Sari la conținut

Bruneta de vis - 0741343360


Postări Recomandate

  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

Anuntul zice asa:

(100 fin 200 ora )Karla este numele meu si am 24 de ani!! Ofer clipe de neuitat oral , normal . va garantez revenirea !. sunt nerabdatoare pentru a va oferi o ora de sex de neuitat !!!!! nu ma deplasez nu raspund la numar privat sau sms...pipici
0741343360

 

 Incantat de pozele titularei, am apelat-o, cu ceva vreme in urma, incepand de pe la ora 10.00, ea deschizand tel. pe la 11-12, cand cred ca incepe programul. Am stabilit o intalnire peste 30-40 de minute, a respectat-o, iar cand am ajuns in zona (reper hotel Vega) m-a indrumat, destul de vag catre apartament, acesta nefiind pe o strada principala, ca idee, "G"-uri.

   Garsoniera este destul de OK, baie cu apa calda, gel si H2O de gura, dar cada jegoasa, neinspirandu-te sa faci un dush, iar pe calorifer era doar un prosop, care n-as crede ca era nefolosit. Noroc cu igienizarea din dotare, ca cu cea din deplasare...cam greu.

   Karla este o tipa tanara, pe langa 20, inalta-170, creola, frumoasa la fatza (ANDA ADAM ;)) iar la corp apetisanta, fara a fi dolofana. Sanii sunt medii/mici, frumosi, dar nu prea sunt oferiti la pipait/kiss-uit, ca si buzele, de altfel (No FK). Are extensii, gene false, cercei mari, asa ca tre' sa te porti cu grija, nu merge s-o iei de cap s-o infigi in poool sau s-o futi acrobatic, cu zdruncinaturi gen pornache.

   Mi-a descris, cu amabilitate, oferta, ON/P, NP si atat, maxim o finalizare pe corp ca extra-optiuni, la 100 numarul, dar pe durata a 15, maxim 20 minute si 200 pentru o ora (care probabil inseamna 35 de minute...). Am optat pt. varianta prescurtata, inceputa cu un oral la foc automat, ca miscari si durata, fara adiacente ori deep, manuela la greu, cu propunerea de a pune anvelopa dupa maxim 3 minute.

   Am continuat cu un cunni la o pzd frumoasa, nu prea buzata, dar "berberita" regulamentar, parea ca ii place. Apoi am pus caciula si am inceput o "misiune", pentru a admira frumusetea aia de fata implulita de subsemnatu'. N-apuc io sa ma incing prea tare, ca dupa 2 minute ii vibreaza telefonu' si ma intreaba, candid, daca poa' sa raspunda. I-am sugerat ca nu e OKi, da' a durut-o-n pizda si i-a zis ceva cui o fi sunat-o, apoi a continuat sa-i scrie un mesaj printre "gemete de placere" si in timp ce eu ma antrenam la reproducere. In mod normal, m-as fi ofensat pe loc, dar fiind asa buna de pu_a, i-am ridicat picioarele lungi, sa n-o mai vad cu junghiul ala de telefon si am terminat in balon, cred ca in acelasi timp in care ea a terminat mesajul... :-/  Cred ca a contribuit si faptul ca, in momentul cand am intrat, am vazut TV-ul pe manele si m-am setat pe a fute una frumoasa, da' simplutza rau. A fost cel mai scurt futai ever, cu o tipa promitzatoare, care arata beton, are o atitudine OK, dar...este tradata de minte.

Standardizat, experienta arata cam asha:

   Garsoniera-6 (din cauza zonei si a cazii jegoase)

   Fata-8 (e frumoasa, da' io...fan micute si slabanoage)

   Atitudine-8

   GFE-4

   Oral-4

   Normal-4 (sta ca cow-ul, mai ia si cate un apel...)

   Igiena-9

Concluzie: FAST-FUCK, level PRO!!!

 

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...