Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:norway
  • Oras:norway

Some days ago, I made a new visit to Fantasy Masaj.  

I wanted to have new meetings with my Fantasy Queen, Larisa.

A few days before I came there, I sent an email to Ema where I told her that I wanted to meet with Larisa and on what time I wanted to be there. I wanted to be sure that Larisa would be at work at my arrival and that she would not be busy with another client.

As usual, all communication with Ema was nice and easy. Time was set up and Ema ensured that Larisa was available when I arrived there.

 

Larisa is about 24-25 years old has a young and natural body. Her body is natural and well proportioned, just what I like.

Her boobs are nice and firm, C-size and no sagging. Her nipples are very sensitive so please be careful with them. Do not try to bite on them or pressure them with your fingers. If you want to make Larisa have a nice time, just use a very soft tongue and let it circle around them nipps. 

Her hips are round and nice and I just love holding around it.

Larisa does spend a lot of time every day taking care of her body. Washing and hair removal of pussy is included in this activity. If you are, allowed to "come down there" you will find just soft and smooth skin.

 

On the Tie and Tease massage, she order you to lie down on the bed. Then this Fantasy queen blindfolds you, put handcuffs on hands and feet. You are lying on your back in the bed, in her mercy.

What she does with you while you are lying there helpless is something you should go and experience yourself if you have not already done it.

 

This is Fantasy at its best.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator batranul george
Reputație: 0

Am ajuns si eu la Larisa acum cateva zile mai mult accidental decat intentionat, dar voiam de ceva vreme sa o cunosc asa ca am profitat de ocazie, afland ca e disponibila

 

Mi-a placut cum s-a prezentat, tocuri, ciorapi cu portjartier, frumoasa, par lung, frumos, bogat a reusit rapid sa destinda atmosfera si sa stabileasca o legatura fireasca.Tipa e inteligenta, iar masajul nu reprezinta cariera ei principala, aceasta activitate prestand-o dupa jobul de zi cu zi.Practic este o tanara femeie, cu pasiuni interesante si independenta, ceea ce este cu atat mai mult de apreciat, dar si excitant din punctul meu de vedere.

 

Practic am sarit peste masajul de relaxare si am ales sa o cunosc in acest timp, stand la palavre face to face nu in pozitia de lucru.Continuarea a fost fireasca spre masajul erotic, nu a fost nevoie de prea multe cuvinte si totul a dus spre o finalizare mai mult decat reusita, evident prin tehnici de masaj.Timpul trecuse pe nesimtite, chiar se terminase ora asa ca ne-am pupat si am promis sa revin.

 

Concluziile sunt ca miss Larisa merita revizitata, este frumoasa cu un corp asa cum il vedeti in poze, dar as mentiona ca ma asteptam sa fie mai zdravana decat pare in poze, deci in realitatea e mai slim.

 

Note:

 

Aspect 9, naturala 

Masaj de relaxare nu am incercat

Masaj erotic 9,5 suficienta permisivitate pentru prima intalnire, un pic prea activa pentru gustul meu, altfel ar fi fost 10

Atitudine 10, smart, cu simtul umorului, tinuta asa cum ar trebui sa gasim peste tot 

Receptie 10, intotdeauna o placere sa vorbesc cu sefa

 

O recomand celor care vor sa cunoasca o fata frumoasa, 100%caucaziana si "faina" la mansarda pe deasupra, daca intelegeti ce vreau sa spun.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua,

 

Vrem sa reamintim tuturor ca avem dreptul de a ne selecta clientela si nu acceptam clienti ce nu respecta regulile salonului. Facem aceasta postare deoarece in cursul zilei de astazi ne-a vizitat un domn ce nu a inteles ca acesta este un loc civilizat, in care ne dorim sa pastram linistea si discretia pe cat posibil pentru a nu perturba sedintele de masaj ce au loc in salon. Reactia dansului in momentul in care am incercat sa ii explicam ca nu e ok sa vorbeasca atat de tare in zone comune din salon, intrucat deranjeaza alti clienti, a fost una exagerata, Am primit amenintari si insulte pentru ca aparent ceea ce am cerut noi era absurd. Nu este normala o astfel de atitudine. Prin urmare, rugam astfel de persoane sa ne ocoleasca pe viitor. O zi frumoasa!

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!!!

Vizita 15 dupa mult timp!

In primul rand doresc sa-i dau un sfat lui Ema!, mai mareste putin pretul ( 10 lei sambata si in timpul saptamanii) si angajeaza un Bodyguard,pune in fiecare camera un buton special care sa stie doar maseoza de el, cand mai dai de un nebun, fata apasa butonul, bodyguardul vine si i-l da in suturi afara pe individ.... Bodyguardul poate sta la parter frumos, nederanjand pe nimeni, si fetele pot sta linistite. 

Gandeste-te la o asemenea solutie pe viitorul apropiat, traim in lumea a 3-a nu uita asta.

Sa revenim, am ales-o pe Larisa azi ( in lipsa absentei Alice) ( avea alt nume la Amazonia si o tin m minte extrem de bine, e la nivel cu Larisa)

Cu Larisa ce naiba mai e de zis? ca mi-a intors toti neuronii din cap, si ala mic a stat sculat 2 ore in masa pe gheata, de parca luasem viagra pe paine toata ziua ( nu am luat niciodata dar am auzit pe la altii mai batrani)

Fratilor... e nebunie curata, sunt cei mai buni 200 lei pe care i-i poate investi un barbat in orice fel de placere, nici cand esti nemancat 3 zile si mananci o friptura nu te simti mai bine decat cu Larisa dupa masaj, e macel...

Imi place de Larisa in prinul rand ca femeie, e frumoasa, e deschisa, vorbeste despre orice, si fanteziile ei ma zdruncina din toate temeliile,...E open mind din radacini! 

Masajul e super si ala de relaxare ( mai senzual cum imi place mie) si ala erotic fara cuvinte.

I-am zis ca daca as fi prietenul ei.... si ea a zis daca erai prietenul meu, apoi am discutat o ora despre sex si fantezii, ... Off mie greu sa scriu acum ceva....

La sfarsit am terminat glorios pe pieptul ei, eu in picioare ea in genunchi, deci  mor, mooooor!  

Nu stiu daca ma mai duc la ea, la ce mi-a trecut azi prin cap, va jur ca era sa sar pe ea , asa femeie ma face sa ma sperii de mine, uite asta e genul de femeie care te face sa-ti pierzi autocontrolul... Noroc ca am experienta cu carul si am reusit sa ma gandesc la niste lucruri nasoale ca sa mi iasa nebunia aia din mine, dar daca mai merg odata la ea ,ori fac infart ori ajung pe lista neagra :)  o sa ma inscriu la un curs de yoga  inainte sa mai merg la ea, ceva de autostapanire mentala....

E prea buna femeia asta, 

Daca Intru la dublu cu Alice si Larisa e posibil sa nu mai apuc sa scriu pe aici, nu stiu cat ma mai tine inima...  

Oricum lunile astea unde am ajunst internat la spital, unde am trecut prin momente grele, mi-au deschis ochii, am sa savurez fiecare secunda, si sincer raman la parerea din trecut, daca gasesti 1-2 maseoze bune... Nu pierzi nimic, femeia e cel mai frumos cadou din viata, nu as schimba cu absolut nimica toata experienta asta.

p.s. scuze de calamitatea textului de mai sus, dar inca trec printr-un carusel de emotii , 5 luni fara LArsia,... Iar acum ma simt ca in rai.

see you next week!

  • Like 1
Link spre comentariu

Intr-o postare mai sus, duduia Ema, un fel de şefă sau ce-o fi, minte de stinge. Băi, să vă intre-n cap, un şef/şefă care nu minte, nu merită să fie şef.

Da' de ce e şefă duduia în cauză ? Pentru că are birou. Iar pe uşă scrie : "Accesul interzis persoanelor neautorizate".

S-a întâmplat aşa :

 Programare la Ella. Aşa s-a nimerit, n-am cerut eu. Achitat pentru o oră 150. De fapt era 140, e reducere sâmbăta, cam aşa ceva. Habar n-aveam.

 Ella - de treabă, discuţii, glume, râsete. Dau să purced la duş, nu s-a putut, era ocupat. Mă rog, niet problem, nederanjant. Ella îmi adusese o mică băuturică şi apă plată. N-am apucat să iau decât o gură. Se eliberează baia. Baia pe hol, vizavi de camera în care eram. Râzând în continuare, ies pe hol, deschid uşa la baie, intru şi când să închid uşa, apare EA. Adică şefa de-şi zice Ema. Cu uşa întredeschisă, io în boxeri cu prosopul în mână şi duduia reproşându-mi că vorbesc şi râd prea tare, deranjând alţi clienţi. Asta-i imaginea. Ella şi ea pe hol lângă boss. Dacă ar fi fost doar atât, nu era mare lucru. Deşi n-avea dreptate, treceam peste reproşul gratuit şi continuam alergarea. Numai că, fiind şefă, se bagă-n seamă, o mănâncă într-un anume loc şi adaugă: "Altfel încetăm colaborarea ". Şi pleacă. 

  Pardon ? Ce mă ? Cu alte cuvinte, mă ameninţi că mă dai afară ???!!  Păi pentru ce ? Nu făcusem absolut nimic. Şi cine dracu' te crezi tu să ai nesimţirea şi obrăznicia să ai o asemenea atitudine ?

 Nu i-am zis nimic. Doar m-am echipat la urgenţă şi am plecat. 

 N-am ameninţat-o cu nimic. Minte de stinge. N-am insultat-o cu nimic. Minte de rupe. I-am zis doar Ellei că o să am grijă de ea şi de salon, o să scriu recenzie reală cum s-a întâmplat povestea  şi să nu creadă să suntem toţi proşti să suportăm astfel de obrăznicii. I

 Banii nu i-am mai luat înapoi. Ella s-a ţinut după mine să mi-i restituie.  Cu un car de nervi pă capul meu, i-am zis că nu stau într-un milion jumate. Aici am greşit că nu i-am spus clar să-i pastreze ea.

 Pe drum mă trezesc cu telefon de la salon. Normal, nu răspund. Cred că am dat reject. Şi primesc sms să revin să iau banii înapoi. Le răspund că banii să fie consideraţi tips pentru Ella deoarece merită şi oricum atât îi lăsam. În paranteză fie spus - fata chiar e o bomboană.

Apoi iar m-a sunat de la salon. Bineînţeles că n-am răspuns.

 

Asta a fost. ESTE PURUL ADEVĂR.

Coană Ema, dacă persişti în minciuni, e de rău.

 

Nu mai am timp acum dar o să revin cu unele impresii despre salon. Obiective.

Şi despre Ella. Tot obiective.

Duduie, să-ţi intre-n cap: nu toţi cei care latră sunt câini, după cum nu toţi cei care vorbesc sunt oameni. 

Link spre comentariu
  • Oras:covasna
  • Oras:covasna

Fui intesiv la Fantasy in ultimul an, nu am avut asemenea probleme cu blondina, de fapt rar o vezi la fata. 
Si mai pot afirma ca am auzit uneori cocalari zgomotosi, chiar peste muzica tare din camera, pe holul receptiei. 
 

Link spre comentariu

Salutare!!!

Vizita 15 dupa mult timp!

In primul rand doresc sa-i dau un sfat lui Ema!, mai mareste putin pretul ( 10 lei sambata si in timpul saptamanii) si angajeaza un Bodyguard,pune in fiecare camera un buton special care sa stie doar maseoza de el, cand mai dai de un nebun, fata apasa butonul, bodyguardul vine si i-l da in suturi afara pe individ.... Bodyguardul poate sta la parter frumos, nederanjand pe nimeni, si fetele pot sta linistite. 

Gandeste-te la o asemenea solutie pe viitorul apropiat, traim in lumea a 3-a nu uita asta.

Sa revenim, am ales-o pe Larisa azi ( in lipsa absentei Alice) ( avea alt nume la Amazonia si o tin m minte extrem de bine, e la nivel cu Larisa)

Cu Larisa ce naiba mai e de zis? ca mi-a intors toti neuronii din cap, si ala mic a stat sculat 2 ore in masa pe gheata, de parca luasem viagra pe paine toata ziua ( nu am luat niciodata dar am auzit pe la altii mai batrani)

Fratilor... e nebunie curata, sunt cei mai buni 200 lei pe care i-i poate investi un barbat in orice fel de placere, nici cand esti nemancat 3 zile si mananci o friptura nu te simti mai bine decat cu Larisa dupa masaj, e macel...

Imi place de Larisa in prinul rand ca femeie, e frumoasa, e deschisa, vorbeste despre orice, si fanteziile ei ma zdruncina din toate temeliile,...E open mind din radacini! 

Masajul e super si ala de relaxare ( mai senzual cum imi place mie) si ala erotic fara cuvinte.

I-am zis ca daca as fi prietenul ei.... si ea a zis daca erai prietenul meu, apoi am discutat o ora despre sex si fantezii, ... Off mie greu sa scriu acum ceva....

La sfarsit am terminat glorios pe pieptul ei, eu in picioare ea in genunchi, deci  mor, mooooor!  

Nu stiu daca ma mai duc la ea, la ce mi-a trecut azi prin cap, va jur ca era sa sar pe ea , asa femeie ma face sa ma sperii de mine, uite asta e genul de femeie care te face sa-ti pierzi autocontrolul... Noroc ca am experienta cu carul si am reusit sa ma gandesc la niste lucruri nasoale ca sa mi iasa nebunia aia din mine, dar daca mai merg odata la ea ,ori fac infart ori ajung pe lista neagra :)  o sa ma inscriu la un curs de yoga  inainte sa mai merg la ea, ceva de autostapanire mentala....

E prea buna femeia asta, 

Daca Intru la dublu cu Alice si Larisa e posibil sa nu mai apuc sa scriu pe aici, nu stiu cat ma mai tine inima...  

Oricum lunile astea unde am ajunst internat la spital, unde am trecut prin momente grele, mi-au deschis ochii, am sa savurez fiecare secunda, si sincer raman la parerea din trecut, daca gasesti 1-2 maseoze bune... Nu pierzi nimic, femeia e cel mai frumos cadou din viata, nu as schimba cu absolut nimica toata experienta asta.

p.s. scuze de calamitatea textului de mai sus, dar inca trec printr-un carusel de emotii , 5 luni fara LArsia,... Iar acum ma simt ca in rai.

see you next week!

Bravo pentru recenzie....o experienta de clasa.

Imi vine sa pun mana pe smartphone si sa aranjez un randevu cu Larisa si corpul ei de vis.hhhmmm.

 

Apropo , unde a disparut simpatica bufnita polara ?

Succes si la alte saloane / maseuze.

  • Like 1
Link spre comentariu

Intr-o postare mai sus, duduia Ema, un fel de şefă sau ce-o fi, minte de stinge. Băi, să vă intre-n cap, un şef/şefă care nu minte, nu merită să fie şef.

Da' de ce e şefă duduia în cauză ? Pentru că are birou. Iar pe uşă scrie : "Accesul interzis persoanelor neautorizate".

S-a întâmplat aşa :

 Programare la Ella. Aşa s-a nimerit, n-am cerut eu. Achitat pentru o oră 150. De fapt era 140, e reducere sâmbăta, cam aşa ceva. Habar n-aveam.

 Ella - de treabă, discuţii, glume, râsete. Dau să purced la duş, nu s-a putut, era ocupat. Mă rog, niet problem, nederanjant. Ella îmi adusese o mică băuturică şi apă plată. N-am apucat să iau decât o gură. Se eliberează baia. Baia pe hol, vizavi de camera în care eram. Râzând în continuare, ies pe hol, deschid uşa la baie, intru şi când să închid uşa, apare EA. Adică şefa de-şi zice Ema. Cu uşa întredeschisă, io în boxeri cu prosopul în mână şi duduia reproşându-mi că vorbesc şi râd prea tare, deranjând alţi clienţi. Asta-i imaginea. Ella şi ea pe hol lângă boss. Dacă ar fi fost doar atât, nu era mare lucru. Deşi n-avea dreptate, treceam peste reproşul gratuit şi continuam alergarea. Numai că, fiind şefă, se bagă-n seamă, o mănâncă într-un anume loc şi adaugă: "Altfel încetăm colaborarea ". Şi pleacă. 

  Pardon ? Ce mă ? Cu alte cuvinte, mă ameninţi că mă dai afară ???!!  Păi pentru ce ? Nu făcusem absolut nimic. Şi cine dracu' te crezi tu să ai nesimţirea şi obrăznicia să ai o asemenea atitudine ?

 Nu i-am zis nimic. Doar m-am echipat la urgenţă şi am plecat. 

 N-am ameninţat-o cu nimic. Minte de stinge. N-am insultat-o cu nimic. Minte de rupe. I-am zis doar Ellei că o să am grijă de ea şi de salon, o să scriu recenzie reală cum s-a întâmplat povestea  şi să nu creadă să suntem toţi proşti să suportăm astfel de obrăznicii. I

 Banii nu i-am mai luat înapoi. Ella s-a ţinut după mine să mi-i restituie.  Cu un car de nervi pă capul meu, i-am zis că nu stau într-un milion jumate. Aici am greşit că nu i-am spus clar să-i pastreze ea.

 Pe drum mă trezesc cu telefon de la salon. Normal, nu răspund. Cred că am dat reject. Şi primesc sms să revin să iau banii înapoi. Le răspund că banii să fie consideraţi tips pentru Ella deoarece merită şi oricum atât îi lăsam. În paranteză fie spus - fata chiar e o bomboană.

Apoi iar m-a sunat de la salon. Bineînţeles că n-am răspuns.

 

Asta a fost. ESTE PURUL ADEVĂR.

Coană Ema, dacă persişti în minciuni, e de rău.

 

Nu mai am timp acum dar o să revin cu unele impresii despre salon. Obiective.

Şi despre Ella. Tot obiective.

Duduie, să-ţi intre-n cap: nu toţi cei care latră sunt câini, după cum nu toţi cei care vorbesc sunt oameni. [/size]

@Ultravox , din ce am mai citit pe aici , esti experimentat si ai vizitat ceva saloane.

Nu imi aduc aminte sa fi constatat pana acum o asemenea pornire contra gazdei.

De obicei , se lasa loc si de buna ziua , usa ramane deschisa in ambele sensuri....compromis amiabil , he !

Nu am de ca iti contest relatarea , esti un user credibil.

Dupa parerea Emei , ai fost zgomotos si cam pornit.

Dupa parerea ta , doar radeai si atat.

Faptul ca te-au sunat pe urma de doua ori sa te roage sa iei banii inapoi este ceva pozitiv.

Ia partea buna a oamenilor.

Cred ca salonul asta are un nivel serios si inalt al serviciilor.

Poate te-a deranjat tonul Emei. Poate erai stresat , ca fiecare.

Poate ai cedat primului impuls si ai plecat repede , repede.

Recunosc ca si eu am uneori tendinta de a ceda primului impuls....dar in astfel de locuri de loisir ma pregatesc mental inainte , sa am parte de relaxare....in bratele , intre sanii unei donne high voltage.

Asa era sa alunec si sa cad de mai multe ori in baia de la Amazonia ( pacat de el , hard DIICOT avem si noi )...

Ce trebuia sa fac ? Am trecut peste si a fost ultra....

Oameni suntem...

Doar intra in cauza servicii speciale

...nu bagi banul si apesi pe buton....

Nu am fost pana acum la Fantasy....dar acum sunt incitat....

Lasa supararea deoparte , vin si zile mai placute !

Succes maxim la masaj

...si la activitati de loisir...

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu-i tin partea lu Ema, o stiu, nu e genul sa reproseze daca nu e cazul.

Te-ai gandit ca poate mai erau clienti?

Te-ai gandit ca poate unii ar iesi din starea de relaxare auzind acele rasete sau ce erau ?

Nu te puteai limita la aceste manifestari dupa intrarea in camera si inchiderea usii? Mi se pare ca asa era mai de bun simt si se evitau neplacerile de ambele parti! :hihat 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Si eu sunt client vechi al salonului si un admirator al Emmei inca de pe vremea plimbarilor prin jungla. Sincer, parerea mea este ca s-a "suprareactionat" putin in ambele parti. Haideti sa consideram cu totii ca a fost o zi cu energii negative, si sa nu aruncam cu rahat nici in locuri si nici in oameni misto. Ciocane tari!!

  • Like 1
Link spre comentariu

Nu-i tin partea lu Ema, o stiu, nu e genul sa reproseze daca nu e cazul.

Te-ai gandit ca poate mai erau clienti?

Te-ai gandit ca poate unii ar iesi din starea de relaxare auzind acele rasete sau ce erau ?

Nu te puteai limita la aceste manifestari dupa intrarea in camera si inchiderea usii? Mi se pare ca asa era mai de bun simt si se evitau neplacerile de ambele parti! :hihat

Ba da, îi ţii, după cum era de aşteptat. Eşti unul dintre lingăii salonului.

În salonul ăsta pot fi maximum 3 clienţi. Şi pe 2 i-am scos io din starea de relaxare !! Tu te auzi ce spui ? Eşti absolut ridicol. Şi spre ştiinţa ta, unul nu mai era în stare de relaxare, se pregătea de plecare. A ieşit din salon la 5 minute după mine.

Mătălică însă nu spui nimic despre obrănicia individei. Adică ţi se pare de bun simţ mai să intre în baie şi să adopte un ton agresiv şi ameninţător ( că mă dă afară) doar pentru că râdeam pe hol ! Bravo domne, la mai mare.

Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Si eu am fost de multe ori la salon...nu tin partea nimanui, nu am interactionat agresiv niciodata cu nimeni, sau in special cu Ema, pentru ca nu mi place sa fiugalagios. Insa ce s a intamplat cu ultravoxsi Ema...din pct meu de vedere a fost exces de zel sau orgoliu din partea amandorurA!

Link spre comentariu

Ba da, îi ţii, după cum era de aşteptat. Eşti unul dintre lingăii salonului.

În salonul ăsta pot fi maximum 3 clienţi. Şi pe 2 i-am scos io din starea de relaxare !! Tu te auzi ce spui ? Eşti absolut ridicol. Şi spre ştiinţa ta, unul nu mai era în stare de relaxare, se pregătea de plecare. A ieşit din salon la 5 minute după mine.

Mătălică însă nu spui nimic despre obrănicia individei. Adică ţi se pare de bun simţ mai să intre în baie şi să adopte un ton agresiv şi ameninţător ( că mă dă afară) doar pentru că râdeam pe hol ! Bravo domne, la mai mare.

 

 

Atitudinea Emei s-a schimbat, i-a disparut respectul fata de client, are aere de sefa si vine cu masuri radicale, nemaifacand diferenta intre atitudinea pe care o are cu o angajata si cea pe care ar trebui s-o aiba cu un client. Acum sunt programari mai multe decat poate sa onoreze, asa ca isi permita sa aiba atitudini de 2 lei; asta am constatat in timp...

Nefiind de fata, pot fi subiectiv, insa iti dau dreptate.

  • Like 1
Link spre comentariu

Gudurăii şi lacheii încep să-şi facă simţită prezenţa. Din cauza unor asmenea pupindosişti atât unele dintre escorte cât şi unele dintre maseuze şi-au luat-o-n cap, s-au obrăznicit de-a dreptul şi au făcut matriarhat din forumul ăsta. Matriarhat dezvoltat, nu ăla timpuriu.

Succes în continuare, iobagilor !

 

Şi-acum : 

   Despre salon

           De 9 sau 10 nu poate fi. Ar însemna să ofere condiţii foarte bune sau de lux, şi, evident, nu e cazul. Din ce ştiu, foarte aproape de asemenea condiţii este doar Sweetpleasure, atât la Unirii cât şi la Snagov. 

           Ar putea primi nota 8. Dar n-o primeşte pentru că:

                             - salonul are doar 3 camere. Io am nimerit într-o cămăruţă. Dacă avea 10 mp. Aspect dezolant. Plus o căldură groaznică, parcă eram în cuptor. Am şi închis caloriferul, altfel nu se putea sta. Dacă şi maseuza era naşpa, plecam. Am mai făcut aşa. Dar n-a fost. Dimpotrivă. Vedeţi mai jos.

Cămăruţa asta e faţă în faţă cu baia. O fi fost bucătărie înainte.

                            - salonul are o singură baie. Pe hol. Baie comună deci. De aceea şi nesincronizarea cu accesul la duş.

                            - s-a zis pe-aici că există recepţie. Eu n-am văzut aşa ceva. Am urcat pe scara în spirală iar în capul scării mă aştepta Ella. M+a şi surprins, nu mă aşteptam să te preia din scară, cum s-ar spune. După care am mers în dreapta pe hol şi imediat era "cămăruţa". N-am văzut nicio recepţie.

                            - nici pe site şi nici aici nu se spune că fetele lucrează în ture, aşa că habar n-ai când sunt de găsit. Ella, de ex., e pe tura de zi, lucrează până la ora 19. La fel Eva. E lipsă de comunicare, lipsă de informaţii, management defectuos.

                            - la intrarea în clădire, in holul de parter dezordine mare, erau aruncate sticle de apă, prosoape de hârtie, parcă şi suluri de hârtie igienică, am zis că o fi vreo magazie pe-acolo. Se simte în incintă un aer închis, stătut, de vechi, asemănător cu Jade Palace.

      De aceea, cu îngăduinţă, primeşte nota 7.

 

  Despre Ella

    Când mi-a zis la telefon (probabil obraznica) de Ella, era cât p'aci să renunţ. Pozele de pe site nu sunt deloc promiţătoare. Însă era singura disponibilă.

    La faţa locului nu-mi venea să cred peste ce-am dat. Surpriză mare. Poyele de pe site o deyavantajeayă enorm. La faţă frumuşică foc, abdomen plat, fără pic de slană,  gleznă fină, picioare super, corp tras prin inel. Plus mignonă. Se vede că e delicată, finuţă, trăsături frumoase, bine proporţionată. Foarte simpatică, sociabilă şi comunicativă. Îmi venea să-i zic ce-a spus Brad Pitt despre Marion Cotillard : "o bijuterie de femeie". N-am mai apucat, a trebuit să vină obrăznicătura peste mine, să-mi strice ziua de tot. Salonul nu-l regret, e o jegoşenie. Pe Ella, da. Mai ales că, financiar vorbind, ea a pierdut.. De aceea îmi pare rău că nu i-am spus clar de tot să păstreze ea banii. Merita pentru frumuseţea ei, pentru atitudine, pentru prezenţă, pentru deschidere, pentru comportament, pentru tot.

Rămâne pe altă dată. Poate se-nchide salonul, cum am dat io acatiste, şi se duce la alt salon. Mai vedem.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...