Sari la conținut

Andrea blonda 0755365010


Postări Recomandate

Vizitator mercedes1990
Reputație: 0

Chiar nu a fost nimeni pe la blonda? Sau ca de obicei nu scrie nimeni nimic. Va place doar sa așteptați și sa scrie alți. Nu ca nu as cunoașteo dar așa ca fapt divers așteptam o recenzie de la cineva mai ales acum ca are locație.

Link spre comentariu
Vizitator mercedes1990
Reputație: 0

Prietene eu am scris mai sus ca o cunosc și nu am nevoie de recenzi ca sa ma duc la ea. Era așa ca fapt divers ca toată lumea asteapta sa primească fara sa scrie nimic. Cred ca tie îți e lene sa citești ce am scris de te bagi așa in seama ca chiloți in cur.

Link spre comentariu
  • Oras:cluj
  • Oras:cluj

Am fost eu ieri.. As putea sa zic doar atât.. Am sa revin cu siguranță, dar ar fi foarte urat din partea mea sa fiu asa egoist.

 

După o scurta conversație la telefon cu îndrumările de rigoare am ajuns sa, stam fata în fata.. Wow... Frate nu este top model și nici frumusețea întruchipata dar.. Fata arata foarte foarte bine și mai este și frumușică.. Adică eu unul mi-aș întoarce capul pe strada după ea..

Bun, ma primește foarte amabila, calma și într-un mod foarte plăcut interacționează în asa fel în cât sa te simți extrem de confortabil.., fumam o țigară, povestim una alta și trecem la lucrurile dorite.

Repet tipa arata foarte bine.. Eu deja tremuram de emoții dar ea cu calmitate ma așează pe spate urmând punerea prezervativului ajutata de guriță reușește să-l monteze cum se poate mai plăcut..intelege-ti voi.. Super, un oral încet fără graba adânc strâns și cu atingeri parca copilărești. Beton.. Chiar mi-a plăcut..

Apoi trecem la normal.. Ce mai.. foarte frumos.. Priveliște asupra sânilor superba.. Sărutări.. etc.. La un moment dat o iau pe la spate of..ce cur bun chiar mi-a plăcut cum se mișcă fata asta și cum se simțea carnea pe ea.. Apoi dintr-o data inevitabilul apare, ma termin.. Aahhh dar n-o ce sai faci.. Toate lucrurile faine nu țin o veșnicie.. Sper sa nu ma fi făcut de rusine. Aa era sa uit.. Și luatul prezervativului jos este o arta in mâini pricepute...

Am mai stat la o țigară și apoi dus am fost..

Pret 150 lei.. Dar bine cheltuiți.

Notele sunt de prisos..

De REVENIT ?? cu siguranță..

Link spre comentariu

Am fost la domnisoara Andreea in seara asta. Eu zic ca merita 100% fata de ce avem in oras, nici nu se compara, asa ca am sa impartasesc si eu din experienta avuta, punctual. Locatie privata, usor de gasit. Are o atitudine primitoare si se comporta super ok pe tot parcursul timpului, fara graba (m-a ,,certat,, putin ca eram eu stresat si grabit ;) ), se implica. Nu este bombshell sau o tipa extravaganta cu figuri, este mai mult de atat : o femeie normala, frumusica, cu forme faine si sani super ++. Ai senzatia ca vorbesti cu prietena ta (care bineinteles nu trebuie sa stie pe unde naiba umblii, ca sa pastram o tenta de umor). Oral umed, cu artificii, sarutari pe corp alea alea, nu are rost sa povestim.... La normal ,si fetele lucreaza astazi, nu numai baietii: in ideea ca m-a calarit de am fost nevoit sa cer sa schimbam pozitia ca sa nu ma termin prea repede, asa ca am mai schimbat vreo cateva pozitii,fara a primi nici un fel de rezistenta din partea ei, am facut si caterinca ca le cam epuizam pentru al doilea numar. Am fost intrebat daca doresc si un masaj (voi sa spuneti ca nu doriti masaj cand mergeti pe la Andreea pentru ca oricum nu prea postati pe forum si tineti pentru voi). Pasarica curata, se simte bine, fara mirosuri suspecte, fata e curata si ingrijita. Atitudine nr. 1.

Multumesc Andreea, o sa vin mai relaxat data viitoare ca sa profit si de al doilea numar, pentru ca asta e, mai au si barbatii zile proaste cu toate ca ti-ai dat tot interesul, nu am ce sa iti reprosez.  Si sper sa nu fie cum ai zis tu de la 35 de ani in  sus :)

Na, ca sa nu spuneti ca sunt egoist.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...