Sari la conținut

0762363977


Vizitator p3ricool

Postări Recomandate

Vizitator p3ricool
Reputație: 0

http://anunturi.gds.ro/anunturi/erotice/te-ai-saturat-de-escorte/12400467

 

Salut

 

vazand ca sunt postari vechi p aici am incercat ceva proaspat de pe gds, pana in prezent, sa imi fie rusine, am folosit doar recenziile confutaciosilor.

sunat, raspuns la ora tarzie din noapte, am intrebat de locatie, locatia fiind la frigorifer, am stabilit ca resun cand sunt prin zona. am intarziat eu putin involuntar dar fata a raspuns promt si la al 2-lea apel. Mi-a dat indicatiile unde sa ajung, locatie ok, curata, fata sta singura, Halatul, precum mi-a zis si la telefon este 70 pe o parte, 100 pe ambele parti. Am luat halatu' intreg si am mers la baie ( obisnuinta ). Baia curata, nu ultimul racnet dar nu e cazatura ( nici nu ma prea intereseaza prea tare arhitectura ) cu ustensile zilnice. Am trecut la actiune, ON - isi da interesul dar la cei 19 anisori, mai are de studiat :) fara sa intrerup eu oralul, s-a apucat sa puna caciula, m-am conformat pt ca nu era extraordinara repriza precedenta :). Mi-a zis ca nu ii place on top dar insistand ca eu doresc asa mi-a facut pe plac. Foarte ingrijita si mirosea foarte bine, pe gat, nu ii mirosea parul a tutun desi e fumatoare ( + ca aspect din pct meu de vedere ). Nu foarte inalta, la 1.65 draguta, nu e skinny, sanii nu foarte mari dar fundul de belea. Am luat situatia-n maini capra iar dupa ceva vreme am trecut on top si am atins finnish-ul.

 

Mie mi-a facut o impresie buna iar ca nota , pe langa ce am vazut la Jasmine si in alte orase, ca juriu as acorda un 8+ , desi pe langa alte babaciuni din oras e super bine tipa si e cu bun simt, fara nici un fel de graba si fara restrictii rautacioase... acu' nici gusturile nu se discuta. 

Eu mai revin la domnisoara cu placere. Zicea ca nu mai sta mult prin zona si ca activeaa in meseria asta de foarte putin timp. Poza e cam irelevanta din gds dar e reala, e cea adevarata

 

anticipat imi cer iertare daca nu am punctat absolut toate punctele unei recenzii complete si/sau am omis puncte importante. pt detalii ma contactati si revin :) 

 

S-auzim de bine !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...