Sari la conținut

Bruneta noua, zona Ramada - 0751345573


floricel

Postări Recomandate


  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salut,

 

Zilele trecute vroiam sa incerc ceva noua si m-am oprit la anunturile user-ului http://anunturi.gds.ro/users/adelina.ale, mai precis pozele din anuntul http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/noua-in-oras-sexy-dulce/12360665

 

Am sunat pe numarul 0751345573 mi-a zis ca lucreaza in zona Hotelului Ramada, mai precis deasupra Oficiului Postal nr.3, pozele sunt reala, tarifele sunt 70 OP/NP, 100 OP+NP si cred ca 200 lei 1h.

 

LOCATIE: pentru cei ce vin cu masina trebuie sa stiti ca nu se poate intra dinspre Calea Bucuresti, trebuie intrat prin spate, pe Stefan Cel Mare. Locuri de parcare se gasesc cu greu. Nu cere sa te vada in fata blocului, iti spune la catsa suni la interfon. Lift mai nasol si imputit nu am vazut pana acum (la plecare am luat-o pe scari). Locatia este la limita bunului simt, la baie nu sunt prosoame, nici macar de hartie sau servetele umede. Camera de lucru are doar un pat mare si destul de comod. NOTA 6.5.

 

ESCORTA: m-a asteptat in haine de casa, nu arata nimic interesant. Pozele prezente atunci in gazeta nu erau ale ei, cele pe care le atasez eu luate din gazeta sunt reale si facute in locatie si o avantajeaza mult. Cred ca are cca 165 cm si peste 60 kg. Sanii sunt destul de mici si lasati, nimic spectaculos. Cel mai mare minus il reprezinta burta. Aceasta cred ca a pierduit ceva din greutate deoarece se prezinta dizgratios, piele lasata si incretita. A zis ca luni a ajuns in Craiova si ca de ieri a inceput sa practice aceasta meserie. Cand am intrat eu in camera ei din cealalta camera a iesit un alt client de la colega - asa am aflat ca are o colega. NOTA 5.5.

 

ACTIUNE: mi-a zis ca face totul protejat, dar dupa cateva negocieri a acceptat si ON, in aceeasi bani. Am stabilit ca ii dau diferenta pana la 100 daca facem si normal. Face un oral acceptabil, fara a incerca deep. In timp cat facea oram am inceput sa ma joc cu pasarica ei si am observat ca este destul de stramta. Am incercat eu sa ma misc mai tare cand o sugea si nu a comentat. Vazand ca nu prea se implica si eu incalzit de pasarica ei stramta, am cerut sa facem normal, unde am preluat eu initiativa in pozitia doggy. S-a dat cu lubrifiant durex si am inceput atacul. Avand in vedere ca este destul de stramta si ca da contre, la normal mi s-a parut ca este mai ok. Deja se plangea ca o am mare si ca ii este greu. Nu am tinut cont de comentarii si am continuat sa o penetrez. Dupa cca 5 minute de doggy am finalizat exploziv. 

M-am sters cu servetele umede si m-am imbracat in timp ce i-am spus sa verifice sa nu ma suprapun cu al client de-al colegei. I-a lasat si diferenta de bani si am cerut sa intru la baie. Uitand ca nu sunt servetele am vrut sa ma intorc in camera sa ma sterg cu cele umede dar am dat nas in nas cu colega ei - o blonda cam de acceasi inaltime dar cred ca pe la minim 75 kg - care mi-a zis sa ma grabesc deoarece o asteapta alt client. Cred ca actiunea door-to-door a fost de cca 25 minute NOTA 7 (6.5 ON si 7.5 NP).

 

Nu as recomanda-o decat ca si solutie de avarie.

 

Bafta la futut!

 

 

post-28943-0-77772200-1473520177.jpg

post-28943-0-10137900-1473520178_thumb.jpg

post-28943-0-37220000-1473520178_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...