Sari la conținut

0740400918


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Brunetă senzuală, 1.70/50/19 ani, ofer cele mai tari clipe de vis domnilor generoşi. Mă deplasez non stop. Rog seriozitate. tel 0740400918. 17 Aug 2012 .

 

Buna seara la toata lumea fiind in concediu medical si azi dupa ce mi-am scos ghipsul de la mana pentru recuperare ma gandeam sa sun o fata sa ma intalnesc cu ea. Si am zis sa o sun pe sabrina am vb cu ea si m-ia zis ca este ocupata. Si pe urma am intrat pe net pe ziarul evenimetul la anuturi sa vad ce fete noi au mai aparut prin iasi si observ anutul de la aceasta fata care este mai sus zic ok hai sa sun sa vorbesc cu ea si surpriza sun de cateva ori si nu raspunde intr-un final cand am vazut ca nu raspunde am mai sunat cateva fete din ziar si nimic concret . Pana la urma in aceasta seara am zis sa mai fac o incercare sa vad daca raspunde la telefon acceasta fata am sunat-o de vreo 2 sau 3 ori la intervale 25 sau 30 de minute si pana la urma a raspuns. In seara aceasta am fost si m-am intalnit cu acceasta fata in si va spun ca este ok fata dar trebuie sa insistati cu telefoane ca sa va intalniti cu ea.

Am vorbit cu ea la telefon si m-ia zis sa ma duc sa ma intalnesc cu ea la maternitate la cuza voda. ( Cred ca este colega cu katy si cu sabrina ca i-am zis de katy si de sabrina si a zis ca le stie ). M-am urcat in masina si m-am dus sa ma intalnesc cu ea. Cand am ajuns la maternitate la Cuza Voda i-am dat telefon si a zis ca vine imediat adica in 3 minute dar ea a intarziat putin a venit in 10 minute . Intr-un final dupa ce trec aceste 10 minute apre si ea si se urca in masina stam putin de vorba . Fata are cam aproape 1:70 si vreo 50 de kg si 19 sau 20 de ani nu cred ca are mai mult este cumunicativa am incercat sa negociez un pic cu ea la pret dar nu am reusit . Dupa ce am stat putin de vorba am stabilit impreuna sa plecam in padure si am plecat cu ea in padure sa facem 2 nr( finalizari) de sex protejat in masina. Cand am ajuns in padure am parcat masina am stat putin de vorba duca care ne-am dezbracat si dupa ea a inceput sa-mi faca un oral protejat si pe urma i-am zis sa trecem la sex normal in pozitia misionarului cam dupa 5-10 minute de sex normal protejat am terminat in prezervativ in ea. Pe urma am stat de vorba vreo 15 sau 20 de minute si ne-am apucat de al 2 nr ( finalizare ) si la fel ca in primul nr ( finalizare )ea a inceput sa-mi faca oral protejat si va pot spune ca nu oboseste si insita . Pe urma am trecut la sex normal protejat tot in pozita misionarului si de data asta am terminat cam dupa 15 minute in prezervativ in ea . Nu se grabeste si geme usor si nu am simptit nici un miros suspect de la ea.

 

Aspectul fizic: bruneta cu parul facut cret si are cam 1:70 ,50 kg , 19 sau 20 de ani la fata este foarte draguta

ii dau nota 9 pentru aspectul fizic

Locatie : locatie la mine in masina

Oroal: nota 8,5 nu se grabeste si insista dar ea din cand in cand mai atinge putin si cu dintii si de asta am dat acceasta nota.

Normal : nota 9 nu se grabeste si nu am simptit nici un miros suspect de la ea .

Tarife: 100 ron nr (finalizare) oral protejat si normal protejat si 150 ron 1 ora . ( Am incercat sa negociez putin cu fata la tarif dar nu am reusit) .

 

Recomand sa incercati aceasta fata este o fata ok de nota 10.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...