Sari la conținut

Vizitator crlstl

Postări Recomandate

Vizitator cioco
Reputație: 0

Ai dreptate @NicuCuza ori Monik are 2 identitati sau nu are cont de escorta si a rugat pe cineva (client dar nu prea cred, mai repede solzos) sa scrie dupa dictare . Ce citesc este de parca si-a scris singura serviciile oferite. @ZERCORE te rugam sa ne lamuresti.

Link spre comentariu
Vizitator crlstl
Reputație: 0

Confirm tarifele amintite de colegul mai sus.

Posibil ca in urma unei discutii pe mess, le-a aflat.

Cu cateva zile in urma, am ajuns si eu la titulara acestui thread.

In urma discutiei pe mess, am aflat noile tarife, si avand in vedere, posibilitatea de a petrece 1 ora in compania doamnei, la tariful de 100 lei, am ales ca in jurul orei 18:00 sa o vizitez.

Garsoniera, pe undeva in spate la piata gorjului, mai sus de sectia 21 de politie, inspre b-dul apusului. locatia foarte curata si dotata corespunzator.

primirea a fost facuta cu domnisoara in lenjerie rosie, la tv un post specific - SuperONE, numai bun de incalzire.

Ma indrumat spre dush, unde am gasit tot ce am avut nevoie, gel de dush, prosop, papuci, etc.

Dupa dush, am intrat in camera, si am trecut la actiune, domnisoara servindu-ma cu un oral care sa finalizat cu CIM. in concluzie pot sa ma declar multumit, si sa ii acord domnitei un 8, minusul fiind cauzat de lipsa atentiei catre partile adiacente, respectiv DT.

A urmat o pauza, timp in care domnisoara a fumat, eu fiind servit cu un pahar cu apa, dupa care am revenit in pat, unde, am incercat mai multe pozitii, printre care domnisoara deasupra, dar si clasicul "umeri - craci", pozitie in care am si finalizat. O nota, dupa parerea mea, cat mai aproape de realitate ar fi tot un 8. FK, da.

In ceea ce priveste GFE, nu ma pot pronunta cu o nota, domnisoara fiind insa placuta in conversatie, si implicata.

 

Per total recomand, mai ales la noul tarif de 100 lei ora.

 

PS. Daca am inteles corect domnisoara face la 50 lei doar finalizare orala, rog pe cineva care a discutat intre timp, sa confirme sau sa infirme acest lucru. Serviciile includ si dominare, dupa spusele ei, soft, genul assworship.

 

Multumesc.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

salut,

am lasa ceva timp de la "actiune" astfel incat sa judec mai putin subiectiv si ... recenzia sa fie de ... bun augur si ptr restul colegilor .

 

asadar si prin urmare avem :

 

 

1. Locatia str - Girlandei la intersectie cu Lavandei .

2. Se vede ca are 28 spre 30 de ani ... dar nu-i bai ...e ca in bancul ala cu : cei mai frumosi 10 ani ai unei femei sunt la 25 de ani !!!

3. M-a invitat ptr o scurta introducere si un pahar de apa ( ptr mine ... :) )

4. Am fost sa fac un dus, geluri ok nu d'alea de 5 ron , prosoape curate , baie ok ... igiena e foarte importanta ptr mine si spune mult si despre restul ...

 

despre futareala pe scurt :

 

- oral cu DT foarte misto ... finalizare CIM , nu inghite, dar oricum e foarte bun ...pune "suflet "...

 

pauza de o "cafea " -adica inca un pahar de apa ...

 

- numarul doi , inceput tot cu oral ... dupa care am trecut la anal ... pentru ceea ce venisem de fapt ... si e super super tare ( chiar masoara dimensiunile cum a zis si un coleg ... m-am incadrat la ...marele fix, depasind foarte putin ... dar probabil ca a fost ok si ptr ea , am inspirat incredere ... puii mei ) ... e chiar stramta sau stie foarte bine ce are de facut ... cert e ca a fost atat de bun pe cat speram ... si am plecat cu un zambet ... pervers dupa ... e genul de femeie care te fute ea ... si mie imi place la maxim ... acuma s-ar putea sa ii si placa ... ca prea punea suflet si la oral si la anal ... zic eu !

 

 

Scurt pe doi :

 

Locatie 9

Aspect 8 (sanii cam lasati si varsta care se vedea, dar eu am venit sa ma fut ... deci nu m-a interesat nici "click"-ul ,nici altceva ... nu e vreo frumusete , dar nici urata nu e ... are insa ceva ce ... e foarte atragator la ea si te mentine " on-line " )

Oral 10 - DT, CIM - bun , bun , bun .

Normal nu am incercat

Anal 10+++ ( chiar am plecat ... MULTUMIT ! )

GFE - nu stiu ce sa zic ... nu ma atrage FK si restul ... poate asa sunt eu ... ma duc la futut , vreau sa ma fut ... restul e la capitolul : " detalii" ...

 

costul : 200 ron am depasit usor o ora , nu m-a tras de maneca ... apreciez maxim ... ptr ca am patit-o sa fiu "zorit " si "repezit" si m-am simtit aiurea rau

 

per total o experienta FOARTE placuta ...

 

sper sa fie de folos, cum mi-au fost si mie recenziile colegilor .

 

Carpe fucking diem !

  • Like 3
Link spre comentariu

Va salut baieti si confrati ,nu este contul ei am fost de 2 ori la aceasta gazela dar colegii au spus cam tot ce era de spus dar timpul nu mi-a permis decat sa postez in urma conversatiei cu ea pe mess noile tarife !! si la primul post dupa ce am fost la ea am fost plecat cu munca circa 2 saptamani in afara neavand timp sa conpletez scuzele mele de rigoare si revin cu completari dupa ce voi citi si ce sa mai discutat de aceasta gazela . o zi buna si cele bune !

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Confrati, m-am intors iar.. de la Monika. Asa cum o stiam eu de data trecuta, este fata aia zambitoare, primitoare, fara nici un fel de fite.. si apreciez mult chestia asta la ea, pe mine unul.. cu siguranta ma convins sa fiu clientul ei fidel. Asa cum i-am promis de data trecuta, pentru ca mi-a placut.. m-am tinut de promisiune si am inceput sa devin un client fidel. Cum e si vorba aia " cand iti place, iti place.. mergi, nu te mai uiti inapoi ".

Asadar, dupa o zi lunga de munca.. ( deh, lucrez cu publicul si e foarte stresant ), m-am hotarat sa merg la ea, am sunat-o.. m-am programat la ora 18:30, am ajuns la ora programata, poate.. cu 1 - 2 minute intarziere,a durat putin pana mi-am parcat motoreta pe bordura, pana si-a facut ea dus, sa nu mai lungim.. ajung la usa, bat.. si usa se deschide larg, increzator.. intru, si vad o minunatie de fata imbracata intr-o lenjerie rosie.. asa cum i-am spus si ei, ca sa nu o deochi eu.. :D. Ma descalt, imi ia casca si o duce in sufragerie.. o urmez si vad televizorul dat pe SuperOne ( pt cine stie ), ne asezam.. stam la un pahar de vorba, si o tigara. Nu stiu cum este cu alti clienti, nu ma intereseaza, imi place sa cred ca are o altfel de atitudine fata de mine, mi sa parut deschisa.. mi-a povestit unele lucruri, si din respect pentru ea.. nu o sa le spun.

Termin tigara, imi iau papuceii.. ( deja, stiam si unde sunt ), ea observa lucrul asta,facem o mica glumita.. si am intrat in baie. Ce este de apreciat, baia.. este impecabila, apa calda din prima, gel de dus foarte bun,prosoape uscate si curate.. igiena maxima, si mi-a placut..am apreciat asta la ea de prima data. Ma intorc in camera, ma sterg putin si ma pun frumos in pat.. atenta la ce vroiam sa fac, imi da o pernuta. .vroiam sa stau umpic mai sus ( iar am apreciat mult faza asta la ea ), atentie maxima catre client. Un FK mic, jos textila.. si am trecut la oral. Un oral nemaipomenit de bun, nu stiu de ce altii spun ca nu are grija de zonele adiacente, si nu face DT.. cel putin, cu mine face DT si are grija de zonele adiacente ( nu ca as fi mare fan ) dar.. face. In fine, fiecare cu parerea lui.

Am schimbat pozitia, am intins-o in pat.. wow, super priveliste.. are un corp beton, si apreciez tenul bronzat si faptul ca miroase super frumos. Cum data viitoare nu am reusit sa ajung la normal ( am o alergie la prezervative ), am mai incercat odata si a mers.. insa, nu prea mult pt ca eram destul de incarcat, si dupa o zi de munca..dar mai ales dupa oralul ala demential.. am finalizat, a avut grija de ala micu' sa-l igienizeze ( iar un plus din partea mea ). M-am imbracat, am mai stat la o tigara,am mai vorbit putin si a ramas sa ne vedem data viitoare.

 

nomal - 10

oral - 10+ pentru tehnica aia speciala pe care o are

atitudine - 10, merita din plin.. cei care au mai fost la ea, stiu despre ce vorbesc.

locatie - aceeasi locatie, in spate la sectia 21 ( se ajunge usor ), bloc nou reabilitat, arata super casa. 10

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare si va pup buni prieteni (ca pe multi dintre voi am si facut-o prin fetele astea :slap2 )

 

Azi dimineata plec eu hotarat sa evadez un pic...rezolv treburile si da-i si suna: pe Xenia... nu raspunde...pe Rahela...nu raspunde...mai stai mai alearga...iar suna ...iar nu raspunde...im zic azi nu e ziua mea :no2 , si plec spre casa trist si cu tolba plina...spre casa pe la semafoare mai intru pe forum sa vedem ce ma inspira...si ete ca dau de topicul domnisoarei. intrat in criza de timp (imi expirase biletul de voie...) gasesc o portita si sun. Imi raspunde Monica, imi spune ce si cat (100 - o finalizare, 150 o ora, 200 - o ora total parca, sper sa nu gresesc) si ii spun ca vreau sa ajung in 10 minute. Spune ca are o programare la 17 (era 16,45) si trebuie sa ma refuze dar sa revin cu un telefon la 17.10 ca poate nu vine clientul, Zis si facut. revin la 17,10, clientul nu venise si baga mare...eram deja in zona (sa zicem ca stiu zona foaaarte bine...) si urc.

 

Fata arata bine, inalta, suita pe tocuri are cam 1,80, poate peste (tocuri de 10-12) fara are probabil 1,71,72. Picioare lungi, drepte si frumoase. Un fund frumos. Un chip placut, decent fardata, zambitoare, relaxata. Niste ochi mari caprui cu care se uita foarte frumos cand face oralul. Carnea destul de moale, motiv pentru care si sanii sunt destul de lasati si are si cateva vergeturi pe ici pe colo...Per total insa o aparitie placuta. Foarte curata, mirosind frumos (asta a fost mai delicat pentru mine ca nu puteam sa vin de la cumparaturi mirosind a parfum de femeie, dar cred ca dusul de dupa a mai estompat mirosul...)

 

Garsoniera arata foarte bine. Un perete plin de oglinzi la capatul patului, mobila noua, curatenie luna. Baia dotata cu de toate: geluri de dus, prosoape curate, papuci. Mobilier nou si elegant si in baie.

Am fumat repede o tigara,m-a servit cu un pahar cu apa, am stabilit conditiile contractuale, am platit 150 pentru o ora si am purces la dus.

Am zarit si o colega draguta care si-a luat la revedere si pe care as vrea sa o revad. Sper sa va pot povesti si despre ea.

 

Pentru ca din nou eram pe fuga (fugit cu banii de lapte de acasa...) am cam dat pe repede inainte. Sarutari, FK, mangaieri ....am executat un cunilingus la o vrabiuta frumos epilata, curata, o placere sa halesti asa ceva...m-a indrumat cu gesturi mai tandre la inceput apoi tot mai hotarate, terminand prin a-mi lua capul cu ambele maini si chiar si-a pus piciorul dupa gatul meu ca sa fie sigura ca nu fug :crazylove , ceea ce de altfel oricum nu aveam de gand sa fac, aratandu-mi prin gesturi ce vrea, lucru care mi-a placut enorm (ce sa fac, scoala veche, imi place sa fac si femeia sa se simta bine...) Ce sa zic, se pare ca am executat binisor ca s-a manifestat frumos: icnind usor, cu gemete discrete, sincer cred ca i-a placut...de fapt ne-a placut la amandoi...

apoi randul e la oral: s-a jucat un pic cu limbuta, apoi cu un degetel, apoi iar cu limba, cu priviri spre mine, cu atentie, intrebandu-ma usor daca imi place. Un DT adanc, umed, bine executat, am terminat in gurita domnisoarei si am fugit repede la dus nu inainte insa sa imi dea un servetel sa sterg putza sa nu las picaturi prin toata casa. Mi s-a parut firesc...repet, e foarte curat.

 

Pentru ca ramasesem fara tigari, am rugat-o sa imi dea o tigara (imi spusese ca e fumatoare) si a fost foarte draguta si mi-a dat . Am fumat amandoi cate o tigara, am stat un pic de vorba si pentru ca ma grabeam am fortat un pic inceputul reprizei a doua. A inceput cu un oral de care am putut sa ma bucur mai mult de data asta : priviri, mangaieri (nu va impacientati, nu exagereaza cu manuta, doar asa, atzatza putin) , DT, scuipaturi, loviri cu putza peste limba...as spune simplu :un oral bine executat. dar pentru ca nu vroiam sa termin tot oral am zis sa ma bucur un pic si de un normal. Am rugat-o sa puna prezervativul si sa ii dam drumul. M-a intrebat cum vreau si fiind in fotoliu i-am spus "Treci deasupra cum vrei, cu spatele sau cu fata la mine". A ales cu spatele. Si da-i tangouri si dansuri si lambade...o placere sa vezi cum se unduia, cum sarea, cum o lua incet, cum iar desena figuri geometrice, cum iar sarea...data viitoare o sa o rog sa puna muzica sa vad efectiv cum danseaza si face sex in acelasi timp. Apoi ne-am dus in pat si am pus-o batraneste in misionar (aveam de gand sa mai schimb dar nu am mai apucat... :slap2 ) Oricum, s-o vezi cu cracii aia lungi si frumosi intinsi in aer ca doua antene e o reala placere...

 

Si sa incepem si cu notele :

 

Locatie: zona - poate departe pentru unii dar pentru cei din zona o adevarata bucurie; poate un pic prea ascunsa pentru cei care nu cunosc zona. Ca dificultate sa ajungi pe strada i-as da un 8 . Zona ferita insa, fara trafic. Din punctul meu de vedere un avantaj.Locuri de parcare se gasesc. Bloc linistit, curat, fara vecini la intrare care sa te ia la intrebari.. Zona de asemenea linistita, nu au loc evenimente , te poti avanta noaptea fara teama.

garsoniera - 10 elegant, curat, dotat.

Fata - chip dragut, placut, o frumusete sa zicem discreta - nota 8. Corp de nota 8. Daca avea carnea mai tare un pic, pielea mai intinsa si sanii mai frumosi clar era de 9spre10.

Oral - 9

Normal -8 (ceea ce mi se pare o nota buna mie) poate inca nu ne-am acordat unul la altul. mai lucrez si revin...

GFE - 8 (in mod cert e si vina mea aici...)

 

Achitat 150 - o ora

 

Concluzia : revin cu siguranta...aici mai e de lucru.

Sper ca n-am uitat nimic....

  • Like 4
Link spre comentariu

Am fost si eu azi la Monika si va impartasesc impresiile mele:

M-am dus asteptandu-ma la o experienta mai deosebita avand in vedere ceea ce citisem aici dar din pacate a fost una mai putin decat mediocra. Locatia ok pe niste stradute in spatele politiei de la Gorjului, am gasit usor. De cum am intrat mi-a atras atentia sa nu vorbesc in hol deoarece ar putea sa auda vecinii, m-a pus sa ma descalt inclusiv de ciorapi din hol. De cum am intrat in camera mi-a atras staruitor atentia ca sedinta dureaza 30 de minute, televizorul fiind programat sa se opreasca dupa acest interval. In plus mi-a specificat raspicat ca la ea cum pleaca un client vine altul... M-am deszbracat, am plecat la dus unde m-a insotit... Credeam ca acum va urma ceva special, dar din pacate singura ei grija era sa nu consum prea mult gel de dus, asa ca m-a spalat ea pe instrument si atat, mi-a specificat ca la ea se face dus doar de la brau in jos...

Intrat in camera, imi specifica iar ca la inchiderea televizorului sedinta se va termina... incepe cu un oral super slab, mai mult un fel de laba si din cand in cand mai scuipa pe instrument gemand foarte-foarte fals... am incercat un 69 gandindu-ma ca poate se va dezlantui, insa nu s-a intamplat nimic deosebit... aceiasi laba in continuare cu gemete ceva mai tari dar si mai false in acelasi timp... gandindu-ma ca poate "sefu" se va plictisi de aceasta mascarada i-am cerut sa punem prezervativul si am luat-o capra reusind sa termin in cateva minute, inainte ca televizorul sa se inchida... La plecare nu mi-a mai permis sa fac dus stergandu-ma ea cu servetele umede si spunandu-mi "gata!" Dupa ce m-am imbracat mi-a spus ca daca mi-a placut ma mai asteapta... In mod sigur nu mai vin!

Sa dau si niste note:

- locatie 7, garsoniera mica dar destul de curata

- GFE 3 din cauza ca tot timpul m-a grabit

- la corp i-as da nota 6 genul slabuta cu sani maricei dar lasati, de altfel nu si-a dat sutienul jos

- oral 2 - unul dintre cele mai slabe de care am avut parte

- normal 5

 

Pretul 100 ron o finalizare normal si oral 30 minute.

Mentionez ca pe colega ei n-am vazut-o.

 

Chiar daca nu e teapa nu recomand absolut deloc...

 

ps si pe mine la telefon m-a intrebat de dimensiuni...

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator radoneeus
Reputație: 0

Salut,

 

Locatia o cunoasteti, pe Monika o cunoasteti.

 

Am rugat-o sa ma faca sa vreau sa revin...si va confirm ca o voi face...

Fara un plan clar, am dezvoltat pe parcurs. Am petrecut aproape o ora impreuna, am platit 150 RON dar chiar n-a mai contat planul tarifar.

 

 

Sublim.

 

Ai fost avertizat ca recenzia ta nu respecta nici pe departe regulamentul in vigoare.

Contul tau va fi suspendat pe termen nelimitat, iar daca pe viitor doresti sa mai fi coleg cu noi, te rugam sa citesti regulamentul inainte sa postezi!

Multumim de intelegere!

  • Minus 4
Link spre comentariu

Am Vizitat si eu fata si pot confirma postul colegului Brotacu, dar sa detaliez:

Locatia este in Militari prin spatele sectiei de politie 21, simplu de ajuns cu Google Maps :)

Garsoniera la ultimul etaj, bloc fara lift, amenajata Ok, curata. Baie curata, papuci, apa calda, geluri, prosop curat.

Fata te pune sa te descalti de la usa, inclusiv de ciorapi, iti masoara p__@ si daca corespunzi, bine daca nu...ramai doar pt oral. Nu accepta ciocane mai lungi de 19 sau mai late de 3. Eu nu sunt vre-un terente, dar m-a refuzat pe motiv ca am 4 cm grosime...citez: "sunt foarte stramta si nu vreau sa ma doara, ori e placere ori numai e"

Zic ok, raman pt oral...ma dezbrac si ma insoteste la dush, unde imi face instructajul: aici ai papucii, aici ai prosopul, aici ai gelul...te rog sa tragi perdeluta la cada sa nu imi uzi pe jos.. In fine...dupa instructaj, fac o spalare rapida la oo si ma intorc in dormitor. Ea ma astepta cu tv pe Super One, programeaza televizorul la 30 minute, imi muta telefonul de pe noptiera pe masuta si ma roaga sa ma asez..

Ok...ma pun in pat si ea se aseaza deasupra pt oral. Il gadila pe gogu cu limba-n cap putin, scuipa de doua ori..mai gadila putin, il ia in gura intr-o incercare de deep, o scoate, geme fals, ma intreaba daca imi place, eu ce sa zic...da imi place, dar totusi nu te-ai razgandit sa te si fut??

Nuu nuu nu...zic hai ca nu te fortez, te iau usor ca pe virgine cu mult lubrifiant si daca te doare, ne oprim... Dar nu! Fata nu trece cu vederea depasirea sablonului si pace.

Ok, mai scuipa de doua ori, o mai linge putin in varf, mai o ia de doua ori in gura si se tot prostea... I-am spus ca imi place putin mai agresiv, si s-a conformat, a inceput s-o Suga mai cu sarg, mai cu deep, mai cu laba, mai cu scuipat...in 7-8 minute eram gata...o intreb de finalizare si imi spune: orala inclusa in pret, faciala costa 30ron extra.

Optez pt cea inclusa in pret, o mai inghite de doua ori intr-un deep si o atentionez ca vine cascada, moment in care o ia in deep si se infige de doua trei ori in ea in momentul in care eu ejaculam...s-a mai jucat putin cu sperma si pe urma a luat un servetel si s-a descarcat. Finalul chiar mi-a placut...mi-a deschis apetitul de pornografie...am mai intrebat-o inca o data de sex...si ma refuzat.

Ok, ma duc la dush, insotit dinnou...ma spal, ma imbrac si hai PA!

Note:

 

Oral 6-7 cred ca poate si mai bine daca are chef

Normal nu am avut parte

Anal nu am avut parte

Gfe nu mi-a inspirat incrdere pt a incerca fk sau cunni sau altceva

Aspect: carnea cam moale, dar Per total Ok

Pret: 50 ron in cazul meu - venisem pregatit cu 200 (sex total 2 fin) dar nu i-a vrut !!????

Per total o experienta proasta..am venit sa fut si am plecat doar cu un oral..

 

Scuze pt caligrafie dar am scris pe telefon.

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

seara am ajuns intr-un final la Monica in bine cunoscuta garsoniera din spatele pietei gorjului.. Arata mai bine ca in poze. Sunat programat.aceeasi intrebare despre marimea penisului.. Fata ma asteptat in chilotei rosii si sutien tot rosu. Am facut prezentarile dupa care dusul de rigoare. fata a inceput cu un oral bun cu deepthroot executat f bine. Oralul executat fara maini.cu lins pe oo.cu scuipat pe organ.la deepthroot dadea ochii pe spate.o atitudine de actrita porno.finalizare in guritza ei cu supt tot ce aveam.ca note.0

fata 9.oral 9.normal nu am incercat.am stat doar un nr.decartat 50lei.

Link spre comentariu

Proaspat intors de la cumåtra Monika.

 

O sa fiu foarte succint doarece s-au mai facut o gramada relatari si nu cred ca as avea ceva nou de spus.

 

Locatie: Strada Ghirlandei EDITAT etajul si apartamentul il aflati de la ea cand veti ajunge la scara. Loc de parcare se gaseste relativ simplu. Ma rog, cat de simplu s-ar gasi pe o straduta printre blocuri.

Garsoniera la ultimul etaj (nah ca v-am spus si etaju' :)) ) renovata recent si curata. Baia moderna echipata cu gel de dus si sapun lichid plus cateva prosopele curate, impaturite puse pe masina de spalat parca.

 

Cumåtra vulpe se prezinta cam asa: 1,80-82 pe tocuri, bruneta, subtirica , sanii maricei dar moi rau, destul de ingrijita. Unghiile nu mi-au placut. Ca si atitudine mi s-a parut cam timorata dar cred ca asa e felul ei... Declara ca are 29 de ani dar cred ca se apropie de 39 in adevarat.

 

Actiunea: Intrat in casa, tras putin sufletu' dupa cele X:) etaje urcate pe scari (nu se fumeaza), intrat la dush pt o reimprospatare desi facusem cu 17 minute in urma, sters, asezat pe un fotoliu si apucat de treaba.

Mentionez ca fata mi-a spus de la telefon ca e pe stop si ca nu poate face decat oral. Si asa a si facut. A inceput sa o mangaie cu mana bagata in gura in prealabil pana ce madalin a dat semne de trezire. Vazand ca e momentu', s-a apucat sa puna gura pe ea cu ceva dibacie. Face dt si sta sa 'o futi in gura' la propriu :) uitanu-se in ochii tai ca caprioara Bambi. Se bate cu ea peste bot, o scuipa o cearta, o descanta ii cam face de toate ce sa mai... :)

Finalizat in gurita ei negrabindu-se sa ia gura din ea. Asta e un mare plus. O mai suge cateva secunde bune dupa ce termini...

Sters frumos cu servetele uscate si umede, imbracat si plecat sa-mi fac dusul acasa. Eu am ales aceasta varianta, nu cred ca ar fi fost vreo problema sa fac dus acolo dar nu ma simt eu comod.

 

Note:

Locatie: 8

Aspect fata: 7-8

Atitudine: nu pot sa notez deoarece mi s-a parut ciudata dar nu respingatoare. e ok

Oral: 8

Normal si anal nu am incercat si nici nu o sa incerc doarece mi-a spus categoric ca nu ma incadrez la dimensiunea pulii. Cå la lungime mai e cum mai e, dar la grosime nici vorba sa ma incadrez. Plm, ce sa-i fac....? Asta e

Tarif: 50 ron lasati pe masa de catre mine de la inceput din proprie initiativa. Nu stiu daca urma sa-i ceara ea sau nu, ca am luat eu hora inainte.

 

Parerea mea: Este mai mult decat ok raportul calitate-pret daca stai sa te gandesti cå tarabele alea de la strada pretind aceeasi suma pt un oral facut in masina si in scarba. Eu zic ca trebuie incercata macar o data.

 

 

Out!!

  • Like 5
Link spre comentariu

Salve !

citind mai demult despre caprioara monika(cu k):)) si zilele trecute fiind in zona am sunat-o sa o intreb de sanatate..mi-a raspuns aproape imediat ..asta fiind pe la ora 14:00 si mi-a spus ca ma poate primi,cu conditia ca scula sa nu fie mare....i-am replicat ca nu are de ce sa fie ingrijorata ptr. ca sunt in graba si vreau doar un oral...m-am prezentat in cuibusorul descris mai sus ce cativa confrati.(liftul functiona..!) si iata-ma fata in fata cu gazela...tipesa cred ca are in jur de 35..mai mult sau mai putin..brunetica slabutza .fata destul de comuna...in fine pe mine nu ma deranjat aspectul fizic..fiind in graba i-am spus ca vreau un oral protejat si nu are rost sa ma mai dusuiesc...i-am inmanat 50ron de la inceput mi-am dezvelit scula ea a sters-o cu un servetel umed si mi-a pus caciulitza...venisem destul de incins asadar nu au fost probleme cu erctia, ma lins pe oo ma luat foarte incet la oral...i-am spus ca as vrea sa ne miscam ceva mai cu talent asadar a trecut fata in viteza a patra...deep reusit a tinut-o acolo in amigdale citeva secunde bune...am luat-o de dupa cefa si am indesat-o ..fata nu a protestat..am mai scos-o sa mai rasufle si iar am tinut-o de cap indesand-o ..practic a fost un fuck in amigdale...am intrebat-o daca pot sa-mi dau drumul in gura ei si nu ma refuzat...cand am simtit ca-mi vin copii pe teava am scos -o din amigdale si din cauciuc am anuntat-o pe duduie ca ''vin pompierii'' si m-am descarcat in gurita deschisa a ei...a mai stat putin si sa dus sa decarteze la baie...eu am luat un servetel umed m-am sters i-am multumit fetei pentru prestatie si am sters-o in treaba mea...

ca locatie 8.5

fizic ...cam 7.5

oral 9

pret 50 fin

in rest ...toate cele bune!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Aflandu-ma prin zona cu ceva treburi si fiind pe lista de vizite o sun pe Monika pentru o programare . Raspunde amabila si-mi ofera lista de preturi si serviciile optand ptr varianta de 200 lei/ora total .A intrebat de dimensiuni dar am asigurat-o ca sunt in limite normale . Fiind destul de aproape de locatia ei o intreb daca pot veni in 10 min si-mi confirma ca pot veni cand vreau momentan este libera . Ajuns la usa garsonierei dau cu ochii de Monika o fata bruneta , slabuta , ok la fata ,destul de inalta ptr altitudinea mea cam 1.80 pe tocuri, departe de cei 28 de ani declarati, peste 35 as aprecia si eu .Vorbareata si amabila ma invita in bucatarie si ma serveste cu o cafea incepand o mica discutie despre mersul barbatilor la escorte . Termin cafeaua si ma invita la dus unde gasesc gel barbatesc si prosop curat . Iesit din dus intru in camera unde ma asteapta dezbracata in pat , se repede la prosopul meu pe care-l da rapid jos si se "indragosteste"de gogae al meu dezmierdandu-l cu mangaieri si pupaturi . Ma apuca de maini si ma tranteste in pat continuand cu pupaturi pe corp si mangaieri la OO . Luat putin cam repede nu am stiut cum sa reactionez asa ca am lasat-o sa-si faca de cap . Oralul a fost perfect cu tot ce-i trebuie :DT , linbi pe OO , priviri porno , gemete usoare , batai peste fata cu instrumentul muncii . Nu am rezistat prea mult si am terminat la ea in gurita , asteptand sa termin tot dupa care a varsat copii in servetel . S-a asezat cu capul pe pieptul meu intrebandu-ma daca sunt ok . Dupa o mica odihna m-am bagat la dus ptr a pregati runda a 2-a . Iesit din dus ma astepta cu un pahar de suc in mana ,rugandu-ma sa o scuz 3 min pana face si ea un dus . Iesita din dus se repede la mine care stateam intins in pat si incepe un FK pasional ca la 20 de ani cu mangaieri pasionale de ambele parti . Coboara incet cu pupaurile spre gogae cu intentia de a-l readuce la viata . Profit de pozitia ei si o trag incet in 69 . Epilata si fara mirosuri pasarica ei mica s-a bucurat de limbuta mea umezindu-se bine . Dupa ce l-a readus pe gogae la viata mi-a montat un preze anuntandu-ma ca are de gand sa ma calareasca "hard" . Si hard a fost , ziceai ca este la rodeo . Stiind ca nu o mai duc mult am intors-o caprita si am pompat putin . S-a intors la mine fara sa ma intrebe nimic s-a lubrifiat si si-a bagat-o in anus incet , incet pana si-a facut loc si a inceput sa se miste in ritmul meu gemand usor si muscand teatral perna . Plin de transpiratie termin in preze si ma prabusesc in pat . Din nou a urmat intrebarea daca sunt ok . Am mai bagat repede un dus , m-am imbracat si am decartat 200 lei fara sa-mi zica nimic . Timp petrecut 1h 20min . Note :locatie-8 , aspect fata -7 , oral -9 , normal+anal - 9 . Obligatoriu de revenit

  • Like 6
  • Mersi 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua, sau .. ziua buna.

Cum, a fost ziua mea ( de nume ).. am zis sa-mi fac un cadou asa.. mai special. Am pus mana pe telefon si am sunat la Monika, mi-a raspuns.. am discutat,a realizat ( probabil ) cine sunt si am stabilit o intalnire fara a mai intreba de masuri sau chestii de genul asta.

Am cazut de acord ca programarea sa fie la ora 18:30, fara alte detalii.. in jurul orei programate am ajuns la destinatie, si uite-ma din nou.. fata in fata cu Monika.

Am batut subtil la usa, mi-a deschis.. era ascunsa bineinteles, insa.. mi-a placut lenjeria ei rosie.. mrrrr,era asa SEXY!

Am intrat pe hol/bucatarie.. ma rog, pe hol si m-am descaltat..dar nu si de ciorapi cum spuneau altii confrati de-ai nostrii, nu stiu cum v-ati purtat voi ..dar nu cred ca te pune sa te descalti si de ciorapi .. de la usa, sa fim seriosi. In fine, sa nu ocolim subiectul principal..

Am intrat in camera, am mai stat putin de vorba.. ma pupat si mi-a urat la multi ani, frumos din partea ei. Intr-un final,ma ridic si ma duc spre dush.. unde, ma insotit domnisoara, m-am dusat etc.. nu are rost sa mai spun ca gasesti gel de dus foarte bun,si prosop uscat si curat, am mai spus si in alte recenzii asupra ei ( cum am spus, am devenit client fidel al Monikai )

Am revenit in camera si m-am intins in pat, am rugat-o pe Monika sa-mi faca un cadou asa mai special.. ca de ziua mea. Si, sa zicem..ca intr-o oarecare masura asta a facut, si aici ma refer la finalizare.. dar o sa ajungem si acolo.

Intins in pat, m-a delectat cu un ORAL asa cum trebuie.. cu DT,scuipaturi, priviri porno.. si tot tacamul. Intr-un final, am simtit asa umpic de monotonie si am intors-o cu spatele catre oglinda sa-i pot admira pasarica si fundul ( are peretele plin de onglinzi ), si.. ce sa vezi ? m-am inferbantat si mai rau.. am luat-o de par si am indesat-o pana in gat, a tinut-o acolo.. fara sa protesteze, are un mare plus aici.

Dupa putin timp, a luat un prezervativ si la desfacut.. si am intrebat-o daca stie sa-l puna cu gura.. si bine am facut, super priveliste..si in plus,se pricepe. Mi-a pus prezervativul cu gura si a mai facut umpic asa oral, am intors-o cu spatele.. si m-am bagat in ea..auu mama,ce caldurica era acolo,calda si umeda.. mai mai ca era sa-mi dau drumul dar m-am abtinut, am zis sa ma bucur si eu cum trebuie.

Ce mi-a placut in mod special, si ii acord un mare plus aici.. e ca ea singura a preluat initiativa si a vrut sa schimbam pozitia.. o pozitie care ii place ei, umeri craci.. pfiu.. o priveliste super, intra si bine.. si imi placea si senzatia.

Intre timp eu i-am spus ca am o fantezie cu fotoliul, insa.. am mai vrut sa profit putin.. am intors-o pe burta si aici .. alta priveliste WOW,am mai dat putin la " rame " cum s-ar spune, si ne-am mutat pe fotoliu.. am pus-o caprita si m-am mai bucurat putin de priveliste si de timpul petrecut cu Monika.

Vazand ca incep sa fierb, am optat pentru finalizare orala.. si sa intors spre mine, mi-a dat jos prezervativul si sa pus pe supt, si ma supt de .. mi-a luat toate puterile, si cum statea ea jos acolo cu spatele sprijinit de fotoliu, eu ma bucuram de o priveliste superba in oglinda de pe perete. Am anuntat-o ca vine TSUNAMI si, atunci..a scos-o din gura, a scos limba si ma rugat sa-mi dau drumul in gura ei, si unde nimeresc. Si asa am facut,mi-am dat drumul in gurita ei, pe limbuta, in gat.. si unde am nimerit, dupa care a bagat-o in gura.. si a supt tot ce a mai ramas din mine.

A decartat tot intr-un servetel si ma igienizat si pe mine, i-am multumit politicos si m-am asezat pe fotoliu sa fumez o tigara.. timp in care, ea a purtat un prosop rosu pe ea, foarte kinky.. mi-a placut.

Am terminat si de fumat,am mai vorbit putin..despre cluburi, chestii trestii si m-am dus catre usa sa ma incalt, ne-am pupat.. ne-am luat la revedere cu promisiunea ca o sa revin cand imi permite timpul.

Ca si note, eu nu pot sa acord decat maxim pentru Monika. Consider ca nu mai are rost sa povestesc despre locatie si restul, am spus in alte recenzii aici.

 

Am decartat 150 lei, pentru ca ii merita. Va salut,ciocane tari si .. bani sa fie.

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare frati de suferinta,

 

Imi adaug si eu contributia la acest forum cu o noua recenzie despre Monica. Ieri dupamiaza fiind cu treaba prin Capitala am zis sa imi fac cadou o ora de placere carnala. Am ales sa o vizitez pe Monica si bine am facut. M-am prezentat la locatie si am sunat pentru programare. Vocea dulce de la capatul firului ma roaga sa mai astept 30 min deoarece are o programare. Ii multumesc in gand pentru timpul acordat intrucat aveam de gand sa ii iau un buchet de flori si o cutie de bomboane. Fac cumparaturile si dupa fix 30 min revin cu telefonul la aceeasi voce dulce care, de data acesta, imi da indicatiile catre "borcanul cu miere". De aici incolo incerc sa imi gasesc cuvintele pentru a descrie cat mai bine placerea de a petrece o ora intreaga cu Monica. Bat la usa si aceasta se intredeschide usor. Aici am ramas putin buimac datorita pozitiei oglinzii de pe hol care m-a derutat complet. Stateam in prag ca prostu' cu florile in mana, ma uitam drept la Monica dar totusi ceva nu se potrivea. Expresia potrivita pentru a descrie situatia este : ma uitam ca bou' in oglinda la frumusetea de femeie. Ma desmetices intr-un final apoteotic, ma intorc 90 de grade la dreapta si fac cunostiinta cu ea. Ma invita in cameara si dupa un schimb scurt de impresii despre picturile din camera ma intreaba ce m-ar interesa sa facem. Ii spun ca as vrea un tacam complet intr-o ora. Imi raspunde afirmativ, dar pentru partea cu analul ma intreaba cat de lunga si de groasa o am !??!!?! Ii spun ca

nu mi-am masurat-o niciodata dar ca nu este tocmai o problema daca nu ma incadrez in standardele ei. Am apreciat raspunsul ei: daca nu se v-a potrivi pentru anal iti dau diferenta inapoi. Odata stabilite detaliile imi iau papucii si ma duc la dus. Raman placut impresionat de baie: 5 prosoape chitite frumos pe masina de spalat, mai multe geluri de dus pentru barbati iar baia mirosea si arata impecabil. De altfel toata garsoniera arata foarte bine, mobilata cu bun gust si foarte curata. Fac rapid dusul si revin camera placerilor. De aici in colo incepe nebunia. Domnilor, daca nu stati bine cu "supapele de inalta presiune" nu v-o recomand. Femeia este de "cursa lunga" si ar fi bine sa va tina pe voi cat o tine pe ea. Incep prin a o lua in brate si realizez ca pe tocuri este mai inalta decat mine (eu avand 1,80). Zic in mintea mea: este perfecta pentru a face sex nebun pe la spate punand-o cu fata la perete in picioare. Dupa o oarece perioada de tandreturi il simte pe ala micu pe pozitie si se aseaza pe vine la el. Pozitia era perfecta pentru mine: ma uitam la ea cum facea DT de exceptie si apoi ma uitam in imensa oglinda, ce acoperea tot peretele, ca nu cumva sa ma insel ce vad. Cuvintele sunt prea putine si nu pot descrie imaginea de ansamblu a momentului, insa face un sex oral cu toate picanteriile de nota 10. Dupa ce-l intarata bine pe ala micu se ridica si se intoarce cu spatele la mine, ca si cum mi-ar fi citit gandurile, si incepe sa-si frece pasarica umeda de micutul meu prieten. Incepem ostilitatile iar dupa ceva vreme simt ca ma lasa "telescoapele" si ii cer sa trecem in pat. Ramanem in aceeasi pozitie pe la spate si cu fata la imensa oglinda. O priveliste minunata. Va spun ca nu stii unde sa te uiti mai intai, la ea in pozitia pe care o adopta sau in oglinda. Monicai ori ii place ceea ce face ori eu i-am cazut cu tronc. Va sugerez sa o lasati pe ea sa dea ritmul in acesta pozitie. Intr-un final obosesc si ii cer sa schimbam pozitia, sa treaca ea deasupra pentru ami trage sufletul putin. O pun deasupra si de data asta preia ea controlul deplin. Vorba aceea : dai si lupta zii de vara pana in seara. Inca o data va zic femeia este campioana in acest domeniu la categoria cursa lunga. Este o placere sa simti cum se lasa in ea. Continuam asa o buna periada de timp, intueste ca nu ma voi termina prea curind, si revine la oral. A tinut cu tot dinadinsul sa ma termin oral si pentru asta ii multumesc. Este prima femeie care ma termina la oral dupa o lunga perioada de timp in care altele au dat gres. Ma asez pe coltul patului si dupa cateva minute de ostilitati explodez in gurita ei, dupa care cad lat pe spate.

Nu am mai tras un asa futai de cand ma stiu !!!. Imi revin cu greu clatinandu-ma pe drumul catre baie, fac un dus si incep sa ma imbrac. Imi returneaza diferenta faptul ca nu am facut analul iar eu ii mai las o parte din ei pentru placerea in care am petrecut ora impreuna. Ma roaga frumos daca se poate sa ma grabsc un pic deoarece are o alta programare si nu vrea sa il faca pe clientul urmator sa astepte. Am apreciat acest lucru rar intalnit in aceste situatii. In final nu am decat un singur cuvant de spus : multumesc !

Dupa cum vedeti nu am descris-o pe Monica din punct de vedere fizic pentru ca am un principiu: decat sa fut o curva proasta, mai bine fac o laba trista ! Rar si bine decat mult si prost.

O recomand cu placere pentru serviciile ei, pentru locatie, pentru corectitudine si pentru multe altele pe care le-am prezentat mai sus.

 

Asteptam notele pentru servicii si halatul!

 

A.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare frati de suferinta,

 

Imi adaug si eu contributia la acest forum cu o noua recenzie despre Monica

........................................

O recomand cu placere pentru serviciile ei, pentru locatie, pentru corectitudine si pentru multe altele pe care le-am prezentat mai sus.

 

Asteptam notele pentru servicii si halatul!

 

A.

Asa este am uitat de note si imi cer scuze:

Oral - 10+

Nomal - 10 - de cursa lunga

Atitudine - 10

Corectitudine 10 - a respectat programarea cu mine dar si cu clientul urmator si returnat diferenta de tarif pentru anal

Locatie -10 -ai locucuri de parcare

Intreg tacamul m-a costat 150RON

O zi buna si sa ne auzim sanatosi !

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutam din nou comunitatea!

Acum doua zile pe la pranz sun fata care imi raspunde cu o voce plictisita.

Imi da indicatiile si ajung la locatie.

In spatele pietii Gorjului la ultimul etaj. NU ARE LIFT!

Locatia:IMPECABILA! Foarte frumos aranjata. Garsoniera. Si foarte curata.La capatul patului tot peretele e facut din oglinzi taiate in patrat. Se vede si in poze.

ATENTIE CELOR MOTIVATI!!! La intrarea in locatie,pe hol stanga sus, are o camera video;)

Am intrebat-o daca o sa ma vad pe youtube? A zis ca e pentru sigurantza ei.....Eu 1 nu am motive sa ma feresc dar poate ca sunt altii care au.....

Fata m-a intampinat intr-o tzinuta sexoasa.

M-am intins voios pe pat si am deschis subiectul ce ma interesa

Mi-a expus o paleta variata de servicii si pretzuri.....Reproduc din memorie: 50 lei o finalizare,100 oral si normal,150,total......si de aici am pierdut notiunea si oranduirea.

Am ales o ora cu total si am dat 150lei

Mandra a programat televizorul pe 60 min si m-a instiintza ca atunci cand se stinge tv-ul e gata intalnirea noastra....

Respectam regulile casei. Imi da papuci si fug la dushul de rigoare.

Baia impecabila!

Revin in camera si ma intreaba daca vreau sa imi puna tv-ul pe ceva anume? Muzica,filme porno.....I-am replicat ca poate sa-l puna pe ce vrea ea ca eu oricum am de gand sa fac filme porno cu ea...

L-a pus pe un prog porno ca cica ashaii place ei. K

Eu inca in picioare in mijlocul camerei,ea langa mine,s-a lasat in genunchi si l-a luat in gura....a supt,a lins ala mic a crescut repede,mai ceva ca fat frumos....si cand a crescut el mare si a trecut de majorat fata l-a luat la flegme de parca il ura din suflet :) L-a batjocorit la greu! Il scuipa si il alinta,iar il scuipa si iar il alinta....Toate astea sub atenta mea privire. Fata se uita in ochii mei in timpul ostilitatzilor facute madularului. M-am intins pe pat si dragutza a continuat batjocura dupa care a inceput sa-l bage mai adanc in gura,din ce in ce mai adanc pana cand ala mic a fugit pe gat......statea cu el infipta in gat fara sa se si futa in gat. Doar l-a bagat pana la plasele...

M-a excitat MAXIM si am bagat un 69 urmat de o iesire a mea din scena si condus fata pe un fotoliu din dotare care e foarte comod si spatios,pus fata pe fotoliu si luata bine la lins cu priviri ochi in ochi.

Apoi m-am ridicat si i-am oferit pula sa o suga iar si am instiintzat-o ca o sa termin...Mi-a zis:NU ACUM!!!! Ba daaaaaaa,ACUUUUM!!!!

Avea chef si de futut dar nu mai aveam eu;) Pe banii mei fac ce vreau eu si ma simt bine numai eu:))

Am terminat jumate pe ea si jumatate in gura domnitzei.

M-am bagat la dush si am revenit in pat.

Am incercat sa deschid o discutzie cu ea. Comunica mai greu dar comunica.Printre altele mi-a zis ca nu putea sa faca anal cu mine ca cica e treaba groasa....

Si atunci am avut o nedumerire si un semn de intrebare? La care asteptam sa aflu raspunsul cand aveam sa plec din locatie.

Daca anal nu facea cu mine aveam sa primesc inapoi 50 lei sau nu?! Sau poate ca nu am inteles eu bine ca o ora cu ALL INCLUSIVE e 150 lei?!

Daca o sa mai ajung pe la ea o sa o intreb cum e ca sa ma lamuresc daca tipa e corecta sau nu.

Si acum concluzia mea:

Locatia:10 cu felicitari!

GFE: creeaza o atmosfera protocolara si distanta dar e comunicativa si se implica bine in actiune. Acolo dispare atmosfera glaciara. Nu pot sa dau o nota. ( probabil ca tre sa ma mai duc ca sa-mi fac o idee clara )

Oral:10 ( zic 10 si nu 10 plus ) Se implica,are tehnica foarte buna si iti lasa senzatia ca ii place si ca e acolo cu tine. Traieste momentul ( ca e real sau nu,inca nu stiu dar asta a fost ce am perceput eu)

Ca un minus pentru mine,nu vorbeste si nu e vulgara.Nu accepta FK

Accepta sa te exprimi tu liber si aici are un plus din partea mea.

Alte lucruri nu am incercat deci nu mai am ce sa notez.

Am dat 150 lei pe 1h si cred ca ori nu am inteles eu bine ori ea s-a facut ca asha e bine.

RAMANE DE VAZUT DACA E SI CORECTA SI ARE CARACTER SAU NU.

Sigur o sa ma mai duc si o sa ma edific.

Pana la noi recenzii va doresc numai bine si la mai multe bucurii cu multe fete!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator monika
Reputație: 0

Buna dragi mei preturile mele ca sa inteleaga toata lumea sa nu mai fie confunzi.....

1 persoana vrei sa ma lingi doar tu pe mine 70lei pe parcursul a 20-30 minute

1 persoana doar oral neprotejat 50lei pe parcursul a 20-30 minute

1 persoana oral si normal 100 lei fin.sau 150 lei ora (final faciala sau corporala 25lei daca se doreste)

1persoana(oral neprotejat) (protejat normal+anal)150 fin sau 200 lei ora

2 persoane show 300lei ora(cuplu)

1 persoana dominare sofft usor (eu stapina tu sclav) 1 ora 200lei. + sex normal 300lei ora sau total 350lei

DUMINICA LIBER L-S 11-23 MAXIM

Pt fete lesby 150 lei o ora jumate

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator criss23
Reputație: 0

Salut ,

Tocmai am vizitat-o si eu astazi dupa ce a laudat-o toata lumea...ce sa zic locatie f buna arata bine fata , dar un oral cap rapid..bucuros ca a facut dp..atenta la detalii , scuipat in dansul si tot ce trebuie.

Fata nu a vrut sa facem si normal ca nu am trecut testul mainii ei ..:))a zis ca o doare si este prea mare.

 

In rest totul ok , dar nu am sa mai revin.

  • Minus 1
Link spre comentariu

@criss23, cu parere de rau te anunt ca asa-zisa recenzie a dumitale nu va fi deloc bine primita. Chiar daca suntem curvari (fiind implicit mai libertini), avem si noi niste reguli de bun simt, la care ar fi bine sa te aliniezi, daca iti doresti sa ramai pe aici pentru mai multa vreme. Asadar, pune mana pe regulament si citeste cum se scrie o recenzie si abia apoi arunca-te pe tastatura si...uimeste-ne. Doar avand in vedere ca esti inscris de curand pe forum ma voi abtine sa te penalizez la reputatie de data asta. Succes!

Link spre comentariu

Vizitator criss23
Reputație: 0

@Vip Member, multumesc

 

Ai fost avertizat si nu te-ai conformat! Imi pare rau, contul tau va fi blocat. Pe viitor citeste regulamentul inainte sa postezi!

  • Minus 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...