Sari la conținut

Terifiant, din presa


Postări Recomandate

  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

L-au prins

 

http://www.bihon.ro/l-au-prins-pe-criminalul-prostituatei-gravide-omorata-pe-centura/1163804

 

Zece zile după crimă, procurorii şi poliţiştii au început urmărirea penală, iar luni, 3 septembrie a.c. au transmis că Florin Sebastian Gligor (30 de ani, din Oradea) a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru loviri şi vătămări cauzatoare de moarte.

Amintim că în 7 august, Rodica se afla pe centură, în zona Pieţei Ioşia. Femeia era însărcinată în trei luni şi, de o vreme, ieşea să se prostitueze pe cont propriu fiindcă cel ce o trimitea până acum „la lucru” îi lua toţi banii.

În jurul orei 23:00, femeia a sunat la 112 şi a anunţat că a fost bătută şi cu un obiect dur, de un client al ei, care a refuzat să o plătească. Un echipaj medical de la Ambulanţa Oradea i-a acordat primul ajutor medical femeii care era practic desfigurată. Femeia a apucat să relateze echipajului de pe Ambulanţă nenorocirea trăită pe un teren viran de lângă Piaţa Ioşia. În urma bătăii, T.R. a suferit un traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoştinţei, traumatism facial, traumatism toracic şi traumatism abdominal. La spital însă s-a constatat că femeia a suferit leziuni interne severe (printre care şi ruptură de ficat).

Din cauza leziunilor prea grave femeia a decedat după câteva ore. Aceasta a lăsat în urmă doi copii, cel mic fiind al actualului concubin.

Suspectul Gligor şi-a recunoscut fapta şi riscă să stea după gratii între 5 – 15 ani.

Link spre comentariu

Mie imi pare cam cusuta putin cu ata alba tot acest caz,in declaratiile martorilor reiese cum ca vinovatul i-ar fi dat banii inainte,dar nu ei ci concubinului,declaratia se gaseste pe site-ul antenei 1 din acea peroada. At cum el nu a mai platit-o? Mie mi se pare un mare semn de intrebare chestia asta. Nu cumva a batut-o si concubinul'pestele' ei?

Pt moderatori un sfat daca se poate bineinteles,cred ca nu e bine ca apare numele intreg al vinovatului,mai bine numai initialele,poate cei din presa nu au acordul familiei si sa nu aibe site-ul de suferit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link spre comentariu
  • Oras:Vest
  • Oras:Vest

http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/crima-pentru-un-sex-oral-barbatul-arestat-pentru-uciderea-prostituatei-gravide-a-violat-o-cu-un-baston-care-i-a-spart-organele-interne-103699.html

 

În urmă cu o lună, o tânără de 29 de ani, prostituată pe centura Oradiei, murea pe masa de operaţie la Spitalul Judeţean. Prezentat iniţial ca deznodământ tragic al unui scandal spontan, izbucnit între femeie şi un client nemulţumit, cazul ascunde, în realitate, una din cele mai oribile crime petrecute în ultimii ani.

 

 

BIHOREANUL a aflat că prostituata a fost ucisă cu o cruzime greu de înţeles, cu un obiect care i-a fost introdus în vagin cu atâta forţă încât i-a rupt mai multe vase de sânge, i-a terciuit ficatul şi i-a ucis pruncul purtat în pântece. Iar asta doar pentru că nefericita a refuzat un sex oral! Mai mult, după ce şi-a omorât victima, criminalul şi-a căutat o altă prostituată care să-l satisfacă gratis, sub ameninţarea că dacă face scandal o "mierleşte ca aialaltă"...

 

 

Pentru 50 de lei

 

Oribila crimă s-a petrecut în apropierea Pieţei Ioşia. Victima, Florentina Ţipoş, o tânără de 29 ani, mama unui copil de 3 ani şi gravidă în luna a treia, se întreţinea prostituându-se în parcarea de TIR-uri de pe Ovid Densusianu. Lucra pe cont propriu, după ce "peştele" o furase de bani, aşa că ieşea însoţită doar de concubinul ei, Daniel Stuparu, care o urmărea din apropiere pentru a-i veni în ajutor la nevoie.

 

În seara de 7 august, Florentina a ieşit la produs în jurul orei 21, aşteptându-şi clienţii lângă piaţă când lângă ea a oprit un tânăr pe scuter pentru a-i cere o "partidă". S-a retras cu el pe terenul viran de lângă calea ferată, loc de altfel consacrat de centuriste.

 

După o jumătate de oră, văzând că femeia nu se întoarce, concubinul a plecat s-o caute. A găsit-o căzută pe câmp, pe jumătate dezbrăcată, plină de sânge şi vânătăi. Bărbatul a luat-o în braţe şi a dus-o până la piaţă, unde a sunat la 112 pentru ajutor. Deşi în stare gravă, Florentina era conştientă şi a apucat să le spună poliţiştilor şi medicilor ce i s-a întâmplat: fusese bătută de un client care şi-a ieşit din minţi pentru că, pe lângă tariful de 50 lei, cât costă o partidă de sex normal, i-a cerut încă alţi 50 lei pentru un sex oral.

 

Viol cu baston

 

Prostituata a descris şi agresorul: un tip solid, blond şi cu păr scurt. Numele nu i-l ştia, la fel cum nu a reţinut nici numărul de înregistrare al scuterului. Nici n-a mai apucat să le afle vreodată. Transportată la spital, a murit câteva ore mai târziu, în sala de operaţie, din cauza unei hemoragii interne de neoprit.

 

Deşi iniţial s-a crezut că moartea femeii a fost provocată de loviturile încasate, iar agresorul nu a urmărit uciderea ei, legiştii au ajuns la o altă concluzie. Şi anume că nu a fost doar bătută, ci şi supusă unui abuz sexual sinistru, care i-a provocat decesul.

 

Mai exact, clientul a culcat-o la pământ şi, în timp ce o strivea cu propriul corp, a violat-o cu "un corp contondent dur, de formă alungită", cel mai probabil un baston metalic cu un vârf rotund, cu care a penetrat-o atât de sadic încât i-a zdrobit mai multe organe interne, dar şi "vase mari de sânge abdominale". În plus, au descoperit medicii, femeia era însărcinată în 12 săptămâni dar, evident, fătul a murit şi el.

 

 

 

 

În căutarea psihopatului

 

 

 

Pentru a nu-l pune pe fugă pe ucigaş, oamenii legii nu au făcut publice detaliile sordide ale crimei. Purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, procurorul Vasile Popa, a transmis presei doar un comunicat sumar, în care anunţa începerea unei anchete faţă de "persoane necunoscute", pentru "lovituri cauzatoare de moarte".

 

 

 

În acest timp, însă, lucrători din mai multe structuri ale Poliţiei Oradea, dar şi de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Poliţia Bihor, coordonaţi de procuroarea Mihaela Bulzan de la Parchetul judeţean, au audiat zeci de persoane şi au analizat înregistrările camerelor de supraveghere de la benzinăria OMV. Pe tăcute, criminalul devenise cel mai căutat individ din judeţ...

 

 

 

Scuterişti la control

 

 

 

Dintre persoanele care au fost în zona Pieţei Ioşia în seara crimei, niciuna nu a reţinut nici numărul de înmatriculare al scuterului, nici semnalmentele bărbatului, pentru a-i fi întocmit un portret robot. Ghinionul a făcut ca, din cauza calităţii slabe, nici în imaginile camerelor de supraveghere să nu se vadă decât o parte din plăcuţa scuterului. "Am avut o parte din număr şi am solicitat la Primăria Oradea lista proprietarilor de mopede cu combinaţia respectivă. În final ne-am oprit la cinci persoane pe care le-am verificat", explică Ioan Lupşe, poliţist la Serviciul de Investigaţii Criminale, cel mai implicat în elucidarea cazului.

 

 

 

Dintre scuterişti, unul a atras imediat atenţia. Bărbatul, Sebastian Gligor (32 ani), necăsătorit, avea trăsături ce corespundeau cu cele descrise de prostituată înainte de a muri: înalt, solid, cu păr scurt şi deschis la culoare. După ce poza i-a fost arătată mai multor centuriste, s-a descoperit că era un "abonat" al acestora, dar unul foarte violent şi obsedat de sex oral. În plus, şi zgârcit la pungă.

 

 

 

O seară pe centură

Gligor a devenit principalul suspect după opt zile, când două prostituate l-au identificat din poze ca fiind unul din clienţii aflaţi în zonă în seara crimei. Ambele reţinuseră că venise pe scuter în jurul orei 23, deci după ce o ucisese deja pe cea care îi refuzase partida de sex oral. Detaliu important, în portbagajul scuterului avea, la vedere, "o viperă" (foto), un baston telescopic din oţel cu o bilă metalică în vârf. Adică, cel mai posibil, obiectul descris de legişti ca armă a crimei.

Una din fete, Maria Fechete, acceptase în acea seară să-i "presteze". Mai bine n-o făcea, căci putea fi şi ea victima unei nenorociri. Individul a refuzat s-o plătească şi chiar a ameninţat-o cu moartea când şi-a cerut banii. "Mi-a spus că eu câştig mai bine decât el. Să plec fără scandal, că mă mierleşte ca pe aialaltă", avea să povestească prostituata. Pe moment, însă, n-a dat atenţie vorbelor bărbatului. Abia mai târziu a aflat cât de norocoasă a fost că a scăpat.

 

 

În arest

 

Pe 16 august, Gligor a fost reţinut pentru 24 de ore, iar o zi mai târziu arestat pentru 29 de zile. Asta deşi, după cum pretinde avocata lui, Claudia Ţânţaş, anchetatorii n-au prezentat judecătorilor vreo dovadă certă împotriva lui. "Clientul meu recunoaşte că s-a întâlnit cu victima, dar neagă că i-ar fi provocat leziunile care au condus la moartea ei. Bastonul cu care se presupune că a fost violată nu s-a găsit la percheziţie, nici la el, nici în casa părinţilor, nici în scuter", spune avocata.

 

Apărarea fost respinsă, însă, de judecătoarea Diana Comşa, care a dispus arestarea individului, întrucât "gravitatea faptei şi modul de producere relevă dispreţul inculpatului faţă de victimă, iar prin lăsarea lui în libertate ar exista riscul să continue activitatea infracţională, în condiţiile în care frecventează cercul persoanelor care practică relaţii sexuale contra cost".

 

A lovit-o şi atât

 

De după gratii, Gligor continuă să nege crima. Totuşi, pe parcursul anchetei şi-a nuanţat declaraţiile, poate şi pentru că a "picat" la detectorul de minciuni. "După testul poligraf a recunoscut că a lovit-o pe prostituată. Spune că era băut şi îşi aminteşte că a lovit-o peste faţă. În rest, susţine că nu ştie ce a făcut", zice avocata bărbatului.

De cealaltă parte, anchetatorii consideră prinderea individului un succes, convinşi că acesta putea să mai comită astfel de fapte. "Poliţiştii şi procurorul de caz au dat dovadă de profesionalism şi operativitate. Brutalitatea cu care inculpatul şi-a agresat victima pentru că aceasta a refuzat să-l satisfacă şi faptul că nu s-a oprit, ci în aceeaşi seară a ameninţat o altă femeie, l-au transformat într-un real pericol public", argumentează Vasile Popa, purtătorul de cuvânt al Parchetului.

 

Nici măcar părinţii bărbatului nu sunt convinşi că acesta spune adevărul când neagă uciderea prostituatei. Asta pentru că, după cum au dezvăluit chiar ei anchetatorilor, s-a comportat în ultima perioadă ciudat, având accese de furie de necontrolat şi dese dispariţii de acasă. De altfel, părinţii au şi insistat să-l expertizeze un psihiatru. Până la urmă, ar fi şi ei mai împăcaţi să-l ştie nebun, decât sadic cu bună ştiinţă...

 

 

 

 

VIOL ÎMPĂCAT

În scandal cu iubita

 

 

 

În luna martie a acestui an, Sebastian Gligor a fost reclamat şi pentru un viol. Reclamaţia a fost depusă chiar de către prietena sa, cu care locuieşte în acelaşi bloc, aceasta susţinând că bărbatul a abuzat-o când a vrut să se despartă de el. Ulterior, femeia şi-a retras plângerea fără vreo explicaţie, spun poliţiştii, în timp ce avocata bărbatului susţine că cei doi s-au împăcat. "Întâi, femeia i-a cerut un apartament, apoi o garsonieră, după care s-ar fi mulţumit cu 10.000 euro, apoi cu 5.000 de euro, pentru ca, în final, să se împace fără nicio pretenţie", spune avocata.

 

 

Link spre comentariu

Aduna si ei declaratii.. pe baza declaratiilor ii fac un portret robot, se deplaseaza in locul cutare .. cauta prin prezervative :))) o sa-l gaseasca ei nu e problema.

Iar acu sa vorbim despre fapta in sine. Sincer sunt din Iosia si stiu locul foarte bine si stiu si ce fel de 'prostituate' il frecventeaza. Asta daca le putem numii prostituate. Sunt urate rau, colorate, deformate, miros urat ... asta e adevarul. Iar ce s-a intamplat cine stie ce figuri o fi avut domnisoara. Gen : 50ron, dar dupa ce ai decartat banii incep figurile>> nu pune mana pe sani ca alaptez, nu fac normal ca sunt gravida, hai mai repede ca am intalnire si lista e enorma. Deci nu e de mirare ca s-a intamplat asa.

 

Mult bullshit si trolling postat si atitudine total deplasata = banare permanenta

urmeaza sa vin in oradea pentru o saptamana si citeam forumul. ei bine, comentariul omului mi se pare ok in proprotie de 75%. a sarit calul pe final, dar are dreptate. nu e de mirare ca s-a intamplat asta. cand vine unu dus cu capu si plateste, iar apoi da de figuri, poate reactiona violent. nu e vb de intentia de crima, ci pur si simplu de niste nervi revarsati din pumnii unui om aflat la limita sau, de ce nu, dus cu capul. daca asta e sigurul motiv al ban-ului permanent, mi se pare o nedreptate crunta si abuz de putere. altfel, vezi ca toate recenziile de la "escorte de top" sunt lipsite de poze, deci n-au ce cauta in "escorte de top". altfel, asta e primul meu post in afara recenziilor. atat de rau m-a enervat reactia admineasca. recent am avut si eu o experienta super aiurea cu una. am sa ma regasesc cu ea, in contextul potrivit, si am s-o stric cu bataia. daca e sensibila... cine stie. daca intelegi substratu, altfel evident.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

, vezi ca toate recenziile de la "escorte de top" sunt lipsite de poze, deci n-au ce cauta in "escorte de top".

Citat din regulament:

 

Top Escorte:

Promovarea ca escorta de top
se face prin acumularea a cel putin 5 recenzii pozitive de la 5 membri diferiti dintre care cel putin 3 membri cu rang de la Serious Contributor in sus sau la decizia administratorilor/moderatorilor.

 

Despre poze nu scrie nimic.
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Foarte bine, dar oare cum l-au prins? cum au ajuns pana la urma sa adune unele dovezi de la fata locului si sa duca direct la faptas? totusi merita remarcata efortul politiei. :)

 

Foarte simplu: Camere video + avea o motocicleta si i-ai vazut pe camerele video numerele. Usor de tot :) Daca era in urma cu 20 de ani ... nu il prindeau :)))

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Oricum ... cu riscul de-ami lua cateva injuraturi inapoi, eu cred ca prostituata de pe centura si-a cautat-o.

 

Sunt destule cazuri cand dupa 5 minute dupa ce au luat banii iti zic sa pleci ca le suna pestele, sau ca te-ai terminat si din astea... 5 minute maxim tine o partida de sex pe centura!

 

Si tipul asta a mers dupa aia la alta prostituata... si ea facea nazuri... 

 

Link spre comentariu
Vizitator Crazy Lara
Reputație: 0

Deci trebuie omorata?Adica nu ne convine ceva,luam viata altuia...Interesant,dar imi spune si mie cineva care e de aceasta parere,cu ce drept?

Ah,si daca cuiva nu-i convine ce ziceti voi,vine si va omoara....sau asa nu mai tine?

 

catzel "tipul a mers dupa aia la alta prostituata...si ea facea nazuri..." Si ea a fost ucisa?Sau trebuia sa fie?

Link spre comentariu
Vizitator raynor009
Reputație: 0

Unii dintre voi aveti probleme la bibilica. Daca nu va convine cum se comporta "centuriestele" nu va mai duceti la ele si gata. Bagati bani la groapa si cand aveti destui mergeti la o fata calumea. Sau gasiti-va o prietena si futeti pe gratis daca nu aveti bani de dat la escorte.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Eu tot asta incerc sa le zic la unora... nu mai mearga la centuriste. 

Am avut prieteni care au primit si rejecturi gen "nu esti pe gustul meu" de la unele.... 

 

 

Vroiam doar sa zic ca centuristele se comporta de obicei oribil si nu ma mira ca situatia a escalat si iesit de sub control. 

Sunt unii care nu stiu ca mai sunt fete si in ziar, pe net...etc. Si chiar foarte foarte multi. 

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Escaldat* am vrut sa scriu. Am apasat pe INSERT din greseala si a iesit textul  ca naiba.

Intelegi voi ce am vrut sa scriu, ca doar sunteti inteligenti :)

 

Imi propun sa va spun doua povesti (se pot numi RECENZII daca nu dau numele la escorta dar ma refer la tot grupul?!  ),cu  ce am patit pe centura...asa ... ca poate ii scarpina si pe altii ...:) 

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS
  • Oras:Oradea - Vecin cu zeul nostru, stapanul nostru, maestrul nostru, PISICUTS

Nu au ce sa faca saracele. Am cunoscut una pe centura, care mi-a zis ca a vrut sa se lase de meserie si chiar s-a angajat. Cand sa primeasca salarul .. i-au taiat nu stiu cate procente din el, din cauza amenzilor. Si ce sa faca saraca cu 300 lei sau cat o fi pe luna. S-a reintors la strada ...

Link spre comentariu

interesant filmuletul lui

>raynor009<  deci.

pe langa drama din viata fetelor de pe centura expusa, mai aflam, in caz ca nu stim unde le gasim aflam si cat castiga o centurista minim 150 ron si maxim 500 ron pe noapte. facem o medie de 200 ron pe zi inmultim cu 20 zile lucratoare  hmmm.. macar daca ar ramane la ele toti banutii astia(nu la pestisori) si daca i-ar investi  in salvarea lor.

Link spre comentariu

Referitor la chestia asta, chiar ieri a fost difuzat un film foarte interesant pe pro tv. Daca apucati sa il vedeti, filmul se numeste: The Whistleblower (Martor si acuzator) 2010. Este vorba despre drama fetelor care sunt rapite si fac prostitutie. Un film bazat pe adevar si care arata pana unde exista implicare din partea autoritatilor. Trist dar adevarat!

Link spre comentariu

Destul de des ma gandesc in ultimul timp ca poate unele din fetele la care merg traiesc o adevarata drama, poate sunt obligate sa faca aceasta meserie, iar eu imi satisfac doar o placere , placere care pe ele poate le face sa sufere. Sper ca sunt putine fetele din aceasta situatie.

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Si eu m-am gandit la aceste aspect. Vreau  insa sa cred ca  majoritatea (la care am ajuns in ultimul timp) sunt independente. 

asa gandesc si eu , dar majoritatea au macar un "prieten" daca nu shark ... care le mulge de bani .. tigari , benzina , cheltuieli.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...