Sari la conținut

Escorta noua milf Podu Viilor


Postări Recomandate

  • Oras:Pe ici, pe colo
  • Oras:Pe ici, pe colo

Zilele trecute am trecut cu masina pe Str. Depozitelor cu ceva treaba in zona. Atentia mi-a fost atrasa de o milfeta care statea pe marginea drumului, cam la 37-40 de ani, imbracata in niste pantaloni negrii mulati, sandale cu toc in picioare si o bluzita albastra, langa vulcanizarea de dupa peco LukOil. Am oprit, a venit la geam milfa, am intrebat de preturi si mi-a comunicat ca nu are locatie si ca mergem intr-un loc ferit, 50 ron oralul protejat, 50 ron normalul sau 70 ron combinate. Nu stiu daca are telefon.

Am intrebat milfa daca vrea sa mergem la un motel din oras, platesc un combinat de 70 de ron plus camera si o aduc si inapoi, dar m-a refuzat politicos. Oricum arata destul de bine milfeta, dar pacat ca nu vrea sa merga la motel/hotel. In masina nu prea ai loc sa te desfasori (si eu nu prea sunt adeptul futaiului in masina) din lipsa spatiului.

Daca a fost cineva cu milfeta rog detalii.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Se pare ca ai oprit la Flory...acolo la Luckoil este locul ei.Te-as sfatui sa nu arunci cu banii,nu merita.Scoate niste gemete false in timpul actului si dupa cateva minute incepe si intreaba daca mai ai mult pana iti dai drumul.Locatia unde te duce este in spate la CNCD,loc pe unde patruleaza politia destul de mult,deci exista riscul ca pe langa banii pe care ii dai ei sa te alegi si cu o amenda...

Link spre comentariu
  • Oras:Pe ici, pe colo
  • Oras:Pe ici, pe colo

Mersi de sfat jupane @sharkyboss (vad ca suntem boss-i amandoi), asa cum am scris mai sus in primul post nu imi place sa fac sex in masina, deci evit genul asta de intalniri, asta oricat de bine ar arata capreoara in cauza. Daca vrea la hotel/motel ok, daca nu, auguri tutti. Si de altfel cu militienii nu prea vreau sa am de-a face, deci no way. Oricum bine de retinut chestia.

Link spre comentariu

nu avem numarul ei, dar o gasesti in fiecare seara intre 21 si aprox 23 in benzinarie, uneori singura alteori insotita de vanesa(cea grasa). Ca durata actul asa cum am mai spus nu cred ca dureaza mai mult de 5 minute (plecand de la replica, hai termini ca eu plec ca ma grabesc).Locatia mai nou unde isi duce clientii este chiarin benzinarie in spatele unei cisterne, deci cat se poate de urban :). Claudiu mai bine iti recomand un masaj erotic cu finalizare (laba) decat cu tipa. App oral in nici un caz. Nici pe restul colegelor ei nu le recomand.

Link spre comentariu
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)
  • Oras:Unde soarele răsare doar dacă il plătești ;)

Am vizitato si eu.este foarte grabita.am ales un combinat ambele protejate

acu de curând ai vizitato pierre? nu te supăra ca te întreb dar vroiam sa stiu daca a venit in tara ca stiu ca a lipsit o perioadă. o zi buna

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...