Sari la conținut

Baruri in care se poate agata usor


Postări Recomandate

Salut,

 

Hai sa ne gandim si la viata de noapte din orasul nostru ...

 

Cred ca un local in care se pot agata usor femeile in orasul nostru e Lord's ...

Un altul unde umbla femei 25+ ... poate chiar MILFs (turbofin :D) e Columbus :)

 

Ce ziceti ? Hai sa dezvoltam si topice noi si nu doar sa ne referim la fete care o sug pe bani :)

Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...

Cele doua baruri, Columbus si Lords sunt intr-adevăr loc de agatat. Am fost si eu câteva zile pe acolo si de fiecare data am reușit sa cunosc câte o fata. O singura data s a lăsat cu rămas peste noapte, in rest discuții amicale si saruturi.Fiind căsătorit, nu imi permit sa pornesc relații in paralel in alte orașe, din experiența știu ca devin un dezastru. In concluzie, de plictiseala si claritatea ochii recomand amandoua localurile.

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS

Va dau eu cel mai tare pont :)))

NU stiu sigur daca mai e deschis INTIM-ul sau nu, dar acolo agatam pe banda rulanta. Si nu-s vreun Brad Pitt. Mergeam acolo in fiecare dimineata la cafea, si asa sa stiti ca de la ora 6 era full full barul. Erau multe fete care mergeau la Vuia sau la Viteazu. Multe erau care veneau din ceva sate apropiate, faceau naveta la sc. De la ora 6 stateau pe acolo aiurea, se lungeau pe o cafea, pana se facea ora 7 si ceva sa mearga la scoala. De la ora 1-2 dupa-masa, la fel, se umplea acolo, iar asteptau sa treaca timpul, pana mergeau la autobuz sau ce o fi. Acolo nu iti trebuia prea multa vrajeala, pur si simplu era full, si fara sa vrei se puneau la masa cu tine. Fara sa vrei intrau in vorba cu tine.

Odata am prins faza, cand am inceput sa vb cu una, si la ora 7 si ceva, ea m-a intrebat daca beau ceva. Si nu s-a mai dus la scoala, am stat acolo la povesti. Eu sunt mai moale de felul meu, etc, sincer sa fiu, a trebuit sa umblu cu ea vreo 2 saptamani, ca imi era prea rusine sa-i dau flit, sau sa-i bat apropouri. Asa ca am lasat de la sine si tot nu am avut contact sexual. Dar am avut o gramada de acolo agatate din care cu vreo 5 mi-am facut de cap. Si mi-am facut de cap prin masina si cele mai penibile locuri :"> Iti dai seama daca aveam apartament sau ceva, ardeam pe banda rulanta. Ce usor era sa zic, te plictisesti ? hai la mine, bem o cafea calumea, nu prostiile astea de aici. Si de acolo intra ea in alte povesti, ooo stai singur ? si de alea.

Oricum, m-am intins la vorbe. Ideea e urmatoarea. Pe langa scoli sau institutii, daca sunt cafenele .. alea sunt cele mai smechere locuri de a cunoaste lume. In oricare din ele e full dimineata, si dupa-masa cand iese lumea de la scoala. Inevitabil cineva v-a sta cu tine la masa. Inevitabil, o sa porti o conversatie. Iti faci rondul de cateva ori pe acolo, deja ai pus ochii pe o clienta fidela. Dupa 2-3 zile te vede si ea pe acolo, se pune la masa cu tine. Prefera si ea o fatza cunoscuta, in loc la alt strain, zilnic.

Deci locuri si posibilitati sunt o gramada. Cel mai important (ca baiat) e sa dezvolti o discutie. Dupa aia, totul merge de la sine. Dar daca incepi cu vrajeala ieftina : ce faci frumoaso ? e clar, esti etichetat, nu o sa-ti raspunda nimeni. Eu daca vroiam sa vorbesc cu o fata, o intrebam prostii fara sens. De genu : Ai o sora ana ? :)) Ea zicea NU, intrebam dar nu stai in rogerius ? Ea: ba da. Ma rog, de aici incepea o discutie. Si asta e cel mai important.

La fel si pe mess. Degeaba ii scrii la una CF ? Ca nu iti raspunde. Mai bine ii scrii : taci ma odata. Apoi peste 2 min zici vaiii nu tie am vrut sa-ti scriu. iti ceri scuze, pui niste semne, ii zici ca ai pe una care te tot streseaza, bla bla. Si intrati in discutie. wtf, nu inteleg ce-i asa greu !

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator raynor009
Reputație: 0

De acord cu fratele tr3aba, pe la cafenele langa scoli iti gasesti o gramada. Am agenda de telefon plina de bunaciuni si prospaturi. Burlacie4Ever :D

Link spre comentariu

acum 3-4 ani era un loc bun discoteca din campusul universitar, miercurea parca se tinea, stateam in camin pe vremea aia, Gaseai tot ce vrei, oferta mare dar si cerere pe masura.

Nu stiu daca se mai tine discoteca acum acolo, poate cu noile legi....ca doar e o institutie de invatamant...

Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

rivo summer club e plin de tipe

Daca esti si in realitate cum esti in spatiul virtual tu nu ai nici o sansa acolo. Te-au lasat sa intri? Limita de varsta ii de 18 ani acolo :)

Link spre comentariu

La birtu' din coltu' blocului meu e plin de "sugative" intre 50-65 de ani pe care le corupi c-o "cinzaca" de vodka sau rom si-un pahar de suc. :D

 

 

Cred ca suntem pe forumul asta pentru ca, din pacate, nu putem agata usor din diferite motive - iubite sau sotii - asa ca dai un ban si futi sigur. ;)

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Pustiu, drept ii, da ai fi surprins cati beau si conduc. Eu nu beau decat apa plata cu lamaie... :):)) :))) haaahahahaahhaha

 

Si cati dintre acestia sfarsesc rau de tot. :(

  • Minus 1
Link spre comentariu

Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Pustiu, drept ii, da ai fi surprins cati beau si conduc. Eu nu beau decat apa plata cu lamaie... :):)) :))) haaahahahaahhaha

Nu cred ca mai beau foarte multi. De fiecare data cand eram cu masina la Han soferul sau soferita a suflat in fiola la intoarcere :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...