Sari la conținut

Monik Demonica * 0799597163


Postări Recomandate


  • Membru Premium
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj
  • Telefon: viaducthr
  • Oras:Cluj

In Cluj nu am gasit nimic despre Dsoara, dar uite in Constanta a avut activitate, aici gasiti toate pozele pe care le confirm.

http://nimfomane.com/forum/topic/71240-monik-demonica-0799597163/?hl=0799597163

Si aici anuntul ei

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Confirm-cu-tatuajulla-hotel-sau-la-mine/7b0065757169655f.html

Sta in Viva City cu o colega... Am zis ca vreau sa incerc ceva nou, la telefon a  avut o voce placuta, si la 150 de roni am zis hai... Atata costa o fonalizare.

M-a asteptat in fustita, tocuri, ciorapi (ceea ce m-a cam dat in spate putin, sunt obisnuit cu ciorapii cu banda, dar am zis pas si tot am ramas)

M-a condus in camera, am dat banii pt o finalizare si a spus ca se intoarce, am inceput sa ma dezbrac, a intrat si s-a dezbracat si ea. Am cerut sa-si lase pe ea tocurile, a spus ok... Fata e sigur peste 25 de ani, sani maricei dar lasati putin, putina burtica, e o femeie oarecum obisnuita de care nu te inhibi sigur, te seduce putin si esti ca si gata... Asta a si facut, la telefon mi-a zis ca ON depinde de igenie, si finalizare pe corp, dar am fost totusi curios ce si cum face. Din afara am auzit ceva zgomot si am intrebat daca mai are o colega a zis da, si daca vreau s-o cheme, am raspuns afirmativ, a intrat, dar nu era pe placul meu, insa a fost foarte tare faza, ca mi-a luat palosul in maini si asa ne-am salutat, pur si simplu a dat mana cu pula... Pretul era acelasi si pt ea. Oral.. Bunicel, fara atractii, mai adanc, mai pe varf, putina atentie la oute, dupa care a pus prezervativul, am spus sa vina peste mine, dar nu a rezistat mult si m-a rugat sa vin din spate. M-am conformat si am inceput s-o regulez de-a dreptul. II placea foarte mult sa se admire in oglinda, zicea ca nu si-a mai lasat tocurile pe ea, dar e foarte sexy, dupa asta m-am pus pe ea de tot, si o dadeam si mai tare, a inceput sa scoate niste gemete adanci de tot, cum eram apropiat de gura ei, nu stiu cum ,am inceput sa ne pupam si ne-am si sarutat putin, era dusa de tot. Ca sa maresc miza, am pus si degetul la cur putin, la prime ii placea, dupa aia mi-a zis stop, se vedea ca e prea cidat pentru ea aceasta noua experienta. Dupa ce ne-am obosit destui, am pus-o sa-mi faca oral, nu se ferea asa ca m-am terminat direct in gurita, ceea ce cum nu era in meniu, mi-a parut extrem de bine...

Ne-am salutat si am plecat dupa ce mi-am spalat mainile la wc.

Punctele...

Locatie 10

Oral 8

Normal 8

GFE 9

E destul de buna asa ca raport pret/calitate...

  • Like 15
  • Minus 1

Sunt Fat-Frumos si-am palosu gros,

Pe Ileana o caut pe-un cal rapciugos

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...