Sari la conținut

Elena - 0744964242 - Babylon


Postări Recomandate

  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/1028128/excorte_de_lux/

 

Salutare stimati confrati,

 

Redau mai jos recenzia mea dupa intalnirea cu Elena, partial recenzata si pe alt site"

 

 

- Numarul de telefon : 0744964242

- Tarifare - 100 RON / halatul, 200 RON / h (doua numere)

- Locatia :

Mircea cel Batran, imediat cum intri de pe strada de langa cafeneaua Babylon

apartament 2 camere, curat, baie curata

mai sta cu o colega, tot blonda, nu au acvariu

- Serviciile oral cu prez, normal, 69, fk

- Aspectul fizic al escortei - blonda (naturala), finuta, draguta, 18 ani, sani micuti si fermi, fund micut, tare si zvelt, par blond prins intr-un elastic, m-a asteptat in lenjerie intma, atitudine ok, pisicoasa si deschisa, cu vorbele la ea, igina bucala ok

 

- Detalii despre actiune si servicii

 

In prealabil am sunat datorita fotografiilor expuse aici.

 

Imi deschide usa hogeacului tipa din poze. Facem cunostinta.

 

Fetele dragastoase sa spun asa desi am intarziat ceva timp, spun ele ca sunt din bucuresti (?!?!) Amanadoua peste 18 ani. Cea din poze draguta foc cu nsite ochi jucausi cealalta mai copanoasa si care promite ca baga si ea poze pe net. Nu au acvariu. Ma mir.

 

Locatie foarte curata, simplista dar tocmai ce daduse cu mopu in baie de era sa imi rup gatu'.

 

Aleg fata din poze, ce mai jucause asa

Le-am vizitat si eu pe pentru o ora si ii propun daca totul merge bine inca juma de ora. Ia banii la rugamintea mea ptr o ora si ii baga in sertar.

 

Ma invita la un dus si intinde un prosip curat. In baie apa pe jos (tocmai ce spalase gresia aia neagra). In fine nu folosesc gel si ma intorc caci eram deja pregatit de acasa. Intra si ea la gus. Revine imediat ce termin tigara si barfa cu blonda ciolanoasa.

 

Mergem in dormitor. Lumanari.

 

Uitasem sa spun corp fara vergeturi sani relativ mici dar fund parcaaaaaaaaa putin umblat (sau am eu o obsesie) si pasa roz.

 

Incepem cu fk misto desi tipa nu e trecuta prin asta des. Oral cu prez (?!) Fara tente de deep dar corect, cald, umed, oua (amandoua oua - oare cum au incaput?!) Frumos. Fk la greu, 69, limbi in pasa curata proaspat si lubrefiataa. Ii place stimularea cu degetul inmuiat in gurita ei.

 

De obicei la faze de astea imi dau drumul imediat dar datorita cauciucului a mai tinut. Continuam cu un mic misionar. Imi spune ca o am mare (?!?!?!) si sa o iau usor. Ei aici trec peste detalii, si ma gasesc cu ea deasupra intr_un final pana la cotor. Mi-a placut ca era roza la fata, poate puseu de caldura desi era racoare afara si ploua.

 

Am terminat gafaind usor amandoi pe la spate.

 

Termin, ma imbrac, nu am mai continuat caci eram istovit. Ne luam la revedere la usa hogeacului cu sarutari si imbratisari tandre.

Tipa isi salveaza numarul de telefon al meu

 

 

- Programul de lucru - nu stiu;

 

Note:

Locatie: 8;

Igiena:9 (s-au scuzat ca tocmai ce stersesera in baie)

Gfe: 9 (cu muuuult peste damele de cta de pana acum);

Oral: 6-7 (fol caciula dar e umed si cu tot ce trebuie);

Normal:7-8

Fizic/corp:8-9 (se apropie de unele fete care cer min 100 eur pe h)

Overall: 8-9

 

- Concluzia finala

 

De revenit: cuibul are mari sansa de reusita, revin poate ptr un tandem, cu siguranta pentru Elena.

 

Acum sa va spun ceva: e diferita locatia fata de altele, foarte ok fetele desi par un pic la inceput. Numai sa nu isi ia harfe

 

Spor si izvor!!

post-33379-0-28939800-1344673525_thumb.jpg

post-33379-0-16523600-1344673531_thumb.jpg

post-33379-0-65211600-1344673533_thumb.jpg

post-33379-0-29074000-1344673537_thumb.jpg

post-33379-0-75595600-1344673539_thumb.jpg

Link spre comentariu

Zilele trecute, impreuna cu un amic, ne hotaram sa ne facem de cap. O aveam in vizor pe Elena pentru ca arata bine in poze si relatarea colegului duminica m-a facut curios.

Sunam la nr:0744964242 si raspunde o fata amabila. Ne indruma catre locatie si ne intampina impreuna cu colega ei "mai copanoasa" imbracate in lenjerie intima. La fata locului avem o surpriza: ne zice ca ea, cea care este mai slaba si cu sanii mai mici este pe stop dar poate sa faca oral (protejat). Instantaneu, eu si amicul am zis "eu o aleg pe colega". S-au mirat si ele. Cea slaba a propus ca ea sa ne faca oralul si colega normalul. Cum sa facem, cum sa facem... Mi-a venit o idee. Le spun: "hai sa intram toti 4 in dormitor si vom vedea noi cum va iesi". Au acceptat. Am intrat in dormitor toti 4, ne-am dezbracat, eu si colegul ne-am asezat in pat cu microfoanele in sus si au inceput fetele interviul. La un moment dat mi-a venit ideea, fireasca, sa schimbe fetele microfoanele. Au recitat ele cateva strofe si colegul a inceput s-o penetreze pe cea care nu era pe stop, pe cea copanoasa. A pus-o capra si da-i. In acest timp, mie imi facea oral cea slaba. Ca un mic pervers, m-am asezat strategic si am am alecat-o de cap cat sa ajunga cu gura la microfon si am demarat un oral "la dublu", una sugea, alta lingea si invers.

Dupa putin timp am trecut in locul colegului si el in locul meu. Am pompat la "copanoasa" iar colegul se lasa rasfatat de acelasi oral la dublu.

Apoi am scimbat pozitia, ne-am luat fiecare jucaria: eu copanoasa, colegul pe cea slaba. Am pus-o "umeri-craci" si i-am dat pana am finalizat. Colegul a terminat oral.

Note:

Locatie: 9

Fete:

Copanoasa: 9

Slaba: 8,5

Sericii: oral protejat 8,5 ambele

Normal protejat 9 copanoasa.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Buna ziua,

 

Redau mai jos recenzia facuta acum vreo doua saptamani pe un site local:

 

Avand in vedere ca nu eram sigur daca gasesc ceva in periplul meu din statiunile din sud am spus mai intai sa golesc instalatia asa, batraneste, aici la Constanta. Zis si facut.

 

O sun din nou pe Elena sa-mi dea un halat dar spune ca timp de 3 zile nu are voie sex normal ca nu stiu ce si ca in schimb colega ei e free. Boon. Ma bag.

 

Gresesc blocul unde presteaza dar cu chiu cu vai ajung la locatie prezentand tacticos intr-o punga de-un leu un pepsi, o doza de bere si-o Poiana. Colega Elenei imi multumeste (i-am uitat numele) si ma invita inauntru. Elena era in cealalta camera cu un tip pentru masaj si oral. Stam noi de vorba pret de-o tigara in care dameza indruga ca merge la ginecolog saptamanal, ca ei ii este frica si ca de asta face oral cu pret. Pana mea. Cer prosopul, merg la dus, baie curata, de data asta folosesc gel care e ra din belsug.

 

Dau sa ies din baie si mai mai sa ii dau cu usa in cap. Intra si ea.

 

Decartez onorariul de 200 ron, ii baga in sertar si incepem giugiuleala numai ca iese si tanti Elena din camera ei. O salut respectuos, ne face cu mana stanga iau cu dreapta isi pipaia maxilaru spunand ca i-a amortit gura de la cat normal a facut. Ii doresc succes.

 

Acum incep cu domnita, in acelasi mod, fk ea cu oralul cu plastic eu cu pasarica ei, labiile mici maricele, puf deasupra fundului, carnita tare, treaba-i buna. Continuam cu un misionar si pauze pentru 69, tipa cam tacuta ce-i drept. Mi-a placut foarte mult ca avea un miros asa de lapte iar ochi dementiali in timp ce o sugea.

 

O intorc, capra, ca sa se desfaca paunul si termin. priveliste si feeling misto.

 

fug in dus, ea ma urmeaza, mai stau la o tigara , a avut grija sa am scumiera curata, sa imi aduca pahar pentru bere, ce mai, de bun simt.

 

Ca si colega ei, comportament super ok, chiar ii spuneam ca da si-l schimba nu vor avea acelasi succes adica un client sa mearga de mai multe ori la ele.

 

Note:

Locatie: 8;

Igiena:9

Gfe: 8

Oral: 6 (fol caciula);

Normal:8

Fizic/corp:8

Overall: 8

 

P.S.: Este genul de fata, care impreuna cu Elena, te fac sa te simti ca acasa. Nu te grabesc, nu se uita la ceas, te asculta si povestesc mult. Un plus si pentru ca au curajul sa spuna clientilor ca fac oralul cu prez

 

 

Va doresc spor si izvor!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Update:

 

Avand in vedere ca am recenzat-o deja pe Elena voi revenii doar cu noutatile:

 

Am fost din nou la ele cu gandul de a intra toti 3.

Si-au schimbat cuibul, acum este undeva pe Sucevei langa giamie.

 

Apartamentul este micut dar curat, baie micuta si curata, cu tot ce trebuie.

Andreea era plecata asa ca am ramas doar cu Elena.

 

O ora jumate, 300 RON + bonus, oral cu prez, fara deep, normal cu prez, gfe++++, fk.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

le-am vizitat si eu pe d-soarele de mai sus , Elena era pe stop , Andreea disponibila ! Au o reclama pe cta.ro ( excorte de lux )! in visele lor ! dupa reviziile de mai sus ma asteptam la ceva mai bun , nu pot spune ca am fost dezamagit dar nici foarte incantat

Andreea e o tipa ok , corpul bine proportionat cu sanii mari , din pacate la fata e relativ comuna

Ce m-a deranjat in general a fost faptul ca pe corp si chiar pe fata cam avea cosuri ... oarecum neplacut , mai

mult , locatia aproape de geamie pe sucevei e intr-un bloc second-hand daca-i pot spune asa , confort 2 sau 3 , redus

patul lasa de dorit iar la dus daca ai peste 100 kg risti sa nu incapi !!!

am ales oral + normal , ambele protejate , nimic special , nici un sunet , dar cel putin a asteptat sa finalizez fara sa faca remarcile

clasice gen , nu mai finalizezi odata sau de ce tot schimbi pozitile , nu te mai oprii etc

pret 100 ron/fin - oricum mai mult nu merita in nici un caz

Note:

Locatie : 6 , Igiena 8 , Gfe 7 ( dupa cum arata la fata nu prea m-a tentat sa o sarut ) ,

Oral : 7 , Normal 8 , Corp 9 , Fata 7

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Salut alin_alin si bine ai venit printre noi.

Te rog ca data viitoare sa fii mai atent cum faci postarile pe acest forum, cand folosesti butonul "raspuns" fii sigur ca te incadrezi cu scrisul in afara citatului celui caruia ii raspunzi ca in felul in care ai scris tu, se intelege ca ai fi dat copy-paste la ce a scris utilizatorul duminica.

Daca chiar ai vizitat aceasta domnisoara, te rugam sa revii cu o recenzie ca la regulament. Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...