Sari la conținut

Bianca 0751463694 - pe str.Pintea Haiducu


Postări Recomandate

Superba fata asta arata bine si când vorbesc cu ia ia drguta vorbeste cu răbdare si vocea ma agita.nam ajuns an ia anca sta deeparte de mine dar încerc tot posibilul.si toate fetele ar trebui sa vorbească cu clienti cu drag.sunt multe pe care nici nu lai sun.as flegmatice.bianca ai dulcica si prin telefon.daca ajung la ia cu siguranță vreau sal gust.

Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Buna ziua va rog sa recomandati o escorta cate nu te grabeste - la telefon toate vorbesc foarte frumos pana ajungi la ele , plus foarte multe au poze furate - de exemplu este o tipa langa muzeu chiar de vreo 3 luni o urmaresc pe publi 24 mereu schumba anuntul dar e tot aceeas femeie - daca intrebi cati ani are zice uneva 22 dar la voce e peste 30 deci minte deja in telefon - apoi mai sunt multe eu am fost la una roxana pe corvinilor ce sa zic am dat 100 dar nu pot sa zic ca presteaza ceva extraprdinar - op - np- si am platit pt 15 min 100 lei astept recenzii

Link spre comentariu
  • Oras:oradea si tot ardealu
  • Oras:oradea si tot ardealu

Fratilor nu aruncati banii pe fereastra. Am sunato intr-o dupamasa si am stabilit o intalnire. Cand ajung ii zic ca vreau 1 ora 2 finalizari zice ca nu poate decat 30 de min cu 1 finalizare ca are si alt client si asa mai departe. Accept pana la urma si raman. Dameza pe langa ca e ultra fast fuck e si deprimanta. Eu zic ca nu merita nici 50 lei.

oral 3

normal 4

locatie 9

curatenie si miros 2

Link spre comentariu

Auzi dragul meu cred ca mirosi a peste in primul rand igiena este pe primul loc la mine cine a fost la mine ma cunoaste ,m am uitat si la reputatia ta numai de rau scri la fete care vezi ca sunt reale si ok ...trebuie sa fie in fiecare oras cate unul care sa se bage in seama cu asemenea comentariu aiurea, chiar ai dat o in bara rau cu mirosuri si etc ...o zi buna si dute la femeia ta si fai recezie pe mine nu ma afecteaza recenzia ta cine a fost la mine ma cunoaste o zi buna..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...