Sari la conținut

Blonda sexy 0730279167


Postări Recomandate

  • Oras:lugoj
  • Oras:lugoj

M-a mancat in dos:)) sa o vizitez pe domnisoara

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/BLONDA-SEXY-/7b0f63717b6b605f.html

Am avut chef de un masaj si atras de poze ,care pot sa spun ca sunt reale am sunat si am mers la domnisoara.

Locatie ok . Langa brd complex 9

Aspect 9

Prestatie -5(minus 5)

Am avut parte de un masaj de nota 3 ceva mangaieri si apoi un op mecanic si sec.

Am finalizat in caciulitza si am plecat. Bani aruncati

Bafta

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Am fost aseara la domnisoara.

 

Am sunat si mi-a raspuns din prima. Voce placuta. 150 finalizarea op si np (2 finalizari - 300), zicea si ceva de 69 in acelasi tarif da n-am fost curios. Mi-a zis adresa de langa BRDul din complex. Am ajuns acolo si mi-a raspuns din nou din prima la telefon. Am gasit adresa, am urcat.

 

O blonda slabutza si destul de mica de inaltime, sani medii si siliconati, fund OK, fatza dragutza. Per total mai mult pentru amatorii genului skinny ca mine. Mi-a spus ca o cheama Oana si ulterior mi-a spus ca are 20 de ani. Nu mi-am prea dat seama exact dar oricum pe acolo.

 

Avea o atitudine destul de timida/tacuta, nu vorbea mult dar era cumva profesionala si politicoasa ceea ce mi-a placut. Nu m-a poftit sa fac dush nici inainte nici dupa. Mi s-a parut putin dubios dar tipa era curata si mirosea frumos iar dupa ce am terminat s-a pregatit sa faca dush. Cel mai mult mi-a placut ca avea pielea catifelata la atingere.

 

Mi-a facut putin oral cand mi-a pus prezervativul, se vedea ca se pricepe dar eu am vrut sa trecem direct la normal. Am schimbat cateva pozitii. Per total a fost ok, gemea frumos. Sarutari accepta dar nu pe buze. Ce nu mi-a placut neaparat era ca la un moment dat a inceput sa tina mana in timpul actului sa nu intru prea adanc, dar o facea finutz, nu deranjant. Cumva o inteleg fiind micutza de statura si eu nu neaparat mic dar oricum as fi preferat sa nu, mai ales cand acceleram ritmul. Compensa cu atitudinea se vedea ca e implicata si asta mi-a placut.

 

Am stat de o finalizare doar. Fiind mai tacuta cumva n-am simtit nevoia sa repet si nici nu ma simteam foarte in forma. Cand am dat sa plec a aparut si colega ei roscata pe care mi-a propus sa o incerc si pe ea sau chiar pe amandoua (avea acelasi tarif), ceea ce as fi si facut ca era simpatica dar zicea ca nu isi poate da bustiera jos ca si-a operat sanii recent. Mi s-a parut creepy putin si am ales sa plec. Poate o sa revin, poate nu. Blonda mi-a zis ca mai e doar saptamana asta in tm.

 

Locatie: 8 - nu mi-a placut ca nu am avut unde sa imi las hainele in camera si a trebuit sa le pun pe jos. i-am zis inainte de act si dupa ca vreau sa merg pana la toaleta dar nu mi-a oferit nici un prosop fresh. Camera si locatia in sine in rest erau ok.

Aspect: 9

OP: 10

NP: 7,5

Tarif: 150 RON o finalizare

 

 

 

Locatie:

  • Like 2
Link spre comentariu

Vizitat domnita.Voi fi foarte scurt pentru ca sunt destul de dezamagit.Tipa e o blonda medie ca aspect.cu sani siliconati.Am ales o finalizare cu 150 si timp petrecut aprox 30 min.Dezamagirea vine de la faptul ca nu vorbeste,face totul destul de mecanic..Am primit un oral protejat de nota 7 un masaj de inceput de nota 2 cu 3-4 atingeri si un normal protejat cu 2 pozitii la care am finalizat in preze.Am inteles ca nu mai sta pe aici dar daca revine eu nu o mai vizitez.Pur si simplu m-am saturat de aceste papusi gonflabile indiferent de tariful practicat.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...