Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:.
  • Oras:.

Deci fata este escorta si are poze noi . Asteptam recenzii .Multumesc.
DRACUSOR blond, dulce, speciala, companie intima, calitate, dominare, soft, uro, discretie, Mircea Voda, te astept, non stop, pup, 100 L fin., 200 L ora; 24 Aug 11:00

post-10757-0-85203000-1345797835_thumb.jpg

post-10757-0-63879500-1345797851_thumb.jpg

post-10757-0-42584900-1345797867_thumb.jpg

post-10757-0-36397400-1345797881_thumb.jpg

post-10757-0-56819300-1345797897_thumb.jpg

  • Mersi 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Maestre bic.c te lasam pe matale sa o incerci si sa ne povestesti despre ce e vorba! Cativa dintre noi mai chitrosi si pusi pe sotii am comentat privind la poze ca totusi e o gluma astfel topicul ei ajungand la grupa de cascadorii rasului.

Link spre comentariu
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: dromaderu_cocosat
  • Oras:Bucuresti

Deci chiar nu ma crede nimeni cand spun ca sunat-o.... :(

Conform spuselor ei ... Poze reale, sunt foarte selectiva cu clientii, oral np, cim, 100 finalizarea (parca)... Program de la 7 dimineata, bd unirii...

Of

Link spre comentariu
  • Oras:Trei ori trei
  • Oras:Trei ori trei

Sall frati de suferinta ,doresc sa spun doua cuvinte despre "DRACUSOR".... pensionarii astia de la pensia prea mica cred ca o iau razna... la naiba (dracusor ca asta e mama lor) masturbarea este No.1

 

Un sfat... in conformitate cu regulamentul, membrii care au acumulate 10 puncte reputatie negativa iau BAN... fa si tu o recenzie ca llumea sa recuperezi...

 

A.

Link spre comentariu

Salutare,

 

imi amintesc de ea de cand presta pe langa Potcoava cu Brancusi pe la un parter de bloc..in linia a doua de la strada.

Stiu ca atunci mi-am facut programare si am intarziat cred ca maxim 5 minute(cautand parcare) iar atunci cand a venit sa ma ridice de afara(nu ii mergea interfonul)....m-am speriat de cum arata.

Iar ca atitudine este egala cu 0,m-a certat ca am intarziat,deci nu imi venea sa cred..parca eram la scoala.Iar cum vorbea,cum era imbracata...ce sa va mai zic...am fugit ca din pusca.

 

Sper ca am fost de ajutor..

Link spre comentariu
Vizitator zduntow
Reputație: 0

Salutare. Prima mea postare pe acest forum si ... este o recenzie a doamnei pe care nimeni nu a vrut sa o cunoasca ....Evident astept premiile de care se vorbea pe aici ... berbecuti la protap, whiskeane si alte bunataturi ....

 

Intamplarile relatate s-au petrecut astazi deci toata treaba e fresh.

 

Pe scurt ... sun.. aflu locatia in zona Titan in spatele restaurantului ce se afla pe diagonala cu magazinu Titan. Ajung in zona, primesc indicatii la telefon, ajung in fata scarii si nu raspunde nimeni la interfon ... stau vreo 30 secunde intra cineva si urc. Ajung la apartamentul indicat si nu raspunde nimeni la usa. Sun la telefon, raspunde se scuza si deschide in 10 secunde.

 

Acum surpriza ... femeia nu este asa urata cum apare in poze,este chiar placuta, are totusi 40 de ani iar de la spate pe tocuri ofera un view care da clasa la multe pustoaice cu celulita proportionala cu harfele. Intru, atmosfera super placuta , curatenie bec ma asez jos aprind o tigare si stam putin de vorba. Femeia este foarte calma si stie exact ce face si ce scoate pe gura... mi-a povestit ca este de 8 ani in bransa. Ma roaga politicos sa ii dau banii si ma roaga sa respect regula obligatorie a casei ... dus inainte. Fac dus, baia ok cu cada normala dar ok , prosop curat si uscat un singur gel de dus. ... fac dus, ies, mai aprind o tigare timp in care intra si ea la dus.

 

Acum sa trecem la treaba.

 

Oral: Nu face DT dar suge si linge coaiele si te fute in cur cu limba ceva de speriat. Daca nu vrei musai DT as merge pe un 9/10

 

Normal: OK, se implica si pare chiar ca ii place ... la un moment dat mi-a zis sa nu ma opresc sa termine si ea ... nu stiu daca e doar strategie de marketing sau chiar si-a dat drumul. Din experienta eu cred ca e doar strategie... se poate sa ma insel totusi. Se misca bine se contorsioneaza in fel si chip ... eu as merge pe un 8/10.

.

Anal: N/A

 

FK: Da

 

GFE: 8/10 se vede ca joaca un rol dar il joaca bine.

 

Finalizare in gura ... chiar m-a rugat in mod expres sa ii dau sloboz in gura ca ii place.

 

Dus la final, mi-a adus alt prosop curat, am mai stat 10 min la vrajeala si am plecat sincer fara nici cea mai mica parere de rau dupa cei 100 lei decartati.

 

Una peste alta e o femeie de 40 de ani asa ca look-ul mi se pare ok iar prestatia ... mult peste pustoaice care arata de 10 ori mai bine dar care totusi mi-au lasat un gust amar si am plecat cu parere de rau ca le-am vizitat.

 

Inca un plus pe final .... este super curata femeia, poti sa-i bei apa din pizda !

 

Acestea fiind spuse iata si recenzia mult asteptata a doamnei.

 

Astept premiile :D

  • Like 4
Link spre comentariu

Vere @zduntow you are the KING........................... respectele mele, de abia astept sa fie mutat la Testate sa iti dau cel mai dulce +1, din viata acestui forum. Fratilor merita baiatuu ....... Premiati-l rogu-va frumos.

 

Link spre comentariu

buna seara.acum cateva zile,am sunat aceasta prestatoare,din curiozitate.o curiozitate morbida i-as putea spune,deoarece credeam sincer ca o asemenea aratare din fotografii,nu ar avea tupeul sa presteze,banuiam ca este o farsa.din start va spun,nu m-am dus pentru a ramane,dealtfel nici n-am ramas.poate ca nici n-as fi scris despre aceasta vizita,pe care am facut-o numai pentru a-mi ostoi sufletul,daca,la randu-mi,n-as fi citit recenzia colegului @zduntow,care mi-a ridicat puternice semne de intrebare.dar sa va relatez pe scurt vizita mea:locatia,o garsoniera dintr-un bloc din spatele restaurantului paunita,zona metrou titan.o putoare in casa si o mizerie de nedescris.haine aruncate vraiste,praf in prostie,pe o masuta cani cu resturi de bautura si zat care putea.aratarea:este chiar cea din foto!!!! in plus fata de foto,este galbena la fata,cearcane mari,rosii,privire pierduta,cred ca era drogata.radacinile de par alb,nevopsit,crescusera cam 5cm sub claia de par galben.sleampat imbracata,se uita prin mine si radea tamp,incet.dantura in culorile toamnei,galben cu negru,terminata.ii lipseste un dinte mare in fata!!!colegul spunea ca era curatenie maxima,plus de asta zice ca si-ar fi unit si fluidele bucale...colegule@zduntow,nu ca as fi circumspect,dar te-as intreba politicos,unde se afla gaura dintelui lipsa:pe maxilarul superior,sau pe mandibula? ;cum o privesti din fata,in ce parte este localizata gaura,in stanga,sau in dreapta? multumesc anticipat pentru raspuns.

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator zduntow
Reputație: 0

Salut,

 

Daca ai impresia ca la 30 de ani inventez povesti si le postez pe net te inseli. Daca nu crezi ca am fost la ea i-ti pot da detalii pe pm despre bloc/scara/apartament, holul , garsoniera cum e impartita. Repet ce am spus mai sus: In casa era curatenie bec, adevarat este ca si pe mine m-a intampinat intr-o tinuta sleampata si avea ochii cam pierduti dar crede-ma ca nu era drogata. Nu stiu cu cati drogati ai avut tu contact la viata ta dar eu am vazut cativa ... fatuca maxim bause cateva beri si vreo 10 cafele ( numai cu mine acolo a baut doua cani). Parul il avea vopsit ok ... nu am remarcat radacini albe ...Pe mine daca nu ma intereseaza un lucru sau o persoana cu adevarat pot sa ma uit la el o mie de ani ca nu observ/retin nimic ... asa ca sincer nici gaura aia din dantura nu mai stiu daca o avea in stanga sau dreapta ... oricum are probleme cu dintii dar nu ii miroase gura dubios sau chestii de genul asta !

 

Ce sa zic una peste alta .... e posibil ca femeia sa faca curat o data la luna si sa fii nimerit noi la ea unu cu o zi inainte de curatenie altu a doua zi :D

 

Mai merg o data la ea "wired" daca vrei, sa facem o recenzie filmata sa elucidam misterul once and for good :D

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pe unde apucam
  • Oras:Pe unde apucam

Hello,

 

Am sunat si eu la tipa, am solicitat dominare soft + finalizare orala 100lei/o finalizare sau 200lei/ora. m-am programat..... am ajuns la destinatia cu pricina TITAN.... in timpul mentionat la telefon ca ajung. Am sunat... si ghiciti... m-a pus sa astept 10min si sa o sun din nou ( eu am asteptat 17 min cred..) si am sunat din nou......... si ghiciti... a zis sa revin cu un alt telefon dupa 15min ca mai are treaba... WTF.... si am plecat ... cat de cacat sunt lucrurile astea vorbesti cu 30min inainte ii zici ca ajungi in XX minute si cand ajungi, ba mai stai, ba nu stiu ce.... etc... BINE a trebuit sa o sun de 2 ori ca sa raspunda... cand am ajuns la destinatie.... NASPA

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am fost anul trecut la baba asta, cand era la Dristor.

Niste figuri pe ea de ziceai ca ea plateste.

Era beata, iar de fata n-am ce sa mai zic, ca "puteti vedea" :) ... pe vremea aia nu-si arata moaca in poze, ulterior si-a dat seama ca asa ne cucereste.

Am intrat, zicand ca daca tot am batut drumul, sa arunc si 50 de lei ... ca aruncati au fost.

La baie mizerie de ti se taia cheful (rahat pe si in wc), in camera de lucru o pisica ce statea cu ochii pe tine.

Baba, care are 39 de ani de meserie probabil, duhnea a bautura de numai la "femei" nu ziceai ca ai venit ... puteai sa-i zici linistit nevestei ca ai iesit cu baietii.

A sarit pe mine cu un sex oral neprot., cu gemete si agitatie ce aduceau a disperare, dupa care m-a invitat sa i-o trag, prin niste urlete cu limba impleticita.

Se asezase pe spate si urla ca vrea tare ... dar de unde atata pornire, cand ea prin tot ce facea si ce era, numai la futut nu te pornea.

Cu mari eforturi de imaginatie si laba, am reusit sa obtin o semierectie, in ideea de a baga ceva in aratarea din fata mea, dar la apropiere mi-a venit un miros de parfum, ce m-a dus cu gandul direct la personajul maroniu ce pandea prin tot wc-ul ... probabil, dupa ce il avortase, nu s-a mai spalat.

In momentul acela nu m-a mai ajutat nici mama imaginatiei si, cu teama de a nu ramane traumatizat pe viata, am fugit cat am putut.

In concluzie, sunt de acord, din proprie experienta, ca poate fi incadrata la monstri.

  • Like 7
Link spre comentariu

AM AJUNS SI EU LA IA ANU TRECUT LA VATRA LUMINOASA CHIAR IN INTERSECTIE IN SPATE LA SHAORMA  AVEA 80 RON PE FINALIZARE SI 150 PE ORA CHIAR MONSTRU NU MI SA PARUT GANDIND CA ARE 40 DE ANI ...NEFARDATA DAR CURATICA ... MIROSEA FOARTE RAU A BAUTURA AM RUGATO SA MI PREZINTE O COLEGA  NU AM FUGIT NU MA SPERIAT ASA TARE INFATISAREA  EI DAR SE VEDEA CLAR CA ERA BEATA NU DROGATA PROBABIL CA DAIA ARATA DOAMNA ASA I CAM PLACE SA TRAGA LA MASEA  I MI ADUC AMINTE CA NU SA SUPARAT MI A CHEMAT COLEGA O ROSCATA SLIM PATRICIA PARCA CU CARE AM SI RAMAS  IN FINE IN MARE PARTE I DAU DREPTATE COLEGULUI DE MAI SUS CA NU E DE RAMAS CU ASA CEVA.......... DAR NICI SA FUGI CA DE BAU BAU 

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

AM AJUNS SI EU LA IA ANU TRECUT LA VATRA LUMINOASA CHIAR IN INTERSECTIE IN SPATE LA SHAORMA AVEA 80 RON PE FINALIZARE SI 150 PE ORA CHIAR MONSTRU NU MI SA PARUT GANDIND CA ARE 40 DE ANI ...NEFARDATA DAR CURATICA ... MIROSEA FOARTE RAU A BAUTURA AM RUGATO SA MI PREZINTE O COLEGA NU AM FUGIT NU MA SPERIAT ASA TARE INFATISAREA EI DAR SE VEDEA CLAR CA ERA BEATA NU DROGATA PROBABIL CA DAIA ARATA DOAMNA ASA I CAM PLACE SA TRAGA LA MASEA I MI ADUC AMINTE CA NU SA SUPARAT MI A CHEMAT COLEGA O ROSCATA SLIM PATRICIA PARCA CU CARE AM SI RAMAS IN FINE IN MARE PARTE I DAU DREPTATE COLEGULUI DE MAI SUS CA NU E DE RAMAS CU ASA CEVA.......... DAR NICI SA FUGI CA DE BAU BAU

caps
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...