Sari la conținut

Adela - 0725715324 (colega Karinei, Piata Alba-Iulia)


Vizitator Josep_Guardiola

Postări Recomandate

Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0

APARITIE noua, frumoasa, incitanta, te astept pe tine domn educat, generos pentru o ora placuta in compania mea. Poti sta o ora sau doar o finalizare, Locatie discreta, curata si centrala. Nu ai sa fii dezamagit, 29 Jun 14:05
0735.661.991
Bucuresti
Pret: 100L



Buna dimineata tuturor!

Dupa cum v-am anuntat in recenzia postata la topicul Karinei, am vizitat-o chiar la miezul noptii pe colega ei Adela.

Dupa o zi incarcata cu treburi casnice, stat la discutii cu confratii, TV, etc. si dupa intalnirea de alaltaieri cu Karina, am vrut sa completez weekendul asta atat de reusit cu o noua escapada, de data aceasta nocturna

Sun pe Karina la orele serii sa confirm vizita la Adela si cu vreo ora si ceva inainte de miezul noptii purced spre rondul de la pta. Alba-Iulia. Dat fiind faptul ca-mi place sa fac sport, am mers pe jos de la mine din Berceni spre rond, fara sa mai stau sa astept autobuzele sau tramvaiele si cred ca m-am miscat foarte bine. Cand mai aveam o statie de mers pe jos (pe splaiul Unirii), ma trezesc la un pas de a fi stropit de aspersoarele ce se activeaza la orele noptii J)))))))))). Ajung eu cu bine la rond si o sun pe Karina!! Cand colo surpriza, imi raspunde chiar Adela!! A coborat imediat si m-a luat de jos cu saruturi pasionale si imbratisari, ca si cand m-as fi intalnit cu o iubita (GFE si FK ce vor ajunge curand la note de 10+). M-a intrebat daca putem sa mai asteptam putin, intr-una din camere, pana se termina intalnirea din cealalta camera in care fusesem cu Karina. Am zis ca nu-i nicio problema, putem sa mai stam de vorba, sa ne cunoastem mai bine. Dupa ce m-a servit cu un pahar de cola, am stat imbratisati tot timpul, am vorbit cate ceva, ne-am sarutat cu multa pasiune (din nou ma bucur ca s-a creat un click reusit). Adela este o fata draguta, miniona, are 22 de anisori dar pot sa jur ca nu i-as da decat vreo 18-19, deoarece seamana cu o adolescenta datorita careia imi amintesc de anii de liceu, cu absente la romana, scumpii ani de liceu, cand la mate mai dadeam de greu!!

Deodata, apare Karina si ne face semn ca putem sa mergem in cuibusorul de nebunii, nu inainte de a face un dush impreuna. Ne-am dat cu gel reciproc, ne-am spalat reciproc si ne-am indreptat spre cuibusor imbratisati si cu saruturi pasionale. Ne intindem noi in pat si saruturile coboara incet-incet spre voinicul sturlubatic care, pur si simplu, se trezeste in gurita pofticioasa a Adelei care n-a neglijat in niciun moment zonele adiacente. Traditionalul Guardiola pussy-licker isi intra in drepturi si o gusta pe Adelutza-junioara foarte bine ingrijita si curata dupa care trecem la proba de calorie. Micutul primeste o caciulita si chiar daca o sperie putin pe Adela, prin prisma musculaturii sale, intra cu blandete si face cunostinta cu Adelutza-junioara!! Si da-i si lupta si stoarce-l de energie pe Messi, ca in razboiul de 100 de ani eeee pai stai asa, ca eu vreau sa vedem cum este in al 3-lea razboi mondial!! Si schimbam pozitia intr-un doggy-style necrutator pentru Adelutza-junioara care nu mai rezista si are orgasm!! “mai puslama, lasa ca te tin eu minte si o sa te termin eu pe tine la urmatorul normal”. Continuam cu un oral plin de artificii (spit, DT, zone adiacente) si deodata, micutul termina exploziv in gurita Adelei care nu s-a grabit sa elimine Rama Cremme Bonjour si a stat sa-l linisteasca pe Messi dupa momentul de extaz. Am lasat frumos banutii pe noptiera si am purces amandoi in living pentru a bea un suc si a mai sta de vorba. Cum intre doua nu ma ploua si ma simt foarte bine, am stat de vorba si cu Karina si cu Adela, fiind imbratisat si alintat pana a venit momentul sa pornesc si eu spre casa . A fost prima oara in viata mea cand doua fete dragute m-au rasfatat atat de pasional, de parca as fi fost la un bairam (in vremurile de acum vreo 14-15 ani cand ieseai cu cate 2-3 fete). Ce bine e intre doua, chiar daca te ploua pan’ te uda la 00 J)))))))!! Iarasi ma simt ca un copil energic!! Va multumesc fetelor!! Abia astept sa va revizitez!!


O mica dedicatie:

“Eu vara nu dorm, nu am somn,
In weekend ma destind, cu fetele bine ma simt
Pentru ca vara nu dorm!!!”

Preturile si meniul sunt aceleasi ca si in cazul Karinei 100 ron/1 fin, 150 ron 1 fin + CIM si 200 ron/2 fin. 1h, probabil 1h si 15 min, nu te grabeste nicio clipa. Intalnirea cu Adela a durat cam 45-50 de minute si am platit 150 ronisori varianta 2!

Exista si varianta 4 pe care sigur o voi incerca: se poate intra in cuibusor si cu amandoua, evident la pret dublu si puteti avea parte si de show-lesby, la care, din pacate, nu stiu pretul ptr ca nu le-am intrebat. Eu prefer intalnirile in care sa ma implic pentru a iesi cat mai frumoase.

Dl antrenor deschide catalogul la pagina 1, unde se afla Adela si dupa bifarea prezentei, ofera si urmatoarele note:

Aspect fizic: 10 (draguta, zambareata, sociabila, miniona si cu parul lung)

Locatie: o stiti deja

Oral: 10 (un oral excelent, cu spit, cu artificii, uneori cu ajutorul mainilor dar ptr mine n-a fost deranjant, zonele adiacente savurate cu pofta, DT reusit, dar in unele momente putin mai dur. Aici a trebuit s-o mangai cu tandrete ca sa nu-l certe pe Messi )

CIM: 9,5 (poate s-a speriat putin de finalizarea exploziva a lu’ micutu’ dar data viitoare sigur va veni nota 10 din partea mea!)

Anal: N-am intrebat

Normal: 10 (se implica, se straduie sa iasa totul bine, schimbari de pozitii, este promitatoare si va avea mult succes – de obicei stau bine cu predictiile bune!!)

GFE: 9,5 (din pacate, nu pot inca sa dau nota maxima deoarece a fost, in unele momente, usor ezitanta dar apreciez ca m-a intrebat cum ma simt si sa-i spun daca e ceva ce nu face bine. S-a vazut ca am fost prima data la ea, dar data viitoare va primi 10-le ptr ca e clar ca trebuie sa se obisnuiasca cu cel care o viziteaza!! Are insa o atitudine prietenoasa si-si doreste ca fiecare client sa se simta alintat ca si cand ar fi cu iubita lui)

FK: 10 (lipicioasa, asa cum imi place mie, a intretinut fk-ul)

Adela, m-am simtit foarte bine cu tine. Iti multumesc frumos!! Mult succes si tine-o tot asa! Sper sa fii mai relaxata data viitoare si mult mai sigura pe tine!! Ai un potential excelent din toate punctele de vedere!

Fratilor, o recomand cu multa caldura si voi reveni la ea cu mare placere!! Fiti gentlemani cu ea si veti avea parte de intalniri foarte reusite!

PS: maestre @pisicuts, ma ajuti, te rog, cu pozele daca se poate ?

Bafta tuturor si ciocane tari!!!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara!!! A revenit colega mea Adela. Locuieste impreuna cu mine si Lorena pe bulevardul Mircea Voda. Tariful este 100 de lei finalizarea sau 200 lei ora (2 finalizarI). Serviciile sunt normal protejat, oral protejat sau neprotejat in functie de igiena, FK, GFE, cunnilingus. Face si outcall, tariful fiind 150 lei finalizarea sau 250 de lei ora. :*

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland

Buna seara!!! A revenit colega mea Adela. Locuieste impreuna cu mine si Lorena pe bulevardul Mircea Voda. Tariful este 100 de lei finalizarea sau 200 lei ora (2 finalizarI). Serviciile sunt normal protejat, oral protejat sau neprotejat in functie de igiena, FK, GFE, cunnilingus. Face si outcall, tariful fiind 150 lei finalizarea sau 250 de lei ora. :*

 

Si nr de telefon? E cel din titlul topicului?

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

Ooooo da, asta da veste buna, vis-a-vis de o seara neagra in care nu mi-a iesit nimic la pariuri :P 

 

A revenit fata pe care am descoperit-o acum aproape 3 ani (aici ii multumesc si Karinei ptr. recomandarea facuta la momentul respectiv).

 

@JackBlack, du-te cu incredere la ea! Chiar e ok si merita vizitata!  :bow  :hihat

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Wonderland
  • Oras:Wonderland

@JackBlack, du-te cu incredere la ea! Chiar e ok si merita vizitata!  :bow  :hihat

 

Siiii am fost :) Mersi Joseph de recomandare, chiar merita vizitata fata. O sa fac si recenzie cand voi avea timp. Pozele reflecta realitatea, m-a intampinat in costumatia aia din plasa :maninlove

 

BUNA, ma numesc Adela, am 21 de ani, eu pot fi escorta din visele tale, frumoasa, discreta, educata si eleganta. Totul depinde de tine, daca ai nevoie de mine, suna-ma. Ma si deplasez. Mircea Voda, 06 Jan 18:30

Bucuresti

 

post-129660-0-46809400-1420566862_thumb.jpgpost-129660-0-97433100-1420566862_thumb.jpgpost-129660-0-57936700-1420566863_thumb.jpgpost-129660-0-04460500-1420566864_thumb.jpg

  • Like 6
  • Minus 5
Link spre comentariu
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

Buna ziua Domnilor,

 

 

Acum cateva zile am fost din nou prin capitala si pentru ca era cam tarziu pentru a apela la Doamnele/Domnisoarele care presteaza incoll, am fost nevoit sa caut intre fetele care se deplaseaza si la hotel.

 

Deci, cautand ceva interesant , am ajuns la Adela, care la prima vedere parea tentanta. Am sunat la numarul din topic si foarte repede mi-a raspuns o voce placuta cu care am stabilit ora de intalnire.

 

Adela a fost parolista si la ora stabilita era la usa camerei de hotel.

 

Adela este o domnisoara frumusica ( arata  mai bine decat arata pozele ), miniona cam 1,60 si aproximativ 55 kg,bruneta cu parul lung, sani frumusei , pasarica mica si stramta si cu fundulet apetisant.

 

Actiunea in sine a inceput cu pupaturi si sarutari si a continuat cu un oral bunicel, cu atentia cuvenita si zonelor adiacente. Trebuie sa recunosc ca nu m-am putut abtine sa nu gust si eu un pic savarina Domnisoarei, care sa dovedit a fi chiar gustoasa. Finalizarea a fost in pozitia Lady on Top, unde Domnisoara se misca bine de tot.

Dupa finalizare am facut impreuna dusul de revigorare .

Pentu runda a doua actiunea a inceput tot su sarutari si cu oral, doar ca juniorul refuza sa intre maxim in actiune, asa ca am ramas la FK, povesti si din nou FK.

Note:

Aspect fata - 9

Aspect corp - 9,5

Oral - 8,5 - fara DT 

Normal - 8,5

FK - 9

GF- 9

Terif - 250/ ora

Recomandare: DA, mai ales persoanelor carora le plac minionele si este o optiune buna pentru outcall

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna seara! :* Cum am reusit intr-un final sa aflu parola contului meu, am decis sa postez si poze recente din locatie. :* Sper sa va placa :gifs_ojos

PS: Rog un moderator sa modifice titlul topicului. Sunt colega Karinei dar locatia este pe Mircea Voda :laugh2  :*

post-38103-0-04817100-1421612717_thumb.jpg

post-38103-0-28642200-1421612724_thumb.jpg

post-38103-0-82954200-1421612738_thumb.jpg

post-38103-0-40599500-1421612739_thumb.jpg

post-38103-0-93097000-1421612739_thumb.jpg

post-38103-0-37229300-1421612740_thumb.jpg

post-38103-0-64973300-1421612740_thumb.jpg

post-38103-0-89863400-1421612740_thumb.jpg

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

După ani și ani... vom fi împreună (în pat) din nou!  :crazylove 

 

 

 

  Chiar îmi pierdusem speranța de a o revizita pe Adela, eleva pe care am descoperit-o, prin intermediul recomandărilor Karinei, acum 2 ani și ceva (perioada în care activitatea mea la FC Barcelona se apropia de sfârșit) însă se pare că soarta a ținut cu noi și a făcut în asa fel încât sa ne revedem chiar acum, la începutul lui 2015. 

 

  Zilele trecute, cum stăteam și răsfoiam paginile nimfomaniei, surpriza!!! Adela, colega Karinei, a revenit pe plaiurile noastre!! Ooooo, asta DA primă întâlnire, pe 2015!! Asta DA transfer la Bayern, pe 2015 (ca doar nu puteam sa-mi las elevele singure, în Catalunya :P). 

 

  Obosit fiind după câteva săptămâni de munca infernale, mă bate gândul s-o revizitez pe Adela cât mai curând (mai ales ca norocosul nostru confrate, Jackblack, a ajuns înaintea mea dar recenzia o voi face înaintea lui, asa ca J.B vs J.B - scor final 1-1  :laugh2 ). Chiar de la birou, am sunat-o pe Karina și m-a ajutat cu programarea la Adela, astfel ca mi-am luat papornița, am închis biroul, m-am urcat în taxi și m-am îndreptat, numaidecât, spre locația binecunoscuta de pe bd. Mircea Vodă. Mai fraților, nici în Bavaria nu cred ca era frig, asa cum s-a nimerit sa fie în noaptea precedenta, când am fost la Adela. Odată ajuns în zonă, mi-a răspuns Adela la telefon și m-a ghidat spre locație. Eu cu papornița într-o mână și cu telefonul în cealaltă mana, vă dați seama că degetele mele au devenit un adevarat iceberg cu care am îmbrățișat-o pe Adela, îmbrăcată fiind în costumul negru pe care-l vedeți și-n pozele de mai sus! Dragii mei, Adela nu mai este fetița cu fundițe și timiduță  pe care am cunoscut-o acum 2 ani și ceva :P. Acum este o adevărată domnișoară, sociabilă, finuță și la fel de lipicioasă și pasională, așa cum o știam. Am depanat, pe scurt, câteva amintiri și după ce am servit un suc, ne-am îndreptat spre baie și ne-am spălat, reciproc, după cum mi-a zis si Adela "să fie întru aducere aminte". Mi-a oferit un prosop curat și am revenit în camera de acțiune, unde cei 2 ani și ceva de așteptare au dat frâu liber pasiunii explozive care sălășluia în noi, precum lava dintr-un vulcan ce stă să erupă și s-o împrăștie pe o rază de câțiva kilometri. După câteva minute de FK umed, Adeluța s-a îndreptat spre ăla micu' (vă vine să credeți, nu l-a uitat nicio clipă pe micul latino-american, născut la Rosario). Oralul a fost bine executat, cu atenție deplină pe ouțe și pe flancurile adiacente (extrema stângă și extrema dreaptă). A venit și rândul meu să mă joc cu Pussy, preț de câteva minute, după care mi-a pus căciulița și am trecut la normal, experimentând câteva poziții. Am finalizat glorios pe corp și mi l-a curățat pe micuț cu șervețelele umede (nu înainte de a mă întreba ceva de genul: "Messi parcă îl cheamă, din ce-mi amintesc!" Vă puteți imagina cât a crescut inima în mine (și în micuț, evident  :laugh2 ). A urmat dushul final, iar mai apoi, surprizele!! Cadoul pentru 1 gol marcat, pe parcursul a 30-35 de minute din prima manșă (manșa secundă urmând să se dispute cu altă ocazie)  :bow​  - i-am oferit si o cutie cu bomboane (eu, de obicei, fac acest gest la începutul unei intalniri, insă de data asta am schimbat tactica surprizelor) si, in sfârșit, cand a venit momentul echipării mi-am pus tricoul cu Barcelona șoptindu-i "iti mai aduci aminte ?" :P Am mai stat cateva minute de vorbă si am pornit spre casă, fiind necesar un somn zdravăn, după ultima perioadă extrem de solicitantă (job, antrenamente, fete)  

 

 Meine brüder, mergeți la fete, simțiți-va bine si purtați-va frumos cu ele pentru ca nici nu va puteți imagina cât de mult vă întineresc întâlnirile amoroase. Daca încet-încet, am început sa albesc si eu ca Ravanelli, din cauza stresului de la job, e clar ca 2-3 luni de pauza de mers la fetite vor deveni un coșmar pentru mine. Trebuie sa revin, cât mai curând, la vechile obiceiuri, adica 2-3 vizite,cel putin, pe lună, mai ales că pentru 2015 mi-am propus câteva obiective pe care vi le-am și prezentat și pe care trebuie să mi le îndeplinesc!!

 

 

Adeluța, iată și o dedicație specială pentru tine:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Zil8G93_0c0

 

 http://www.bucatarul.ro/reteteculinare/1/Dulciuri/Ciocolata/Bomboane%20de%20ciocolata.jpg

 

 

 

 

Danke schon!

 

Cu stimă, Joseph!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Dragi tovarasi,

 

Intr-o zi de sambata, cu chef de pasarica, am sunat la una din colegele Adelei, pe care pusesem ochii mai demult si.......surpriza, mi-a raspuns Adela. Mi-a spus ca-i tine locul colegei, pe perioada cat este plecata aceasta din tara. Nu stiam nimic de Adela, nu stiam ca are topic aici, dar zic, hai sa incerc o domnisoara asa pe nevazute (ref. la foto).

In 30 min. eram la ea, apartament pe Bd. Mircea Voda (partea dinspre Metrou Timpuri Noi), fara portar, camera de lucru si baie ok (cat am vazut la dus).

Domnisoara este cam pe la 1,6m, 50kg, bine proportionata, sani si fund dragute.

Am optat pentru oral protejat, care a fost putin mecanic (era si dupa o raceala), cu atentie minima zonelor conexe, urmat de normal in cateva pozitii, inclusiv pe la spate, care-i pune in valoare fundul dragut.

La atitudine mai este de lucrat, dupa mine este doar lipsa de experienta, dar, care in timp, poate fi imbunatatita.

Experienta ok la un pret relativ corect.

 

NOTE

Locatia 9 (mai multe fete)

Oral 7

Normal 8

Igiena 10

GFE/aspect 8

Cadou 100/fin. (sau 200/h)

Recomandare Adela> invata sa folosesti corect prezervativul, este foarte important.

 

Toate cele bune!

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dragi tovarasi,

 

Intr-o zi de sambata, cu chef de pasarica, am sunat la una din colegele Adelei, pe care pusesem ochii mai demult si.......surpriza, mi-a raspuns Adela. Mi-a spus ca-i tine locul colegei, pe perioada cat este plecata aceasta din tara. Nu stiam nimic de Adela, nu stiam ca are topic aici, dar zic, hai sa incerc o domnisoara asa pe nevazute (ref. la foto).

In 30 min. eram la ea, apartament pe Bd. Mircea Voda (partea dinspre Metrou Timpuri Noi), fara portar, camera de lucru si baie ok (cat am vazut la dus).

Domnisoara este cam pe la 1,6m, 50kg, bine proportionata, sani si fund dragute.

Am optat pentru oral protejat, care a fost putin mecanic (era si dupa o raceala), cu atentie minima zonelor conexe, urmat de normal in cateva pozitii, inclusiv pe la spate, care-i pune in valoare fundul dragut.

La atitudine mai este de lucrat, dupa mine este doar lipsa de experienta, dar, care in timp, poate fi imbunatatita.

Experienta ok la un pret relativ corect.

 

NOTE

Locatia 9 (mai multe fete)

Oral 7

Normal 8

Igiena 10

GFE/aspect 8

Cadou 100/fin. (sau 200/h)

Recomandare Adela> invata sa folosesti corect prezervativul, este foarte important.

 

Toate cele bune!

FK?

Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

Joseph, de fiecare data ma intriga poza ta de semnatura. Am mereu impresia ca-i o reclama la haine, poate te-au mai intrebat si alti colegi, care-i ideea cu fetele cu rochii de seara? :D

 

"1. Poza din semnatura mea este pusa cu scopul de a promova eleganta fetelor/femeilor (chiar daca vorbim de lumea escortelor, majoritatea dintre ele au demonstrat ca stiu sa se comporte cu noi, avand atitudinea unor adevarate doamne!! Si nu vorbesc doar de cuibul de nebunii - fac referire la comportamentul prin care se exprima in societate!)"

 

Chiar am precizat acest aspect pe topicul altei fete, in caz ca n-ai urmarit!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am intuit ca-i ceva de genul, dar abia la un moment dat. In prima faza treceam peste, crezand ca-i o reclama :D

 

N-am prins topicul cu pricina, nu le urmaresc chiar pe toate, dar multumesc de precizari si pentru viziunea frumoasa pe care prin aparitiile repetate ale pozei probabil chiar reusesti sa o imprimi, chiar daca mai mult subliminal.

  • Like 1
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Buna!!..Eu sunt ADELA si astept cu drag sa va intalnesc    :ellao

Serviciile mele sunt:

- oral protejat sau neprotejat in functie de igiena 

- normal protejat (In diferite pozitii)

- 69

- CIM 

- COB 

- Cunnilingus

 

Cadoul pentru distractia cu mine:

- in locatia mea 100 FIN sau 200 ora

- outcall 250 ora

 

Program: L-M-M: 13:00 pana la 2:00,

                J-V-S: 14:00 pana la 4:00-5:00

 

Locatia mea: Blvd. Mircea Voda ( Ca punct de reper Ministerul de Finante )

 

Contact: 0769342412

 

Va pup si va astept cu drag!!! (POZE FACUTE IN LOCATIE)

post-38103-0-93640200-1425088444_thumb.jpg

post-38103-0-63816700-1425088458_thumb.jpg

post-38103-0-25406600-1425088471_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna ziua tuturor :bow  :bow Tin sa va anunt ca voi mai lucra doar pana vineri, dat acest fapt tariful meu va fii de 80 fin sau 150 H, iar ptentru outcall 100+taxiul (ptr o FIN numai in cazul in care hotelul sau locatia este aproape de locatia mea) sau 200+taxiul (ptr o ORA). Va pup si va astept cu drag!post-38103-0-55256800-1426599373_thumb.jpgpost-38103-0-83227800-1426599347_thumb.jpgpost-38103-0-48239800-1426599342_thumb.jpgpost-38103-0-50132000-1426599411_thumb.jpgpost-38103-0-63870600-1426599423_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...