Sari la conținut

Masaj Buftea


gelusi

Postări Recomandate

Ce am uitat Sa spun, ofera servicii de oferta de scurt timp ( zice ca din februarie), pentru cei interesati.

Parerea mea - este de vizitat pentru colegii din zona (apropiere), recomand pentru experiente GFE.

Daca vreti ceva mai porno sau hard, cautati in alta parte, are balta peste.

Link spre comentariu

Asa cum mi-am propus, am reusit sa o vizitez pe Cristina si ma felicit pentru asta.

Ca detalii: contactul l-am stabilit prin whatsapp, am stabilit o programare (altfel nu as fi putut sa ajung), respectata de amandoi. Adresa am primit-o prin mesaj, este in Buftea, undeva la strada, casa cu curte, nu te deranjeaza nimeni. Nu comentez imobiliarele, nu am fost sa cumpar.

Stabilisem sa stau o ora, tarif 280.

Scurta vizita la baie, dotata cu tot ce trebuie, apa calda si am primit prosop curat.

Cand ma intorc in camera, surpriza - Cristina dezbracata complet. Am trecut la actiune: oral neprotejat, bun, lent, atentie la zonele limitrofe, fara DT. Am echipat soldatul si am trecut la normal - caprita si LOT ( aici a excelat, am terminat in glorie in cauciuc). O scurta reimprospatare, revenire in camera si acelasi program, la fel de bun.

Ca si experienta,, o pot compara cu revederea unei foste iubite din liceu - nu am fost grabit deloc, a permis atingeri si strangeri in brate, s-a implicat la normal si a fost atenta sa imi faca pe plac.

Salut.la oral poti sa-i termini in gura?

Link spre comentariu

Sa incerc sa raspund la intrebari:

Nu cred ca trebuie mutat topicul, Cristina ofera si servicii de masaj (are masa de masaj si detine experienta in domeniu) si doar ocazional si servicii extra (ia doar cativa clienti pe zi, pe baza de programare).

Nu stiu cum a stabilit tarifele, eu doar le-am prezentat, nu imi sta in fire sa negociez - daca imi convine ma duc, daca nu nu.

Nu cred ca accepta finalizare orala, eu am terminat la normal in prezervativ.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

am intrebat-o, daca fac doar o finalizare care este pretul?  mi-a spus ca nu lucreaza la finalizare. pt masaj 200 si pt sex 300 timp de o ora cu cate finalizari pot. am incercat sa negociez la oral dar a spus ca totul e protejat.

nu i-am mai spus, ca am citit aici, ca pana acum o luna facea oralul neprotejat.  eu unul nu as plati in plus, peste cei 300, pt un oral neprotejat, asta daca ar accepta bani in plus pt asta. 

cu toate astea, m-as risca sa-i fac o vizita, poate o conving la o discutie "face to face", mi-a reusit cu cateva fete din diferite saloane de masaj. cine stie, poate imi iese si cu ea, mai ales ca a facut lucrul asta pana nu de mult.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...