Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319


Postări Recomandate

Buna sa va fie inima futuroe.Dupa o pauza am decis sa fac o vizita la Cleo,asa ca ieri sun pt o programare rapida erau 3 libere Sofia,Mihaela si ANA o aleg pe ultima.La ora stabilita mergla locatie, intampinat secretara poftit sus adica mijloc la camera cea de deasupra garajului poftit dus chiar de Ana care venise sa ma anunte ca e liber dusul. ANA :blonda inalta ,sani frumosi intre mici si mijlocii ,frumoasa dar mai ales e tanara  dupa parerea mea in jur de 19.Inceput cu masaj relaxare continuat cu cel erotic .fiind la inceputurile meseriei s a descurcat bine are niste buze senzuale furandui si cateva saruturi.ce sai zic succes mai departe merita vizitata.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Să trăiți confrați futacioși!A vorbi pe cineva de rău nu denotă decât frustrare și educație proastă. Cum să te superi pe nenorocul și nefericirea cuiva care recunoaște prin purtarea sa că îți este inferior? Iar dacă unii se așteaptă să le răspund la fel, vor avea mult și bine de așteptat. Altfel, ar fi ca și cum dacă m-ar lătra un câine, m-aș așeza în 4 labe și aș lătra și eu. 😂 Bun...Să trecem la masaj ...am purces la salon la Sofia care prestează un masaj permisiv,are tehnici de masaj și FK bun ,deci este o maseouza voluptoasă care mi-e imi place și de câte ori am ocazia merg la dânsa. Ce doresc eu sa transmit Roxanei este faptul că Domnișoara secretara Petronela imi face rezervare ,și când ajung la salon imi zice ca nu pot sta decat 40 de minute ca Sofia are programare după mine.....deci programabile se fac doar la 40 de minute și nu se poate la 1 Ora.Secretara Petronela este cam extravagantă in atitudine si cred ca nu are rost sa reamintesc faptul că trebuie să fie pro client sa ajute clientul nu sa il obtureze.

  • Like 2
Link spre comentariu

Buna dimineata!

Astazi va asteptam alaturi de domnisoarele: Diana, Cristina, Ana, Andra, Sofia, Mihaela si Laura!

O zi frumoasa! :girly

 

Avem o veste buna, incepand de Sambata, vom avea inca o domnisoara noua care va intra la oferta! :crazylove

Asteptam cu nerabdare :crazylove  :crazylove  :crazylove 

Link spre comentariu

dumb&dumber,ONANISTULE,da' tu chiar te masturbezi cind scrii aici?!!! ca asa incepem sa intelegem de ce te tot bagi in seama. La ultima postare  din 6 randuri  ai scris numai unul despre maseoza. Cum dracu' reusesti? PARACIOSULE!!!  Atitudinea pro client  depinde si de client,dar tu nu ai cum sa intelegi asta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...