Sari la conținut

Cunoaste cineva aceasta duduie??


7852mare

Postări Recomandate

  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Menirea forumului este sa ne ajutam între noi doar ca sunt multi cei care se comporta precum asistații sociali. Ei nu vin cu nici un fel de informație dar pretind sa le oferi. Și, într-un final nu as fi deranjat atât de mult de acest lucru doar ca sunt cerute niște informații ce le pot obține doar citind topicul. Spre exemplu duduia în cauza: Toți de pe forum spun ca e retrasa ori lucrează cu un cerc restrâns de clienți , acest lucru este scris de nenumărate ori, și totuși sunt useri care nu vor sa înțeleagă. Ce îți rămâne de făcut în cazul asta? Fie apelezi la simțul umorului, fie ignori.

  • Like 2
Link spre comentariu

petremarin30 duduia nu răspunde la acel număr de telefon și nici la adresa de mail specificata in acest topic. Am făcut apel aici în speranța că se va găsi sa posteze cineva care a fost de curând la ea sau cunoaște noile date de contact. Deci, no ofence! Daca voi ajunge la ea cu siguranță o să-i fac o recenzie amănunțită, ok?

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salutare, mai tine cineva legătură cu ele?

 

Pe vremea cand mergeam eu la Maya (acum 2-3 ani), ea era casatorita, avea familie, doi copilasi si era destul de discreta. Am contactat-o initial pe simpatie.ro. I-am vazut pozele, am abordat-o, mi-a dat numarul de telefon si am inceput sa ne intalnim. Anul trecut, sau poate chiar sunt doi ani s-a intamplat ceva si Maya si-a parasite familia si a plecat cu un domn. Am vazut-o de atunci de mai multe ori cu el. O data chiar am stat la un restaurant in Mall la mese invecinate. Eu eram cu sotia, ea cu domnul respectiv, dar nu a fost nici un moment in care sa putem vorbi. Numarul de telefon de atunci nu mai este valabil. A inchis si acel cont de facebook pe care il avea. La fel a facut si cu contul de pe simpatie. Nu mai stiu nimic de ea. Daca reapare as fi interesat, pentru ca isi facea bine treaba.

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

 este reala...la un moment dat pescuia pe placere(se considera de lux).....daca ii place cum vorbesti.....iti da un numar de telefon....vrea poze......filtre serioase....dupa...''cascaval....cat mai mult...''acum vreun an si jumatatere mi-a cerut vreo 400 ron pe vreo 2-3 ore....probabil acum se arunca mai sus...in saptamana in care trebuia sa ne intalnim s-a ivit ceva la ea...nu am intrebat ce anume....nu ne-am mai intalnit....n-am mai cautat-o nici eu....concluzia....e reala...intra pe diverse situri cand vrea bani sau ramane fara finante...e greu de gasit....si eu vroiam sa mai dau de ea...dar...nu mai am numarul....am schimbat telefonul si…..

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

nu se ''afiseaza'' pe un site de escorte....''lucreaza'' undercover si probabil gen circuit foarte restrans sau vreun cocalar cu multi bani pentru o perioada scurta...sau cine stie...poate i-a picat si ei pe vreunul ca maya.... :snap

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Nicio sansa, Maya s-a retras. Da, l-a parasit pe pampalaul cu care era si s-a indragostit de un cocalar. Nu mai practica serviciile vechi - cel putin de doi ani incoace.

 

S-a intors la familie. Are grija de copil....sa uitam subiectul !

  • Like 2
Link spre comentariu

Ai dreptate, s-a intors la familie. Eu cred ca e din nou pe circuit inchis. I-au legatura si va spun.

Merge . E dornică. O stiu de peste 8 ani. De la debut. A fost o scurtă perioadă despartita dar si cand era cu "el" se trăgea la greu. Problema e ca geme prea fals. În rest e ok
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...