Sari la conținut

Poze 100% la 100 reale!!(0730) 217 234


winner121

Postări Recomandate

Intradevar iondelaraion Mia dat adresa de Pe magheru! Vreau Sa va spun ca este o teapa totalã! Pozele sunt false! Nici Bine Nu am intrat pe Usa si domnisoara Deja parca era suparata ca o deranjez!( Cred ca servea un SOMN chiar) bine inteles ca Iam spus ca Nu este ceea din poze!! Dar daca tot mam deranjat de acasa! Am decis Sa Raman!

Ma indrumat Sa merg in camera si Sa o astept ca revine in 2 minute pentru ca are nevoie de un dus!! Sa tinut de cuvant! Dar ma deranjat faptu ca Nu ma invitat si Pe mine sa pot Sa ma improspatez si eu la randu meu!! In cele din urma am inceput preludiu( sincer Nustiu daca stie incite o persoana) am cerut 69 a acceptat! Dar Mam retras deoarce am simtit un damf urat la nas lucru Pe care il detest! WTF Ce fel de dus a facut?? Mam retras usor si am Iam spus ca Trebuie Sa plec si Imi pare rau ca trebuie sa plec! Pe scurt am stat 5 minute si am lăsat 100 de lei doar pentru ca mi-am facut prezenta in casa ei!! NU RECOMAND!! Spor la gagici bune la toti si sper sa nu aveți parte de asa ceva!!

  • Like 2
Link spre comentariu

Sincer Cristina nu se poate compara cu ea😉! O fata care isi schimba numele in fiecare zi, si lucreaza cu anunturi false Nu e demnã de a fi nici macar Pe centura dapoi escortã🤗! Cred ca Mai intai Trebuie Sa se trateze de candidoza😒si dupa la cap pentru a fi colega cu Cristina!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...