Sari la conținut

salon beladona 0743.380.202


Postări Recomandate

Salut ati fost careva sa la salon bela dona?

 

Salut,

 

am fost la acest salon , imediat dupa ce s-a deschis......

te intereseaza ceva anume?

e doar un salon de masaj erotic si atat....

la vremea aceea , erau 3 domnisoare , din care una venea de la salonul Ti Amo....

destul de reci , toata actiunea desfasurandu-se strict in limitele masajului..... ( nu aveai voie sa atingi maseuza in zonele intime.....)

intre timp , salonul a mai evoluat , au un site , au fete noi............dar preturile sunt aceleasi

 

poate le faci o vizita si ne impartasesti si noua , experienta ta.........in curand implinesti un an de cand esti inscris pe acest forum.......si e DOAR prima ta postare .......

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

@imiplace in primul rand trebuia sa deschizi topicul respectiv la intrebari si raspunsuri (o las aici pentru informatiile primite intretimp de la confratele kevin33)

 

PS: are dreptate kevin33 esti membru aproape de un an pana in moment cu zero contributie. Stii ca in regulament scrie clar ca membrii cu o vechime de peste 2 luni de zile, fara contributie sunt banati? Mai astept 1 saptamana (max) si daca revii intretimp cu ceva informatii utile eventual o recenzie ai scapat de banare.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:de peste tot si de nicaieri
  • Oras:de peste tot si de nicaieri

Salutare!

Daca tot s-a deschis un topic dedicat salonului Bella Dona m-am gandit sa-i fac si eu o recenzie daca tot l-am vizitat. Intr-o seara, pe la ora 22, mi-am facut o programare, am fost informat ca pot merge in 10-15 de minute si vor fi disponibile toate cele 6 maseuze ale stabilimentului. Dupa o analiza atenta, de vreo 15-20 de minute, a fetelor timp in care am fost servit cu un suc si instiintat de tarifele si regulile lor am decis sa intru cu una dintre domnisoare. Mi-au placut toate fetele (pentru aspect fizic le dau note de 8 si 9), dar pentru ca nu puteam intra cu toate mi-am ales una (9) care parea mai comunicativa si avea o constitutie atletica. Preturile sunt cele specificate pe site-ul lor, www.bella-dona.ro , ( sper sa nu fiu banat pentru reclama :) ) 1 maseusa nud / 100 lei / 30 minute, 2 maseuze nud / 170 lei / 30 minute, 1 maseuza / 150 lei / 1 ora si 2 maseuze / 250 lei / 1 ora … si fara sex.

Dupa ce-am intrat in camera mi-a fost inmanat un prosop curat si indrumat spre baie sa fac un dus de improspatare. Camera e mare, avand in dotare o saltea mare si confortabila, lumanari si oglinzi pe fiecare perete - nota 8/9. In schimb baia a lasat un pic (poate mai mult) de dorit deoarece pe jos era destul de multa apa, asta insemand ca salonul e destul de frecventat; nu e sters prea bine intre clienti si nu primeste mai mult de 8 cu indulgenta.

Distractia a inceput cu masarea talpilor, a gambelor, a pulpelor si atingeri suave ale feselor timp de vreo 10-15 minute timp in care am fost intrebat daca-mi place ce-mi face sau vreau sa ma relaxeze in alt mod. :) Pentru ca era atat de bine i-am spus sa continue vreo 5-10 minute in zona spatelui si a gatului. Chiar am fost “incordat” si simtind ca are mani de profesionista am lasat-o sa continue ceea ce facea pentru ca ma sinteam atat de bine. A continuat sa ma maseze cu sanii si apoi am fost rugat sa ma intorc pe spate deoarece vrea sa-mi ofere ceva “special”. In aceasta pozitie a mimat un 69 dar, spre dezamagirea mea, s-a folosit doar de maini si de sani... aaa, ba nu, mint, a simulat si o partida de sex, dar mi-a tinut motanul intre fese si intre labii lucru foarte placut. Simtind ca sunt pe cale sa termin m-a intrebat unde vreau sa ejaculez si i-am spus ca-mi plac foarte mult sanii ei, asa ca... Dupa 5 minute de pauza, timp in care am stat imbratisati ca doi indragostiti – GFE 10 – a inceput din nou sa-mi trezeasca motanul; acest lucru s-a s-a intamplat fara prea mare efort fiind stimulat si de vorbele frumoase pe care mi le adresa. Desi simteam ca se va grabi datorita timpului ramas acest lucru nu s-a intamplat si chiar daca am depasit ora cu vreo 10 minute n-a fost nici o problema din partea ei, din a mea ce sa mai zic. :P

Pentru ca fetele au fost libere, neavand alte programari, dupa dus am mai “lenevit” timp de 15 minute in care fiind servit cu inca un suc, am povestit cate-n luna si-n stele. Chiar mi-au placut fetele la cat de dezinvolte si vorbarete sunt.

Per total dupa parea mea la acest salon merita sa-ti faci abonament. :) Notele sunt:

Locatie – 9 (cam greu cu parcarea in zona respectiva, in sensul ca e destul de vizibila masina in zona)

Salonul / camera – 8,50/9 (simplu si de bun gust – oglinzi in camere, singurul minus fiind baia)

Fetele – 9/10 (poti vorbi orice cu ele si te simti inconjurat de prietene)

Fata “mea” – GFE – 10

Masaj/Finalizare – 10

 

 

Numai bine,

R.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

salutare

 

zilele trecute am trecut si eu pragul acestui salon. la ora la care am fost eu (in jur de 8) erau 6 maseuze din care doar 4 libere.

le-am analizat pe toate 4 rapid oprindu-ma la o tipa(nu mai stiu numele ei). bruneta cu parul putin carliontat.

din criza de timp am optat pentru jumatate de ora, platind 120 de lei.

dusul nu l-am facut deoarece il facusem de doar cateva minute inainte.

am intrat in camera, o camera nici mica nici mare cu o saltea mare in mijlocul ei.

dupa dezbracare am fost invitat sa ma intind pe pat si sa ma relaxez. a urmat un masaj de zile mare. spate gat fund picioare... si mult ulei de masaj.

am discutat in timpul masajul despre banalitati. foarte draguta si sociabila tipa.

a fost posibila atingerea fetei pe sani, pe fund... doar acolo am atinso fara a cere sa o ating si in alta parte. nu stiu daca se putea sau nu.

m-am intors pe spate, s-a urcat pe mine, cu spatele fiind a inceput sa mi-o maseze. fiind incarcatura destul de mare, m-am terminat rapid.

dupa finalizare am fost trimis la dus.

totul a fost de nota 9.50. de ce nu 10? daca nu eram intampinat de un tip la intrare avea 10 din partea mea.

am sa ma intorc cat de curand.

bafta.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator j kryzis
Reputație: 0

Am facut si eu prima vizita la acest salon in urma cu vreo 2 saptamani care am inteles ca este deschis de ceva timp dar cred ca doar acum si-au facut un site ca lumea sa-l gasesc si eu pe google.

 

Locatia este centrala, care este un lucru bun daca ai chef sa mergi dupa o bere nu trebuie sa ei un taxi pana in Europa la Tao.

Prima chestie care nu m-a surprins neplacut e ca mi-a deschis usa un nene, deja ma gandeam ca nu sunt foarte profesionisti. Ce-i drept trebuie trecut printr-o curte ca sa ajungi in casa si era cam fring afara.

 

Cand am intrat salonul parea cam dezordonat si fetele care se plimbau pe acolo ma cam ignorau de parca nu pentru clienti statea acolo toata seara. Mai tarziu am vazut ca nici baia nu arata foarte bine (dusul nu avea pereti de sticla, pe jos era apa si in general dezordine) si in camera erau resturi de chibrite arse pe jos, la pereti nu le-ar strica o zugraveala. Ca sa facem comparatii arata mult mai rau ca Tao, ceva in genul saloanelor din Bucuresti inghesuite care pe unde.

Erau doua fete disponibile, nu prea sofisticate, a se intelege se poate si mai bine la aspectul fizic. Am ales-o pe Silvia care m-a trimis la dus si dupa aceia m-a facut sa o asstept cateva minute in camera. Nu a inceput cu picioarele, ci direct cu spatele si dupa cateva minute m-a pus sa ma intorc. Mi-am cam dat seama ca o ora de masaj nu o sa prea fie o ora asa ca am rugat-o sa o ia mai incet, fapt care de obicei face sa-mi cam piara cheful. Mi-a spus ca sa nu imi fac griji, ca dupa finalizare va continua cu masajul. Ce s-a intamplat a fost ca dupa finalizare am stat cateva minute imbratisati, timp in care am aflat printre altele ca e incepatoare. Partea care mi-a placut la ea a fost ca nu a deranjat-o prea tare ca o atingeam ..... peste tot.

Concluzia e ca nu fost cine stie ce experienta, am avut si mai proaste si mult mai bine. Eu nu mai revin in curand, dar daca nu munciti prea tare pentru bani puteti merge sa il vizitati o data. Nu stiu de ce da toata lumea 9 si 10 ca eu abia ii trec clasa. In fine, de obicei cand merg la masaj sunt mai tot timpul in toate proaste.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Nu am timp prea mult ptr net acm, dar zic si eu cateva cuvinte...a fost chiar frumos...am fost si eu acm cateva zile... au 9 fete...e super ok...

Sau faci timp sa scrii o recenzie regulamentara , sau parasesti forumul!

Ai timp pana maine!

Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...

Am fost si eu săptămâna trecută la salon, central, cam greu cu parcarea. Deschide ușa un tipncare se uita Cioran la mine, îl salutbsi apoi îl ignor. Erau 3 fete. 150 lei 45 de min, cu 1 Maseuza. Aleg o blonda cu ochelari Bianca, cam 32 ani slabuta. Dusul de rigoare, masaj la picioare spate si apoi întors pe spate. Imi zice ca e prima zi si eu primul client...încep sa rad in hohote vreo 5 minute timp in care tipa mă privească parca imi creșteau aripi. Fratilor, când vedeți o curva, hoasca Bătrâna o recunoasteti..nu? Dacă va zice ca e Virginia cum reactionati? Va ia rasul nu? In fine, ii spun ca nu o cred, încerc mai mult dar nu vrea, nu mă lăsa nici sa o ating măcar.Ma termina manual, fac dus si plec. Note:

Locatie 7/10 baie e horror cu gel de dus 10 lei 2 litri

Fata 8/10 perversa sindicatele umbla cu unu de 23 de ani

Prestate 8/10 fac bine masaj

Gfe 7/10

Total 8/10 pt ca am ras copios nu de alta

 

De revenit...nu prea cred

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut, 

am vizitat salonul joia trecuta. Sunat, facut programare 10 minute, locatia in centru, pret 150 lei o ora, erau 6 fete disponibile.

Am ales o fata slabuta, 160 inaltime 48 kg sani mici dar draguti, fund acceptabil.

Am facut dus, baia mica cu apa pe jos, sampon ieftin, prosop curat, papuci de unica folosinta.

Masajul acceptabil dar nu stralucit, fata zicea ca e incepatoare si am crezut-o. A incercat sa ma faca sa ma simt bine si m-a lasat sa o ating in limitele acceptabile, dar de facut masaj nu prea stia si s-a bazat mai mult pe bunul simt.

Avantaje salon 

Are multe fete (6 in momentul respectiv) si ai sanse sa gasesti una pe gustul tau desi nu sunt stralucite.

Locatie centru usor de gasit.

Fetele te lasa sa le atingi dar cam atat.

Program non stop.

Dezavantaje salon

Cand intri nu te baga fetele in seama, se plimba de colo colo de parca sunt femei de servici si nu maseoze. Criteriul dupa care am ales fata a fost ca acesta mi-a acordat atentia necesara.

Baia mica si saracacioasa.

Pret destul de mare pentru serviciile prestate.

 

Salonul nu e de evitat, eu voi reveni dar nu in viitorul apropiat.

 

Sanatate si virtute

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut,

 

Am vizitat salonul vineri seara. Am sunat cu 30 de minute inainte, pret 150 RON/ora.

Am ales o bruneta, careia nu-i mai tin minte numele. Pentru corp as da nota 7. Am mers la baie pentru dus unde era plin de apa pe jos.

A inceput cu un masaj care s-a rezumat doar la spate, si terminat cu o handjob sec. M-au enervat gemetele mimate si extrem de seci in timpul handjob-ului. Nu-si merita pretul.

 

Fata: 7

Masaj: 3

Handjob: 3

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut tuturor,

Am fost si eu la salonul Bella Dona am sunat inainte cu 20-30 minute am facut o programare si ajung la fata locului

Deschide usa un tip si ma pofteste inauntru dupa care dispare(ma asteptam sa dau de fete dar macar tipul a fost amabil si a disparut din peisaj).

Eerau 6 fete la lucru din care 5 disponibile, sunt servit cu un suc timp in care mi s-au prezentat regulile salonului si am facut o analiza a fetelor.

Fetele de nota 8,9 si chiar si 10 , normal ca am aleso pe una de nota 10.

Mergem in camera( camera bine aranjata lumanari parfumate muzica ambientala  ),  dezbracat, asezat pe saltea si incepe fata cu un masaj la umeri,spate pizioare. au fost 10-15 minute de relaxare dupa care ma intorc si incepe masajul erotic ..se freca tipa destul de bine si i-am pus mana pe fund sani (aproape peste tot in afara de 1 loc )

tipa comunicativa am vorbit diverse lucruri. cand am terminat mai aveam cam 10 minute pe care  le-am petrecut la dus impreuna cu tipa.

Dupa dus mam imbracat si am plecat relaxat si bucuros

am platit 150 lei pt 1 ora cu aprox 15 min masaj corporal,30-35 min erotice + 10 min dus asistat..preturile camerele si fetele sunt exact ca si pe situl lor

 

fata nota 10 la corp, 9,5 masaj, camera 9-10, pt tipul de la intrare 9 pt ca a disparut rapid si nu l-am mai vazut

Nu toate fetele au fost pe gustul meu dar au fost amabile si comunicative

Am fost multumit de servicii si voi mai merge in curand pe acolo sa incerc si o alta tipa care ma impresionat

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Buna tuturor,

 

 Am fost la salonul Belladona de cateva ori, si pot spune ca am avut experiente relativ placute. De fiecare data am cerut masaj cu 2 fete 250 lei. Servit cu un suc la receptie,fetele zambitoare dar cam obosite,probabil datorita progamului non stop, baia curata dar cu apa pe jos,prosoape curate,papuci de unica folosinta.Fetele au toate la gat o cruce de lemn,probabil patronul e in delir mistic si cauta sa nu supere prea tare zeii. Dar facand abstractie de asta fetele au prestat profesionist si in arta masajului si in cea a finalizarii.Fetele pot fi atinse peste tot cu exceptia sexului,nu sunt grabite,folosesc mult ulei,le poti saruta sanii,te freaca si cu talpile...una peste alta o experienta frumoasa,iar daca ar accepta si atingeri pe pasarica,ar fi aproape perfect.

 Problema mea cu acest salon ar fi ca ori de cate ori am fost nu aveau disponibile decat 2 fete si aproape de fiecare data aceleasi. Maria, o blonda carnala, ca sani bestiali, Delia(care am aflat ca nu mai lucreaza acolo) o mignona vorbareata si draguta cu forme tari, Madalina, cu apect de adolescenta subtirica si mai timida in aparenta.

 

Locatie   8

Curatenie 8

fete aspect 8

fete atitudine 9

masaj            8

finalizare       8

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

dupa o noapte alba printre cluburile de la noi mai mult goale decat pline( oare toate fetele frumoase sunt afara la produs?), am ales sa merg si eu la acest salon. locatie pe str. sf apostol andrei, mai greu cu parcarea in rest ok, o casa cu cateva camere, la intrare sunt intampinat de un paznic bodyguard care dispare apoi din peisaj, sunt condus in hol unde dupa o perdea erau 5 fete in lenjerie intima si pe tocuri, din care 1 max 2 erau mai acceptabile. se intampla pe la ora 4 dimineata, programul e non-stop din cate am inteles in 2 ture, 5, 6 fete ziua, vreo 6, 7 seara, deci un exod de femei ma intreb iar oare atata lume amarata in tara asta?, fetele amabile te servesc cu apa sau suc iti prezinta ofertele: 120 lei 30 min, 150 min ora, 250 lei cu 2 maseoze indiferent de ora, fara promotii sau alte chestii de genu.

am intrat cu o bruneta f inalta si tatoasa,  nimic spectaculos, un pic de ulei 15, 20  frecat pe spate , intors iar ulei pe gambe ,dat la manivela pana la capat, fara prea multe atingeri din partea mea.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

   Szabi da te rog si tu niste note asa cum cere regulamentul. Multumesc.

 

 

bineinteles fratele meu, in comparatie cu alte saloane din oras dau si notele:

Locatie   7, e mai greu cu parcarea pt ca e chiar pe sosea, ziua s ar putea sa riscati sa vi se ridice masina, noaptea mai lejer, muzica de relaxare, baie micuta, gel de dus pe terminate

Curatenie 7 pahare peste tot, tigari pe jos, fumul care pe mine m a deranjat fiind nefumator

fete aspect 7,8 blonde, brunete, roscate de la slim la cateva kg in plus, sunt venite de la toate celelalte saloane, cred ca le plateste mai bine, din cate stiu din 150 lei un masaj o fata primeste 50 lei e posibil ca aici sa primeasca mai mult. iar la alte saloane sunt obligate sa se f..ta cu patronii etc.etc. c'est la vie nu? atitudine ok, amabile, glumete, iti fac ochi dulci doar din asta traiesc.

masaj   6, nu prea au ele treaba cu masajul propriu zis, nici daca le reuseste finalizarea sau nu, timpul e nemilos, pe cand la un alt salon din oras e obligatoriu ca fata sa te finalizeze(opinie impartasita de o domnisoara de la tao masaj) stiu ele de ce.

e de revenit daca nu ai ce face cu banii.

g2br13l ms pt atentionare si scuze pt off topicul cu bruneta, nu sunt genul de om care sa se lase calcat in picioare nici in viata reala cu atat mai putin aici.
  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

 

 

bineinteles fratele meu, in comparatie cu alte saloane din oras dau si notele:

Locatie   7, e mai greu cu parcarea pt ca e chiar pe sosea, ziua s ar putea sa riscati sa vi se ridice masina, noaptea mai lejer, muzica de relaxare, baie micuta, gel de dus pe terminate

Curatenie 7 pahare peste tot, tigari pe jos, fumul care pe mine m a deranjat fiind nefumator

fete aspect 7,8 blonde, brunete, roscate de la slim la cateva kg in plus, sunt venite de la toate celelalte saloane, cred ca le plateste mai bine, din cate stiu din 150 lei un masaj o fata primeste 50 lei e posibil ca aici sa primeasca mai mult. iar la alte saloane sunt obligate sa se f..ta cu patronii etc.etc. c'est la vie nu? atitudine ok, amabile, glumete, iti fac ochi dulci doar din asta traiesc.

masaj   6, nu prea au ele treaba cu masajul propriu zis, nici daca le reuseste finalizarea sau nu, timpul e nemilos, pe cand la un alt salon din oras e obligatoriu ca fata sa te finalizeze(opinie impartasita de o domnisoara de la tao masaj) stiu ele de ce.

e de revenit daca nu ai ce face cu banii.

g2br13l ms pt atentionare si scuze pt off topicul cu bruneta, nu sunt genul de om care sa se lase calcat in picioare nici in viata reala cu atat mai putin aici.

cred ca am gasit raspunsul la intrebarea unde sunt fetele frumoase? sunt la tine la constanta ca incepe sezonul, te invidiez.

Link spre comentariu

   Multumesc de revenirea cu note. Cat despre invidia cu fetele frumoase acum la momentul asta nu prea are baza reala. Poate mai spre vara sa zicem ca ai putea sa ma invidiezi insa la momentul asta desi ca numar de prestatoare este clar ca oferta este cu mult mai bogata, la partea de calitate este un mare praf. Fete de calitate sint vreo 4-5 si in rest numai tepe si figurante.

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

am vizitat iar acest salon sambata noaptea pe la 3 dupa ce am plecat  din club, se pare ca citesc forumul nostru, nu am mai vazut dezordinea de alta data, locatia aceasi, bodyguardul f simpatic, iti deschide usa si apoi dispare si nu l mai vezi deci nimic deranjant, am ales o blonda cu niste sani uriasi, dar uriasi....

am platit 150 lei, m a dezbracat, m a pus pe saltea, m a masat picioarele, gambele, 10, 15 minute, m a intors si s a intors si ea simuland un 69, dupa vreo 10 minute m a terminat.....

facut dus si plecat la somn....

am vazut si niste brunete "noi" pe care nu le mai vazusem pana atunci....se pare ca le schimba sau angajeaza pe banda rulanta sau nu stiu cum le stimuleaza loverboyul.

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salutari tuturor, am fost si eu pe la salonul Bella Dona de 3 ori pana acum

am fost pe timpul zilei si erau numa 4-5 fete dar am fost si seara si eram cam 9-10 fete la lucru :)

Eu personal am avut parte de experiente placute, de fiecare data am fost servit cu suc din partea casei si fetele erau destul de comunicative (poate sunt vreo 2 care nu prea comunica..nu prea am vb cu toate)

Oricum am ajuns la salon si am stat putin de vb cu fetele apoi am ales una cu care am mers in camera..zicea ca o cheama Casandra

Fata era comunicativa si placuta

Masajul a fost cam de 8-9 finalizare nota 10 :)) fata stia meserie,

camerele sunt curate tot timpul nota 10

baia nu e cine stie ce nota 7-8

locatia 7 - din lipsa locurilor de parcare

Salonul bella dona are si un site (pe care ma  mai uit din cand in cand) si situl este actualizat tot timpul (cautati pe google situl eu nul scriu sa nu incalc vreo regula a forumului)

Cei care vor sa aleaga din mai multe fete va recomand sa mergeti seara pe acolo atunci ve-ti gasi cam toate fetele si poti alege

 

Voi reveni si cu alte recenzii curand

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...