Sari la conținut

Carmen din berceni 0721359748 un GFE excelent cu sanii mari!!


Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Back with news from today

Amabila si placuta la telefon , cere 100 Lei pe ora.

Ora cuprinde sex si sau masaj.

Fara detalii la telefon , am fost invitat in micutul ei templu al masajului din Aparatorii Patriei...intr-o vila...o garsoniera.

Totul protejat ....fara pustani...

Cam departe dar tipa este simpatica.

Ma si gindesc cum este sa iti faca un oral si sa se uite la tine cu ochii aia frumosi....

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Back with news from today

Amabila si placuta la telefon , cere 100 Lei pe ora.

Ora cuprinde sex si sau masaj.

Fara detalii la telefon , am fost invitat in micutul ei templu al masajului din Aparatorii Patriei...intr-o vila...o garsoniera.

Totul protejat ....fara pustani...

Cam departe dar tipa este simpatica.

Ma si gindesc cum este sa iti faca un oral si sa se uite la tine cu ochii aia frumosi....

Mie mi-a dat ocupat si am primit mesaj de la ea dupa. A vrut sa vorbim pe Whatsapp.

Lucreaza de luni pana sambata intre 9-18(sambata pana la 17), pe baza de programare. Oral si normal cu finalizare pe sani 150 de lei ora. 

In cursul saptamanii nu am cum sa ajung, dar cred ca sambata ajung la ea.

E maritata si din poza de profil de Whatsapp pare sa aiba si un copil.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Neata,

Am lovit-o eu pe doamna ieri.

Programare prin whatsapp respectata pentru ora 14.

Locatia: sos Berceni 62, o garsoniera intr-o vila, curat, atmosfera intima , baia ok cu cabina si 3 geluri de dus.

Pozele sunt reale, frumusica la fata, niste sani imensi, dar in rest doar pentru amatorii de BBW (cred ca are 80+ kg). Acum e la un regim...vrea sa ajunga pe la 60, daca reuseste cred ca o sa arate super.

Actiune: un masaj de relaxare , apoi un oral scurt neprotejat unde am si terminat CIM.

In pauza dintre numere am stat amnadoi in pat , ea la pieptul meu, discutii despre diverse, o femeie sociabila, in timp ce vorbeam a inceput sa imi faca o laba misto.S-a intarit iar juniorul, dar cand am vrut sa punem un prezervativ : surpriza..ea nu are asa ceva ca ii este rusine sa cumpere, daca am eu.Normal ca nu umblu cu preservative dupa mine, asa ca am pus-o iar la un oral, apoi putin futai intre sanii imensi, oral din nou  si finalizat CIM - nu inghite.

Mi-a placut ca nu e cu ochii pe ceas, chiar ea a spus sa mai raman ca nu s-a facut ora, dar am preferat sa plec.

O alta bila alba este ca a refuzat banii banii la inceput, spunand ca se plateste la sfarsit.

Timp vizita - aprox. 45 minute

sex oral - 8 - umed cu CIM, fara incercari de DT

sex normal  - nu a fost cazul - data viitoare daca vin cu prezervative

Halatul - 100 ora cu 2 finalizari si un masaj de relaxare.

De vizitat  - pentru amatorii de BBW

De revenit - probabil o sa mai dau o tura echipat sa incerc si normalul.

Spor!

  • Like 33
  • Minus 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale

Pana la urma cat este cadoul Doamnei 100 sau 150 ora ?

Am sunat-o saptamana asta si nu mi_a raspuns la tel.

Am dat mesaj pe wahtsapp si mi - a raspuns dupa juma de ora, dar avea toata ziua programari.Asa ca nu am mai intrebat de pret.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pana la urma cat este cadoul Doamnei 100 sau 150 ora ?

Am sunat-o saptamana asta si nu mi_a raspuns la tel.

Am dat mesaj pe wahtsapp si mi - a raspuns dupa juma de ora, dar avea toata ziua programari.Asa ca nu am mai intrebat de pret.

 

E in functie de fluctuatia cursului valutar :D

 

Link spre comentariu
  • Oras:bucale
  • Oras:bucale

Salutare salutare ,dupa catva zile de nepotriviri din cauza programarilor si a timpului am ajuns si eu la domsoara Flori.Programat inca de saptamana trecuta.Flori lucreaza doar cu programari pe care am vazut ca le si respecta.Am ajuns la adresa din Berceni A .P. ghidat prin tel de domsoara Flori pana la usa,deschide usa fara sa se piteasca dupa usa.Facem cunostinta ,ma invita in camera stam putin de vorba despre msaj cum si in ce fel.....Flori este foarte glumeata ,cu zambetul pe buze tot timpul si este si frumoasa.cam 170 inaltime bruneta ,parul lung sanii nr 4 /5 cred la greutate nu stiu dar undeva peste 70/ de kg.un BBW foarte frumos.Pentru cei care prefera genul slim nu este cazul. Garsoniera foarte curata ,semi intuneric cu stroboscoape pe pereti si muzica ambientala .Actiunea. A decurs cu un masaj de relaxare pe tot spatele cu masaj cu sanii pe spate foarte misto.dupa care m-am intors si cu fata in sus pentru un masaj dar cand am vazut sanii nu mi-a mai trebuit.a inceput sa ma pupe pe tot corpul se freca de mine cu sanii cu mana la cohones eram beton.hai la oral ,aici surpriza Flori nu are prezervative asa ca eu am venit pregatit.,.oralul cu lins si supt foarte frumos.intr-e runde am stat in pat amandoi am mai vb despre una despre alta ,trecut la nr 2 tot oral protejat..

Acum note.

 

Locatie : foarte curat,muzica ,semi intuneric baie cu geluri de dus etc etc.nota 9

 

Aspect domnisoara: frumoasa destul de inalta cu niste ochi frumosi machiata cat trebuie zambareata ,glumeata nota 9

 

Sex oral nota 9

 

Sex normal nu am facut nu prea fac la escorte

 

Sex anal nu am facut nici nu cred ca face

 

 

Multumesc Flori pentru ziua de astazi ,esti o dulce.

 

 

Taxa Basescu este de 100 de roni pe care i-am achitat la sfarsit pentru ca asa a vrut Flori.

 

Ps Va roaga sa nu-i mai postati pozele pentru ca sunt reale daca se poate sa le stergeti.Are anunt pe olx si nu pa AT si nici pe Publi 24.

 

Daca va mai pot fi de folos cu ceva anuntati-ma.

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am ajuns și eu azi în iatacul lui Flory. Experiența a fost una pozitivă și de repetat.

Zona Apărătorii Patriei așa cum a fost menționat mai sus, locuri de parcare se găsesc în zonă. A fost o mică aventură cu programarea prin Whatsapp pentru a doua zi, drumul până în capătul celălalt al orașului, dar nu a fost în van.

Prima impresia a fost una bună, și s-a îmbunătățit pe parcurs :) Flory are două "vol-uri" pe care eu le apreciez: este voluptuoasă și volubilă.

Eu sunt reținut la prima întâlnire, dar încurajat de primirea ei călduroasă și de "ordinea și curățenia" din locație, am prins curaj și m-am făcut comod.

 Mers la duș pentru reîmprospătare. Început un masaj pe spate soft dar bun, condimentat cu sărutări "pi colo, pi colo", iar continuarea masajului, cu sânii, cu siguranță mi-a "trezit interesul".
Văzându-mă în suferință, mi-a cerut să mă întorc și a continuat cu un oral numa' bun motiv pentru care am capitulat nu peste mult timp.

Igienizare și apoi a urmat altă parte bună, în pauză fiind relaxat am reușit să socializăm între reprize de french kiss. Când mi-am revenit, m-am uitat la ceas și mai erau doar 20 de minute, nevrând să ne chinuim cu încă o finalizare am mai stat o vreme la taclale și ne-am luat rămas bun. 

Decartat la final 100 de tigri tasmanieni. 

 

ceva note:

Flory - pentru amatorii de BBW, este un 9 curat! sâni memorabili, prezență agreabilă, și trup armonios. Chiar dacă are kg în plus, nu atârnă nimic.

nu vă așteptați la fotomodele sau la zeițe ale sexului; este o fată normală - pentru mine cu atât mai incitant.

Mai în glumă, mai în serios, vă previn - dacă nu vă place FK, nu vă duceți. E lipicioasă.

 

Locația  - nu e ușor de ajuns, dar odată ajuns, nota 9

Igiena - și pentru ea și pentru locație impecabilă, nota 9 (nici mie nu mi-aș da 10)

 

În concluzie, aviz pozitiv de la berger pentru revenire.

 

Zile cu soare și steaguri fluturânde!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

After a long drive I arrived at Sos. Berceni and met Miss Flory. She had made the room extremely dark which made it a bit uncomfortable at first, but she immediately made me comfortable by hugging and french kissing. She proposed to make a massage which was fine for me. I think she worked in a massage saloon because she was quite good at it. She also touched the balls and anus from time to time which made it exciting. At certain moment she let out the boobs: Oh my God! Fans of nice big smashing boobs, this is your place to be! She massaged more with boobs and then massaged my cock with her tits and she started sucking nep. Was a nice blow job. After I slowed her down a bit we hugged and kissed some more. I felt she became very horny so I started touching her pussy and after went down on her. An amazing clean pussy and did like at least 5 minutes oral on her. She became extremely wet which I liked. 

 

She was not so good at putting the condom and then we started fucking in several position. 

 

Appartment: 9/0

 

Lady: 7/10

Face:10/10

Boobs 11/10

 

Oral:10/10

Normal 10/10

gfe: 10/10

 

 

Overal a super experience, it felt very amateur which was super nice and it increased the gfe levels to the maximum. She was also dressed in sexy lingerie!

 

I m comming back! Thanks sweet!

 

-----

 

 

După un drum lung am ajuns la Sos. Berceni și sa întâlnit domnișoara Flory. Ea a făcut camera extrem de întunecat, care a făcut un pic inconfortabil la început, dar ea a făcut imediat ma confortabil de îmbrățișându saruta franceză. Ea a propus să facă un masaj, care a fost bine pentru mine. Cred că ea a lucrat într-un salon de masaj, deoarece ea a fost destul de bun la ea. Ea a atins, de asemenea, bile si anus din timp în timp pe care a făcut-o interesant. La un anumit moment, ea a lăsa să iasă țâțe: Oh, Doamne! Fanii de frumos țâțe mari zdrobitor, acesta este locul tau de a fi! Ea masat mai mult cu țâțe și apoi masat penisul meu cu sânii ei și ea a început supt NEP. A fost un loc de muncă lovitură de frumos. Dupa ce i-am încetinit un pic ne-am îmbrățișat și sărutat ceva mai mult. M-am simțit ea a devenit foarte excitat, așa că am început să ating pasarica ei și după ce a mers în jos pe ea. O păsărică curat uimitoare și a făcut ca și cel puțin 5 minute oral pe ea. Ea a devenit extrem de umedă pe care mi-a plăcut. Ea nu a fost atât de bun la punerea prezervativului și apoi am început nenorocita în mai multe poziții.

 

Appartment: 9/0

 

Lady: 7/10

Face:10/10

Boobs 11/10

 

Oral:10/10

Normal 10/10

gfe: 10/10

 

 

Experiență super, m-am simtit foarte amator, care a fost foarte frumos și a crescut nivelurile GFE la maxim I m inapoi Vine! Vă mulțumim dulce!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

×
×
  • Creează nouă...