Sari la conținut

Ela - 0723839658


Vizitator tmdud

Postări Recomandate

Salut!

Am fost eu astazi la ea. Sunat, programat peste jumatate de ora.

Locatia usor de gasit, Complex.

Fata e draguta, corp frumos cu sani mici si fund frumos. Dupa un scurt dialog am intrat la dus. Apartamentul si baia sunt mici, dar curate.

Dupa dus, am inceput cu un ON executat bine, dar aici a fost o problema. Eu fiind prima data la o escorta, nu stiu ce sa intamplat dar nu reactionam deloc "pozitiv" 😂. Oralul e foarte umed cu deepthroat, dar eu n-am reactionat deloc ok😣. Am luat o pauza de tigare, poate poate isi revine soldatul. A revenit tot cu un ON pana am finalizat chinuit in gurita. Cam asta a fost. Poate data viitoare reusesc sa fac ceva🙄😅.

Locatia: 10, daca nu ti-e frica se spatiile mici, e totul ok

Oral NP: bun, deepthroat, umed, CIM dar fara efect asupra mea ðŸ˜

Normal:poate data viitoare cand imi revin 😂

Ca o prima experienta a fost ok, fata e deschisa, nu are figuri sau alte rahaturi. Cum n-am ajuns la "subsol" nu pot sa ma exprim in totalitate. Mersi, Ela :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost si eu pe la domnisoara,pozele de pe forum nu reflecta realitatea(ma mir ca nimeni nu a sesizat),sunt fake! Arata mult mai bine,nu o intereseaza nr de clienti.

 Fata presteaza cand are chef(a sa intelege chef de futut).Pesemne se teme sa nu fie recunoscuta .Restul stiti de la cei anteriori! Bloc NATO izolat termic, dar garsoniera arata bine chiar daca este mica,ce pot sa spun....insistati cu telefoanele

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

bre,cel care mi-ai dat punctajul ... retrage-l!!!nu fac parte din aceeasi categorie cu tine! Ma simt umilit ca un astfel de indiivid  ma puncteaza!

 Am vazut, cand se vb de una de pe forum care era ...mai grasa,saraca incerca sa se apere,unul frustrat ,cand a aflat ca s-a intors in Timisoara a postat : S-a intors hipopotanul,iar tu! l-ai premiat cu un punct,de toata jena,de aceea. retrage amaratul tau de punct,ma simt jignit.Trimite-l la prietenii tai de dupa blocuri!

Link spre comentariu

m-am intors in tara ma gasiti la acelasi numar de telefon, aceasi adresa, o sa mai lucrez pana la sfarsitul lui martie dupa care nu voi mai fi disponibila deloc. Va pup si va astept cu drag! :* ps. Va reamintesc in cazul in care nu raspund nu lucrez, desi pana la sfarsitul lui martie o sa incerc sa multumesc pe toata lumea. :)

Link spre comentariu

Am vazut mai sus intr-o recenzie ca cineva a cerut o finalizare doar oral si a fost 100 fata de 150. E adevarat ?

daca observi in acea recenzie este vorba si de un normal(esuat cei drept, dar probat) deci in nici un caz nu intra in discutie 100 de lei, a fost o mica neintelegere la mijloc.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...