Sari la conținut

Rebeca, zeita placerilor 0757712230


Postări Recomandate

Va salut,domnilor,doamnelor,domnisoarelor!

Vreau prin aceastapistare sa-mi aduc **spam editat** contributie la bunastarea acestui site.

Am sa va vorbesc despre Rebeca,aceasta intruchipare contemporana a lui Venus.

Am luat legatura cu domnisoara acum cateva zile,prin intermediul telefonului,stabilit intalnirea pt seara asta la ora 19.

La 18si 55 deja urcam scarile blocului,plin de fiori...😂😂😂😂

Am intrat...am ramas masca...buna,slim,frumoasa,bronzata,zambitoare,imbracata ofice,asa i-am cerut eu,camasuta alba,fustita neagra,ciorapi din aia care te baga-n ispite,care i-ar sculai si unui eunuc,sandale cu tocuri lungi,lungi cat i zi de post,ea inalta,gandindu-ma eu de la cei unu si saizeci si doi😂😂😂😂

A fost ok,am facut click,zic eu,parca ne stiam de-o viata,pupacioasa,calduroasa,s-a cuibarit in bratele mele...

Am facut un dus,adica m-am improspatat,ea era deja arenjata,cremuita,data cu “la vie est belle†parfumul meu feminin preferat.

Bun ce-a urmat ar face sa roseasca si o sefa de tractir...

Fk,on,np,lins,scuipat,sarutat,totul,complet.

Bun,note

Locatie:irelevant.m-am dus sa fut,curat,geluri de dus,prosop mare curat,nimic negativ de remarcat

Fata

aspect:10

Atitudine:10

Actiune:10.

Locatia o stim,campului,manastur

Va salut,cele bune

Incerc sa postez niste poze,cu voia ei,bineinteles

post-27048-0-82024600-1510037623_thumb.jpeg

post-27048-0-70197000-1510037641_thumb.jpeg

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Blaj
  • Oras:Blaj

Am avut si eu astazi deosebita placere sa o cunosc pe Rebeca. A doua oara a fost cu noroc, dupa ce prima tentativa nu s-a materializat dintr-un motiv pe care nu-l detaliez. Programarea facuta cu o seara inainte, prin SMS. Am ajuns la locatia deja stiuta de mine cu 10 minute mai devreme. M-a invitat inauntru. Am urcat si mi-a deschis usa Rebeca. Am gasit-o la fel de frumoasa. E draguta la fata, cu un corp minunat, bine proportionat. 

 

M-am facut comod in bucatarie, unde m-a servit cu un pahar de suc. Am socializat pret de cateva minute, dupa care m-am cerut la dus. Am primit prosop curat, mi-a aratat cum functioneaza dusul. M-am igienizat, am mai luat o gura de suc si m-a tras in dormitor. M-am facut comod pe pat, iar ea a venit peste mine. Am inceput sa ne sarutam ca doi indragostiti (FK), apoi am dezbracat-o de rochita, vazandu-i sanii foarte frumosi. Am inceput sa-i sarut si sa-i mangai sanii. Ne-am sarutat putin, apoi a inceput sa ma sarute pe corp pana cand a ajuns la ala micu', care era deja in pozitie de drepti. A inceput un ON demential, cu deep, umed, schimbari de ritm, lins de OO. In tot acest timp i-am dat jos chiloteii si i-am mangaiat fundul extrem de sexy. Dupa cateva minute am trecut la  :69 , unde i-am savurat pasarica. A fost minunat. Ne-am sarutat din nou si am rugat-o sa-l chinuie mai mult timp pe junior. A facut-o pana aproape sa ma termine. Am pus caciulita si am trecut la NP, intr-un LOT unde i-am mangaiat sanii, ne-am sarutat. M-am lasat in mainile ei... Am continuat in LOT mult timp, l-a chinuit si aici pe junior si am finalizat in prezervativ. Ne-am tras amandoi sufletul si am plecat la dus. M-am imbracat, am mai servit un pahar de suc, ea a fumat o tigara, am mai socializat. I-am multumit ca mi-a oferit sansa sa o cunosc si bineinteles promisiunea revederii cu mare drag. La plecare, ne-am imbratisat strans si ne-am sarutat!

 

Note:

Locatie: 10; apartament curat, spatios, desi ea si-a cerut scuze pentru deranjul facut de catel, pe care-l cunosteam deja;

ON: 10; un oral extrem de bine facut, cu deep, umed, schimbari de ritm, cu tot ce trebuie;

NP: 10; se misca foarte bine, ii place si geme foarte sexy;

Atitudine: 10; e sociabila, poti discuta tot ce vrei cu ea, e lipicioasa, se lipseste de tine...; m-a rugat sa raman la ea pana gasesc un taxi, ba chiar m-a ajutat in aceasta privinta;

Cadoul: 300 RON;

DTD: peste o ora.

 

De revenit, clar. O sa revin cu mare drag la Rebeca ori de cate ori am ocazia. A fost o experienta minunata. M-am simtit minunat in compania ei. 

 

Te pup, Rebeca! :kiss3  :hug1

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Ajuns la Cj,nu puteam sa nu o revad pe zglobia de Rebeca....incredibil cata energie pozitiva poate avea aceasta domnisoara....cel putin pe mine ma incaraca pozitiv de fiecare data cand petrec timpul cu ea.Atitudinea care o are fata de client este de Top iar pentru cei care sunt adeptii genului slim are niste servicii ireprosabile,daca faci click cu ea si ai conditie fizica poti sa ai parte de o experienta inedita!O recomand si revin de fiecare data cand am ocazia cu mare placere!

 

Peace!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:SIBIU
  • Oras:SIBIU

Ma tenteaza maxim, cred ca o sa te sun zilele astea :D

Cu încredere, pacat ca stau in Sibiu sau că Rebecca este în Cluj 😜 . O fost în top și cu siguranță o se fie iar. Aveți grijă de ia deosebită domnișoara interzis cardiacilor. ðŸ˜
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Ceau Rebe ce rau imi pare ca nu mai vi la Arad sincer mi-e dor de tine am trăit momente de neuitat in compania ta.Daca s-ar întâmpla o minune sa vi ți-aș fi primul client si as sta o noapte întrega lângă tine.Mas bucura. Nu cred ca am sansa sa ajung la Cluj.

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Rebeca imi pare rau daca te-am supărat dar chear nu m-am legat de viata ta nu am zis cu intentie rea am scris asa pt ca oridecate ori am fost la tine când erai in Arad ne-am inteles foarte bine.Imi pare rau ca m-ai inteles gresitmesajul.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...