Sari la conținut

Mistress Daniela 0737441835


Vizitator geru00

Postări Recomandate

Vizitator geru00
Reputație: 0

sTAPANA Daniela, High Classe Dominatrix super, stilata,eleganta, sexy si discreta. Detali sedinta umilire fizica, financiara, feetjob- masturbare cu picioarelor, facesitting. Mai multe detalii pe site meu. No sexual services, 0737.441.835 a fost cineva la aceasta domina? daca da as dori niste detalii...multumesc anticipat

post-1-133409741638_thumb.jpg

post-1-133409741639_thumb.jpg

post-1-13340974164_thumb.jpg

post-1-133409741641_thumb.jpg

post-1-133409741642_thumb.jpg

post-1-133409741643_thumb.jpg

post-1-133409741644_thumb.jpg

post-1-133409741645_thumb.jpg

Link spre comentariu

Azi am citit pe EVZ.RO un reportaj despre stapanele din Bucuresti in care apare si un clip captura de pe mess in care apare si mistress Daniela. Mi-am adus aminte de ea si m-am decis sa impartasesc cu voi experienta avuta prin 2010. Atunci numarul ei de telefon era 0733874512, am sunat-o seara, cred ca era bine dispusa pentru ca mi-a dat adresa din prima si m-a indrumat spre locatie(strada Foisorului ).Spun ca era binedispusa pentru ca o mai contactasem de cateva ori fara succes. Am ajuns in fata blocului an sunat la interfon si dupa primirea acceptului am urcat la ea. Ma astepta cu usa intredeschisa si de cum am intrat a inchis usa si mi-a poruncit sa ingenunchez si sa-i platesc tributul(100€ , acum am inteles ca e mai mult). M-am conformat desi am fost luat putin cam pe nepregatite dupa care ea mi-a poruncit sa o urmez in 4 labe pana in camera ce o avea amenajata ca studio. Parca eram hipnotizat, executam fara sa cracnesc orice-mi poruncea. Nu am facut nici dus. Am lins pantofii, am lins podeaua, am fost legat si biciuit , a urinat pe mine si a trebuit sa-mi fac curaj sa ma pot opune penetrarii anale(desi sa oprit, tin minte si acum ce cravase am luat pe fund). Cand am scapat din mana ei nu mai stiam pe ce lume ma afalu. Pentru mine desi a fost excitant a fost mult prea hard. O recomand masochistilor pur sange !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Atentie!!!
In sedintele mele de dominare nu include SEX,FELATIE FETISH MEDICAL.
Numele meu este MistressDaniela ,si sant o dominanta PRO eleganta,sexy.Am o adevarata pasiune pentru dominarea erotica Daca iti place sa fi dominat si vrei sa evadezi din lumea reala fa un pas
si intra in universul meu,BDSM.Ofer sesiune pentru cei care sunt
interesati de dominare.
Programare 0733.874.512. (09.00 – 21.00)
Tribut 100 euro

post-2-0-34742800-1344360467_thumb.jpg

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
Vizitator antibase
Reputație: 0

Ieri cu greu am contactat-o pentru o sedinta pe mistress Daniela(si-a schimbat nr. , noul nr. este 0731751486) si dupa mai multe intrebari(ma verifica de parca aplicam pentru un post la o multinationala) mi-a dat adresa ce este scrisa si mai sus mi-a spus ca ma asteapta la ea intr-o ora. Am ajuns in zona, e o mica intersectie, unde am sunat-o din nou si probabil dupa ce si-a facut o impresie la prima vedere mi-a spus sa apas tasta 9 la interfon si sa urc. Ajuns sus am avut surpriza sa-mi deschida usa un mascul ce parea a avea stramosii de etnie rroma si care indata ce a observat uimirea de pe fata mea sa grabit sa ma linisteasca strigand-o pe m. Daniela. Aceasta a aparut dintr-o camera(este mai grasa ca-n pozele de pe site) cu intarziere timp in care eu si tipul ne evaluam. Am salutat-o dupa care am urmat-o in camera unde avea amenajat mini-studioul. Aici alta surpriza, mai era o tipa ce statea pe canapea. Asta a pus capac la toate si am decis sa nu mai imi doresc sedinta. Usor de zis greu de facut, pentru ca atunci cand mi-am exprimat optiunea m.Daniela a inceput sa injure ca o balaoachesa imediat aparand si masculul. Le-am explicat calm ca nu-mi plac conditiile si m-am indreptat spre usa. Tipul ce era intre mine si usa a spus ca nu este nicio problema dar sa ,,donez" 150 de lei pentru vizita. Am refuzat si am scos un spray lacrimogen(il am mereu la mine) spund ca daca nu se da la o parte din calea mea nu ma voi sfii sa-l folosec. Se pare ca tipul nu se astepta la asta si dupa un scurt moment de ezitare mi-a deschis usa. Adrenalina a fost aceasi cu cea din timpul unei sedinte dar intr-un timp mai scurt . Sfatul meu este sa aveti pe cineva pe care va puteti baza prin zona daca doriti sa o vizitati !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

pretioasa istorisire antibase...de multa vreme vreeam sa aflu ce e intr-adevar de capul acestei "doamne"..care trebuie sa recunosc se pricepe destul d bine la marketing..are niste poze reusite..

pacat ca al ei comportament nu e demn de o doamna asa cum se pretinde..

am facut la un moment dat schimb de mesaje si m-a facut prost la un moment dat cand incercam sa aflu detalii despre "sedinta"..

 

despre urmasul rrom, am mai citit si prin alte parti (ca e si pletos) si de fapt ar fi sotul/pestele ei din cele mai vechi timpuri pana azi...

Link spre comentariu
Vizitator antibase
Reputație: 0

Tipa stie de nimfomane.com, m-am intalnit cu ea intamplator prin Mall Vitan si a inceput sa-mi strige ca o mahalagioaica. Eu cred ca este dependenta de scandal !

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu am fost la STAPANA DANIELA prima data pe langa Stadionul Dinamo si apoi undeva langa Mall Vitan. La ultima locatie la care am fost are intradevar un studio amenajat si chiar mi-au placut sedintele pentru faptul ca nu se grabea si era absolut autoritara. Nu am dat niciodata peste vreun barbat ( am fost de 6-7 ori) si-mi amintesc o faza hazlie ca dupa sedinta m-am dus la dus si din greseala am intrat in dormitor unde se afla o fetiscana de vreo 17-18 ani pe care am speriat-o f. tare. Nu am mai continuat pentru ca odata i-am promis ca ma duc si nu m-am dus si a mai fost o perioada mai proasta d.p.d.v. financiar. Acum chiar m-as duce din nou la ea daca m-ar primi. Pentru STAPANA DANIELA  num. meu de tel 0720724907 (stefan) 

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

nuj daca fac obiectul siteului noutatile, dar ca idee:

 

fatuca de care pomenea Victor Barbu era biata fiica-sa, probabil mai abuzata si terorizata(cel putin mental) de Daniela decat orice barbat :))

daniela nu mai face decat web si e pe undeva prin anglia, zice ea..

o inregistrare proasta de pe webcam 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...