Sari la conținut

Vizitator dolphin666

Postări Recomandate

Vizitator dolphin666
Reputație: 0

Fratzilor, daca nu as fi avut o experientza placuta ,poate acest numar 0734865779 ar fi putut face obiectul sectiei "Escorte de evitat" ;dar, pentru ca afost chiar ok, am pus aici la masaj .

 

Anuntzul suna asa :

 

GEMENE studente, absolut fermecatoare, te asteptam intr-un cadru intim, pentru un masaj erotic si body la (100 L). Mai avem si o alta surpriza pentru tine la (150 L- 200 L) si cu siguranta te va satisface; 11 Aug 10:41 ,tel 0734865779 .

 

Bun,uitand-ma la poze, am zis ,hai sa vedem, suna bine. Am dat search, nu mi-a aparut nimic, ceea ce mi s-a parut de mirare ca semenea caprioare n-au fost verificate aprigii confratzi.Am sunat la nr cu pricina dupa amiaza ,mi s-au dat detallile zonei (punct de reper blocul cu Banca BRD, langa celebra banca Bloomberg ,la intersectzia BD Unirii cu str Lucian Blaga) .LA telefon mi se repeta ce scrie in anuntz ,si ca alte detalii se discuta la fatza locului ;n-am intrebat daca pozele sunt reale .Ajung la locul cu pricina,mi se da interfon, etaj, etc, sun, se deschide usha, am realizat un lucru bun, ca domnishoara era suficient de slim cat sa incapa dupa usa cat se poate de larg deschisa .Ca atunci cand s-a inchis usa, aparut o minunatzie care mi-a spulberat toate elementele de identificare ale caprioarelor din poze .Era mai inalta decat mine ,avea cam 1.74 fara tocuri si pe tocuri nici nu am apucat sa-i vad bine fatza, era si luminozitatea speficica unui salon de masaj; de latfel, la intrare era un fel de"desk" de primire, sa zicem ,presarat cu petale de trandafiri falsi .Apartamentul, decorat deci ca pentru un salon de masaj erotic, dar nu mai retzin culoarea ,parca totul era nuantza de rosu, mocheta pe jos. Eu aveam ochi pentru dameza, imi lasa gura apa deja.Ma dezmeticesc un pic totusi si intreb de vreo colega, ceva .Are ,dar bineintzeles, ocupate .Heee, or fi chiar cele din poze,mai stii? tocmai acelea sunt ocupate...dar eu prea cred;in fine, nici nu aveam cum sa demonstrez .Am intrebat cate camere avea apt, mi s-a spus 3.usa de la sufragerie are oglinzi ,dar nu am putu intra acolo ,la fel cum mai era o camera din mijloc.M-a conduc in ultima camera pe dreapta cum intri .Aici, erau doua saltele pe jos, stil masaj erotic.Totul curat, aranjat, dar nu exista nici macar un scaun pe care sa itzi lasi lucrurile ,eu mi le-am lasat pe o saltea ;incaperea avea si 2 racitoare de aer, cu gheatza, deci nu aveau aer conditionat .Dar azi n-a fost cald, norocul meu .Am discutat pretzul si serviciile si mi-a spus ca o finalizare este 150 RON, iar o ora parca a zis 200 de RON, va spun, nu sunt sigur, zici ca eram cazut din copac ,ma uitam numai sani craci,si cur, ahhhhh:) .Cer sa ma dc la baie sa ma spal pe maini ,mi se da un prosop ,la baie curatzenie ok, cada era un pic maronie in unele locuri,dar in rest super ok, exista si un gel de dush intr-un recipient ,dar...nici macar baia nu semana cu cea din poze!!! Poate mai aveau o baie, dar n-am mai intrebat si asta, k poate deveneam enervant:)).

 

Bun, revin la dameza. Initzial, ma primise pe niste tocuri, bikini, si un sutien in care se asezau frumos niste sani nr3,.Picioare si fund misto rau.La fatza, ochi caprui, dragutzica, dintzii-i avea pe totzi, dar unul mai ascutzit,buze subtziri .Era brunetzik cu par saten mediu, am stat in dubii sa ma intreb daca vea stramoshi cu cortul ,cum zicea un confrate, dar nu cred. Avea piercing in buric .O piele frumoasa ,catifelata,bine intinsa ,si forme,cum am zis. M-a asteptat in camera pe saltea, dezbracata, si atunci am putut admira si mai bine sanii f frumosi, care statea drept, sfarcuri potrivite, si numai buni de sarutat si mozolit . Mi-a explicat ca nu face CIM, FK si nici anal .In regula,si hai,la fapte.

 

Am lasat-o sa ma maseze un pic,isi misca bine degetele ;fiind nefumator ,am simtzit imediat ca fumeaza, si fumeaza la greu cred, o trada gura,deci clar nu imi trebua FK nici dk facea, sa zicem. Nu stie ce e aia GFE, i-am explicat eu, si a intzeles .Tipa nu are decat 21 de ani.

 

Dupa minimasaj ,am trecut eu la sarutari si mangaieri pe corp,la care se implica si ea .Problema era ca nu dadea semne sa se excite, nici un zgomot .M-am bagat la un cunni, si mi-am dat toata silintza si tehnica, si cu greu am reusit sa o umezesc , dar nici un zgomot .la un moment dat a inceput sa se miste un pic, ii placea;o fi protocolul zonei sa nu faca zgomot ;dar pe mine, daca nu face un pic de scena, nu ma excita, desi,pana la urma, e mai bine asa decat fals:d. Ok, o pun la oral, neprotejat, si aici lucrurile au inceput sa stea mai bine ,adik te ia ushurel,sarutari pe corp, pe sfarcuri, si a ajuns si al ala micu, pe care a inceput sa il suga cu pofta , miscari rapide sus jos, umed, asta imi placea ,dar nu va ganditzi la cine stie ce artificii ;un 6 sa zic ,ar plusa dk ar face finalizare orala sau faciala .Dar am rugat-o sa se frece cu un san de oo, in timp ce ma saruta pe corp, si asta a dat bine; deja eram superexcitat ;am intrebat-o cum ii place sa si-o traga, azis k pe la spate...ooops. la o asemenea capra si pe saltea ceva la geometrie dadea cu unghi obtuz ,asa k am zis in pozitzia misionarului.Am pus prezervativ si era o minunatzie, cracii misto si sani, deci am saritat-o la nebunie pe sani si i-am bagat-o, de n-a mai tzinut si a inceput sa gafaie;dar atat ,nu tu alt zgomot.Norocul ei k am constientizat ca sunt la o finalizare si mi-am dat drumul...uuuf, pasarica misto, epilata, deh...inca destul de fresh la 21 de ani .Daca ar fi scos gemete, as fi dat un 9, asa dau 7 pentru neimplicare .Dush eu, dush ea, si am mai stat de vorba e comunicativa de fel, dar nu prea are treaba, pare o tipa simpla, ce studenta, sa fim seriosi :. Mi-a explicat k s-ar putea sa plece din tzara la lucru in afara, la un club ceva .Sa dau si notele generale :

 

Locatzie:8-ushor de ajuns, curat, echipat ca de salon ambiantza placuta si discreta(n-am auzit un zgomot sau vazut pe altcineva pe acolo);puncte scazute k nu coincide cu pozele .

 

Tipa-de nota 8-in afara de fatza, rest super-craci, cura, sani beton ;Nici la fatza nu e chiar rau, dar...eu stiu nici machiata...in fine, vedetzisi voi dupa gust;la lumina de acolo, cam greu de apreciat.Ah si pielea daaa...fina, catifelata, bruneta,par saten.S-a recomandat Bianca.

 

Servicii: Am dat 150ROn o finalizare, am stat fara sa ma simt grabit cam 40 de minute de cand am sunat la interfon, deci renteaza sa intri la finalizare .Masajul ok, a durat nici 5 min, GFE ,fara FK, sa zicem un 8.Sex oral nota 6. normal un 7.Conteaza f mult ,daca faci click, sa incerci sa o ajutzi sa se implice, daca ai un pic de rabdare si tact.

 

Per total, de revenit ,mai ales ca nu m-am simtzit grabit, tipa arata super in special al corp ,dar clar mai are de invatzat .Atasez si pozele, dar, nu au nici o treaba cu nimic din ce scrie acolo.Repet, am dat search in toate felurile ,si nu am vazut recenzie pe nr acesta . Sa auzim de bine:).

 

post-17552-0-08717900-1344705350_thumb.jpg post-17552-0-00849500-1344705360.jpg

Link spre comentariu

SALUT

 

Dorind 2/1 adica masaj si sexica,aseara am luat la consult aceasta pagina a forumului si m-am decis la gagica din acest topic. ( FATA NU ARE NICI O TREABA CU TIPELE DIN POZE,AM INTELES CA ESTE O POZA DOAR PENTRU "RECLAMA")

 

Locatia este pe B-dul Unirii la BRD,un apartament cam invechit dat transformat intr-un salon de masaj cu tapet pe pereti,mocheta rosie pe jos,beculete de craciun etc.

 

La telefon am inteles ca sunt 3fete in locatie,toate lucrand pe acelasi numar de telefon(cel din topicul nostru),dintre care 2 din ele sunt surori.

Bun....suna interesant,stabilesc intalnirea cu una din d-re cu care am vb la telefon si ii spun ca ajung in15minute.

Ajuns in fata bancii revin cu telefon pt a fi ghidat sa ajung la cuibusorul celor 3 dameze.

 

La intrare am fost primit de o fetiscana ascunsa dupa usa,purtand o rochita sexy alba mulata pe corp ce ii scoatea in evidenta posteriorul iar alta cu o fata comuna,inaltuta,slabuta dar cam banala(,nu era pe gustul meu).Cer sa o vad si pe colega dar ghinion...era ocupata ( tipa ocupata era sora tipei banale).

 

Sunt poftit in dormitorul de la capatul holului cu 2 saltele si 2 aparate(nu stiu la ce foloseau),imi mai spune odata oferta:

1. Masaj de Relaxare 100 Ron 1H

2. Masaj Erotic 150Ron 1H

3.Masaj Erotic + 1Finalizare O/N 200 Ron 1H

4.2 Finalizari O/N 250Ron 1H

 

Am ales meniul numarul 3,platit banii la inceput 200Ron primit prosop curat mare si condus la baie

 

Cada foarte murdara,dusul nu functiona(lipid la capatul parei cu scoci) :laugh2 :laugh2 iar la robinet curgea doar apa rece.Probabil a fost intrerupta apa calda din cauza unor lucrari,cand am terminat si am mers la sfarsitul orei la dus pentru plecare,la robinet curgea apa ruginita. Next:

Facut dus cum puteam mai bine,reintors in camera de lucru.

Eram asteptat de fetiscana pe saltea infasurata in prosop. Ii spun sa inceapa cu un masaj de relxare fara prea mult ulei ca nu curge apa calda la baie si nu pot face dus.

Dupa 3-4minute imi spune daca nu vreau sa trecem la ceva" mai fierbinte"!!! :blushing2 Hai sa trecem la treceaba ce sa mai stam...!! Ii spus eu.

 

Se infige cu botul direct in madular si il i-a la supt pe jumatate si la frecat de credeam fratilor ca imi scoate pielea de pe el si imi pune alta .Hooo mai fatuca ce te grabesti asa, doar nu ne alearga nimeni,ia-o mai usor,fi mai blanda. Fara DT,fara outze,...Dar cu viteza :atmtataaaaa.

O mai lasa cateva minute sa isi faca damblaua si ii spun sa punem prezervativ. Sarim peste oral si sa finalizez la normal ca ma grabesc.

Pune prezervativul ma intreaba ce pozitie prefer...zic hai deasupra. Se misca intr-o rapiditate la fel ca la oral de credeam ca sunt la maraton :laugh2 ...Mai gagic-o...ce naiba ne grabim asa?? Nu ma brabesc acesta este stilul meu...raspunde ea.

O pun capra, dau in ea mai tare de cateva ori si termin in balon.

 

Nu retin numele fetei dar are cateva tatuaje,unul pe mana,pe spate tatuate niste stelute,un pirs in buza. La aspect Fizic ii dau nota 9, serviciile nu le notez

Recomand cel putin odata daca vrei sa futi o pustoaica cu viteza luminii... :laugh2

 

Pe curand....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Anunt aparut in AT:

 

http://assets2.anuntul.ro/media/foto/thumb/11/48/2012/12/17/11559907.jpg BIANCA, doresc sa iti ofer placeri necontrolate, momente unice, indrazneste si vino unde pasiunea, senzualitatea, erotismul sunt mangaieri senzuale ale sufletului numai alaturi de mine intr-un ambient placut;0734.865.779  MATRIMONIALE ea cauta 17 Dec 11:00 200L

 

post-28971-0-85264200-1355744953_thumb.jpg

 

post-28971-0-66382800-1355744963_thumb.jpg

 

post-28971-0-99956100-1355744973_thumb.jpg

 

post-28971-0-32237100-1355744986_thumb.jpg

 

post-28971-0-09268000-1355745004_thumb.jpg

 

"pe care o alegi?"

 

dimineata cenusie, innorat, umezeala, frig, sunat la 0734865779, servicii?, detalii servicii doar la fatza locului, ezit, dar, intr-un final imi asum riscul, fatza locului se afla pe b-dul unirii langa BRD, lift, urcat la etaj, knock, knock, knock, se deschide usa, "buna ziua", "buna ziua", "eu sunt mona", "eu sunt bianca", ma prezint si eu, urmeaza teribil de brusc intrebarea pusa de mona: "pe care o alegi?", eu, in gandul meu, wtf? intreb fastacindu-ma: "ce servicii oferiti"? oferim: "masaj de relaxare, erotic, oral np, normal protejat, nu oferim FK, anal si CIM", sau mai dupa care urmeaza din nou "pe care o alegi?", imi este greu sa aleg, n-am mai facut asta niciodata si ma simt ingrozitor de prost (adica asa cum sunt), "pe care o alegi?", hmmm... aveam de ales intre bianca (pozele de mai sus par a fi ale ei, dar nu sunt sigur):  ~1,73m, ~65Kg, ~22 ani, par negru (vopsit, la origine saten), ochi caprui, buze senzuala, dantura ok, barbie cu o foarte mica gropita, sani fermi, marimea 2-3, poate mai aproape de 2, picioare lungi, zambitoare, cruda si inocenta, si... mona: ~1,55, ~45Kg, ~35ani, bruneta, tunsa oarecum scurt, nu ma atrage... din nou aud "pe care o alegi?", da' mi se parea cumplit sa aleg, intr-un final baigui: "de data aceasta, pe ea", si arat timid spre bianca, si, ipocrit las capu' in jos, desi parea evident ca alegerea mea nu a a afectat-o deloc pe mona... in fine, cu bianca am convenit ptr un masaj de relaxare, sex normal, am ales sa-i ofer cunnilingus si anilingus, fara sa astept din partea ei sex oral.

 

intru cu bianca in laborator, cam kitchos, mult rosu, imitatii de lumanari mici cu baterii!, bianca le porneste, (n-am mai vazut asa ceva, o doamne!), am lasat cadoul de 200RON pentru o ora, primesc prosop cu miros de fum de tigara, merg la baie (relativ curata) unde nu reusesc sa selectez sa curga apa doar la dus, o rog pe bianca sa ma ajute da' ea spune ca nu merge, asa ca fac un dus cu apa curgand simultan la robinet si la dus, ma intorc in laborator, merge si bianca la baie, se intoarce si imi face o imitatie penibila de masaj de relaxare, ea s-a straduit, dar este evident ca-i lipseste si stiinta si experienta masajului, ajung sa o sarut pe gat, pe sani (superbi sanii) cobor spre abdomen si spre zona intima (ultima data s-a epilat in urma cu doua, trei, saptamani!), incerc sa o incalzesc cu un cunni si ani dar, am parte de interesanta si nemaiintalnita senzatie ca ling o statuie,  trecem la un normal (misionar) in care ea, era evident in alta parte, gandidu-se probabil la sarbatorile de iarna, sau poate la nemurirea sufletului, in fine, cu toata neimplicarea ei, am terminat in balon neasteptat de repede.

 

bianca ar fi inceput sa lucreze din vara trecuta, este evidenta lipsita de experienta si implicare, si cred ca are imperioasa nevoie de un maestru / maestri cu rabdare si expertiza in domeniu, (nu ma calific), care sa-i conduca pasii spre desavarsire.  gemenele studente (vezi postul #1) nu mai lucreaza in locatie si am inteles ca ar fi plecate din tara.  in afara de bianca si mona, in aceasta locatie mai lucreaza o a treia domnisoara/doamna pe care nu am vazut-o.

 

servicii oferite si tarife:

- masaj de relaxare 100RON 1H
- masaj erotic 150RON 1H
- masaj erotic + 1finalizare O/N 200RON 1H
- 2 Finalizari O/N 250RON 1H

 

program:

11:00 - 21:00

 

note:

locatie: 8

aspect:9,5

igiena: 8

GFE: 7

 

cadoul a fost de 200RON pentru 1finalizare/1H.

 

bianca este o tanara promitatoare si o recomand (atentie, urmeaza gluma proasta!), cu precadere, celor care doresc sa se initieze in Agalmatofilie (atractia catre statui sau manechine din plastic), sau celor dispusi sa ofere, pe banii si timpul lor, cursuri de desavarsire in arta placerilor trupesti.  Nu o recomand pretentiosilor. Raport calitate/pret foarte slab.

 

doamnelor, domnisoarelor si domnilor va doresc zile senine si inimi, mereu, vesele.

 

sunteti ca si imbratisate / imbratisati... :hug1  

 

 

 

 

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...