Sari la conținut

Cristina posibila vizita !!! servicii totale si de calitate !!!


Vizitator cristina730

Postări Recomandate

Vizitator cristina730
Reputație: 0

Buna tuturor, numele meu este Cristina si ma gandesc sa va vizitez din 6 septembrie pentru cateva zile, despre mine se pot citi multe pe forum unde gasiti informatii despre servicii ,cadou si recenzii ale membrilor , nu ramane decat sa intri pe profilul meu si sa cauti la gaseste continut si vei descoperi mai multe topice in diferite orase vizitate de mine , mi-ar prinde foarte bine sa stiu parerea voastra despre vizita mea in oras, astept cu mare interes opinii si propuneri , va pupic... :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna ! Sincer sunt doritori pentru ceva nou la noi in oras ! Dacă ai nevoie te pot ajuta cu o idee de cazare dar si ceva prieteni care ar dori sa apeleze la serviciile tale ! Te rog pune pe acest topic oferta ta plus fotografii actualizate.

Link spre comentariu
Vizitator cristina730
Reputație: 0

buna , si ma bucur ca in sfarsit a venit cineva cu un raspuns , se pare ca in Tulcea nu prea functioneaza forumul cu toate ca de aici puteti culege cele mai bune informatii unde mergeti si daca se merita , oferta mea a fost si este aceeasi in toate orasele vizitate , dupa cum am spus in primul post daca intri pe profilul meu si in dreapta vei gasi sectiune care se numeste -gaseste continut- , si acolo vei gasi foarte multe informatii despre mine , poze si oferte de preturi , dar voi reaminti si aici cand ajung, legat de cazare am rezervare deja , iti multumesc pt amabilitatea de a ma ajuta, atunci nu ramane decat sa ne vedem pe 6 septembrie si sa te duc pe culmile placerii...mai astept cu interes opinii, multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...