Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Sa trăiți confrați futacioși,am purces la salon si am intrat cu ,CARMEN.Nu o sa descriu masajul deoarece este fabulos,doresc să i scriu câteva cuvinte:Carmen tu esti o femeie in adevăratul sens al cuvântului. Sa radiezi de fericire si sa ne umpli zilele cu pace si fericire. Sa fii împlinita, sa ai mereu un zâmbet si un cuvânt frumos de oferit. Sa faci masaj din tot sufletul tau, pentru ca asta te face cea mai frumoasa ființa! Sa fii apreciată ... Mai mult decat te apreciem noi, daca este posibil. Dar sa faci toate astea necondiționat, fără așteptări, asa cum ne-ai obișnuit tu pe noi, suflet frumos si radios! Esti incredibila si magnifica. Sa te bucuri asa cum stii tu cel mai bine de aceasta viata. Esti o persoana demnă, atat de modesta, calda. Uneori nu

Imi gasesc cuvintele pentru a te descrie in cel mai corect mod, dar meriți fiecare lucru bun de pe acest pământ! Sa ai sarbatori fericite !Te imbratisez cu tot dragul! Carmen va îndeplinește toate fanteziile ,este la un nivel fabulos a ridicat masajul la nivel de artă. De 2 zile sunt tot cu gândul la Carmen imi vine sa merg într-un picior la ea și să mai petrec clipe de vis cu ea.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Masajul suedez este cel mai apreciat de clienti, fiind si cel mai cunoscut tip de masaj. Acest masaj exercita o presiune ferma, dar delicata asupra musculaturii. El presupune lovirea pielii si framanatarea muschilor, fiind practicat doar de terapeuti licentiati care folosesc uleiuri speciale pentru ungerea pielii. In general, trebuie sa fii dezbracat si acoperit doar de cearceafuri.

 

Masajul suedez implica 5 miscari diferite:masaj barbat

 

lovituri lungi si alunecari

masarea fiecarui muschi

frectie

lovituri usoare

vibratii Acest tip de masaj se practică în saloanele medicale,și care include si reflexoterapia.MASEOUZELE de la Cleo executa masaj in talpa și pe corp dar așa că un preludiu erotic,gingaș si armonios sa te destinzi sa te relaxezi.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...