Sari la conținut

0761448328 & 0762522116 "masaj"


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Servus.

 

Pentru ca am avut drum in tara week endul trecut, mai axact prin Focsani mi-am propus sa ma relaxez in compania unei domnisoare pentru un masaj ( si poate chiar mai mult ) intr-o dupa amiaza fiebinte de vara. Citisem pe forum cateva recenzii despre locurile din acest oras unde as putea merge dar nu aveam numerele de telefon asa ca am luat anunturile din Monitorul de Vrancea. Primul telefon l-am dat la duduia care avea urmatorul anunt : "Tanara fac masaj la domiciliul meu ". Am vorbit putin prin telefon si am primit cateva informatii : locatia este in zona Capelei, era disponibila si face masaj erotic si de relaxare. M-am pus repede in miscare cu masina si in 5 minute am ajuns in apartamentul ei , fiind ghidat prin telefon cum sa ajung la adresa exacta. Ajuns la fata locului si de aici incep deceptiile. Era o tipa micuta, cam 1.60, 55 kg, cu par scurt si sani micuti, 23 de ani, cu aspect fizic comun, nimic extraordinar sau atragator, singura in apartament. Mi-a zis tarifele, 50ron/ 30 de min masaj, 100 ron / 60 de min masaj, 100 ron / 30 de min masaj si sex o+n 1 finalizare. Dupa felul cum arata acel apartament, murdar, mobila veche, caine in camera , dezordine si o capanea cu lenjerie jegoasa era clar ca nu aveam sa accept. Asa ca, am refuzat si am facut stanga imprejur, dezamagit ca am inceput cu stangul si ca mi-am pierdut timpul cu ea.

 

Concluzia : de evitat !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:focsani
  • Oras:focsani

Acest numar exista si la sectiunea de saloane de masaj, dar pentru ca locatia nu mai e de actualitate iar serviciile nu sunt de masaj decat poate ca acoperire, am zis sa deschid topic nou.

Locatia, la Piata Moldovei.

Denisa, 23 ani, 1.60m, 55 kg, arata mai bine goala decat imbracata asa banal cum era. Corp cu carnea tare, curatica, figura atractiva, draguta chiar. Sani perfecti, fundulet tare, pasarica epilata cu model.

Locatia acceptabila dar fara acces la baie (ocupata cu un caine agresiv-zice Denisa, ma rog...).

Tarif 80 lei O+N; nu am avut marunt, deci a fost 100.

Se putea O si fara prezervativ, eu sunt mai putin deschis la senzatii tari, deci am folosit protectie.

Se implica dupa cum ceri, gemetele erau ca si reale.

Finalizarea a fost pe corp, servetelele umede au pus punct unei experiente agreabile, cea ma o.k. de pana acum a mea prin orasul natal.

 

Contopit cele doua thread-uri, mutat la sectiunea escorte.

 

AP.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...