Sari la conținut

Postări Recomandate

Prima mea postare (wish me luck) vine cu o recenzie la Fantasy,

 

Intalnirea a avut loc recent, programarea facandu-se telefonic cu cateva ore in avans, fara nici un fel de problema. Locatia se afla relativ ok amplasata, desi lipsa locurilor de parcare in zona si poate faptul ca este cam "la strada", aflandu-se pe Calea Floreasca, pe unii ii poate deranja un pic.

Locatia in sine arata foarte bine, intr-o vila amenajata frumos si cu atmosfera discreta, nimic de reprosat.

 

Maseuza aleasa a fost Iulia, pe care am ales-o in urma vizionarii fotografiilor de pe site. Dupa ce am fost invitat in camera de "lucru", a sosit si Iulia in maxim 5 minute. Prima impresie a fost la superlativ, aspectul fizic fiind chiar mai bun decat in poze. A urmat un mic dialog oarecum firesc, intretinut foarte ok de catre ea, ceea ce mi-a aratat ca are si simt al umorului peste medie dezvoltat. Dupa un scurt dus, am fost invitat in pat, nu inainte de a fi montata "prelata" de unica folosita, ceea ce am apreciat ca un mare plus. De altfel igiena per total a salonului este maxima. 

 

Actiunea a debutat cu un masaj de relaxare, destul de bine executat, care s-a transformat treptat intr-unul din ce in ce mai erotic, pana in momentul in care am fost invitat sa ma intorc, ceea ce asteptam deja nerabdator. Iulia arata mult prea bine ca sa stai cu spatele la ea :). Are un corp tonifiat, sanii sunt fermi si placuti la atingere si foarte frumusica si la chip. Fata permisiva la atingeri, in limite normale a continuat masajul erotic in diferite pozitii specifice pana am finalizat pe sani, prin hj facut de ea. As zice ca masajul erotic prestat a fost peste medie, dar parca nu atat de "senzational" cum ma asteptam in urma altor recenzii precedente. 

 

Pret: 180 lei/ora

 

Note:

Aspect: 10 

Masaj relaxare: 8

Masaj erotic: 9

GFE: 9

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut,

Si eu am fost zilele trecute la acest salon pt prima data. Am facut programare in 30 min.

Locatie: Vila ok pe Floreasca cu locuri de parcare la noroc. Camera ff ok,curata, duș,prosop...tot tacamul pt igiena. Nota 8(parcarea)

Fetele: Au venit 2 fete...Roxi si inca o fata nu i am retinut numele.Frumusele amandoua. Am ales o pe Roxi pt ca am simtit ca e mai potrivita pt statura mea. Nota 8. Nu mi a placut ca am fost invitat direct in camera si am fost pus sa aleg...ma simt prost sa aleg o persoana..fata..zici ca sunt la piata si aleg cartofi, dar aia e.

Masajul: Roxi m a alintat din cap pana in talpi si are ceva forta in maini. Are experienta in meserie si stie cum sa te ia..sa te faca sabtw simti bine. Nota 9.

Erotic: aici e de discutat..fiecare cum ii place si ce simte. Eu unul cu Roxi m am simtit foarte bine..țâțè faine rau..cur misto..permisiva in limite..ff ok. Nota 9.

Am platit 200 lei la inceput. Ms mult Roxi pt 1 ora relaxanta. Aveam mare nevoie.

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna!

 

Va anuntam ca in perioada 13.01.2018 - 15.01.2018 salonul o sa fie inchis pentru efectuarea unor lucrari de renovare. Redeschidem marti cu program normal.

 

Multumim pentru intelegere!

Schimbati ceva la camere, redecorati?

Faceti inca o baie?

Link spre comentariu
  • Oras:everywhere
  • Oras:everywhere

fost de curand cu Roxy......

 

am ales MASAJ DOMINARE

 

nu dau multe detalii, doar ca a fost foarte ok......

 

250/ora

 

si-au mai  reinnoit recuzita de "jucarii " si accesorii....

 

din ce inteleg, si EVA e experimentata pt acest tip de masaj

 

nota overall  9,5

Link spre comentariu
  • Oras:Roma
  • Oras:Roma

fost de curand cu Roxy......

 

am ales MASAJ DOMINARE

 

nu dau multe detalii, doar ca a fost foarte ok......

 

250/ora

 

si-au mai reinnoit recuzita de "jucarii " si accesorii....

din ce inteleg, si EVA e experimentata pt acest tip de masaj

 

nota overall 9,5

Totusi ce include sau ce poate include acest tip de masaj?

Link spre comentariu
  • Oras:Sao Paulo
  • Oras:Sao Paulo

scuze adineauri am fost mahmur si beat

nu am fost beat am fost nervos atat dar eu m-am lecuit de masaj erotic general vorbind si nu regret nimic din ce spun de mizerii sunt satul oricum am intalnit adevarate caractere care merita apreciate nu mizerii ca ROXY  si cu asta basta! Am intalnit multe tipe cu un caracter angelic nu mizerii ticaloase

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sao Paulo
  • Oras:Sao Paulo

nu am fost beat am fost SINCER atat dar eu m-am lecuit de masaj erotic general vorbind si nu regret nimic din ce spun de mizerii sunt satul oricum am intalnit adevarate caractere care merita apreciate nu mizerii ca ROXY  si cu asta basta! Am intalnit multe tipe cu un caracter angelic nu mizerii ticaloase si cate zile oi avea tigancile le voi evita sunt persoane RELE nu sunt rasist de felul meu dar de mizerii sunt satul si nu regret nimic din ce spun ce este odata o mizerie intotdeauna o mizerie ramane fiecare cu parerea lui dar caracterul infect al unui sarpe mizerabil se simte in timp NU REGRET NIMIC DIN CE SPUN

Link spre comentariu
  • Oras:BZ
  • Oras:BZ

A treia vizita la acest salon efectuata in cursul zilei de ieri

 

Programarea facuta prin telefon in aceeasi zi cu o ora innainte pentru ora 13.00

Am ales-o si de aceasta data pe Larisa. O fata foarte frumoasa, dezinvolta, glumeata si cu mult bun simt.

Am optat pentru masaj Fantasy (e o imagine de vis s-o vezi dansand la bara)

 

In primul rand felicitari pentru management pentru ca reuseste sa tina serviciile atat de sus.

 

Actiunea in aceeasi camera cu bara pe stanga. Bonus: a aparut o cabina de dus chiar in camera.

 

Totul a debutat cu dansul la bara, in poala, atingeri, mangaieri, sarutari ....

Am continuat pe pat si prin tehnici uluitoare a reusit sa-l rapuna pe asta mic.

 

Sincer in fiecare din aceste vizite m-am simtit mult mai bine decat la escorte de top de pe forum.

 

Notele:

Locatie: 9 (locuri de parcare ioc)

Aspect Larisa: 10 (e foarte aproape de felul cum vad o femeie perfecta)

Masaj: nu prea a fost ( nici nu am venit pentru asta)

Dans + Masaj erotic: 10+

Pret: 200 lei o ora + 100 pentru fata

 

De revenit: DA ( cu prima ocazie cand ajung iar in Bucuresti)

  • Like 4
Link spre comentariu

Actiunea in aceeasi camera cu bara pe stanga. Bonus: a aparut o cabina de dus chiar in camera.

)

Pai cred ca despre asta a fost vorba cu renovarile de la sfarsitul saptamanii trecute.

O initiativa de laudat si o investitie buna, daca au acum cabine de dus in toate camerele!

Bravo, Fantasy Masaj!

Link spre comentariu

Salutari!

 

Stie cineva daca Ioana mai activeaza undeva? A schimbat 'biroul' sau s-a retras?

Multumesc.

 

 

Ioana mai pesteaza la salon? Am vazut ca pe site nu exista poze cu ea...

 

 

Pentru colegul care a intrebat mai sus, raspunsul ,,oficial” dat chiar de salon cu doua pagini in urma...

 

Se pare ca a aparut la Amazonia, cu alt nume

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ce implica masajul erotic? Se poate face oral fetei?

        Depinde cu ce fata alegi sa intri la masaj. Din proprie experienta iti pot spune ca ai sanse mari cu Larisa, Roxy si Ela - permisivitate ridicata( in limitele masajului erotic) atingeri, sarutari si finalizare pe corp si sani. Sunt foarte senzuale si cu un GFE ridicat. Larisa si Ela vizitate de mai multe ori, Roxy doar odata.

        Iulia permisivitate scazuta, GFE mediu - atingeri usoare dar nu in zona intima - poate doar asa, in treacat. Finalizarea doar pe mana ei si in zona burtii, exclus sani sau in apropierea zonei intime. Am vazut intr-o postare anterioara ca cineva a finalizat pe sanii ei sau cel putin asa declara. Eu doar odata am finalizat la baza sanului si mi-a atras atentia. Am avut 4 vizite la Iulia ( toate anul trecut) si cam toate au fost la fel. Iulia compenseaza prin frumusete si intelect dar cam atat. Imi e greu sa cred ca am fost eu cel mai ghinionist si am prins-o de fiecare data intr-o pasa proasta. Nu sunt vreun nespalat sau badaran, probabil nu-s pe gustul ei. 

        Nu vreau sa fie considerat un repros la adresa salonului sau a vreunei fete, este parerea mea formata dupa mai multe vizite. Consider ca este cel mai bun salon de masaj. Te poti duce cu incredere.

  • Like 2
Link spre comentariu

Imi permit sa -l contrazic pe xcoldplayx in privinta Iuliei , nu doar ca e frumoasa dar si face un masaj foarte bun de relaxare , in privinta masajului erotic cred ca nu ai avut noroc dar stii cum e norocul ti -l mai faci si singur , eu sunt mai norocos am avut parte de masaje erotice excelente , asta nu inseamna ca mi am permis sa bag degetele prin locurile intime , tine de respectul pe care il ai fata de maseoza , cum crezi ca se simte ea dupa o zi in care toti o freaca ssu isi baga degetele pline de ulei ? Cam cat crezi de neplăcut ii e ? Eu cred , da poate ma insel , ca un masaj erotic consta in atingerile pline de erotism ale maseozei , in atmosfera creata , nu sa mi bag eu degetele si sa tracasez maseoza in loc sa stau linistit si sa savurez fiecare atingere a unei meseoze relaxate , cum crezi ca ar putea ea sa ti faca un masaj erotic se calitate in conditiile in care e stresata sa nuni bagi degetele oe inde nu trebuie ? De fiecare data csnd am fist la Iulia masajul a fost diferit , si asta imi place mult la ea , nu repeta niste mișcări ca un robot . legat de aspectul in ce zona a corpului mi am dat drumu sincer nu stiu :)) trăiam senzatiile si nu am fist atent oe unde imi zboara sămânța :))

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Imi permit sa -l contrazic pe xcoldplayx in privinta Iuliei , nu doar ca e frumoasa dar si face un masaj foarte bun de relaxare , in privinta masajului erotic cred ca nu ai avut noroc dar stii cum e norocul ti -l mai faci si singur , eu sunt mai norocos am avut parte de masaje erotice excelente , asta nu inseamna ca mi am permis sa bag degetele prin locurile intime , tine de respectul pe care il ai fata de maseoza , cum crezi ca se simte ea dupa o zi in care toti o freaca ssu isi baga degetele pline de ulei ? Cam cat crezi de neplăcut ii e ? Eu cred , da poate ma insel , ca un masaj erotic consta in atingerile pline de erotism ale maseozei , in atmosfera creata , nu sa mi bag eu degetele si sa tracasez maseoza in loc sa stau linistit si sa savurez fiecare atingere a unei meseoze relaxate , cum crezi ca ar putea ea sa ti faca un masaj erotic se calitate in conditiile in care e stresata sa nuni bagi degetele oe inde nu trebuie ? De fiecare data csnd am fist la Iulia masajul a fost diferit , si asta imi place mult la ea , nu repeta niste mișcări ca un robot . legat de aspectul in ce zona a corpului mi am dat drumu sincer nu stiu :)) trăiam senzatiile si nu am fist atent oe unde imi zboara sămânța :))

Ai perfecta dreptate...masajul erotic facut de iulia este mirific! Intradevar...tine si de client...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...