Sari la conținut

Blonda slaba (skinny rau) 0747397041


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Frumoasa povestea inventata de tine….dar ai cam multe scapari in aceasta poveste. Cum accepta neconditionat si raspunsul a venit deosebit de prompt cand ai intrebat-o…finalizare faciala….si nu accepta oral NP…pentru ca are copil mic????

Orice recenzie de aici…incepe cu descrierea locatiei….cu faptul ca fata presteaza doar incall…sau si outcall... La tine…trebuie sa deducem ca, printr-un noroc fantastic….sunteti vecini din intamplare…si te-a vizitat acasa…

Si mai e ceva ce nu inteleg…. Cum de nu ai incepu naratiunea ta….cu surprinderea maxima ca va cunoasteti…ca banuiesc ca ati avut un soc amandoi cand v ati vazut fata in fata..Despre copil uitasei initial sa ne spui…si retoric ne ai intrebat daca ne-ai spus… Si inca ceva nu mai inteleg….cum de ati acceptat…amandoi…sau mai ales ea….sa mai faceti sex…daca erati cunostinte… Si inca ceva nu inteleg…(daca ar fi sa ti citesc prea atent toata povestea nu as intelege mai nimic…insa este foarte amuzanta creatia…ce-oi fi zis in mintea ta…ce bun povestitor sunt…ceva gen ion creanga)… deci nu inteleg de ce ai dat fuga pe nimfmane.com…sa ti faci imediat cont….si sa povestesti ce-ai facut tu la ceas de seara???? Ca banuiesc ca nu e prima aventura cu o escorta…au mai fost….si nu ai simtit nevoie sa te “descarci” aici… Eu cred ca ai vrut sa I faci un bine domnisoarei….sa o promovezi aici….sa devii PR-ul ei J)))))

Tipul nu este pr ul ei si nu promovează pe nimeni !!! A mai făcut recenzii si altor fete !!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...