Sari la conținut

Alexandra - 0761008648


Postări Recomandate

  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Salut.. am revenit si eu cu ceva informatii noi despre o alta dama de companie ca sa zic asa ... ....Treaba sta in felul urmator .. In cursul zilei de ieri m-am gandit sa vad ce a mai aparut nou.... Sun la nr prezentat mai sus ..o voce placuta.. linistita care preciza ca O = 50 ron , N = 50 de ron , O+ N = 70. Dupa 5 minute asa de discutii si prezentari a spus ca o cheama Alexandra , are 19 ani si este din Tg. Jiu. Fata are 1.70 inaltime , 57 de kg , ten mai inchis probabil de la bronz si de la culoarea sa.. Aspect este foarte draguta pare cam inocenta ..
Toate bune si frumoase ..trecem la actiune ... Incepe cu pupaturi pe corp .. nu accept FK ( daca ar avea un iubit ) ...Oralul cu oarecare tenta de deep si incet..Am pus-o in pozitia pe la spate , ea deasupra , misionarul .. Oarecare gemete incete..Mi-a placut mult sa f..t deoarece o avea stramta si cam carnoasa de fel doar ca dupa 10 min de actiune incepe sa ii sune telefonul si apoi .. incepe sa mi spuna ca nu mai poate sta mult in conditiile in care mai devreme precizase ca nu se grabeste ..Pana la urma a trebuit sa fac un efort sa ma termin pentru a putea sa o las in pace..
Pentru cei care doresc sa ii tina mai mult aveti grija ... nu are rabdare prea multa ...Asa am facut si eu sa rezist mai mult si a ramas surprinsa ca nu a mai intalnit o persoana pana acum care sa reziste prea mult si...te lasa neterminat in cazul asta.. Are puncte bune si puncte slabe..

Aspect = 7

GFE = 7,5

Locatie = 7

Servicii = Oral - 50 RON
Normal - 50 RON
Oral + Normal = 70 RON
Oral + Normal + L = 120 RON

P.S : o puteti gasi in Brazda la BL. G2 , Et.3 ..apartamentul nu vi-l mai spun ca sa nu am probleme ..poate pe viitor la altele o sa va dau adresa completa daca imi este permis )

" Spor la vanat pasarici !!!! "

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:peste tot si niciunde
  • Oras:peste tot si niciunde

+50 de lei sa i dai limbi ? nu le inteleg pe fetele astea...adica ii dai 50 de lei sa ii faci ei o placere ? altele chiar te roaga sa o faci si ei ii mai trebuie inca 50 de lei fata de oral + normal

Link spre comentariu

...

..apartamentul nu vi-l mai spun ca sa nu am probleme ..poate pe viitor la altele o sa va dau adresa completa daca imi este permis :)))

De fapt nu, nu prea este permis (sau corect pt. fata aia, as zice eu) nici macar nivelul acesta de detaliere a adresei.

In rest, multumim pt. detalii. :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...