Sari la conținut

Rebecca tss


Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

M-am riscat eu. Pot sa zic ca am facut-o si pe asta. Sau pe asta? :) depinde cum o privesti. Din spate si din fata cu chilotii pe ea .. zici ca e fata. Daca si da jos chilotii .. intelegi unde te afli :) I am zis sa fie cat mai feminina si s-a comportat ca atare. A avut o  tentativa sa imi bage un deget in fund .. :)) dar s-a retras repede la comanda mea. Am vrut sa vad cum e cu un trans. Si am vazut. Un oral foarte pasional si implicat, desi se ineca cu ea (marimea .. ). Limbi pe oo .. peste tot ... cu o dedicatie rar intalnita.... te soarbe pur si simplu. A vrut sa mi faca oral neprotejat dar am insistat sa mi puna prezervativ. De vreo 3 ori :) A inteles pana la urma. Mi-a supt-o pe marginea patului pana i-am zis sa se intoarca cu spatele. I-am bagat o in cur adanc si am dat tare. Disperarea cu care se infigea in pula pot sa zic ca mai mult m-a facut sa nu-mi placa decat sa imi placa. Cat pe ce sa mi-o pierd. Nu am intalnit in viata mea vreo femeie sa faca asa ... nici nu e normal. Cred ca e o chestie de gay .. m-am simitit ca si cum se comporta ca un gay care o vrea in cur. RAU! Total turn off pentru mine ... nu mi-a placut asta. Sunt obisnuit  sa o bag usor, sa o doara un pic .. sa se fereasca .. etc. Foarte dificil de explicat senzatia ... efectiv desi vedeam o fata cu curul la mine si cu niste tzatze mari si sexy .. nu ma excita datorita modului in care se infigea cu curul in pula mea ... un mod ... gay. Ma rog .. una peste alta daca va place ce vedeti in poze mergeti cu incredere ( pozele sunt reale - a mai pus vreo 5-7 kg dar e ok )

 

Atentie e masiva cam 1.80 zic .. daca sunteti micuti o sa va simititi dominati si nu stiu daca asta va doriti. Dar se muleaza foarte bine pe ce iti doresti. Tzatze foarte mari ! - 3-4 si nu am observat urme de taieturi .. or fi crescuti cu hormoni .. habar n-am dar e misto. Din partea mea are un DA ! Note chiar nu pot da. Nu cred ca o sa mai repet vreodata experienta. MI-a ajuns :) Daca aveti fantezii .. e de incercat, mai ales la 250/fin .

Locatie : piata amzei  , garsoniera cu tot confortul .. ok 

 

Am uitat: finalizare pe fatza, in gura ... tot, de mare arta ca in filmele porno. E profi ... Mi a zis ca a venit di brazilia si ca mai sta cel putin o saptamana ... ca-i plac baietii romani ;)

  • Like 6
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

da .. doar engleza. vorbeste bine. Activa nu am vrut sa fie deci nu stiu daca poate , si erectie .. sincer nici n-am vrut sa aiba, puteti sa o intrebati raspunde repede pe whatsapp. are un numar de uk pentru whatsapp. gfe cred ca poate fi foarte mare, se muleaza f bine pe ce vrei

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, am fost si eu la ea. Sta undeva in apropierea Ateneului.

Daca aveti chef de o transex adevarata aici e una din cele mai bune variante.

Locatie misto, central, curat, usor de accesat.

Eu cand am fost a avut erectie. Tot vroia sa ma futa. Dar eu prefer sa fut.

Din cate am inteles sta pana pe 9 ian. Pretul a fost de 250ron.

Merita fiecare leu. Stie ce face si stie cum sa faca sa te simti f bine.

Link spre comentariu

  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...
  • Telefon: Intrucat nu mai exista... :)
  • Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa...

Unde merge dupa 9??? In ce oras?

Sao Paolo :D

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...