Sari la conținut

Alexandra - iepurasul sexy _ 0748815610


el_zorab

Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Plouat, infrigurat si cu chef... imi incerc norocul la urmatorul anunt:

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Alexandra-iepurasul-sexi-/7b0f6d7f7a6c6553.html

 

Descriere

Buna ma numesc Alexandra,sunt noua in oras.

Inaltime : 1,65

Greutate : 53

Serviciile mele sunt urmatoarele: Oral,Normal+ Masaj erotic.

Discreta atenta la cerintele tale, ofer domnilor manierati companie si momente de neuitat. Ofer si cer seriozitate maxima, igiena garantata.

Pentru mai multe detalii astept telefon de la tine.pup

 

 

 

Me now:

Voce OK, atitudine joviala .. mai greu cu orientarea si precizarea locatiei.

Aspect: 8,5 -9 tanara, 18-20 de ani ten alb, putin spre creol. Inaltime in jur de 1.65, sanii sunt superbi, maricei, drepti, tineri.. areole mari deschise la culoare... labii dezvoltate, fund spre bombat, placut la ochi si atingere.

Oral: 7,5 - 8 incearca , se vede ca e la inceput, scuipa suge, are grija si de coaie... e spre zona kinky. Se obbserva ceva stangacie si retinere dar in timp se ca imbunatati. Am incercat un DT si-a dat silinta dar... n-am fost norocos.

Normal: 7,5 - 8 nu conditioneaza, se adapteaza.. pasarica faina, stramta, se mula foarte fain .. umeda, fara grimase sau vaitari. Am terminat intr-un GoT, cu fata -n sanii ei minunati si mainile pe buci. Nu prea e deacord cu FK

Anal: nu

GFE: 5 - 6 ... i-am mai recomandat una alta in abordare, chiar mi-a confirmat ca va tine cont. Se va perfectiona ea... din cate am inteles e noua in bransa , iar la o analiza succinta tind sa o cred .

Atitudine 7 incearca sa se faca placuta, cea ce e OK, doar ca se vede... exista si ceva ce nu mi-a placut: cronometratul. "Cat ramai?" Un numar . OK , zice, nu-i graba eu nu sunt genu care sa te rabeac, dar daca depasesti termenul platesti o ora. Pff Am pus asta pe lipsa de experienta..

Igiena: mi s-a parut OK, ingrijita... un aspect a fost totusi: nu stiu daca s-a excitat /umezit ea aa de tare sau are vreo candidoza vaginala(ceea ce nu e ingrijorator). Nu am sesizat nici un miros suspect , tipa pare super ingrijita.. . Cine stie... mai asteptam pareri.

In concluzie : buna pizda , tinerica, intr-o luna doua... rupe patu!

Prosopul 100 cu 200.

Eu o recomand, e interesanta si experimentat cu ea macar odata. Comparativ cu ce inse sunt pe piata Iasiului... ea e in alta clasa.

Locatia, uitam: zona pasaj magic pizza. Mai e cu o tipa , interesanta si cealalta fata.. nu au in vedere momentan experiwnte bi, as fi fost interesat :D.

Poze:

post-110178-0-83797000-1476345184_thumb.png

post-110178-0-40922400-1476345193_thumb.jpg

post-110178-0-44345500-1476345201_thumb.jpg

post-110178-0-67335800-1476345209_thumb.jpg

post-110178-0-36579300-1476345218_thumb.jpg

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confraților!

 

Zilele trecute, fiind in delegație in Iași, ma gândesc ca după atâta munca, îmi trebuie ceva relaxare. Zis si făcut, deschid site-ul de fata si trag repede o privire sa vad ce pot sa găsesc mai repede. Dau de Alexandra si sun in speranța ca îmi va raspunde. Răspunde o voce suavă, de copila, care îmi spune ca ma poate astepta dacă vreau sa vin. Trag niște pantaloni pe mine si ii dau bătaie! Locația este undeva in zona ieșirii spre Vaslui, de la Podul ROȘ pana in primul rond.

Sun la interfon, imi deschide si vad copila. Spun copila, pentru ca este chiar o copila! Confirm pozele postate mai sus, chiar si ținuta in care m-a primit este aceeași.

Ca descriere: bruneta, 162, subțire, sâni nr.2 (si aici punctez: fascinant de frumoși), fundulet OK, figura interesantă. Per total, o prezenta plăcută. Am socializat puțin după care am trecut la treaba. Angajamentul a fost 180 lei, pentru 1 ora cu 2 finalizări si masaj de relaxare/erotic, la alegere.

Am stabilit ordinea de zi: masaj - finalizat prin oral, după care trecem la o partida de amor.

Masajul de relaxare fost mai mult 'frecție ca la mama acasa', cum a spus si Alexandra, așa ca am încercat si masajul erotic, deși îmi spusese ca nu prea se pricepe. Fraților, ce sa spun, ce a făcut domnișoara nu s-a putut numi masaj erotic, dar a fost de o plăcere nemaintâlnita decât atunci când te săruta iubita, in prima noapte când faci dragoste cu ea. Săruturi pasionale pe corp, însoțite de mici atingeri pe gland, ce sa mai, goguta era deja gata gata sa plesnească ... trecem la oral, unde Alexandra s-a descurcat de minune. Fără graba, ascultătoarea, a făcut tot ce i-am cerut: Deep, atenție mărita asupra zonei adiacente, lins etc.... urmat de o finalizare pe sâni.

Facem o pauza si trecem si la actul 2. Aici lucrurile s-au petrecut normal, oral+normal, nememorabil.

 

Total petrecut 60 min (după ceas, am uitat sa va spun ca Alexandra pune cronometrul! Nu am întrebat ce se întâmpla dacă depășești timpul!)

 

 

Locatie: 6, dezastru in camera, cearceafuri folosite, dezordine, șervețele aruncate pe jos, ca la cămin.

Aspect: 8 - bruneta, 160 - 162, Subțirica, 50 kg, 19 ani, drăguța, sani frumoși, plini, grei si foarte fermi, fund OK, fără sa fie bombat

Oral: 8,5 - soft, DT, cu zone adiacente la cerere. Depunctez din cauza lipsei de inițiativa, nu a tehnicii.

Normal: 8 - a executat orice, fara sa fie memorabil, docilă si ascultătoarea, gemete anemice, destul de larga pentru statura ei, imi pare rău ca nu am încercat pe la spate.

Anal: - nu am întrebat, nefiind interesat

GFE: 8

Atitudine: 9 - istetica, comunicare buna, calda, docila in pat,

Igiena: 8 - curata, epilata, fara mirosuri suspecte, manichiura ok,

 

Remuneratia : 180ron (dtd 60 de minute), pret cam mare, dar compensează prin tinerețea ei.

Concluzii: experienta buna, recomand

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Seara trecuta, intr-o încercare de a organiza o combinatie in 4, in turul nostru de forta printre capreoarele de pe publi, am ajuns si la cele 2 amfitrioane Alexandra-iepurașul si Georgiana-pisicuta.

Atitudinea a lăsat de dorit,nu ne-au gadilat orgoliile, Alexandra(cu costumația total eronata) putand fi punctata maxim la gfe, doar pentru ca asa se îmbracă prietena ta cand e foarte racită si nu are nici un chef.

Salutat, stanga-mprejur, ura si la fara.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Salutare !

 

Cu gandul la un threesome pe care nu reusesc sa il obtin din pacate (cred ca si Giulia a inchis taraba impreuna cu colega ei), mi-am zis, in urma cu vreo 2 zile, sa sun la aceste 2 dudui. Sun, bineinteles nu raspunde nimeni. Mai fac o incercare, raspunde una dintre ele, spunandu-mi sec si in lehamite, parca, sa mai revin in vreo 10 minute (de parca ele ma plateau pe mine si nu invers, atitudine 0 in fine). Dupa 15 minute, revin cu telefon dar pauza. Nu am insistat. M-am lasat pagubas, citind si recenziile colegilor mai bine imi pun pofta in cui de un threesome :)

 

V-am salutat si o zi buna va doresc !

  • Like 8
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Tanganyika
  • Oras:Tanganyika

Cu cateva saptamani in urma postau anunturi mai frecvent, presupun ca fetele intre timp si-au construit o clientela sau au lasat-o mai moale. Oricum am trecut pe la domnisoara Alexandra intr-o seara. A raspuns din prima, am stabilit sa ne vedem. A fost foarte amabila cand am ajuns, programarea si-a respectat-o. M-a primit intr-un capot negru cu chiloti si sutien pe sub el. A prezentat oferta: 100 nr, 180 ora. Anal a zis ca nu face. Am ramas o ora. In apt mai era si colega ei. Nu am apucat sa o vad.

Georgiana la prima vedere - bruneta, 19 ani zicea, foarte putin machiata spre deloc, draguta de la mama natura la fata. Nu foarte inalta, pana in 1.63, sani mari, frumosi, rotunzi si tari. Putina burtica, fund plat, picioare grosute pt inaltimea ei, curata, fara mirosuri sau alte lucruri suspecte. Precum la telefon si in realitate e foarte calma si molcoma.

Dusat inainte sa plec la ea, a inceput cu un oral, fara nimic special, a pus o caciulita a inceput cu un wot unde a dat semne de oboseala destul de rapid (aici sanii sunt de admirat). Am schimbat la un misionar, unde statea fara sa mai faca mare lucru. Am schimbat din nou in doggy unde am si terminat. A urmat o pauza. Cand am trecut pe la ea avea o sticla de Nestea din care tot servea si inainte sa incepem si in timpul pauzei iar in toiul actiunii stomacul era zgomotos.
Am inceput al doilea numar din nou cu acelasi oral fara nimic special, unde sanii sunt iar de admirat. Am terminat cu un doggy din picioare. Am facut un dus si am plecat.

Locatie: 9 - nimic de obiectat, poate putin dezordine in camera ostilitatilor.
Aspect: 8 - plusuri: sani mari tineri, tari, draguta la fata; minusuri: putina burtica, fund plat, picioare grosute.
Oral: 6 - anemic, sanii sunt de admirat
Normal: 7 - fara gfe, are momente fara reactie, nu initiaza mare lucru
Anal: nu face
GFE: 3 - nimic
Atitudine:  9 - amabila, calma, discreta
Igiena: 9 - curata, epilata
Halat: 180, dtd 1h10min

Concluzii: experienta medie, cadou putin exagerat - in lipsa de altceva e de incercat.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Tanganyika
  • Oras:Tanganyika

Legat de roscata Georgiana, ea spre deosebire de bruneta, doar m-a facut sa merg degeaba pana in Podul Ros unde dupa ce am ajuns nu mi-a mai raspuns, desi anterior, cu un sfert de ora stabilisem sa ne intalnim. Din ce vad mai sus.. nu am pierdut mare lucru.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Legat de roscata Georgiana, ea spre deosebire de bruneta, doar m-a facut sa merg degeaba pana in Podul Ros unde dupa ce am ajuns nu mi-a mai raspuns, desi anterior, cu un sfert de ora stabilisem sa ne intalnim. Din ce vad mai sus.. nu am pierdut mare lucru.

La Alexandra revin cu o corectie:

GFE: 6 - nu initiaza nimic dar te lasa sa ii faci ce vrei in limita bunului simt, nu accepta fk

man, pe cine ai curentat? ca is confuz...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Se pare ca s-au mutat in Galati inapoi.....

Am o rugaminte catre colegii care le-au vizitat daca pot confirma pozele, 99% sunt convins ca sunt tot ele

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Alexandranoua-in-oras/7b0060727e6b6254.html

 

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Georgiana/7b0060727d616452.html

  • Like 1

 

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

M-am gandit sa trec si eu pe la d'soara.

Nu-mi sta in fire sa scriu si sa dau note dar in cazul de fata se merita.

 

Sun, ma programez cam peste o ora, fata ajunge de la alergat, urcam, fac un dush rapid (baia are apa calda, am primit un prosop curat ). locatia undeva pe langa un restaurant pescaresc,Apartamentul curat, camera aranjata ok.Prezervative de toate culorile :) Fata mignona , sani frumosi , placuta la aspect si comunicativa.

 

Locatie: 9 - cam scartaie canapeaua deschisa
Aspect: 8.8 -draguta, zambet frumos ce-ti confera incredere, sanii mari , nu f tari dar nici moi.
Oral: 7 - fara manuta, dedicata, i-am spus din start ca nu ma intereseaza zonele adiacente .placut de un intro dar privelistea primeaza
Normal: 8.9 -un pic de gfe , depinde probabil de persoana, sta cum o pui dar e bine sa comunici in prealabil intentia . dar ai senzatia la un moment dat in timpul actului ca ....e plecata departe
GFE:  - aici nu pot sa dau nota pt ca depinde de om ...ca nu face fk asta e partea a doua ,  da e destul de dragalasa sa-ti simuleze macar dragalesenia unei iubite.
Atitudine:  9 - comunicativa , un pic ...asa visatoare parca ,.. dar asta nu are de a face cu povestea. amabila , discreta
Igiena: 9 - curata, epilata
Halat: 180 cam 60min (in cazul meu un nr ff lung)

Ne revedem probabil...

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Fetele au revenit in iasi pentru doua saptamani. nr de telefon schimbat insa.

am mai fost de cateva ori si fata si locul sunt ok.

 

Locatie: 9.2 amenajat ok , televizor muzica stoluri in geam
Aspect: 9 , are fata de pustoica , coapse asa cum trebuie, sanii marisori , pufosi dar nu lasati 
Oral: 8 , se dedica  , fara scuipaturi palme sau alte violente dar incitant
Normal: 9  dar sta cam in orice pozitie vrei , atat timp cat e anatomica
GFE:  7-inafara de fk poti sa o dragalesti cum vrei
Atitudine:  9 - comunicativa ,are simtul umorului
Igiena: 9 - nimic suspect
Halat: 100  35min

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...