Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:In alta parte
  • Oras:In alta parte

daca insistai i-o bagai in gura

Te-am vazut intr-o groaza de threaduri. Daca nu te plateste cineva la postare, atunci esti o gluma proasta. Ma rog, si asa erai o gluma proasta dar macar scoteai un ban din asta. Nu stiu cum pisicu te tolereaza. Probabil ptr ca faci trafic si ii bagi bani in cont (platinum). Pacat, ca asa e tiganeala pe forumul asta cu tine.

 

Esti numai bun de ignorat (ceea ce probabil o fac cei mai rutinati pe aici). O sa le urmez exemplu si o sa te ignor si eu. User m inutil ca tine n-am mai vazut.

Link spre comentariu

Am facut vineri programare ptr sambata la ora 15, cu Ela. Cred ca am vorbit cu patroana (in recenziile de mai sus, userii o numesc Ema). Amabila, te poti intelege cu ea, a oferit detaliile necesare, programare rapida. Comfirmat sambata (ieri) la 11 (cu una din fete).

 

Locatie: Pe Calea Floreasca, e usor de gasit. O casa veche cu etaj. Suni la interfon. Intri pe lateral si urci niste scari. La capatul lor la receptie ma asteapta Ela. Ma invita in camera din dreapta scarilor. Arata bine, e simpla, cu scaun si cuier unde sa iti pui hainele. Semiluminata (te obisnuiesti cu lumina asa, desi la inceput ti se pare mai intuneric; asa a fost peste tot unde am mai fost). Cu muzica ambientala si aer conditionat. Ma roaga sa ma fac confortabil si imi da un prosop curat si papuci de unica folosinta. Camera e cu baie. Baie curata, frumoasa, cu gel. Chiuveta e cam micutza :P Nota: 10 (e ce trebuie, ptr mine nu tb mai mult)

 

Ela: cred ca masurile (1,65 m si 54 kg) de pe site, dar si pozele, sunt corecte. M-a asteptat imbracata ca in poze. Micutza, cu fatza placuta (si foarte usor obraznica in privire :P). Arata bine, cu carnitza pe ea (genul, ai de ce sa apuci), nu e skinny dar nici sunculitze nu are :P Sani putin lasati, moi, cu sfarcuri mari (placuti la atins si la supt/muscat usor). Fund placut la atingere, care mie mi-a placut. Nota: 9

 

Inainte de notele la masaj tb sa fac niste precizari. Inainte de Ela am mai fost o singura data la masaj (nu la fantasy). A fost asa si asa, nu am avut chimie cu persoana respectiva. Cu Ela a fost mult mai bine si mai apropiat de ce mi-as dori de la un masaj relaxare/erotic. Pentru ca nu am experienta aici nu o sa acord 10. Aceasta nota fiind rezervata ptr alte dati cand o sa am mai mult experienta cu maseuzele si o sa stiu ca fac o comparatie mai buna.

 

Am ales 2 ore, una de yonni (faci tu masaj fetei, lucru care imi place dar si ptr ca sa ne destindem si sa ne cunoastem mai bine) si una de erotic.

 

Masaj Yoni: placut, unde cu rabdare, am explorat tot corpul Elei, m-am jucat cu fundul ei, m-am jucat cu sanii si i-am supt sfarcurile alea ca niste bombonele, am conversat, am ras, ne-am destins, dar in felul asta am mai si exersat putin masaj. Nota: 9,5 (ptr un anumit moment lasat cu ciufulit)

 

Masaj Relaxare: Mi-a placut ca a fost mai staruitoare, ca nu a trecut repede. Ea are tendinta sa faca masaj viguros (stiam asta din alte recenzii, lucru pe care l-am cautat). A inceput prea viguros ptr mine, asa ca i-am zis sa mai reduca din forta. A ajuns la o atingere care mi-a placut (m-a intrebat de cateva ori daca nu e prea tare, si i-am zis ca e perfect, si chiar asa a fost). A inceput de la picioare si a ajuns pana la gat, inclusiv brate. A staruit si nu a facut in graba, ceea ce mi-a placut. Dupa ce a terminat pana sus a trecut deja inspre erotic. As fi preferat si pe fatza (picioare, piept) ceva masaj de relaxare (am observat ca si prima oara cand am fost la masaj, la alta, am scris m sus, tot asa a fost). A fost placut, relaxant, facut cu atentie. Nota: 9 (cu un plus subiectiv de 0,5 peste, ptr atentie si implicare)

 

Masaj Erotic: cat eram pe burta a inceput sa-si frece corpul de al meu, sa imi muste urechea (placut), sa ma maseze cu sanii (la fel de placut, mai ales ca ii simti si sfarcurile daca esti atent la atingere), sa se frece de fesele mele. Intors cu burta in sus, a inceput la fel sa se miste peste mine (cu teasing ca si cum m-ar saruta). Mi-a placut atingerea sanilor ei pe mine, dar si mai jos peste penis. S-a jucat cu penisul meu, mi-a facut masaj la coaie. Cand era jos si-a batut jucaus penisul de barbie :)) chestie care m-a amuzat, ptr ca e prima data cand mi se intampla asta (i-am si zis). Are o anumita privire cand se freaca de tine, usor obraznica, usor dominatoare, zambitoare. Mi-a placut ca avea o suvita peste un ochi, pe care eu o dadeam cu placere usor la o parte. S-a urcat peste mine si a inceput sa se frece peste penis in girl on top. Placuta senzatia. Apoi iar sa se joace cu penisul. Apoi iar girl on top. Si s-a intors reverse cowgirls si m-a frecat asa pana mi-am dat drumul. Zici ca faci sex in pozitiile astea, nu masaj prin frecare. Asa e senzatia. Mi-a placut ca am putut sa o apuc de solduri si sa o misc. Se misca viguros, cu implicare. Mi-a placut: Nota: 9. Aici as fi mai subiectiv si i-as da mai mult dar am zis ca nu dau 10 din prima. Cu implicarea mai pun subiectiv 0,5 peste, ptr ca a fost acolo, a incercat sa ma faca sa ma simt bine.

 

Atitudine/GFE: se face placuta, comunicativa, joviala, e dragastoasa, e atenta. Te simti bine cu ea. Am vorbit mai mult la yoni, mai putin la restul (unde am savurat masajul). Nota: 9,5

 

Pret: 140 lei/h ptr yoni, la fel si pentru erotic. Deci 280 lei ptr 2 h (pret de sambata). Dati la inceput. Am avut programarea la 15. Am intrat in camera la 14:50 si am iesit pe la aproape 16:50. Dusurile (la inceput si la sfarsit) au fost incluse in aceste 2 h.

 

Per ansamblu a fost o experienta placuta, iar Ela a fost o prezenta la fel de placuta, care m-a facut sa ma simt bine, atat ca atitudine cat si ca prestatie. O recomand (eu am ales-o datorita recenziilor) si recomand si salonul (daca celelalte fete sunt la fel ca Ela).

Intr-adevar, recenzie meseriasa.  :clapp  :clapp

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daca tot e recenzie, nu ne dai si ceva detalii, ca la carte?

 

Cum a decurs masajul de relaxare, erotic, in ce consta gfe, cu fk, xoxo etc.

Fiecare are experiente diferite, desigur, dar ar fi de folos si niste amanunte.

Da daca insisti... cu toate ca nu e bine sa zici toate detaliile, am sa incerc sa fiu mai exact pt tine

Masajul de relaxare: Foarte bun, ce pot zice eu din ce am observat ( chestie personala) fetele de aici de la fantasy fac masajul dur, si din spusele lor am inteles ca asta e dorinta clientilor.... Nu pot zice ca e bine sau rau, eu sunt fan senzualitate, cand mi se ridica porii de pe piele... Ce nu-mi place e cand face masaj tare in acelasi loc, gen picior, tare si in acelasi loc 5 minute,nu e ok...

Relaxare dureaza circa 30 minute, si nu e nimic WOW, si sincer nu ma duc pt asta, dar oricum detaliul asta sa-l ti minte, fetele fac masaj tare aici!

Dupa partea asta se freaca bine cu corpul de tine, am vazut la toate 3 aceasi procedura ( Ela,Ioana, si cealalta fata de 24 ani)Cred ca e ceva standart, pana la erotic e in mare parte la fel la toate!

La erotic binenteles ca difera! Aici am sa zic ceva real: DEPINDE DE CHIMIE! Eu personal am crezut ca voi avea de departe ce-a mai buna chimie cu Ela, dar ca deobicei in viata nu e nimic cu planuiesti...

In schimb cu Ioana a fost ceva nou si pur si simplu WOW! Prima data cand am fost la ea m-am simtit ca un barbat de 40 de ani care are o prietena virgina de 20... Adica Ioana era noua in masaj si se lasa condusa de tine, si prima data si a doua oara ( ceva mai putin deja se simte ca incepe sa aiba experienta) . Da prima data si fk calumea, dar nu stiam daca e chimie sau e ea asa timorata, a doua oara mi-a zis sa o las mai usor, deci e posibil ca pur si simplu nu putea sa-mi zica NU, nici a doua oara nu a zis nu dar mi-a zis ca nu prea e fan fk, dar cu toate astea tot am "obtinut" cateva sarutari mici.

nu stiu ce inseamna " XOXO" dar daca te referi la imbratisari pupicuri DA LA GREU! Te lasa sa o pupi peste tot, sa o atingi tandru,  am profitat si am sarutat tot corpul, iar cireasa de pe tort sanii,! am supt din ei ca un bebelus, si sincer nimic nu e mai frumos in viata!!! Am auzit cum i-i placea deci pot sa zic da e deschisa, ! La cunni nu stiu ce sa zic, am vazut ca e deschisa, dar eu de 1 an nu mai poftesc, o fac doar la femei speciale, dar nu mai sunt fan! Cred ca daca esti gentelman si dragut e ok, si cu asta in limita bunului simt! ( sper sa nu ma mai roage nici-o fata sa-i fac cunni , nu-mi mai place, aveti un gust ciudat, care nu-l pot scoate de pe limba )asa ca am deviat de la subiect, Da gfe asta inseamna pt mine, sa fiu lasat sa o explor cu bun simt! sa ma lase sa o sarut pe corp, si sa primesc si  niste sarutari, macar cativa pupici, pt ca eu trebuie sa ma simt ca prietenul ei pt o ora! Ca altfel am merge doar la escorte, dar alea sunt reci si doar te mulg de bani, aici macar te simti respectat, dar gfe nu poti avea cu toate!

Ce pot sa-ti mai zic e ca trebuie sa fi fan fete slabute si inocente , daca cauti experienta, iti recomand alta fata! Aici clar vei fi tu ala care conduce partea erotica, ... Eu personal imi place la nebunie de ea, dar in acelasi timp sunt 100% sigur ca acest GFE il poti avea cu alte fete mult mai probabil, caracterul meu e facut pt asemenea fata... Incearc-o intai pe Ela, cu care vad ca toti au avut experiente fenomenale, eu cu Iulia am o chimia deosebita ( cel putin din partea mea, poate a ei nu, dar oricum nu o arata)

Locul arata foarte bine, fetele sunt foarte dragute, chimia depinde de la om la om... Acum asteptam si recenzia ta!  Distractie placuta

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Here and there
  • Oras:Here and there

Inca un pic si urmeaza aniversarea unui an de fantezii! Felicitari!  :clapp

 

Inutil sa mai mentionez ce repede a trecut timpul, in schimb pot sa subliniez cresterea valorica a salonului intr-un ritm constant si chiar neasteptat (la inceput).

 

Fiind primul care a comentat pe acest topic  :hooray am facut un scurt review si pot sa spun ca principalul factor pentru realizarile de pana acum l-a reprezentat managementul (Bravo, Ema!).

Prin prisma lui (ei) au fost facute recrutari de calitate, a fost mentinuta o relatie foarte apropiata cu clientii, s-a vazut ca feedback-ul chiar conteaza si sa nu uitam de un marketing facut cum trebuie, adaptat la nevoile clientilor.

 

Daca continua tot asa...numai de bine. S-a creat deja un stil al salonului care speram sa fie mentinut!

 

 

O scurta trecere in revista a fetelor care nu mai lucreaza in acest moment dar care au facut o impresie buna: Monica, Nicole. 

Pacat(sau nu) ca nu am apucat sa vad despre ce este vorba cu Ana, Maia, Sandra.

 

Nu stiu daca sarbatoriti in vreun fel, dar daca da, propun sa o faceti prin a oferi un masaj (macar 1 ) cu...Ema  :clap2 ,prin tragere la sorti etc. Se gasesc timp si metode.

Comunitatea cred ca o sa ma aprobe. No?

 

Cat despre fetele actuale...s-a scris destul de mult. Cand o sa imi permita timpul poate o sa las si eu ceva in plus.

 

Pe curand!

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

 

Dupa atatea vorbe bune, si fiind in cautare unui nou salon de masaj, am ajuns la Fantasy. A fost prima data pentru mine la acest salon si dupa ce am consultat site-ul lor (de apreciat ca il tin actualizat, si cu poze reale) am ales o pe Delia. Nu am timp acum pentru un review complet dar iata pe scurt:

 

>Aspect Delia =9 - Frumoasa, sanii si fundul ies in evidenta, bine proportionata si toate astea la 1,60 si ceva; mica de inaltime dar foarte simpatica.

>Igienă =10 - locatia e curata si atent amenajata; papuci de unica folosinta, prosop curat si asternut de pat (mare) de unica folosinta.    

>Masaj de relaxare = 8 - vizat fiecare parte a corpului, conform dorintelor mele... mai soft.
>Masaj erotic = 9 - Delia s a implicat cu adevarat si si a folosit trupul fara retineri; a rezultat un masaj reusit.   

>GFE = 9 - inca din prima clipa cand am intalnit o Delia a fost foarte prietenoasa, a degajat atmosfera, tendinta care s a pastrat pe durata intregului masaj.

 

***de apreciat ca se respecta timpul acordat sedintei de masaj, nu ca alte saloane unde esti invitat la dus imediat ce ai finalizat... uneori si cu 20 de minute mai devreme.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Observ ca aveti mentionat la servicii si masaj pentru cupluri. As dori sa vin cu sotia la voi. In acest moment aveti angajate cu experienta reala in masajul erotic feminin? :girly

 

Buna,

 

Dintre fetele care lucreaza in prezent la salon, singura fata cu experienta in masajul erotic pentru femei este Larisa. Daca nu doriti sa intrati cu o singura fata, puteti opta pentru varianta cu 2 fete: Larisa si Delia,  cu mentiunea ca Delia nu este foarte experimentata in acest tip de masaj.

 

Va asteptam cu mare drag! 

Link spre comentariu

Buna,

 

Dintre fetele care lucreaza in prezent la salon, singura fata cu experienta in masajul erotic pentru femei este Larisa. Daca nu doriti sa intrati cu o singura fata, puteti opta pentru varianta cu 2 fete: Larisa si Delia,  cu mentiunea ca Delia nu este foarte experimentata in acest tip de masaj.

 

Va asteptam cu mare drag! 

Multumesc!

Ambele maseuze nud? Pret pt o ora cu amandoua?

Programare telefonica cu minim cat timp inainte?

Imi cer scuze, nu pot scrie inca mesaje private.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Multumesc!

Ambele maseuze nud? Pret pt o ora cu amandoua?

Programare telefonica cu minim cat timp inainte?

Imi cer scuze, nu pot scrie inca mesaje private.

 

Ambele maseuze sunt nud pe parcusul sedintei de masaj, iar pretul unei ore este de 320 RON.

Programarile se fac telefonic in aceeasi zi, de preferat cu cateva ore inainte. Ne poti contacta telefonic oricand pentru a afla mai multe detalii.

Multumim!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara, exista vreo poza și cu fetele pe care le menționează in recenzia de mai sus alexberg?(Ioana,fata de 24 ani, etc...)

 

Buna,

 

Alexberg probabil a vrut sa zica Iulia si a gresit. In salon nu avem nicio fata cu numele Ioana.

Cu Iulia gasesti poze pe site. Seara frumoasa!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da da da am încurcat numele :( sunt în italia 2 saptamani cu munca si nu mai tin minte atatea nume ... mi e dor de un masaj , aici la florența e 100 euro unul asa ca astept ! Dar daca tot scriu aici off topic, as vrea sa precizez ca mi-aș dori o maseoza asiatică sau exotică, eu si sunt sigur că multi altii vor face coadă...

Distractie plăcută la toți!

Link spre comentariu

Buna

 

din fetele ce lucreaza in acest moment, care ati putea spune ca este potrivita pentru "tie and tease "? la ce ma refer : probabil il fac toate, dar este o maseuza anume careia ii face chiar placere acest tip de masaj ?

 

Roxy

dar prinde bine daca ai si tu o idee - doua despre ce vrei la acest tip de masaj ;)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Buna seara,

 

Intrucat dorim ca relatia dintre noi si clientii nostrii sa se bazeze pe corectitudine si respect reciproc, dorim sa clarificam cateva aspecte legate de politica salonului si de buna functionare a acestuia.

 

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza furnizarea de servicii catre urmatoarele categorii de clienti:

- clientii ce isi fac o programare pe care nu o respecta fara sa ne anunte in prealabil.

- clientii ce nu respecta regulile salonului si care nu vor sa inteleaga faptul ca noi oferim doar servicii de masaj.

- clientii care sunt "certati " cu igiena.

 

Va multumim pentru intelegere!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator skipper29
Reputație: 0

Azi am ajuns si eu la Fantasy si nu regret :). Sunat pe la pranz, am vorbit cu Ema (o draguta) si am programat o intalnire cu Roxy. Am ajuns la salon, am fost invitat in camera cu baie (o bila alba pentru genul acesta de camera). Nu am intrat bine in camera ca a si aparut Roxy...pfuu si ce intrare "impunatoare" are....nu poti rata sanii aia numai buni de giugiulit :D. Am discutat putin si i-am zis ca vreau un masaj Yoni, era pacat sa nu masez si eu sanii aia minunati :boobies

Am fost invitat la dush-ul de rigoare..papuci noi, prosop curat, baie cu de toate :clapp

Intors in camera am inceput masajul...ne-am relaxat amandoi...atingeri in limita bunului simt si mult GFE....si uite asa cel mic s-a declarat infrant pentru prima data :innocent

Am mai stat putin de vorba si apoi m-a luat Roxy in primire.....pfu si ce bine stie sa te maseze :masaje ....si cum era de asteptat cel mic a cedat pentru a doua oara :biggrinking

Am facut dush si apoi am plecat multumit de experienta traita cu Roxy :luv

 

Rezumat:

Fata: Roxy, o draguta...voluptoasa cum imi place mie :inlovee

Masaj: Yoni

Salon: Curat si discret

Concluzie: De revenit :bravo

 

P.S: Roxy, te pup :2qm40hg

Link spre comentariu

Salutare,

 

Zilele trecute avand niste drumuri prin zona Floreasca, am decis sa ma rasfat cu un masaj. Am facut o programare cu Roxy. Mentionez ca este a doua oara cand optez pentru Roxy, si avand in vedere ca ambele sedinte au decurs bine, le voi rezuma in acest review.

 

Locatia salonului este undeva pe Calea Floreasca, usor accesibil. Salonul este curat si bine organizat (prosoape curate, geluri de dus, papuci de unica folosinta.... toate la locul lor). Am fost invitat in camera si mi s a spus ca Roxy v a veni imediat.

 

De cum a intrat in camera am fost placut surprins. Roxi este frumoasa, zambareata si are niste sani dementiali.

Masajul de relaxare a fost bun si a vizat tot corpul.

De cum a inceput masajul erotic am stiut ca fi ceva deosebit. Roxi isi foloseste in principal corpul si foarte putin mainile. Pe parcursul sedintei am schimbat de cateva ori pozitia, Roxy este foare proactiva si se implica cu adevarat in sedinta de masaj. Desi toata actiunea s a rezumat la tehnici de masaj uneori aveam impresia ca sunt intr un film porno. Finalizarea a venit undeva aproape de sfarsitul sedintei, desi masajul a fost intens Roxi a avut grija sa termin prea devreme, lucru de apreciat. Merg la masaje de niste ani, dar v a marturisesc ca am iesit "tremurand" din masaj :) .

 

Roxy a devenit noua mea favorita.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...