Sari la conținut

La mine sau la hotel!! 0725434862


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Salutare tuturor!

Aseara neavand prea multe optiuni de pierdere a timpului chiar si cu ajutorul superbului si extrem de captivantului meci jucat IN PREMIERA pe nocturna la Suceava, zic sa imi incerc norocul cu ceva nou si dupa mai multe "oferte" obtez pentru domnisoara in cauza:

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/La-mine-sau-la-hotel/7b0f62707c616357.html

Imi comunica frumos serviciile ei 150fin/250h si imi da ca punct de reper Billa de pe Circumvalatiuni. Ajung, parchez si o resun. Zice ca la ultimul bloc turn... ok numa' bine fumez o tigara pana acolo. Interesant ca atat la intrarea in scara cat si la iesire m-am intersectat cu acelasi individ cu doua capete mai mic decat mine care ma analiza insistent. Trec pe langa el, iau liftul si ajung la fatuca. La prima vedere...ok. O blonda pe la 165 dragutica la fata, ochii negrii(cred, era intuneric) o rochita neagra si ceva tatuaje dar nimic aiurea. Imediat dupa ce am intrat si-a dat jos textila si am ramas uimit ce minunatie de tate poseda. Mari, rotunzi si fermi. Ma pun si eu repede sa ma dezbrac, putin grabit si imi cade tot maruntul din buzunar. Ma bufneste rasul iar fatuca probabi crede ca e momentul potrivit sa imi ceara banii. Ii zic zambind daca pot sa o platesc in monede si imi raspunde cu un zambet fals.

Deschiderea a fost un OP, cred ca face si ON dar eu n-am protestat desi sunt fan ON. Oralul in sine slabut, a trebuit sa o ajut sa o poata lua macar jumate in gura o apasam pe cap fara sa schiteze ceva. Miscarile ei erau scurte dar rapide, simteam ca vrea sa termine repede. Nasol de ea caci eu aveam alte idei.

Trecem la normal zice sa vin deasupra pune niste gel sau ce dracie de lubrifiant folosea si hai! Dezamagire si aici! Lipsa totala de interes din partea ei ce sa mai zic de implicare. Incerc eu sa o stimulez cumva o mangai, o sarut pe gat, ma joc cu sanii aia superbi dar degeaba. Ma straduiesc eu cat pot dar nimic nimic. Imi vine geniala idee sa ma apuc de numarrat. Si incep 1,2,3...50,70...100. Nimic. Schimbam! O pun pe o parte si reiau 1,2,3..(ea cu mana pe instrumentul meu,cam aiurea si incomod)..69...100. Nimic!

Schimbam! Mama iedului. Din nou 1,2,3..ea tot cu mana pe instrumentul meu,dar parca era mai incomod acum...40, ii dau mana la o parte...44, ea pune mana inapoi..eu cu stanga o dau iar alaturi si cu dreapta ii aplic cate o palma peste fiecare buca. AGHHH! Primul sunet! Hai ca e bine! Continui 50..80..nimic...100. Iar ii aplic o palma. Tresare dar nu scoate nici un sunet!

Schimbam. Ii zic sa treaca ea deasupra. Aici nu am mai numarat, m-am bucurat de sanii aia superbi, m-am jucat cu ei cu sfarcurile, dar ea nimic. Zici ca avea autism. Ok schimbam iar. Tot capra. Cum dadeam eu acolo ca surdu'n clopot imi fac filmul sa termin pe sanii ei dar tradat probabil de imaginatia mea bogata nu am mai apucat ca am terminat in gluga. Servetele umede si ea cu telephone in mana. Eu imbracat-lift-intalnit cu acelasi individ jos in fata liftului care ma analiza dubios. Acum concluzia si notele mele:

Location - 8

Aspect - 8,5 mie mi-a placut fatuca

Igiena - 7 dusul nu l-am vazut, eu am facut acasa, ea nu stiu daca a facut inainte sa ajung eu iar dupa ce am plecat n-am idee..

Prestatie - OP 6 nu a comentat cand am apasat-o pe cap sa simt si eu ceva din oralul ala; NP 7 datorita sanilor mai mult

Preţ - 150 o fin 34 min de cand am sunat din fata blocului pana am coborat si m-am intalnit cu dubiosul ala

De revenit - eu unul prea curand nu, dar daca o sa imi fie vreodata pofta de sanii ei poate.

Initial intentionam sa merg la Jasmine dar din cauza ca ea face doar OP am ajuns la... Acelasi lucru.

Sper sa va fie de folos la ceva ceea ce am scris eu p'acilea.

Spor!!

  • Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Inclin sa cred ca nu, dar seamana destul de bine. Pozele nu pot sa bag mana in foc ca sunt reale, dar o avantajeaza maxim. Tipa la care am fost eu are si tatuaje, in poze nu are. Eu cred ca fatuca la care am fost aseara aproape sigur mai are ceva topice deschise pe aici, a mai avut anunturi pe publi in care avea si poze cu fata. Avea numele de Andreea parca si a activat prin Dacia si calea Sagului, posibil din cate tin minte si impreuna cu sora'sa care era bruneta si mai plinuta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...