Sari la conținut

Rebeca, zeita placerilor 0757712230


Postări Recomandate

  • Oras:Pamant
  • Oras:Pamant

Sa nu uitam pentru ce a fost creat topicu, ii timpu pentru pentru a 2 recenzie (a 4-a intalnire). 
Am stabilit inainte cu o zi cand vreau sa ma duc prin telefon, a doua zi am sunat pentru confirmarea inainte cu o ora, daca prima data am fost mai emotiv acuma am fost mai dezinhibat in proportie de 80%, cred ca de aia am si optat petru 2 ore (acuma nu stiu daca au fost 10 minute sau 2 ore, am pierdut notiunea timpului).
Ajuns in zona, dupa mine zona ii acesibila, gasesti loc de parcare . Apartamentu dupa parerea mea ii ok . Dupa fiecare intalnire parca mai descopar cate ceva in legatura cu aceasta fiinta umana. 
Igiena personala a lui Rebe perfecta (ce ofera asteapta sa si primeasca), miros placut al corpului poate de la uleiu de corp , sau crema de corp. Oral frumos facut are niste miscari facute cu limba (cand am sa ma uit la documentare pe discovery cu reptile s-ar putea sa se lase cu erectie) si are muschi lucrati la gura si limba ca pune o anumita presiune si umezeste bine, mai mai ca iti vine sa iti dai drumul (the best job in the world is a blowjob). La normal are miscari foarte bune si ce m-a impresionat a fost flexibilitatea, am inceput cu Rebeca deasupra si am terminat in doggy stile prima data, am fugit la dus si pe urma o poveste, dupa care inceput cu un oral si de acolo au urmat cateva pozitii numai stiu cum ce ca era prea centrat in miscare, dar stiu ca m-am ales cu o febra musculara la picioare, sa nu uit si m-am terminat la oral.  Ce imi place la Rebeca ochi (luminita stralucitoare numa asteptam sa gasesc aici), postura buzelor, sfarcurile ridicate  si tatuajele. Are conditie fizica buna (de data asta m-am ales cu febra musculara la picioare si abdomen, dar tot m-am dus la sala 1 ora jumate ) si trasaturi dragute. Ca persoana ii afectoasa, copilaroasa si intuitiva. Cadou ii 450 /2 ore  (as fi vrut o noapte intreaga da nu se poate). Desi nu imi place sa dau nota, dar asa se cere sa fie 10 pe linie cu plus. 

De recomandat din toata inima.https://www.**spam editat**/uploads/emoticons/default_kiss.gif

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Pamant
  • Oras:Pamant

hmmm...m-ai facut curioasa .... :icecream eu am avut o chimie extraordinara cu bitchmann 

Si eu sunt o tara curios, ii greu sa intri in armonie (gasesti chimia) cu alta persoana, dar cine stie de unde sare felina sau printesa razboinica. :hmmm  :hihat  :wink2  

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pamant
  • Oras:Pamant

binee nu esti arogant  :laugh2  :laugh2  ..dar pervers in pat esti  :rax2  asta trebuie sa recunosti :iagree  :rax2  

Se zice ca o minte perversa este tinara si creativa, cred ca din cauza asta la inceput suntem mai crispati, seriosi, timizi, inhibati (aici ma refer la mine), la mine se manifesta si cu un zambet, dar ne place sa satisfacem (daca nu reusesc sa satisfac parca am senzatia ca ceva nu am facut cum trebuie), presupun ca de aia urmaresc si reactiile si de aia vreau sa simt persoana. :blushing2  :innocent  :138x

  • Like 1
Link spre comentariu

Fiind cu treaba pe la Cluj saptamana trecuta am vizitat-o dinou pe Rebeca,scuze pentru întarziere cu recenzia,aceiasi atitudine de nota 10,sex de vis,oral porno cu scuipaturi Si atentie la toate zonele,normal de 10,dinou oral,finalizare în gurita ca asa cum spunea Rebe ,e pacat sa stricam sperma 😜😜😜.Multumesc frumoaso pt clipele oferite Si Steptoe cu nerabdare o noua întalnire.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...