Sari la conținut

0724404229 blonda in vizita "poze reale"


kkmitz

Postări Recomandate

  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL

Salutare dragi colegi futaciosi o recenzie asupra fetei din anuntul http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/PENTRU-PRIMA-DATA-IN-CLUJALICE-FINALIZARE-DE-VIS/7b0f63747f6b6154.html cu mentiunea ca este prima recenzie a mea "blind" pentru ca nu am gasit topice referitoare la aceasta fata.

 

Duminica dupa masa ora 18 plitctisit prin Iulius Mall hai sa sun fetele sa fut si eu ceva si ma apuc sa sun la vreo 10 fete salvate prin agenda nimic nu raspunde nici una sau au telefoanele inchise fac lucrul asta 30-40 min ma plictisesc si ma apuc sa ma uit pe publi24 sa vedem ce anunturi mai sunt si hopa dau de anuntul sus mentionat "poze reale" ma baieti cand vedeti aceste cuvinte sa stiti ca in proportie de 80% e teapa adica pozele sunt reale dar nu ale tipei ce a pus anuntul.

 

ZIs si facut sun raspunde repede imi zice ca e disponibila prezinta tarifele 100 finalizarea 200 lei ora oral normal masaj ca servicii, ok zic eu si imi zice de locatie Calea Turzii mai sus de MOL un bloc nou pe o straduta laturalnica. Ok purced inspre locatie ajung in 20 min ajung in apartamentul madamei unde mirosea a mancare nu stiu varza calita sau ceva de genu ma rog probabil deoarece usa de la bucatarie era fata in fata cu cea de la intrare ma rog nu m-a deranjat apartament ok nou curat. SI se prezinta si blondina tipa cam la 165 m vreo 50 kg deci proportii aprox ok imbracata intr-o rochita mulata neagra si pe tocuri. Acuma in legatura cu pozele pot sa zic ca nu are nici o legatura cu pozele din anunt DAR era o prezenta cat de cat ok si am decis sa raman lucru de altfel care m-a intrebat si dsoara de unde mi-am intarit convingerile ca pozele sunt false.

Mai are o colega a carei voce am auzit-o in bucatarie dar n-am fost curios sa vad cum arata atata am intrebat daca fac show si a zis ca nu.

 

Ok socializam putin vreo 5 minute imi spune ca o cheama Raluca e din Bucuresti are 27 ani dar eu zic ca are mai putin cel putin dupa aspectul fetei dar se poate sa gresesc eu, decartez 200 lei si ma cer la dush. Baia mare dar cada destul de mica cu gel de dus si prosop curat primit pt igienizare. Revin in camera placerilor unde pe patul matrimonial maricel dsoara butona un laptop asculta ceva muzica  ma intreaba daca sa inchida laptopul ii zic nu si pune ceva muzica ambientala greceasca pe fundal.

 

Ok se dezbraca si ea precizez ca nu a facut dus cat am fost acolo si isi dezvaluie corpul slim sani mici dar ok fund frumos pasarica epilata la fata e asa ca o studenta din camin blonda vopsita la ten e maslinie, bronzata dar nu mi-a dat senzatia ca ar fi de etnie, oricum dupa accentul care il avea clar era din sud dupa cum zicea ea e din capitala

 

Sa trecem la actiunea ca pana acuma v-am plictisit se apuca pentru inceput sa se dea cu ulei pe picioare pentru ca spunea ea ii place sa se hidrateze ?! zic eu sa o ajut ok se pune pe burta si incep sa o masez pe picioare spate fese pasarica mai exersez si eu talentul de maseur din cand in cand  :laugh2  :laugh2  :bow  :bow . Repet operatiunea dupa ce se intoarce pe sani abdomen unde am observat o urma de incizie la vreo 5 cm sub buric intreb si eu de la ce e si surpriza zice ca o operatie de legare a trompelor uterine  :no2  :no2  :no2  :no2 WTF la 27 ani??? ii mai masez putin si pasarica unde ma apuc de un fingering asa cu 2-3 degete observ ca-i face placere ii mai sarut intre timp si sanii mie mi-a dat senzatia ca e super excitata SAU se prefacea foarte bine. O intreb de cunnilingus sau 69 imi zice ca azi nu probabil fiind in perioada sensibila.

 

Dupa vreo 15 min de tratament de genu oferit de mine Raluca sare pe mine la propriu lol si incepe sa ma sarute FK mozoale la greu asa vreo 5 min dupa care vede pula beton si ma intreaba cum vreau oralu ii zic neprotejat daca se poate si se apuca face deep linge coitele te mai si zgarie cu unghiutele asa finutz pe coitze si abdomen si coapse mie mi s-a parut destul de excitant. Suge ce suge si dupa vreo 10 min capitulez in guritza ei asa fara avertizare. Mentionez aici ca-si foloseste destul de mult dintii ceea ce nu e prea placut! Fuge la baie sa scuipe lichidul caldut si revine toata un zambet ca sa trecem la nr. 2.

 

Eu terminat si multumit ii zic sa luam pauza vreo 5 min si ii zic sa ma maseze putin si se apuca ma uleiaza si pe mine stau pe spate se apuca de picioare de abdomen ajunge la sfarcuri nebuna ma linge ma musca finutz pune ulei si pe soldatul obosit il freaca si pe el si apoi incepe sa-si frece trupul micutz de mine asa intr-un stil cum fac fetele de pe saloanele de masaj erotic de unde am dedus ca e foarte posibil ca tipa sa fi lucrat si ea in domeniul masajului. EI dupa vreo 10 min de astfel de tratament constat cu surprindere ca soldatul e beton si gata de actiune ei fata bucuroasa monteaza prezervativul si imi spune sa io trag capritza. Ei dar socoteala de acasa nu e totuna cu cea din piata si constat cu surprindere ca soldatul dezerteaza complet la echiparea in uniforma probabil din cauza uleiului nu stiu ce sa zic. Fata zice dezamagita da sigur asa sunteti marea majoritate cum pun prezervativul va moare pwla :laugh2  :laugh2.

Surpriza bate colega la usa sa-i zica la blondina ca a expirat timpul si ca are un client jos

 

Ei zic eu asta e si ii zic sa ma termine oral mai face ea oral mai handjob si pana la urma ma termina intr-un handjob cu finalizare orala. Bun acuma incepe partea nasoala a acestei recenzii. In timp ce eram la dush pt igienizare aud voci din bucatarie colega se dovedeste a fi matroana de fapt se sfadeau ca de ce nu m-a terminat mai repede e posibil sa fi depasit ora cu 15-20 min maxim dar a fost neintentionat fratilor dar cearta cearta ca intre oltence plm si baia era destul de departe de bucatarie. Ei auzind astea intru in turbo mode ma imbrac rapid vine si blondina la mine imi zice sa vad sa nu-mi uit nimic ii zic ca imi pare rau ca am depasit timpul si sper ca nu i-am cauzat probleme si toyota dus am fost...

 

Fratilor daca fata asta presteaza voit sau obligata nu stiu ce sa zic e foarte nasol daca e obligata mie mi-a dat senzatia ca-i place ceea ce face, personal sunt impotriva matroanelor pestilor si a altor specimene de genu. Daca fata ar fi independenta as zice ca ar avea succes si as recomanda-o dar in conditiile in care are sefi nu pot sa o recomand.

 

Note

 

Locatie 8

Aspect fata 8

GFE 9

Oral 8

Normal nu am facut

Anal nu m-a interesat

Nu pot sa recomand din cauza matroanei altfel as recomanda

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am vizitat si eu domnisoara. Locatia arata foarte bine, e un apartament intr-un bloc nou, usor de gasit. Insa am avut parte de o surpriza, m-am luat dupa preturile postate de colegul de mai sus si nu am mai intrebat la telefon cat costa, iar la fata locului mi-a zis ca e 150 lei finalizarea, nu 100. Am ramas totusi, fata nu arata rau, seamana cu pozele, desi nu sunt sigur daca e chiar ea.

Dupa un dus scurt, am ajuns in patul damezei si a inceput sa-mi faca un oral neprotejat destul de slabut, cu multe intreruperi si comentarii. Abia a reusit sa-mi provoace o erectie, dand vina pe mine ca as avea o problema. Trecand la normal, s-a tot plans ca o doare, ca e prea mare, ca de ce nu termin mai repede (desi abia intrasem), ca altii termina mult mai repede... Am finalizat pe sanii ei cu ceva efort (nu dorea CIM in acea zi, dar cica practica).

Fast fuck. Nu recomand.

Locatie - 9
Aspect - 8
Igiena - 9
ON - 4
NP - 6

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...