Sari la conținut

Delia,colega lui Amy


delia_19

Postări Recomandate

Buna seara baieti!

Numele meu este Delia,am 19 ani,1.70 m,55 kg,bruneta naturala,ochi caprui.

 

Despre mine:

Sunt o persoana activa,cu simtul umorului dezvoltat,educata si mereu cu zambetul pe buze.

Va astept cu cel mai mare drag si sper sa petrecem momente frumoase impreuna.

 

Serviciile mele sunt:

Oral neprotejat cu CIM(in functie de igiena)

Normal protejat in diverse pozitii

Cunnilingus,annilingus

Sarutari (corporale),mangaieri

Pozitia 69,dus impreuna

DUSUL/MICA IGIENIZARE ESTE OBLIGATORIU IN BUDOARUL MEU!

 

Preturi:

100L/fin

200L/ora

Preturile nu sunt negociabile.Nu insistati,va rog.

 

Contact:Tel 0735531178(nu rasp sms/nr privat)

 

Disponibilitate:Zilnic 10:00-22:00

 

Va pupacesc!💋💋💋💋💋

post-219953-0-28518300-1475864979_thumb.jpg

post-219953-0-50039900-1475864988_thumb.jpg

post-219953-0-09924100-1475865005_thumb.jpg

post-219953-0-43089100-1475865022_thumb.jpg

post-219953-0-82014000-1475865046_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu

Buna. Îmi cer scuze ca nu va pot răspunde, dar lucrez in functie de programări iar astăzi am avut o zi destul de încărcată. Despre acel cont, nu va pot spune decât că nu este al meu. Acesta este singurul cont real. Va pupic si va doresc o seara cat mai frumoasa.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Forum
  • Oras:Forum

Buna. Îmi cer scuze ca nu va pot răspunde, dar lucrez in functie de programări iar astăzi am avut o zi destul de încărcată. Despre acel cont, nu va pot spune decât că nu este al meu. Acesta este singurul cont real. Va pupic si va doresc o seara cat mai frumoasa.

mulțumim !
Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

     Pe Delia trebuia sa o intalnesc  saptamana trecuta la 2 zile dupa dupa ce a ajuns in Oradea. Dar din pacate programarea facuta inainte cu o zi nu s-a putut concretiza datorita lipsei apei calde (aceasta s-a oprit inainte cu 1 ora  de a ajunge la ea ) in locatia de pe Maghetu in care a stat prima data impreuna cu Amy. Asa ca atunci cand fetele au anuntat ca au schimbat locatia am pus mana pe telefon si imediat mi-am facut o noua programare.

     Astfel ca  la ora stabilita eram la usa lor si cu o mica atentie pentru cele 2 fete. Usa mi-a fost deschisa de Amy pe care deja o stiam de la vizita anterioara. Am fost invitat in bucatarie unde se afla ea, Delia, o fata frumoasa de 19 ani, cam la 1.70 m si cu un par negru-saten pana aproape de solduri cu un zambet frumos si o inocenta care i se vedea pe fata. Delia este ca un boboc de trandafir alb care abia incepe sa infloreasca. Am zis alb fiindca are o piele nebronzata deloc. Am fost intrebat cu ce vor sa ma serveasca: apa, suc sau cafea. Am optat pentru o cafea si am inceput sa stam la povesti despre multe lucruri. Daca la inceput a fost mai timida, si rezervata cu trecerea timpului Delia a inceput sa se simta in largul sau si minutele au inceput sa treaca intr-un mod foarte placut. Nu stiu cate tigari am fumat fiecare dar la un moment dat am luat-o discret de mana si i-am soptit la ureche: ,, hai sa mergem in dormitor, fiinca vrea sa descoper si ce se ascunde sub halatul care este pe tine''.  Ne-am scuzat amandoi ca  2 copii cuminti :D in fata lui Amy si am plecat din bucatarie.  Cum Delia facuse inainte dus am trecut doar eu pe la baie unde dupa ce am primit un prospot curat si pufos am si gasit mai multe feluri de dus-geluri.

    Cand am intrat in dormitor bobocelul meu si-a dat jos halatul si astfel am putut sa-i admir frumosul trup, picioarele lungi, dar si superbii sani care stateau cu sfarcurile ridicate  parca special pregatiti pentru gura mea flamanda. Am laut-o in brate si ne-am intins pe pat cu ea peste mine. Si a inceput Deliuta sa ma sarute pe gat, pe la urechi , pe abdomen pana a ajuns la junior. A inceput cu limbute pe de-a lungul lui pana cand acesta a disparut in gurita ei. Am avut parte de un oral foarte bun su cu saliva din belsug. Chiar la um momnet dat a scuipat pe el, lucru care m-a excitat foarte tare. Am trecut apoi in pozitia 69 unde am intalnit o pizduta senzuala, curata si foarte buna a gust. O pizduta de adolescenta care adevereste faptul ca Delia este la inceput in aceasta meserie.  In acest timp juniorul si zonele adiacente erau frumos dezmierdate de limbuta Deliei. Fiindca imi doream sa vad si trairile ei am intins-o pe spate si am continuat sa ii fac oral din aceasta pozitie. Cred ca miscarea limbii mele a avut rezultate fiindca la un moment dat palmele mele mi-ar fost stranse cu foarte mare putere de catre ,,bobocel''. ;)

   Am urcat apoi cu saruturile pana la sanii ei frumosi. In acel moment juniorul a inceput sa dea semne de neliniste cum ca vrea sa intre in templu, Asa ca am pus gluga si am pentrat-o incet din pozitia misionar. Mi-ar fi placut daca facea si FK dar implicarea ei a fost maxima. Cu palmele pe fesele mele tragandu-ma efectiv in ea, cu gura  sugandu-mi lobul rechilor m-au facut sa dau din fund ca un nebun. Si acum cand scriu aceste randuri mi se intareste din nou penisul. ;) Am trecut in pozita lotus si apoi in lady on top.Mi-as fi dorit ca aceasta pozitie sa nu fie ultima dar funduletul ei in palmele mele, miscarea inebunitoare cu opturi si habar nu am ce cifre mai facea, sanii ei lipiti de pieptul meu, m-au facut sa termin exploziv in prezervativ.  Apreciez faptul ca nu a coborat imediat de pe mine si chiar mi-a permis sa mai stau inca bine mersi cu juniorul la caldurica in timp ce eram imbratisati.

   Delia este o tanara cu mult potential si merita vizitata. 

 

Locatie: 9.5 cartier Prima, ap. cu 2 camere modern, dormitor cu pat mare tocmai bun pntru prostioare

 

Aspect 9.5.: As intoare capul pe strada dupa ea.

Oral  neprotejat 9.5. cu multa saliva si atentie zonelor adiacente.

Normal 10. se implica din orice pozitie

Atitudine 10. sociabila, zambitoare, atenta la dorintele clientului,

Igiena 10

Cadou 100 lei/ finalizarea. chiar nu m-am uitat la ceas cat am stat, dar nu am fost grabit nici macar o singura data

 

https://media2.giphy.com/media/XxT0uYPDAToWI/200.gif#2

 

Multumesc Bobocel si sper sa mai vizitezi Oradea.

  • Like 31
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...