Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

arabelu a postat:

 

 

Se da urmatorul enunt: Ella 35 ani, naturala, ofer rafinament, discretie, servicii companie intima, finalizare orala de vis, anala, faciala, corporala, cunillingus, anilllingus, activ/pasiv, 69, masaj, dus asistat, loc.singura, 0725149842.

Rog pe cineva mai priceput ca mine sa ataseze si poze.

Se cere: se fie verificata fata! si m-am conformat.

N-am mai gasit-o pe fata pe forum astfel ca am zis sa-i deschid un nou topic.Daca n-am cautat bine....scuze.

Asadar, dau telefon, ma programez, fara nicio dificultate, ajung la locatie adica vestitul bloc dintre Adam si blocul Turn, urc cu liftul pana la etajul 8 si inca unul pe scari si bat usor la usa. Evident figura cu ascunsul dupa usa.Doamna la un 38-40 ani, plinuta bine, adica la 1,60 cred ca bate bine spre un 75 kg. blonda, figura comuna incearca sa fie amabila si chiar leaga o conversatie cat de cat agreabila dar fara a straluci in mod deosebit. Aflasem tarifele la telefon : 80 lei -1 finalizare (sex total) si 100 lei -1 ora tot sex total dar nu stiu cate finalizari ca deja ma hotarasem la 1 fin. Pozele nu sunt false dar cu siguranta sunt vechi pentru ca acum poseda o burtica destul de generoasa care strica clar aspectul cand se dezbraca. Dupa un dus scurt si eu si ea (prosop curat , geluri, tot tacamul, baia cam mica) trecem la actiune intrun dormitor curat dar banal si cu un pat cam subred. Oral slabut chiar daca se straduieste, fara DT, se ocupa totusi de zonele adicente, ca atare am renuntat repede curios sa-i incerc funduletul. Aici lucrurile s-au schimbat, analul fiind destul de bun asa incat am finalizat relativ multumit. Nu dau note pentru ca toti suntem subiectivi si poate nu ne potrivim la gusturi. Ca concluzie as spune ca la ce ofera pretul corect ar fi de 50 lei/ fin. Eu unul nu mai duc daca nu obtin pretul asta. Recomandarea mea ar fi ca merge o data de curiozitate dupa care fiecare hotaraste daca se mai duce sau nu.

Sa futeti bine!

post-2-0-26886900-1346111214_thumb.jpg

post-2-0-09338900-1346111215_thumb.jpg

post-2-0-02082800-1346111216_thumb.jpg

post-2-0-92565100-1346111216_thumb.jpg

  • Like 1
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu

Salutare tovarasi de joaca,

 

Asa cum am promis am sa mai fac o recenzie azi (fiind putin mai liber).

Pe doamna Ella am vizitat-o acum o saptamana si confirm cele spuse de fratele Pisicuts in totalitate(locatie, tarif, chiar si urcatul pe scari inca un etaj).Pozele intr-adevar sunt ale ei, dar destul de vechi, dameza fiind acum grasuta bine si cu o burta de iti cam moare elanul.In fine facusem programarea fiind amator de mature.Ajuns acolo, evident faza clasica cu ascunsul dupa usa.Facem cunostinta incearca sa lege o discutie , dar nu prea ii iese, apoi se scuza sa mearga la un dush (un plus pentru ea aici), ma invita sa ma fac comod , garsoniera ei fiind foarte ok si mobilata decent (in afara de pat care ii cam subred)....dupa atata comoditate , ma duc si eu la dush si revin......

Cand se dezbraca am ramas masca, o burtoaca pe doamna..... dar zic hai acum(datusem si banii 100 ron o ora, dar am stat o fin) nu mai puteam sa ma sucesc.Incepe un oral foarte slab in opinia mea , incercari esuate de DT , dar atentie mare zonelor adiacente......ceea ce ma si facut sa tin steagul sus!

Apoi trecem la un normal clasic fara implicare din partea ei si cum nu terminam am zis sa incerc analul.Aici prieteni situatia s-a schimbat (in afara ca am rupt un fes pana am intrat, desi nu sunt terente) fiind destul de cooperativa la anal, stramta si chiar se implica femeia.Nu stiu daca ii place sau daca face intentionat sa te faca sa termini, dar e o diferenta mare intre anal si toata prestatia ei, stramta in fundulet si ok, n-am stat mult la pompat ca am umplut caciula cu iaurt.Ca impresie ce sa va spun, doamna arata cam la 40, dar se mentine in afara de Kg.Nu prea ii iese faza cu GF, dar merita incercata.

Notele:

-Oral 6 cu indulgenta

-Normal 6

-Anal 8,5 bunicel

-GF 6

Ca si fratele pisicuts si altii care poate au trecut pe la doamna , dar nu au postat despre ea.....mai mult de 50 de lei finalizarea nu face!Si asta pentru analul bun.Nu va spun sa mergeti sau nu, concluziile le trageti singuri daca va plac maturele.

Stima.

 

Folositi-va stegurile inainte ca ele sa arate ora 6 permanent, ca un ceas vechi!

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator elmaestro
Reputație: 0

Am fost acum aprox. 1 luna la doamna in cauza.

Locatie: langa magazinul Adam, scara de langa Ina Center parca. Bloc vechi, liftul zici ca o sa cada dintr-un moment in altul, ultimul etaj.

ajung cum necum in garsoniera, ma invita inauntru, incercam sa legam o conversatie dar dupa 10 minute renunt. Fac repede un dus, din pacate nu a avut papuci, un mare minus, dupa aceea ma duc in pat si astept sa faca si ea dus.

Ne regasim in dormitor, incepe cu un oral fara prea mari artificii, incepem dupa aceea actiunea. Eram destul de grabit asa ca am zis sa nu o tin mai mult de 10-15 minute, am schimbat 2 pozitii dupa care am finalizat facial. 50 ROn / ora, din ce vad mai sus intre timp a mai urcat scorul.

 

Locatie: 5

Aspect fizic: 6 (tin cont si de varsta)

Oral: 6 (a mai urcat ceva din cauza finalizarii faciale)

Normal: 7

 

Pentru 50 - 80 RON merita incercat! (o singura data)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...