata sa te implici la normal, sa il sugi pe ”monstru” din tine, cu vaginul, sa te unduiesti, sa gemi usor (nu prea tare, ca devi ridicola).

- PASTREZA-TI si imbunatateste-ti atitudinea si respecta-ti clientii. Atitudinea este cel mai mare atu al tau, pentru moment. Daca vrei sa treci intr-o alta clasa de clienti, ai nevoie sa ii respecti, sa sti ca si ei muncesc pe rupte pentru banii pe care ti-i dau si ca vor alege mereu pe alta, daca nu te ridici la asteptari.

- nu te grabi sa cresti tarifele. Clientii se sperie usor si, si mai rau, balta are peste.

- Fi mai docila. Nu trebuie sa faci pe sefa, mai ales cu cei mai in varsta si insurati (sunt satui de sefele de acasa) :)

 

Pentru cofuckioti:

- nu mergeti cu asteptari prea mari, cel putin pentru moment, daca nu vreti sa fiti dezamagiti.

- asteptati-va la o atitudine corecta si pozitiva,

- dati-i un vot de incredere, dar daca stiti o fata care arata bine si are o atitudine frumoasa, cam pe aceiasi bani, mergeti acolo. Aici cam pierdeti in contrapartida.

 

Mi-ar placea sa vad ca Rebeca se dezvolta si nu se transforma intr-o nesimtita, cum se intampla in marea majoritate a cazurilor.

 

Note:

Locatie 8 (cada pare murdara pe fund. Este insa doar patata, nu are ce sa ii faca). Este in centru, cam greu cu parcarea, insa se ajunge usor. Este curata si destul de dotata.

 

Fata: 6 la general (prea grasa pentru varsta ei si gusturile mele, altfel i-as da 7,5 - dintii depuncteaza oricum), Sanii merita un 8, micuti, dar fermi, cu sfarcuri interesanti si erectili. Carnea tare, buci maricele si tari.

 

Oral: 6 spre 7 (pentru ca isi da silinta, dar ii este frica sa nu o muste de gat :))

 

Normal 6

 

Halat 80 finalizarea, achitati din proprie initiativa in avans.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:pa
  • Oras:pa

Mi-ar placea sa vad ca Rebeca se dezvolta si nu se transforma intr-o nesimtita, cum se intampla in marea majoritate a cazurilor.

 

 

De acord cu tine, atata timp cat nu pune la suflet toate recenzile facute de-an pulea de niste dobitoci, adica ultimii 3 de dinaintea mea, are potential, si desigur daca urmeaza sfaturile tale si ale mele date la fata locului.

Pt rebeca: Uita-te la recenziile useriilor ca mine, boy4u si gilforo, nu baga in seama alea celor 3 autisti

Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

Aștept recenzia lu' Guță..... cu 9 și 10 .... si orgaZme pă sistem =))

pwla pe sistem nea mareane,am zis ca am fost ,am explicat fetei adresa ca nu stia sa explice unde are locatia si atat.Nu note, nu recenzie, a patra fara recenzie  saptamana asta si nici nu mai fac recenzii

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

pwla pe sistem nea mareane,am zis ca am fost ,am explicat fetei adresa ca nu stia sa explice unde are locatia si atat.Nu note, nu recenzie, a patra fara recenzie  saptamana asta si nici nu mai fac recenzii

Te-ai haladita și matale =))

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Aici intervine si surpriza de care ziceam, cand s-a pus deasupra mea cu spatele... nu intra fratiilor! ea era uda, si natural si cu lubrificant, dar nu intra... nu am mai vazut nici la andreea29 o pasarica asa stramba cum am vazut la rebeca! Era calda si stramba rau! A durat mai mult pana am bagat-o decat primul numar, ma strangea pasarica asa de

Cum zici ca era? :huh: :blink

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...